Page 1

JUBILEUM EDITIE

“ The ultimate princess stories..” ISSUE N 1


in deze editie: hot item

Frozen sisters

..een te gekke winactie en nog veel meer! interview


10-jarig jubileum

Wat gaat de tijd snel en wat is er veel gebeurd! Wat 10 jaar geleden is begonnen aan de eetkamertafel met slechts een idee en is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een enthousiast team, 35.000 artikelen, meer dan 10.000 nieuwsbrieflezers én een nog steeds flink groeiend klantenbestand… Wauw! The princess stories… Anno 2016 zijn we weer toe aan een restyling van de website; we willen verjongen, vernieuwen, maar vooral veel meer beleving. Had men vroeger voldoende aan slechts het zien van een product; zie je dat nu het verhaal achter de jurk of producent steeds belangrijker word. Men wil weten waar iets vandaan komt, hoe het gemaakt word en door wie. Ook de prinsessenjurk zelf dient ook steeds meer een beleving of een verhaal te zijn. Logisch..je wil meegenomen worden in het verhaal achter de jurk. Toen ook nog eens ons 10 jarig-jubileum in zicht kwam, was dit hét moment om deze twee te combineren. Zo gezegd, zo gedaan (ahum)! Wij naar de oude leerfabriek hier in Oisterwijk met een 11-tal prachtige meiden en dito prinsessenjurken. Resultaat: prachtige, sfeervolle foto’s die je meenemen naar wonderlijke, magische sprookjesverhalen: the princess stories… Voor de website betekende dit ook een restyling: een nieuw logo, veel nadruk op mooi beeldmateriaal, alleen teksten waar nodig (want lezen doen we toch niet…) en veel beleving in de vorm van inspriratie, lookbooks, een blog én een online magazine. Een compleet plaatje waar we heel trots op zijn. En zie hier de eerste editie van het online magazine! Een jubileumeditie met veel inspiratie en een geweldige winactie. Have fun!


Spread your little wings

Spread your little wings is een nieuw Nederlands merk. Het is het coolste geschenk voor kinderen die bezig zijn met het ontdekken van de wereld op hun eigen manier. Al de vleugels zijn geĂŻnspireerd op het vliegen van de fauna. Elk paar heeft een uniek eigen patroon gekopieerd uit de natuur die ze zelf met de hand duurzaam hebben beschilderd.


LET’S BUTTERFLY UP!


Mijn naam:

Kate van Esch (maar jullie mogen mij Prinses Kate noemen)

Leeftijd:

3,5 jaar oud, al heel groot ben ik

Dit maakt mij blij:

Ijsjes en taart eten en snoepen en heel veel buitenspelen.

Dit vind ik eng:

Slangen en kikkers

Dit is mijn grootste talent:

Dansen en zingen en mijn kontje swingen

En dit doe ik echt niet graag: Vroeg naar bed gaan

Mijn lievelingskleur is:

Roze en paars

Mijn lievelingsprinses is: Assepoetser

als ik1 miljoen euro had, zou ik:

Een pretpark en dierentuin kopen met een kermis

mijn favoriete uitspraak (volgens mamama en papa)is : Mag ik een ijsje

Met dit cadeau zou ik heeeeel blij zijn: Een dansoutfit


FROZEN S

our favorite


frozen summer SUMMERPARTY

e sisters


PRIMA BALLERINA


Hot item: fLowers in your hair!


Girly chic


GIRLY CHIC - XX -


JUBILEUM ACTIE We bestaan 10 jaar! daarom verloten we 4 toegangstickets naar Disneyland Parijs! Doe mee: LIKE onze Facebook pagina, deel het bericht & WIN ! Klik hier voor meer informatie.


Profile for prinsessenjurk.nl

Magazine prinsessenjurk nl  

Magazine prinsessenjurk nl  

Advertisement