Page 1

VÄLKOMMEN TILL BYRÅN


PRINFOKEDJAN Prinfo är en frivilligkedja med privatägda byråer och tryckerier. I Sverige är vi ca 400 medarbetare på 47 platser. På Prinfo Anderstorp är vi 9 personer. Vårt nätverk fortsätter till Norge, Danmark, Finland och Lettland. Vi genomför gemensamma upphandlingar av tjänster, marknadsföring och har utbildning/seminarier ihop. Spetkompetens inom de flesta områdena finns att tillgå inom nätverket. Här på Prinfo Anderstorp skapar vi reklam, producerar fysiskt och digitalt och trycker allt du behöver.

Vi är en reklambyrå med produktion. Hos oss får du fullservice eller beställer det du behöver för stunden.

Vi finns i din närhet.

Analys, marknadsföringsconcept, grafisk plattform, marknadsmaterial i alla tryckta former, fotning i vår studio eller hos er. Hemsida med eller utan system, webbshop, mäss- och utställningsmaterial, utomhusexponering m.m. Allt detta och mer, kan vi hjälpa dig med! Våra kunder är oftast mindre till medelstora företag.


Centraltryckeriet grundades 1960 av Göran Aronsson och Åke Svensson och drivs nu av nästa generation Aronsson: Claes Aronsson och Marie Larsson. Sedan 1999 heter vi Prinfo Anderstorp.

Vi är ett nytänkande grafiskt företag med inriktning på byråverksamhet i kombination med tryck, digitaltryck, formgivning/ fotografering, mäss- och storbild samt webbtjänster på nätet.

Vi har varit med om en fantastisk resa i mediavärlden, från boktryck med bly till att ha blivit en byrå som skapar effektiv marknadskommunikation.


Byrå med bredd och djup Prinfo Anderstorp är en del av Prinfo Communication Group. Nordens största grupp av reklam-/produktionsbyråer och tryckerier.

Vi

skapar effektiva marknadsföringskoncept i dialog med dig.

Vi

skapar formen, originalen och sköter fotograferingen.

Vi

står för trycket. Möjliga och nästan omöjliga trycksaker.

Vi

skapar stora intryck med hjälp av vårt mäss- och storbildsmaterial.

Vi

hjälper dig att bygga ditt varumärke med enkla eller avancerade tjänster på din hemsida/webb.

Prinfo Anderstorp - Allégatan 47 - Box 31- 334 21 Anderstorp Tel 0371-58 89 00 - Mäss -och storbildsmaterial 0371-58 89 18 www.prinfoanderstorp.se - info@prinfoanderstorp.se

PrinfoAnderstorp_2013  

Välkommen till byrån

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you