Myk, naturlig og nordisk sensommer

Page 1

Myk, naturlig & nordisk

SENSOMMER


Takk til

VERKET INTERIØR / KJØKKENVERKET / ET HJEM / FLISEKOMPANIET / SOFA COMPANY


Mykt, naturlig og nordisk Denne sensommeren ser vi det myke og naturlige. Vi henter inspirasjon fra det nordiske høstlandskapet. Hovedfargene er naturtoner med beige, brunt og brente farger. Vi bruker blått og lys aquablå som aksentfarger. Formene er runde, vi ser mye keramikk, farget glass, små og enkle mønstre, samt botaniske og myke grafiske mønster. Vi blander teksturer og materialer mikses sammen; bomull, teddy, velour og lin er materialer som passer inn i trenden.Forny på 1-2-3! Nye tekstiler i rommet gjør stor forandring på kort tid. Rust, brunt, beige og oker er farger vi ser mye av nå.


De vakre detaljene Det er de små detaljene som utgjør forskjellen. Klare farger i blått og gult i kombinasjon med terracotta og brunt er en stor trend fremover.
For lange gardiner? Vi kan sy om for deg.

199

90

omsøm per lengde eks. gardin. Leveringstiden er ca. 3 uker.Passer gardinen hjemme hos deg? Hos oss kan du prøve gardinene hjemme i inntil 14 dager. Dersom du ikke er fornøyd kan du levere dem tilbake og få pengene igjen. Gardinene må være uskadd. Husk kvittering og hel originalemballasje.


Runde duker Vi har mange fine duker til runde bord! Finnes i opptil 200 cm i diameter, i mange ulike materialer.


Med tøyservietter har du alltid servietter klare når du får uventet besøk. Våre dekorative serviettringer passer like godt til papirservietter som til tøyservietter.Duket til hverdag og fest! Å dekke et vakkert bord er lett! Det trenger heller ikke å ta lang tid eller bli kostbart. Med en fin duk, matchende servietter, blomster i vaser og tente lys er mye gjort.Klarblå aksentfarge Blått er en av de store trendfargene nå! Ved å la klarblått gå igjen på flere detaljer i rommet skaper du enkelt et gjennomført uttrykk. Bruk blått på møbler, tekstiler, gulv eller vegg. Nydelig sammen med beige og sarte farger.


Praktiske og fine hotellputevar Med store hotellputer lager du hotellstil på soverommet. Den mest solgte størrelsen er 70x100 cm. I en litt mindre seng kan du bruke puten på 60x80 cm. Denne er også perfekt å bruke i sofaen eller dagsengen. Vi har puter i både fjær og fiber, og et stort utvalg av putevar i ulike materialer som sateng, velour og bomull.


Hotellputene er både dekorative, og fine når du for eksempel skal lese i sengen.Hotellputer i mange størrelser Ta turen innom oss og finn putevar og hotellputer som gjør sengen fin!


Ensfarget krepp Mange vil sove i kreppsengesett hele året, og denne sensommeren får vi inn fine kreppsengesett i duse farger.Husk laken som matcher resten av sengen! Smart med spisebrikker Spisebrikker er dekorative og du sparer duken eller bordet for søl.Ekstra mykt Plain er en ensfarget sengetøyserie i enzymvasket bomull. Sengetøyet har en matt, myk og litt røff look. En favoritt blant mange!
Nydelig kvalitet! Har du først sovet i sateng er det vanskelig å finne noe som føles like luksuriøst å sove i. Våre satengsengesett er myke og gode mot huden og av god kvalitet. Vi har stort utvalg!Sov godt i sateng Satengsengesett er deilige og myke, og vi vil påstå at du får ekstra god søvn i sengesett av god kvalitet. Sammen med en luftig dundyne sover du godt natten igjennom.Trygge tekstiler Alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket, og derfor fri for miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer. Bra for oss og bra for naturen!