Høstens trender lun høststemning hjemme

Page 1

HØSTENS TRENDER Lun høststemning hjemme


Lun høststemning Produktene for denne perioden er inspirert av naturens høstlige farger og mønstre. Når det gjelder møbler og tekstiler trekker vi linjer tilbake til 70 tallet. Tekstilene har innslag av jordtoner, grønne og beige farger med små drypp av skarpe blåtoner. Ta en titt her, og bli inspirert til å gjøre det ekstra hyggelig hjemme hos deg.

Takk til

VERKET INTERIØR / KJØKKENVERKET / ET HJEM / FLISEKOMPANIET / SOFA COMPANYEnkel fornyelse med pynteputetrekk Har du pynteputer fra før? Vi har mange fine pynteputetrekk som du kan bruke utenpå putene du allerede har. Enkel fornyelse og et bærekraftig valg!
Bestselger

Denne tidløse gardinen finnes i mange fine farger. En populær gardin som passer hos de fleste.


Vakre detaljer Det er de små detaljene som utgjør forskjellen. En av høsten viktige farger er rustrødt. Kombiner fargen med grønne og beige toner. Dette gir et nydelig blikkfang i stuen.Statement vaser

Sjekk disse nydelige skulpturelle vasene som nærmest blir et statement i ditt hjem. Nydelige alene eller fylt med tørkede blomster hentet fra naturen.


Veggfarge Har du lyst på samme farge hjemme? Veggfargen er fra Jotun og heter OBSERVE 1303.


Visste du? Kirin velour rund duk finnes i fargen grålilla, sand og svart. Vi har også runde duker i andre materialer og med mønstre i opptil 200 cm.


Tips til å dekke et vakkert høstbord Å dekke et vakkert bord er enklere enn du tror! Det trenger heller ikke å ta lang tid eller bli kostbart. Med en fin duk, matchende servietter, blomster i vaser og tente lys er mye gjort.


Slik skaper du stilen!


Så enkelt Vakkert festbord med velour! Velourduker og -løpere er tunge, myke og utrolig lettstelte. Vi fører også bordløpere i velour som kan kuttes til ønsket lengde uten å sy!


Silkemykt sateng Har du først sovet i sateng er det vanskelig å finne noe som føles like luksuriøst å sove i! Våre satengsengesett er silkemyke og av god kvalitet.

Slitesterk percale Sengetøy i percale er vevet med ekstra tynt garn med lange bomullsfibre. Overflaten er glatt, myk og er slitesterk. Unn deg selv litt luksus på soverommet!
Sikksakk

Nydelig bomullsengesett med et moderne og stilrent mønster.


Ekstra mykt Plain er en ensfarget sengetøyserie i enzymvasket bomull. Sengetøyet har en matt, myk og litt røff look. En favoritt blant mange!


Bora bomullsengesett med grafisk mønster i høstens fine farger.


Praktiske og fine hotellputevar Med store hotellputer lager du hotellstil på soverommet. Den mest solgte størrelsen er 70x100 cm. I en litt mindre seng kan du bruke puten på 60x80 cm. Denne er også perfekt å bruke i sofaen eller dagsengen. Vi har puter i både fjær og fiber, og et stort utvalg av putevar i ulike materialer som sateng, velour og bomull.
Lekkert bad med myke håndklær og badematter Hva er vel deiligere enn god tid på badet? Med tykke, gode håndklær og badematter kan du lage deg ditt eget herlige spa hjemme!


Lun stemning Mykt og deilig velourhåndkle med vevet mønster. Stilig nougatbrun og rustrød farge som gir en lun stemning på badet.Trygge tekstiler Alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket, og derfor fri for miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer. Bra for oss og bra for naturen!