Velkommen sommer!

Page 1

VELKOMMEN SOMMER!


Takk til

FALKENBERG STRANBAD FOR VAKRE OMGIVELSER.


Sommerens friske farger I sommerens interiør finner vi farger som oser av positivitet og livsglede. Fargene korall, gul, blått og turkis inspirerer til en ny start, tilfører masse energi og glede. Vi henter inspirasjon fra sydlige strøk og fra havets bunn. Vi ser tropiske mønstre, palmer, rotting, festlige farger, meksikanskinspirerte mønstre, maritim stemning, koraller, skjell og tropiske frukter.

Bli med på fargefesten!Sommervibber! Glade farger i skjønn kontrast til et maritimt bakteppe gir herlige sommervibber. Gjør deg klar for saltvannshår og lave skuldre.


Smart med spisebrikker Spisebrikker er dekorative og du sparer duken eller bordet for søl.
Tropesommer Fargeglade pynteputer på uteplassen gir tropisk stemning. Frem med bikini, solhatt og fargerike drinker!
Stort utvalg av strandhåndklær Gjør deg klar til late dager på stranden. Vi har mange fine strandhåndklær. Finn din favoritt hos oss!Chill her e lett.


l håndklær som du ser er ekstra store og tørker Finnes i mange farger!


Tid for bad

En deilig badekåpe er varmende og behagelig for morgenbad og kveldsbad. Badekåpene du ser her vil være i butikk i juli.


Hamamhåndkle Våre fine hamamhåndklær tørker lett, har frotté på baksiden og frynser. Perfekt til strand, ferie, spa eller treningsstudio.Klar for havsbad? Mange av bildene i denne katalogen er tatt på Falkenberg Strandbad. Et utmerket sted for sol, strand, bad og ferieidyll!Populære striper Striper i mange farger er en stor hit i år! Kom innom og finn din favoritt til stranden.Ekstra stort strandhåndkle Dette fløyelsmyke strandhåndklet er ekstra stort, og har plass til både en og to personer. Fint også som strandteppe og piknikpledd. Finnes også i marine.Ses vi på stranden? Litt av hvert skal med på en dag ved havet. Vi har gode badeponchoer, strandhåndklær til store og små, piknikpledd og kjølebag. Vi ses!Strandliv Badeponchoer er perfekt for små badenymfer. Supre å varme seg i, og til å skifte i på stranden.

Trygge tekstiler Alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket, og derfor fri for miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer. Bra for oss og bra for naturen!Ut mot havet Lange dager i frisk havsluft gjør noe med oss. Å plukke skjell med vind i håret, sand mellom tærne, mens bølgene skvulper mot land. Det er sommerminner det!


Havets skatter Vi har latt oss inspirere av havets skatter og har mange fine produkter som er inspirert av livet under vann.
Kjøkken i det blå Blåtoner på kjøkkenet slår aldri feil. Vi har flyttet ut for sommeren, og er klare for matlaging i det fri. Vi har fått inn mye fint!

Gult er fargen som oser av positivitet og livsglede, og er flere steder kåret til en av årets farger.


arlin offwhite

OUTDOOR

Vi får inn mange fine produkter som egner seg til utendørs bruk. Se etter dette symbolet.


OUTDOOR

OUTDOOR


Voksduk Voksduker har en tett, PVC-belagt overflate og tåler vann og søl. De kan rengjøres enkelt med en fuktig klut og egner seg godt til utebruk!


Akrylduk Vi har akrylduker i 100% bomull eller lin. De er etterbehandlet med et tynt lag akryl, som gjør duken smuss- og vann-avvisende samtidig som den fortsatt er myk og eksklusiv, og faller flott rundt bordet. Rengjøres lett med en fuktig klut, flekker bør tas omgående. Kan vaskes i maskin på finvask og strykes på vrangen.Eviggrønne planter er perfekte på hytta eller andre steder du ikke får vannet så ofte. Tips! Bruk hårføner til å fjerne støv, eller spray dem med rent vann og tørk av.


Fargerik sone Knallfarger gir masse energi og passer perfekt inn på uteplassen. Lag din egen oase med etniske mønstre, palmer og eksotiske frukter.Farger gjør noe med deg! I sommer får gladfargene virkelig komme til sin rett. Vi blir i godt humør av dette!
De vakre detaljene Det er de små detaljene som utgjør forskjellen. Klare farger i blått og aqua gir ro og harmoni. Her har du gode kvalitetsprodukter som du kan ha lenge!
Forny på 1-2-3! Nye tekstiler i rommet gjør stor forandring på kort tid. Korall er en av sommerens knallfarger. Lekker kombinert med rotting og blåtoner.Blå og turkis som aksentfarge Ved å la blått og turkis gå igjen på flere detaljer i rommet skaper du enkelt et gjennomført uttrykk. La blått og turkis gå igjen på møbler, tekstiler, gulv eller vegg. Nydelig sammen med beige og rosa.Sommerlivet vi lengter etter! Lange dager med sol og sand, som avsluttes med solgangsbris og måkeskrik. Sånne dager vil vi ha mange av, sånne dager gir energi til kropp og sjel.
Bli med oss på piknik Vi har praktiske pledd som er lette å ta med seg på tur. Vi har også vanntette piknikpledd, og matchende piknikbag. Maten smaker ekstra godt i det fri, så fyll opp med godsaker, og nyt et måltid ute.Smart på stranden! Våre piknikpledd har plast på undersiden, og holder seg derfor tørre selv om det er litt fuktig der du sitter. Vi har også en nett og fin kjølebag som matcher piknikpleddene.


Lett og varmt Mys fleecepledd er lett å ta med seg, tørker fort og er supert på piknik, i båten eller i bilen.
Drøm søtt En god natts søvn er viktig for en bra dag. En lett dundyne, en dunpute etter dine behov, sammen med mykt og deilig sengetøy er viktige faktorer for å sove godt!Kan du kjenne følelsen? Av å legge seg i et nyvasket og luftig sengesett? Og i en dyne som har hengt ute i frisk sommerluft hele dagen? Våre luftige sommerdundundyner og svale sengesett er ekstra deilige på sommeren!Svalt og pustende med sommerdun Nå som det er varmere i været er det deilig å bytte til en lettere dundyne. Hvis du fortsatt bruker en litt tykk helårsdyne eller vinterdyne er det på tide å bytte.


Vaffelmønsteret i kreppsengesett gjør at de er luftige, lette og ekstra deilige om sommeren når det er varmt!Visste du at vaffelmønsteret i et kreppsengesett fremheves ved vasking, og du kan gjerne la være å stryke det.
Klar for storinnrykk på hytta? Palma dyne og pute er perfekt til overnattingsgjester og som ekstra dyne.


Hotellputene er både dekorative, og fine når du for eksempel skal lese i sengen.

Med store hotellputer lager du hotellstil på soverommet. Den mest solgte størrelsen er 70x100 cm. I en litt mindre seng kan du bruke puten på 60x80 cm. Denne er også perfekt å bruke i sofaen eller dagsengen. Vi har puter i både fjær og fiber, og et stort utvalg av putevar i ulike materialer som sateng, velour og bomull.Sov godt i sommernatten Svale og myke satengsengesett gjør sommernatten god. Sammen med en lett dundyne sover du ekstra godt sommernatten igjennom.
Husk laken som matcher resten av sengen!


God søvn med lysdempende gardiner.


Lysdempende gardiner gjør soverommet mørkere, og gir god nattesøvn for små og store. Kanskje jobber du skift og må sove på dagen? Da kan lysdempende gardiner være til god hjelp. Lysdempende gardiner er også praktisk på stuen eller kontoret for å skjerme for sjenerende sollys på feks. TV eller pc-skjermen.Perfekt til ! r e t s e j g s g overnattinVi ønsker dere alle en riktig varm & solfylt SOMMMER!