Page 1


L’Abril i els seus amics passaven moltes estones al bosc, on hi tenien una cabana molt bonica.

Queralt Pau

Abril


Després de passar-se tot el matí llegint contes, a l’Abril se li acut jugar a prínceps i princeses.

Tothom hi està d’acord i van a buscar les seves disfresses. - Paauu! Queraaalt! No trobo les meves sabates de ballarina! - Potser ens les hem deixat pel bosc. -diu la Queralt. L’Abril està molt preocupada i es posa a plorar. - No ploris Abril! Agafarem les bicicletes i anem a buscar-les. –diu la Queralt.


El llop marxa amb la cua entre cames i els nens segueixen el seu camí i continuen buscant entre els matolls, quan de sobte, escolten algú xiular. En moure unes branques veuen un dels tres porquets recollint fulles. - Hola porquet! Què fas? - pregunta l’Abril. - Doncs busco alguna cosa per fer-me la casa i protegirme del llop. - Ui... Vols dir que amb aquestes fulles en faràs prou? Nosaltres l’hem vist i fa cara de tenir molta gana. – li diu en Pau. - Vaja… i doncs, amb què podria fer-me la caseta? - Jo crec que amb paviment i totxanes aniries molt bé. – li explica la Queralt. - Quina bona idea! Moltes gràcies nens, però... on puc torbar totxanes i paviment?


- El meu pare fa paviments - diu l’Abril. Segur que ell et pot ajudar. Si segueixes aquell camí fins al final, el trobaràs.

- Que bé! Me’n vaig a buscar-lo. Gràcies a vosaltres segur que el llop no em prendrà la casa! – diu el porquet.


Ara que l’Abril ja ha recuperat les seves sabates de ballarina ja poden jugar a prínceps i princeses. Estan tots molt contents i feliços d’haver recuperat les sabates i de saber que gràcies a les lectures de tants contes han pogut ajudar i reconèixer tots els personatges que els han ajudat i que s’han trobat.

camió

reial


Abri

Ab

l Ra mírez

ril

Ra

mír

ez


per a prĂ­nceps i princeses

Conte personalitzat de l'Abril  

Resum del conte personalitzat de l'Abril

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you