Page 1

Vinter 2010/2011 Primotours.dk


Vi garanterer dig en ”Rigtig go´ ferie!” Primo Tours er Danmarks nye charter­ rejsebureau, men vi er ikke begyndere på området. Med sammenlagt 80 års erfaring fra rejsebranchen har vi nemlig en uvurderlig baggrund for at skabe fantastiske ferie­o plevelser. Danskerne har taget rigtig godt imod os og vi har haft en forrygende, første sæson. Vi siger til os selv, at selvom danskerne er et berejst folkefærd, og sætter deres ferie sammen selv, så er efterspørgslen efter den enkle, over­ skuelige charterrejse til de mest populære rejsemål stadig et hit.

Charterferie – på dansk Derfor har vi nu givet charterferien et comeback! Vi har revitaliseret charter­ ferien og bringer den hermed til ære og værdighed igen. Det oplever vores gæster på egen krop, fordi både rejsen, opholdet og de arrangementer, vi tilbyder på destinationerne, bygger på den klassiske charterferie, men alligevel er anderledes – på den rigtige måde. Hos os møder du kun danske rejseledere, og vi er ikke større end vi er til at tale med.

Bliv inspireret Du oplever også forskelligheden ved, at du her sidder med et inspirationskatalog

i stedet for et regulært rejsekatalog. I dette katalog får du blot en kort præ­ sentation af Primo Tours og vores fire vinterdestinationer. Når du vil vide mere om os, vores rejsemål og fantastiske hoteller, fortsætter du bare ind på vores hjemmeside, www.primotours.dk Her finder du alt, hvad du har brug for at vide, om destinationen, området og de enkelte hoteller. Det er nemt og overskueligt. Og du kan straks se aktuelle priser, bestille og betale online. Vi vil naturligvis også gerne tale med dig, så ring bare til en af vore ferierådgivere og hør nærmere.

Velkommen til Primo Tours Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen

Indhold Introduktion

De fire destinationer

Indledning . ............................................... side 2

Tenerife ...................................................... side 12

Masser af inspiration og overblik .... side 4

Gran Canaria ........................................... side 22

Fantastiske rabatter ............................. side 6

Egypten ..................................................... side 32

Suveræne danske rejseledere . ......... side 8

Tyrkiet ........................................................ side 40

Efter din egen smag ............................. side 10 2

Se meget mere på

www.primotours.dk


Få overblikket på Danmarks mest overskuelige rejsehjemmeside

Når du nu har kigget dette inspirations­ katalog igennem, er vi sikre på, at du har fået lyst til at vide mere. Både om os og om de fire rejsemål. Det får du lynhurtigt ved at klikke ind på www.primotours.dk. Så kommer du ind på vores hjemme­ side, hvor vi har gjort alt for at gøre det nemt at bestille den rigtige rejse.

Så let er det:

Med ganske få klik kan du navigere rundt mellem vore rejsemål, finde informationer om hoteller og alle de interessante oplevelser, som hvert rejsemål byder på. Du kan naturligvis også læse om vores forskellige rabatter, All Inklusive-tilbud og vores særlige Mini All Inklusive, som er en helt ny mulighed.

Nemt, overskueligt og let tilgængeligt Se desuden www.primotours.dk for vores mange book-tidlig-rabatter samt vores gunstige børnepriser.

Vælg din rejse

Min billet

Når du har valgt dit hotel og afgang, skal du blot bruge følgende: · Navne på alle deltagere · Adresse · Telefonnummer · Mailadresse

Når du modtager dit rejsebevis får du samtidig adgang til »Min billet«, hvor du selv kan admi­ nistrere din rejse. · Navne på deltagere · Lufthavns-transfer · Mad ombord på flyet · Leje af bil · Rejseforsikring

- mere skal der ikke til…

4

· · · ·

Afbestillingsforsikring Betaling Udskriv billet Udfylde spørgeskema og deltage i konkurrencen om gavekort til Primo Tours på kr. 10.000,-

Rejsefo


Min Billet Her er du: Min billet / Billetinformationer

Billetinformationer

Du kan på »min-billet« altid rette oplysningerne på de deltagende på rejsen.

Rejsebestiller

Destination og hotel

Kr. 12.592,-

Mette Dalgaard-Jensen

Destination og hotel:

Alanya,

Smørblomsten 25

Hotel:

Fly Antalya t/r - uden transfer

6950 Ringkøbing

Afrejse

Hjemrejse

Afrejse:

Billund, 12-09-2010 kl. 17:30

Afrejse:

Antalya Havalimani, 19-09-2010 kl. 23:30

Ankomst:

Antalya Havalimani, 12-09-2010 kl. 22:30

Ankomst:

Billund, 20-09-2010 kl. 02:30

Fly:

JTG595

Fly:

JTG596

Flyselskab:

Jet-Time

Flyselskab:

Jet-Time

Tilvalg

Her er du: Min billet / Tilvalg

Transport lufthavn t/r Rejsedeltagere

Rejsedeltager 1

Mette Dalgaard-Jensen

Tilvalg Total

Kr. 11.240,- Trans

Rabat Total

Kr. 0,-

Transport lufthavn t/r

Kr. 150,-

Årsrejsef.Udv.EU(Husst)m.bagage+gratis PRIMO Total

Kr. 680,-

Mad på fly t/r

Kr. 150,-

Kat B - Ford Fiesta ell lign - 7 dage Ændringsgebyr

Forsikringer Rejsedeltager 2

Ib Ibsen

Her er du: Min billet / Forsikringer

Transport lufthavn t/r Har selv forsikring Mad på fly t/r Kat B - Ford Fiesta ell lign - 7 dage

orsikring Rejseforsikring er vigtigere end nogensinde. Den offentlige sygesikring (det gule kort), dækker ikke længere udgifterne til hjemtransport, hvis man bliver syg eller kommer ud for et uheld på en rejse. Primo Tours Rejseforsikringer samarbejder medbetalinger Gouda Rejseforsikring. Manglende

Total pris:

er en vital ting at have styr på inden man rejser til Sydens sol. Vi kan tilbyde Vælg Primo Total såfremt du allerede har en Årsrejseforsikring hos forskellige dit flere produkter igennem Gouda indboselskab, men ønsker øget sikkerhed og service på din rejse med Rejseforsikring som dækker netop jeres behov. Primo Tours. Uanset om I slet ingen forsikring har eller blot Vælg Gouda Årsrejseforsikring såfremt du ikke har en forsikring i forvejen, og få gratis Primo Total forsikringen med på din rejse med Primo en supplerende forsikring til jeres behøver Tours. nuværende. Kontakt evt. din rejserådgiver for Kroniske og eksisterende lidelser kompetent rådgivning. Der gælder særlige regler for personer med kroniske/eksisterende lidelser. Læs mere om hvordan du, før hver rejse, kan søge forhåndsgodkendelse på www.gouda.dk.

Mangler I at bestille Kr. 2.050,transfer fra lufthavnen til Kr. 200,jeres rejsemål? Eller har I ombestemt jer med Kr. 150,hensyn til air-condition Kr. 0,i lejligheden? På »minKr. 150,billet« kan I helt op til Kr. 2.050,48 timer inden afrejse ændre på jeres tilvalg.

Kr. 23.832,-

tage


Gode rabatter ved tidlig bestilling af jeres rejse

Når vi forhandler vores aftaler med de respektive hoteller og flyselskaber, kræver vi altid at der skal være ”book-tidlig” rabat som skal tilfalde de gæster der vælger at booke rejsen i god tid.

Eksempler på rabat ved tidlig bestilling: · · · · ·

Disse rabatter varierer alt efter hvornår rejsen bookes, men ens for alle er, at de ophører ved bestilling efter 30. september 2010. Så gå ind på www.primotours.dk/rabatter og se hvilke for­ delagtige tilbud I netop kan få ved tidlig bestilling af vinterens charterrejse. 6

Gratis transfer Mad ombord på flyet 200,- kr. pr. person Arrangementer på rejsemålet Gratis aircondition


Vores rejseledere gi’r sig tid til dig

Den første du møder, når du med fly ankommer til en af vores destinationer, er en af vores rejseledere. Det er med andre ord, dit første personlige bekendt­ skab med Primo Tours. Og det forpligter! Derfor gør vi utroligt meget ud af at ­u dvælge og uddanne vores rejseledere. De skal være gjort af et særligt stof – ­e llers bliver de ikke ansat hos os.

Danske rejseledere med karisma Vi har meget dygtige danske rejseledere på alle destinationer. De står til gæster­ nes rådighed og har specialiseret sig i alt, hvad der er værd at vide om rejse­ målene. Det kendte og ikke mindst det ukendte. Også det, du ikke vidste, at ­ du gerne ville vide.

Og selv om de er danske, så har de sat sig så grundigt ind i kulturen, geografien, stemningen og dagligdagen i området, hvor de arbejder, at man næsten skulle tro, de var indfødte. Sådan synes vi en rejseleder anno 2010 skal være!

Oplev den ”hemmelige” lokalkolorit Når du henvender dig til en rejseleder fra Primo Tours, vil du opleve, at det er dig, det handler om. Hvis du er på udkig efter ­n oget særligt – den anderledes kulinariske oplevelse, et spændende udflugtsmål, som kun de lokale kender til eller en helt tredje ukendt oplevelse, så kan du trygt spørge vores rejseledere. For de véd det. Én af deres første opgaver, når de bliver udstationeret til et nyt rejsemål er nemlig, at finde alle de godt gemte hemmeligheder.

Vi stiller krav til vores rejseledere. De skal være udadvendte, diskrete, nysgerrige, Gør som du vil initiativrige og have fingeren på pulsen Du kan selvfølgelig også opleve de klas­ for, hvad der sker på deres rejsemål. siske udflugtsmål på vores destinationer. 8

For man skal kunne vælge præcis de oplevelser, man har lyst til. Også hvis du helst vil udforske dit feriemål helt på egen hånd – eller måske bare ligge på en solseng hele ferien med en god bog, så er det helt i orden. Når du rejser med Primo Tours kan du nemlig gøre præcis det, du har lyst til! Ellers er der ikke meget ved at holde ferie…


Få en ferie lige efter din smag

ALL

All Inklusive

I N KLUSIVE

MINI ALL

Spis godt til og fra din ferie

INKLUSIVE

I de senere år er begrebet All Inklusive virkelig slået igen­ nem. Og med god grund! Når både rejse, al forplejning og mange aktiviteter er betalt inden man tager af sted på ferie, kan man spare på lommepengene - og besværet.

På alle destinationer, undtagen Egypten flyver Primo Tours fra Billund med det danske flyselskab JetTime. På vores flyture kan du opleve en god gammeldags service, hvor stewardesse­v ognen kommer igennem kabinen flere gange, og du kan købe anderledes mad end det du normalt kan få at spise på flyrejser.

Der er kommet endnu en variant, som kaldes All Inklusive Light. Den primære forskel findes i udvalget og i variationen af maden samt en reduceret periode for drikkevarer.

Mini All Inklusive

ALL

INKLUSIVE

Skyhøje oplevelser Her er for eksempel økologisk leverpostej og pølse fra Jens Slagter på Kultorvet – og det skønneste brød fra Il Fornaio. Desuden har vi et udvalg af lækre drikkevarer og forskellige andre udvalgte varer. Tiden vil bogstaveligt talt flyve af sted, for vi viser naturligvis underholdende film undervejs.

MINI ALL INK L U S I V E

Primo Tours lancerer en verdensnyhed. Hvis du bestiller Mini All Inklusive får du morgenbuffet, snacks, is til børnene, lokale øl, sodavand, drinks og vin, men du skal selv sørge for frokost og aftensmad.

Allerede når du bestiller din rejse, kan du, mod ekstrabetaling, selv vælge din siddeplads i flyet. Til Egypten er der afrejse fra Kastrup Lufthavn.

Denne form for Inklusive er ideel for dem, som gerne vil have det bedste fra begge verdener. Her er både mulighed for at udforske rejsemålet på egen hånd, og finde spændende, lokale spisesteder men morgenmad, drikkevarer og diverse snacks bliver indtaget på hotellet.

10


Santa Cruz Puerto de la Cruz

Tenerife Playa de Las Americas

Lufthavn

Playa de Las Americas

Jesper Nøddesbo

Prof. håndboldspiller, FC Barcelona

”Lokkende sandstrande, turkisblåt hav og et klima der sjældent svigter gør Tenerife til et af mine foretrukne rejsemål. Playa de las Américas er beliggende på øens meget solrige sydkyst, hvor hvide sandstrande strækker sig så langt øjet rækker. Har man brug for et afbræk fra strand, vand og sand anbefaler jeg at tage på oplevelse på øen og besøge øens små charmerende byer. Et must-see er Spaniens højeste bjerg, Teide, hvor området omkring er nationalpark og med ikke mindre end 9 vulkaner, dækket af størknet lava og vulkansk glas. Et fantastisk syn for enhver.”


Tenerife Tenerife er blandt danskernes foretrukne rejse­mål i den mørke vintertid. Årsagen er enkel; gennemsnits temperaturen ligger konstant på mellem 24-28 grader i vinterhalvåret og badevandet er lunt og lækkert. Hvis man udforsker øen, kan man ­faktisk opleve alle årstider på en enkelt dag - midt og nord på øen er der grønt og floraen er enestående. Der findes træer og blomster som faktisk kun findes på de kanariske øer. Maden som serveres på de lokale restauranter er fremragende – udvalget af tapasretter er stort og råvarerne er friske og imponerende. En af specialiteterne som er et must at smage, er de lokale kartofler serveret med den lokale ”mojo sauce.” Sydkystens ferieområder er velfungerende og virkelig attraktive for det ferieglade publikum, med skønne strande og masser af forlystelser i området. Tenerife er kort sagt en ferieperle for hele familien.


Bahia Principe

ALL

INKLUSIVE

Tenerife

Luksus All Inklusive Hotel – med masser af stamgæster

Beliggenhed

Bahia Principe er beliggende direkte til havet. Der er ingen strand foran hotellet, da der er en del klipper. Stedet ligger Bahia Principe er ganske enkelt en perle, ca.10 km uden for Playa de las Américas. med et utal af stamgæster, som har Der er gratis bus ind til byen en gang holdt ferie på hotellet siden hotellet blev dagligt(kræver reservation) Der er gåaf­ bygget i 2001. Bygningerne er flotte og stand til centrum af den nærliggende by arkitekterne har virkelig gjort et fantastisk Playa Paraiso. arbejde – det føles nærmest som om man træder ind i en lokal landsby, med Faciliteter masser af atmosfære. Hotellet består Hotellet byder på et væld af faciliteter, af to afdelinger. Bahia Principe Adeje er bl.a. fitness, jacuzzi, sauna, massage, ­b eliggende tættest på havet og her er squash, tennis, minigolf, børneklub, man indkvarteret i flotte dobbeltværel­ ­d iskotek, butikker, frisør, internetcafé, ser. Den anden afdeling; Bahia Principe plus meget mere. Der er fuldt aktivitets­ Tenerife er man indkvarteret i elegante program i dagtimerne og underholdning juniorsuiter. Fælles for begge afdelinger om aftenen. ­e r imponerende swimmingpools og skønne indbydende solterrasser med Værelser masser af plads at boltre sig på. (Poolen Man bor i flotte velindrettede dobbelt­ er opvarmet i vinterperioden) værelser eller super elegante juniorsuiter med balkon eller terrasse. Der er aircon­ dition, satellit-tv, telefon, safebox (mod ­tillæg), minibar, bad og toilet. Playa Paraiso

INKLUSIVE

Primo kategori 4+

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 300 meter Køleskab:......................nej Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:... 700 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 2001 Kørestolsegnet:.......... ja

Pension

Bahia Principe Lufthavn 25 km Playa de las Americas 8 km Atlanterhavet

MINI ALL

Opholdet i begge afdelinger (Adeje & Tenerife) er med All Inklusive. Det vil sige morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen. Alle drikkevarer er lokale.

Bahia Principe

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 8.898,- 6.998,- 7.798,- 7.098,- 7.098,- fra 4.998, 2 uger fra 14.798,- 10.398,- 11.598,- 11.298,- 10.698,- fra 6.398, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 24.192,- 23.992,- 27.192,- 24.392,- 24.392, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

14


6.998,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse fx. 2/1 2011


Isabel Family Hotel Tenerife

Fantastisk flot lejlighedshotel med perfekt beliggenhed Isabel Family Hotel er et virkeligt klasse­ hotel med en dejlig rolig beliggenhed og alligevel utrolig centralt til både strand og forlystelser. Her kan du virkelig holde ferie! Komplekset fungerer nærmest som en lille landsby, med masser af plads at ­b oltre sig. Her er stor og lækker solter­ rasse med imponerende swimmingpool, jacussi samt børnepool. (Poolen er op­ varmet i vinterperioden). Omgivelserne på Isabel er i en klasse for sig, med grønne områder og palmer; der er overalt kælet for detaljerne. Personalet sørger for et stort underholdningsprogram på hotellet i både dag- og aftentimerne. Og specielt for de yngste gæster er her en dejlig børne­k lub, hvor børn fra hele Europa mødes for at lege og lære hinanden at kende.

Isabel Family Hotel

Isabel Family hotel ligger en anelse tilbage­trukket fra den skønne Fanabe strand og med kort gåafstand til de mange forlystelser, restauranter, butikker ­o g barer i området.

Faciliteter Isabel Family Hotel tager imod dig med en smagfuld indrettet lobby i gammel­ dags stil med flotte træ udskæringer med opholdsstue og sofaområde og hyggelig bar. Den dejlige solterrasse med skøn swimmingpool er et populært sted at opholde sig. Der er hyggeligt velindrettet restaurant, pool/snackbar, fitness faciliteter, massage, tennisbaner, frisør og skønhedssalon. Her er desuden trådløst netværk i receptionsområdet.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 4

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 600 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:... 364 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 2001 Kørestolsegnet:.......... ja

Værelser Du bor i pæne, velindrettede 2-værelses lejligheder eller bungalows med flot møble­ ment. Alle lejligheder og bungalows har hyggelig stue/køkken og opholdsrum samt separat soveværelse. Lejlighederne ligger i hovedbygningen og har balkon. Bunga­ lows har egen terrasse.

Pension

Strand 600 m Centrum 300 m Playa de las Americas Atlanterhavet

Beliggenhed

ALL

INKLUSIVE

Opholdet er uden pension men man kan supplere med morgenmad, halvpension eller all inklusive mod tillæg.

Isabel Family Hotel

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 7.598,- 5.198,- 6.098,- 5.598,- 5.598,- fra 3.198, 2 uger fra 9.298,- 6.798,- 7.998,- 7.798,- 7.798,- fra 3.198, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 26.392,- 16.792,- 20.392,- 18.392,- 18.392, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

16


4.898,-

pr. person - 1 uge Afrejse fx. 9/1 2011

TillÌg for All Inklusive: pr. uge halv pris for børn

1.500,-


Laguna Park I

ALL

INKLUSIVE

Tenerife

Skønne lejligheder med lækkert poolområde Særdeles velfungerende og populært lejlighedskompleks der har en ideel ­p lacering tæt på alle forlystelser og ­Torreviscas stranden. Gæsterne hygger sig på Laguna Park I, som er velkendt for det danske publikum, som har besøgt Tenerife’s dejlige sydkyst. Stedet er velholdt, intimt og lejlighederne ligger bekvemt rundt om den skønne solterrasse og den flotte og indbydende swimmingpool. (Poolen er opvarmet i vinterperioden) Den overdækkede pool/ snack er det naturlige mødested på Laguna Park. Her nydes de kølige drinks i skyggen, mens ungerne plasker rundt i det lune vand.

Beliggenhed Laguna Park I ligger i rolige omgivelser i et meget charmerende område i gåafstand til fantastisk sandstrand og den populære strandpromenade. Der er heller ikke langt til de mange forlystelser, caféer, restau­ ranter og butikker i området.

Faciliteter Laguna Park I har en rigtig skøn, palmeog blomsterfyldt solterrasse, hvor du kan boltre dig i den indbydende swimming­ pool eller separate børnepool. Her er en restaurant/bar, der serverer både ude og inde, reception med sofa arrangement og TV-lounge. I løbet af dagen og aftenen er der underholdning for både store og små. Bordtennis, petanque, billard, og spille­ rum for de unge.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 3

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 500 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 50 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:... 182 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 2008 Kørestolsegnet:.......nej

Lejligheder

Laguna Park I

Lufthavn 18 km

Du bor i pæne, velindrettede lejligheder med nydeligt spansk møblement. Her er 2-værelses lejligheder og alle er blevet renoveret i 2008.

Pension Opholdet på Laguna Park I er uden pension, men der kan suppleres med morgenmad, halvpension eller All inklusive mod tillæg.

Centrum 300 m Strand 300 m

Laguna Park I Atlanterhavet

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 5.898,- 4.598,- 5.298,- 4.698,- 4.698,- fra 1.650, 2 uger fra 6.998,- 5.598,- 6.498,- 5.898,- 5.898,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 20.592,- 15.392,- 18.192,- 15.792,- 15.792, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

18


4.998,-

pr. person - 1 uge Afrejse fx. 30/1 2011 TillÌg for All Inklusive: pr. uge halv pris for børn

1.500,-


Laguna Park II

ALL

INKLUSIVE

Tenerife

Skønne lejligheder med suveræn havudsigt Laguna Park II er et stort og imponerende lejlighedskompleks med en fantastisk udsigt over det smukke Atlanterhav. Stedet er beliggende på en bakke, hvor lejligheder er placeret smukt under hinanden, så alle har en suveræn udsigt. Stedet er særdeles velfungerende og populært for det skandinaviske publikum, som har besøgt hotellet og gjort mange til stamgæster. Stedet er velholdt, meget attraktivt og kan tilbyde 2 flotte og ind­ bydende swimmingpools og separate børnepools. (Poolen er opvarmet i vinter­ perioden). I forbindelse med den skønne solterrasse findes også den overdækkede pool/snackbar, som er her gæsterne mødes og hygger sig på Laguna Park II.

Beliggenhed Laguna Park II ligger i rolige omgivelser på en bakke, med meget flot udsigt byen og havet. Fra komplekset er der gåafstand til det hyggelige Playa del Americas og de mange skønne strande i området.

Faciliteter Laguna Park II har en rigtig skøn og stor solterrasse, hvor man kan nyde det gode vejr og boltre sig i den indbydende swimmingpool eller separate børnepool. Her er også en hyggelig restaurant/bar, der serverer både ude og inde. Recep­ tion er placeret øverst og har sofa arran­ gement og TV-lounge. Der er tennis- og squashbaner, fodbold, basketball, mini­ golf, bordtennis, plus meget mere.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 3

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 700 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:... 347 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 1989 Kørestolsegnet:.......nej

Lejligheder

Laguna Park II

Du bor i lyse lejligheder med nydeligt spansk møblement. Her er 1-værelses og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder består af hyggelig stue/opholdsrum med køkken niche, bade/toilet, telefon, TV, safeboks og balkon eller terrasse.

Pension Centrum 300 m Centrum 700 m

Lufthavn 18 km

Opholdet på Laguna Park I er uden pension, men der kan suppleres med morgenmad, halvpension eller All inklusive mod tillæg.

Laguna Park II

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 5.798,- 4.498,- 5.198,- 4.598,- 4.598,- fra 1.650, 2 uger fra 6.898,- 5.398,- 6.298,- 5.798,- 5.798,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 20.192,- 14.992,- 17.792,- 15.392,- 15.392, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

20


4.598,-

pr. person - 1 uge Afrejse fx. 27/3 2011 TillÌg for All Inklusive: pr. uge halv pris for børn

1.500,-


Las Palmas

Lufthavn

Puerto Rico

Maspalomas

Gran Canaria Maspalomas Puerto Rico

Bo Spellerberg

Prof. håndboldspiller, KIF Kolding

”Gran Canaria er stedet der kan tilbyde dig alt hvad du måtte have lyst til på en charterferie. Om du er til strand, kulinariske oplevelser, underholdning, aktiviteter eller for eksempel shopping finder du det på Cran Canaria. Vælger I at tage til Gran Canaria må I ikke snyde jer selv for en tur op i bjergene og igennem de idylliske bjerglandsbyer hvor faunaen er helt fantastisk med pelargonier så store som buske og figenkaktusser på rad og række. Vi plejer at slutte dagen af med en gåtur på en af strandpromenaderne, hvor det er helt oplagt at få en stor is eller sætte sig med et koldt glas hvidvin.”


Gran Canaria Gran Canaria har været danskernes mest populære vinterrejsemål igennem mere end 30 år. De milde sommertemperaturer, den gode feriestemning og den gæstfri befolkning er uden tvivl årsagen til den store popularitet. Øen er rig på oplevelser og det anbefales derfor at man lejer en bil og på egen hånd og oplever de mange uspolerede hjørner af øen. Den nordlige del af øen er præget af smukke grønne bananplantager og palmeskov, mens sydkysten er tør og gul, grundet de mange solskinstimer og deraf manglende regn. Ferieområderne ligger som perler på en snor langs kysten og de flotte strande, venter kun på de mange forventningsfulde gæster, som nyder strandlivets glæder og spændende kulinariske restauranter. Gran Canaria er bare et suverænt ferieparadis, som har et stort stampublikum.


Turbo Club

ALL

INKLUSIVE

Maspalomas

All Inklusive lejligheder med rolig beliggenhed Turbo Club er et lækkert og populært lejlighedskompleks, beliggende i rolige omgivelser i det hyggelige Maspalomas. Bygningerne på Turbo Club er bygget to 2 etager og er placeret rundt om to skønne solterrasser, begge er virkelig hyggelige, med liggestole og parasoller. Ved den ene swwimingpool er der masser af aktiviteter, mens der ved den anden solterrase er mere ro og afslapning. (Poolen er opvarmet i vinterperioden) – Stedet er rent og meget velholdt, med palmefyldt have og dejlige omgivelser. Gæsterne hygger sig på Turbo Club, som har en afslappet atmosfære og herlig feriestemning. Byggestilen er typisk ka­ narisk arkitektur, med pudsede vægge og dejlige balkoner og terrasser.

Turbo Club

Centrum Playa del Ingles 6 km

Beliggenhed Turbo Club er beliggende kønne og rolige omgivelser. Der er ca. 1. km til Faro centeret og forskellige forlystelser.

Faciliteter Lækkert og stort poolområde med masser af aktiviteter og underholdnings­ program i løbet af dagen og aftenen. Der findes desuden billard, boblebad, bordtennis, spillerum, dart, minigolf, tennisbane. Der kører bus jævnlig til både strand og centrum i løbet af dagen. Internet mod gebyr.

Strand 1,5 km

INKLUSIVE

Primo kategori 3

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................nej 1,5 kilometer Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 400 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:... 120 Elevator:..........................nej Byggeår:................. 1987 Kørestolsegnet:.......nej

Lejligheder Man bor i lyse og velindrettede 2-værelses lejligheder med typisk spansk møblement, bestående stue/opholdsrum med køkken og separat soveværelse. Alle lejligheder har bad/toilet, telefon, TV (mod gebyr), safeboks (mo gebyr) og balkon eller terrasse Det er muligt at få et værelse til enebrug – mod tillæg. Der er soveplads til maks. maks. 2 voksne + 2 børn.

Pension Opholdet er med All Inklusive. Det vil sige morgenmad, frokost og aftensmad. Alle drikkevarer er lokale og kan indtages fra kl. 10.00-23.00.

Turbo Club Mas Palomas

MINI ALL

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 6.798,- 4.998,- 5.998,- 5.498,- 5.498,- fra 1.650, 2 uger fra 8.298,- 6.498,- 7.798,- 7.798,- 7.498,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 24.192,- 16.992,- 20.992,- 18.992,- 18.992, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

24


4.798,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse 1/1 2011


Club Maspalomas

Primo kategori 3

Maspalomas

Dejlige bungalows med rolig beliggenhed Club Maspalomas er et ældre med hyggeligt og populært kompleks, beliggende i rolige omgivelser i det hyggelige Maspalomas. Club Maspalomas har som et af de få komplekser masser af plads at boltre sig på. Omgivelserne er flotte, med masser af grønne områ­ der, blomster og skyggefulde palmer.

Beliggenhed Stedet er beliggende skønne og rolige omgivelser. Der er ca. 400. km til Faro centeret og forskellige forlystelser.

Faciliteter

Stedet byder på 2 populære poolområ­ der med store flotte swimmingpools og separat børnepool. Der findes desuden billard, og tennisbane, volleyball, bord­ tennis. Der er underholdning flere gang om ugen. Der kører gratis shuttlebus Der findes flere swimmingpools og til stranden i Maspalomas 2 gange om dejlige solterrasser, hvor man kan slappe dagen. (begrænset plads). Internet mod af og nyde solen og bare holde ferie. gebyr. (Poolen er opvarmet i vinterperioden) – I forbindelse med solterrassen er der Lejligheder liggestole og parasoller. Der findes Man bor i små, men lyse og velindrettede hyggelig bar/restaurant, hvorfra de bungalows 2-værelses med pænt spansk kølige drinks nydes under skyggefulde møblement. Bungalows består af stue/ omgivelser. opholdsrum med køkken og separat soveværelse. Alle har bad/toilet, telefon, TV (mod gebyr), safeboks (mod gebyr), kaffemsakine, brødrister og skøn terrasse Det er muligt at få bungalow til enebrug – mod tillæg. Der er soveplads til maks. maks. 2 voksne + 2 børn.

Club Maspalomas

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................nej 1,5 kilometer Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:...........................nej Antal lejligheder:...... 56 Elevator:..........................nej Byggeår:................. 1989 Kørestolsegnet:.......nej

Pension Opholdet er uden pension.

Mas Palomas

Centrum Playa del Ingles 6 km

Strand 1,5 km

Club Maspalomas

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 5.498,- 4.598,- 5.298,- 4.798,- 4.798,- fra 1.650, 2 uger fra 6.198,- 7.998,- 10.398,- 8.398,- 6.898,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 18.992,- 15.392,- 18.192,- 16.192,- 16.192, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

26


4.998,pr. person 1 uge

Afrejse fx. 22/1 2011


Lejligheder Canaima Puerto Rico

Dejlige lejligheder med havudsigt i Puerto Rico Lejligheder Canaima er et hyggeligt lejlighedskompleks med en skøn udsigt over det smukke Atlanterhav. Stedet er beliggende i den lave del af Puerto Rico, derfor er der ikke langt til centrum og de mange forlystelser i byen. Stedet er særdeles velfungerende og populært for det skandinaviske publikum, som har besøgt hotellet og gjort mange til stam­ gæster. Stedet er ældre men velholdt og kan tilbyde dejlig solterrasse indbydende swimmingpool og separat børnepool. (Poolen er opvarmet i vinterperioden) I forbindelse med den skønne solterrasse findes også den overdækkede pool/ snackbar, som er her gæsterne mødes og hygger sig.

Lejligheder Canaima Shoppingcenter

Lejligheder Canaima ligger i rolige omgivelser, med meget flot udsigt byen og havet og relativ kort gåafstand til byen.

Faciliteter Lejligheder Canaima har en rigtig skøn solterrasse, hvor man kan nyde det gode vejr og slappe eller bade sig i den indbydende swimmingpool eller separat børnepool. Her er også en hyggelig restaurant/bar, der serverer både ude og inde. Der er reception og legeplads.

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................nej 900 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 900 meter Internet:...........................nej Antal lejligheder:... 135 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 1985 Kørestolsegnet:.......... ja

Lejligheder Man bor i ældre lyse lejligheder med nydeligt spansk møblement, som alle er 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder består af hyggelig stue/opholdsrum med køkken og separat soveværelse. Alle har bad/toilet, telefon, TV, safeboks og balkon eller terrasse. Det er muligt at få en lejlighed til enebrug – mod tillæg. Der sovepladser til maks. 4 personer.

Pension Opholdet på Canaima er uden pension.

Lufthavn 35 km

Amadorestranden 2 km

Lejligheder Canaima

Strand

Atlanterhavet

Beliggenhed

Primo kategori 3

Lystbådehavn

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 4.998,- 4.398,- 4.998,- 4.898,- 4.698,- fra 1.950, 2 uger fra 5.998,- 5.298,- 6.198,- 5.898,- 5.898,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 16.992,- 14.592,- 16.992,- 16.592,- 15.792, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

28


4.598,pr. person 1 uge

Afrejse fx. 8/1 2011


Lejligheder Aqua Sol Puerto Rico

Lejligheder med panoramaudsigt Lejligheder Aqua Sol er beliggende på toppen af et bjerg med fuldstændig betagende panoramaudsigt over det flotte Atlanterhav og de smukke bjerge. Aqua Sol er hyggeligt lejlighedskompleks med dejlig atmosfære og gæsterne hygger sig og nyder den afslappende stemning. Stedet blev totalt rennoveret i 2009 og fremstår i dag, som et lækkert og velfungerende lejlighedshotel. Fanta­ stisk solterrasse med azurblå og indby­ dende swimmingpool og separat børne­ pool, liggestole og parasoller. (Poolen er opvarmet i vinterperioden) I forbindelse med den elegante solterrasse findes også den overdækkede pool/snackbar, som er her gæsterne mødes og hygger sig på Aqua Sol.

ShoppingLufthavn center 35 km Amadorestranden 2 km

Lejligheder Aqua Sol

Stedet er beliggende roligt i den øvre del af Puerto Rico på østsiden. Det kan ikke anbefales at gå til/fra Puerto Rico, da der kan være en del trapper. Vi an­ befaler derfor at man tager lokalbussen, som holder udenfor hotellet eller tager en taxa. (Turen tager ca. 5-7 min.) Den betagende udsigt fra Aqua Sol er mod dalen på den anden side af Puerto Rico.

Faciliteter Aqua Sol har en fantastisk skøn sol­ terrasse, hvor man kan nyde den enestående udsigt og slappe af eller bade sig i den skønne swimmingpool eller den separate børnepool. Her er også en populær restaurant/bar, der serverer både ude og inde.

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 1,5 kilometer Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 1,2 kilometer Internet:...........................nej Antal lejligheder:...... 50 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 1985 Kørestolsegnet:.......nej

Lejligheder Man bor i dejlige lyse lejligheder med pænt spansk møblement, Alle lejligheder 2-værelses og består af hyggelig stue/ opholdsrum med køkken og separat soveværelse. Alle har bad/toilet, telefon, TV, safeboks og balkon eller terrasse. Det er muligt at få en lejlighed til enebrug – mod tillæg.

Pension

Strand

Opholdet på Aqua Sol er uden pension. Lystbådehavn

Atlanterhavet

Beliggenhed

Primo kategori 3

Lejligheder Aqua Sol

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 4.998,- 4.298,- 4.998,- 4.598,- 4.598,- fra 1.950, 2 uger fra 5.998,- 5.298,- 6.198,- 5.898,- 5.898,- fra 2.150, Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge 16.692,- 14.192,- 16.992,- 15.392,- 15.392, De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

30


3.998,pr. person 1 uge

Afrejse fx. 1/1 2011


Lufthavn

Naama Bay Sharm El Sheikh Hadaba

DET RØDE HAV

Egypten Sharm El Sheikh

Lasse Boesen

Prof. håndboldspiller, SG Flensburg-Handewitt ”Egypterne er et imødekommende folkefærd, som sætter en ære i at gøre gæsterne glade og give dem store oplevelser. Egypten tilbyder da også lidt af det hele: Her er enorme resorts med plads til hele familien, imponerende udflugtsmål og ikke mindst et herligt klima i vintermånederne. Pyramiderne i Giza er et ’must-see’ og på samme tur kan man passende indtage lidt af millionbyen Cairo, som imponerer med sin hektiske aktivitet. Nilen og Suez-kanalen ligger også indenfor rækkevidde, eller man kan vælge total afslapning ved poolen, snorkling i Det Røde Hav og en gåtur blandt palmer på strandpromenaden.”


Egypten Hvis du vil udfordre din balancenerve med en anderledes form for sejltur på ”ørkenens skibe” – kamelerne; hvis du vil prøve at køre ørkenræs i en 4-hjulstrækker og måske endda opleve en ægte fatamorgana; hvis du vil snorkle eller dykke mellem de smukkeste koralrev, du kan forestille dig; hvis du vil svømme dovent i sandede ­laguner i Det Røde Hav eller slikke sol under den ualmindeligt pålidelige sol; hvis du vil smage spændende krydrede retter efter lokale opskrifter, og hvis du vil modtages af et smilende, omsorgsfuldt og imødekommende folkefærd – så er Egypten det helt rigtige valg!


Sharm Reef Apts.

Primo kategori 3

Sharm El-Sheikh

Perfekte forhold til at snorkle, svømme og solbade Det populære Hotel Sharm Reef ligger i Hadaba-området. Lige ved hotellet er der en klippeafsats med trappe ned i havet Her er vandet meget dybt, og primært velegnet til at snorkle. Men kun 900 meter fra hotellet ligger en pragtfuld sandstrand med perfekte og rolige adgangsforhold til det krystalklare vand.

Beliggenhed Hotel Sharm Reef er beliggende i det rolige område Hadaba. Her er en fasci­ nerende udsigt over Det Røde Hav, og den særprægede knudrede klippekyst lige ved foden af hotellet. Og så er her absolut perfekte forhold, hvis du er vild med at snorkle. Der er ca. 7 km til byen, Sharm el Sheikh.

Faciliteter

Sharm Reef har de skønneste områder med solterrasser og balkoner med udsigt Gratis bustransport tilbydes. Sharm Reef over havet. Her er to forfriskende, azurblå er et velbesøgt og meget hyggeligt hotel, swimmingpools og separat børnepool. hvor du har alle muligheder for at slappe Desuden er der en meget fin tennisbane. af og holde en dejlig ferie. Er du vild med Stranden er bygget i etager med trappe tennis, er her en superfin tennisbane, ud i havet. Vandet er dybt, når man går i som du som All Inclusive gæst kan fra trappen, så vi anbefaler, at kun habile benytte gratis en time om dagen. svømmere benytter stranden ved hotellet.

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 900 meter Køleskab:......................nej Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal værelser:. ..... 125 Elevator:..........................nej Byggeår:................. 2001 Kørestolsegnet:.......nej

Værelser Du bor i hyggelige, velindrettede 1- eller 2-vær. lejligheder, der er udstyret med kombineret stue/opholdsrum og køkken. I 2-vær. lejlighederne er der desuden separat soveværelse.

Lufthavn

Sharm Reef Apts.

Det Røde Hav Sharm El Sheikh

Pension Opholdet i lejlighederne er uden pension. Der er mulighed for at supplere med morgenmad mod tillæg.

Sharm Reef Apts.

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Okt./Nov. Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 3.998,- 3.898,- 4.098,- 4.798,- 4.598,- 4.498,- fra 1.650, 2 uger fra 4.698,- 4.598,- 4.598,- 5.898,- 5.798,- 5.798,- fra 1.750, 2 voksne + 2 børn - 1 uge 12.992,- 16.692,- 14.192,- 16.992,- 15.392,- 15.392,- De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

34


3.998,pr. person 1 uge

Afrejse fx. 4/12 2010


Sharm Reef Hotel

ALL

INKLUSIVE

Sharm El-Sheikh

Hyggelige omgivelser og perfekte forhold for ægte vandhunde Det populære Hotel Sharm Reef ligger i Hadaba-området. På selve hotellet er der en klippeafsats med trappe ned i havet. Her er vandet utrolig klart og primært velegnet til at snorkle. Men kun 10-15 minutters spadseretur fra hotel­ let, ligger en pragtfuld sandstrand med perfekte og rolige adgangsforhold til det krystalklare vand. Gratis bustransport tilbydes. Sharm Reef er et velbesøgt og meget hyggeligt hotel, hvor du har alle mulig­ heder for at slappe af og holde en dejlig ferie. Er du vild med tennis, er her en superfin tennisbane, som du som All Inklusive gæst kan benytte gratis en time om dagen.

Beliggenhed Hotel Sharm Reef er beliggende i det rolige område Hadaba med en fascine­ rende udsigt over Det Røde Hav og den knudrede klippekyst lige ved foden af hotellet. Og så er her absolut perfekte forhold, hvis du er vild med at snorkle.

Faciliteter Sharm Reef har de skønneste områder med solterrasser og balkoner med udsigt over havet. Her er to forfriskende, azurblå swimmingpools og separat bøne­p ool. Stranden er bygget i etager med trappe ud i havet. Vandet er dybt, når man går i fra trappen, så vi anbefaler, at kun habile svømmere benytter stranden ved hotellet. Der er gratis ­b ustransport til nærliggende, meget skøn strand, som er velegnet til alle.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 3

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:.....................................nej Restaurant:..................nej Afstand til strand: Aircondition:................... ja 900 meter Køleskab:......................nej Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal værelser:. ..... 125 Elevator:..........................nej Byggeår:................. 2001 Kørestolsegnet:.......nej

Værelser Du bor i hyggelige, velindrettede dobbelt­ værelser eller dejlige lejligheder, der er udstyret med bad/toilet, aircondition, minibar, TV og balkon.

Lufthavn

Pension

Sharm Reef Hotel

Det Røde Hav Sharm El Sheikh

Opholdet på Hotel Sharm Reef er med All Inclusive. Det vil sige morgenbuffet, frokost og aftensmad. Alle drikkevarer er lokale og inkluderet i prisen.

Sharm Reef Hotel

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Okt./Nov. Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 4.698,- 4.398,- 4.698,- 5.198,- 5.198,- 5.098,- fra 2.350, 2 uger fra 5.898,- 5.798,- 6.398,- 6.898,- 6.798,- 6.798,- fra 2.350, 2 voksne + 1 barn - 1 uge 12.992,- 16.692,- 14.192,- 16.992,- 15.392,- 15.392,- De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

36


4.398,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse 11/12 2010


Club Reef Hotel

ALL

INKLUSIVE

Sharm El-Sheikh

Smukt og eventyrligt – og med ultimative faciliteter Hotel Club Reef har en fuldstændig fantastisk beliggenhed på en bakke med udsigt over både Det Røde Hav og Sharm el Sheikh. Samtidig ligger hotellet på sin egen private badestrand. Hotellet er bygget i ægte arabisk stil og fremtræder smukt, velplejet og helt eventyrligt. Dette hotel har bare det hele. De ultimative faciliteter for at svømme, bade og snorkle. Herudover kan du dyrke masser af andre aktiviteter eller bare dase, solbade og lade dig forkæle i de luksuriøse omgivelser.

Beliggenhed På en bakketop i Hadaba-området ligger det eventyrlige Hotel Club Reef. Herfra er den en fabelagtig udsigt over Det Røde Hav og ind over byen, der er beliggende ca. 6 km fra hotellet. Til hotellet hører en vidunderlig privat strand med egen badebro og rigtig gode betingelser for snorkling.

Faciliteter Hotel Club Reef har et vidunderligt poolområde med skønne solterrasser, tre fantastiske swimmingpools, separat børnepool, liggestole og parasoller. Desuden er der ualmindeligt gode snorkleforhold fra hotellets private strand. Hver dag arrangeres underholdning og vandaerobic. Hertil kommer spa-afdeling, træningsstudio, tennisbane og forskellige små butikker.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 4

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 100 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 100 meter Internet:.............................. ja Antal værelser:. ..... 105 Elevator:..........................nej Byggeår:................. 1994

Værelser

Lufthavn

Du bor i dejlige dobbeltværelser, der er udstyret med bad/toilet, aircondition, minibar, TV og egen terrasse.

Pension

Club Reef Hotel Sharm El Sheikh

Opholdet på Hotel Club Reef er med All Inclusive. Det vil sig morgenbuffet, frokost og aftensmad. Alle drikkevarer er lokale og inkluderet i prisen.

Club Reef Hotel Det Røde Hav

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

Okt./Nov. Dec. Jan. Feb. Marts April Børnepriser 1 uge fra 4.998,- 4.698,- 4.798,- 5.698,- 5.498,- 5.398,- fra 1.650, 2 uger fra 6.698,- 6.598,- 6.598,- 7.698,- 7.598,- 7.598,- fra 1.750, 2 voksne + 1 barn - 1 uge 14.194,- 13.294,- 13.594,- 16.294,- 15.694,- 15.394,- De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

38


4.998,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse fx. 6/11 2010


Lufthavn

Belek Alanya

Tyrkiet Alanya Belek

Claus Møller Jakobsen

Prof. håndboldspiller, Skjern Håndbold

”Det er ikke tilfældigt, at danskerne er så vilde med Tyrkiet. Gæstfriheden, varmen og det pulserende byliv strømmer dig i møde lige fra ankomst til afgang. Du kommer til at elske strand­livet, det enorme udvalg af butikker og basarer og så naturligvis de mange udendørs restauranter, hvor man kan nyde alt fra sushi til kebab. Tyrkiets lange historie har efterladt masser af fortidsminder, som man kan besøge og udforske, og den dramatiske geografi har skabt bjerge og dale, som kan udforskes i lejet bil eller på en af de mange udflugter. Tyrkiet er for alle, og her er der rum til både afslapning, aktiviteter og fest.”


Tyrkiet Hvis du vil have en dasende dejlig ferie og svømme rundt i lunt, rent og lækkert badevand eller sole dig på skønne sandstrande; hvis du har lyst til at udforske en vaskeægte basar og blive fris­tet over evne af smukke tæpper, eksklusive skindvarer og uundværlige sko; hvis dine tænder løber i vand ved tanken om at smage en original kebab eller din kulinariske interesse bliver pirret af at dufte nye og spændende krydderier, og hvis du vil møde et imøde­ kommende og venligt folkefærd, som virkelig forstår at få dig til at føle dig velkommen – så er ­Tyrkiet det helt rigtige valg!


Club Panorama Garden Apart.ALLALL

INKLUSIVE INKLUSIVE

Alanya

Gennemført luksus og komfort i spritnye, kæmpestore hotellejligheder Hos Primo Tours er vi virkelig stolte over at præsentere Club Panorama Garden. Et enestående feriekompleks, der sætter nye standarder for luksuriøse lejlighedshoteller. Club Panorama Garden er fuldstændig gennemført kvalitet og luksus, og vi tøver ikke med at give stedet 4 ”primo” stjerner. Club Panorama Garden har nogle af Alanyas største og bedste ferielejlig­ heder. Det fabelagtige Club-hotel tilbyder alle tænkelige faci­liteter, fx solterrasse, swim­ mingpool, vandruchebane og børne­ pool – alt i en enestående udførelse og omgivet af smukke grønne arealer med blomster og palmer. Bemærk hotellet er spritnyt – det åbner først i maj 2010!

Club Panorama Garden Antalya Lufthavn 125 km

Alanya Centrum 4,5 km

Øststranden

Beliggenhed Club Panorama Garden ligger smukt i ­r o­lige omgivelser i nærheden af Øst­ stranden. Det tager ikke mange minutter at gå ned til stranden, og Alanya by med alle sine lækre restauran­ter, butikker og barer ligger blot 4,5 kilometer væk.

Faciliteter Fra Club Panorama Garden er der en formidabel udsigt til swimmingpoolen, bjergene og havet. At det er et luksuriøst feriested understreges af de mange faciliteter. Som gæst kan du nyde godt af den skønne, opvarmede indendørs swimmingpool, gå i sauna eller tyrkisk bad, få massage, eller handle i det velassorterede minimarked.

M IM N I NA ILAL L L INKLUSIVE INKLUSIVE

Primo kategori 4

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 700 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 500 meter Internet:.............................. ja Antal lejligheder:...... 93 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 2006 Kørestolsegnet:.......nej

Lejlighed Her bor du i vanvittig flotte og kæmpestore velindrettede lejligheder i luksuskvalitet. Alle lejligheder er smukt møblerede og har udgang til en fantastisk terrasse med masser af plads.

Pension Opholdet på Club Panorama Garden er med Mini All Inklusive. Det vil sige, morgen­m ad, alle drikkevarer og små snacks og is (dog kun mellem kl. 15-18) er inkluderet i prisen. Det er muligt at supplere med All Inklusive.

Club Panorama Garden Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser 1 uge fra 2 uger fra Familiepakke 2 voksne + 2 børn - 1 uge

Mar. April Børnepriser 4.198,- 3.998,- fra 1.650,4.998,- 4.898,- fra 1.750,13.792,- 12.992,-

De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

42


3.998,-

pr. person Mini All Inklusive 1 uge Afrejse fx 3/4 2011

Tillæg for All Inklusive:

600,- pr. uge 400,- for børn


Hotel Alayie

ALL

INKLUSIVE

Alanya

Hyggeligt hotel tæt på stranden Tæt på Kleopatra stranden, kun adskilt af strandvejen, ligger det eftertragtede og imødekommende Hotel Alayie. Man ser straks, at der er gjort meget ud af indretningen og detaljerne på hotellet, blandt andet det fine receptionsområde med flotte møbler. I det store poolom­ råde hersker der liv og glæde, og her er god plads til solbadning. Swimmingpoolen er kæmpestor og med en smart, indbygget poolbar, hvor vand­ hundene kan indtage kølige drinks. På tagterrassen på 6. sal ligger en hyggelig, delvist overdækket restaurant. Her nydes de inkluderede måltider sammen med en fantastisk udsigt over havet.

Beliggenhed Hotel Alayie har en fantastisk central beliggenhed i hovedgaden i Alanya, lige ved Kleopatra stranden og som genbo til Saray Beach Hotel. Uden for døren er der masser af attraktive faciliteter og Alanyas pulserende centrum, med sit kæmpestore udvalg af restauranter, ­b utikker og barer, ligger blot 10 minut­ ters gang fra hotellet.

Faciliteter Alayie er kendt for sin gigantisk store swimmingpool, som fylder det meste af solterrassen. For at skabe plads til flere liggestole er der bygget en smart repos, som rækker lidt ud over poolen. I pool­ området ligger en charmerende, delvist overdækket restaurant/bar.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 3+

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 35 meter Køleskab:......................nej Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 100 meter Internet:.............................. ja Antal værelser:. ..... 122 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 1990

Værelser Du bor på dejlige standard dobbeltvæ­ relser, der alle har bad/toilet, aircon­ dition, telefon, TV og balkon. Der er soveplads til maks. 2 personer. Det er desuden muligt at få et værelse til enebrug – dog mod tillæg.

Antalya Lufthavn 125 km

Pension

Hotel Alayie

Opholdet på Alayie Hotel er med All Inklusive. Det vil sige enkel morgenmad, frokost og aftensmad. Alle drikkevarer er lokale og inkluderet i prisen.

Hotel Alayie Kleopatrostranden

Alanya Centrum 2 km

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

1 uge fra 2 uger fra Familiepakke 2 voksne + 1 barn - 1 uge

Mar. April Børnepriser 4.498,- 4.598,- fra 3.598,5.498,- 5.998,- fra 3.698,12.594,- 12.894,-

De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

44


4.498,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse fx. 6/3 2011


Taç Premier Hotel

ALL

INKLUSIVE

Alanya

Populært nyrenoveret hotel med All Inklusive TAC Premier er et fantastisk, nyreno­ veret hotel med alle tænkelige faciliteter. Hotellet består af flere blokke, som er bundet sammen på elegant vis med gangbroer, som snor sig henover det fantastiske poolområde. Der er en skøn swimmingpoll og separat børnepool. På hotellet forefindes flere dejlige sol­ terrasser hvor man kan nyde udsigten ud over Middelhavet. Der er indendørs opvarmet pool. I lobbyen er der indret­ tet en hyggelig ”pejse-stue” med flotte lædermøbler. Overalt på hotellet er der wireless internet som er til fri afbenyt­ telse.

Beliggenhed Hotellet er perfekt beliggende ved Kleo­ patra-stranden, med blot en vej mellem hotellet og stranden.

Faciliteter I underetagen er der indrettet alle tæn­ kelige wellness-faciliteter med både hamam, dampbad, massage og fitness­ faciliteter. Her er også en eksotisk og dejlig overdækket terrasse, hvor du kan nyde de inkluderede måltider. På hotellet er der et kombineret lobby/receptions­ område med bekvemt sofaarrangement, internet, TV. og bordtennis.

MINI ALL INKLUSIVE

Primo kategori 4

Hotel Info Pool:..................................... ja Børnepool:...................... ja Bar:........................................ ja Restaurant:..................... ja Afstand til strand: Aircondition:................... ja 50 meter Køleskab:......................... ja Afstand til indkøb: TV:.......................................... ja 0 meter Internet:.............................. ja Antal værelser:. ..... 221 Elevator:............................. ja Byggeår:................. 1986

Værelser Man bor i bekvemmelige og lyse dobbelt­ værelser med flot interiør. Værelserne er alle store, rummelige og med store balkoner, hvor 90% er vendt mod havet. En fantastisk måde at vågne på.

Pension Antalya Lufthavn 125 km

Opholdet på Taç Premier Hotel er med All Inklusive. Det vil sige morgenmad, frokost, snacks og aftensmad. Alle drikke­ varer er lokale og inkluderet i prisen.

Taç Premier Hotel

Kleopatrostranden

Alanya Centrum 2 km

Taç Premier Hotel

Priser vinter 2010/2011 - check på hjemmeside for ledige værelser

1 uge fra 2 uger fra Familiepakke 2 voksne + 1 barn - 1 uge

Mar. April Børnepriser 4.498,- 4.598,- fra 3.498,5.498,- 5.998,- fra 3.498,12.494,- 12.794,-

De oplyste priser er billigste månedspris, der kan værre store prisforskelle under skoleferie & helligdage - Aktuelle tillæg & rabatter ses på online booking.

46


4.498,-

pr. person All Inklusive, 1 uge Afrejse fx. 13/3 2011


Nygade 6 1. sal · DK–6950 Ringkøbing · info@primotours.dk Tel +45 8818 4618 · Fax +45 8818 4619

Der tages forbehold for trykfejl.

www.primotours.dk

Primo Tours Vinterkatalog 2010-11  
Primo Tours Vinterkatalog 2010-11  

Primo Tours Vinterkatalog 2010-11

Advertisement