Page 1

Workshop ‘Puberproof, omgaan en communiceren met jongeren binnen MaS’ Datum en locatie in overleg Hoe begeleid je jongeren in een maatschappelijke stage? Hoe communiceer je met ze en wat houdt ze bezig? Vrijwilligers die leerlingen gaan begeleiden weten niet altijd hoe ze die begeleiding moeten aanpakken. Tijdens deze workshop ervaart u hoe u op een leuke en ontspannen manier kunt omgaan en communiceren met jongeren. U ontvangt informatie over de soorten van voortgezet onderwijs en de motieven van jongeren om aan de slag te gaan. Ook de leefwereld van de jongere van nu brengen we in beeld. Het accent van de workshop ligt echter op het communiceren met jongeren: wat werkt wel en wat werkt niet. Aan de hand van praktijksituaties en in korte afwisselende werkvormen oefenen we hiermee. Uiteraard is er aandacht voor het uitwisselen van ervaringen. Na de workshop kunt u op een doeltreffende en prettige manier met uw stagiaire(s) communiceren en heeft u meer kennis over jongeren. Maatschappelijke Stage Maatschappelijke stage is verplicht voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs vanaf schooljaar 2011. Veel scholen, stagebegeleiders, leerlingen en vrijwilligerssteunpunten zijn echter nĂş al bezig met maatschappelijke stage in pilotprojecten. Docenten Docenten van deze workshop zijn Anneke Wienema of Marianne Reij, senior adviseurs en trainers bij PRIMO nh. Beiden hebben veel ervaring met het interactief werken en begeleiden van groepen op het gebied van vrijwilligerswerk.

Workshops incompany Wij organiseren de w orkshop bij u in de buurt. Dan moet u w el zorgen dat er minimaal 12 deelnemers zijn. Het deelnemen aan de w orkshop is kosteloos.


Voor Voor vrijw illigersorganisaties die zich actief bezighouden met het organiseren van Maatschappelijke Stages. Aanmelden Wij organiseren de w orkshop bij u in de buurt. Dan moet u w el zorgen dat er minimaal 12 deelnemers zijn. Het deelnemen aan de workshop is kosteloos. Voor aanmelding neemt u contact op met Anneke Wienema of Marianne Reij. Datum en locatie in overleg Tijd in overleg Kosten Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Anneke Wienema of Marianne Reij. Inform atie Inhoudelijk Anneke Wienema, aw ienema@primo-nh.nl, tel: 0299 418 733 Marianne reij, m.reij@primo-nh.nl, tel: 0299 418724 Organisatie Cursus- en Congresbureau congres@primo-nh.nl Tel: 0299 418 700 Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Op al onze activiteiten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van PRIMO nh van toepassing. Deze kunt u vinden op de website van PRIMO nh: www.primo-nh.nl onder ‘Over PRIMO nh’.

Workshop Puberproof  

Hoe begeleid je jongeren in een maatschappelijke stage? Hoe communiceer je met ze en wat houdt ze bezig? Vrijwilligers die leerlingen gaan b...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you