__MAIN_TEXT__

Page 1

juli - augustus 2012 jaargang 6 | nr 7

interview | reportages | agenda | trends | puzzels | reizen | literatuur | wedstrijd

themanieuws.be uw GRATIS gids naar meer

INTERVIEW

UREN PUZZELPLEZIER ALLE SOORTEN PUZZELS EN TAL VAN LEUKE PRIJZEN

Oost-Brabant

KATE RYAN IS KLAAR VOOR EEN NIEUWE VEROVERINGSTOCHT


07/12-16345-02

VAKANTIE! SLECHTS 1 ADRES VOOR BETROUWBAAR GEREEDSCHAP

Gilainstraat 122 - 3300 Tienen - T 016 80 47 20 - F 016 82 10 52 info@hfk.be - www.hfk.be - Open: ma-vr 8u-20u - zaterdag 9u-18u


VAKANTIE VAKANTIE

KATE

p5

p57

Voorwoord

"Op het podium staan is puur genieten"

Vlaanderen heeft er lang naar uitgekeken maar eindelijk is het er: het nieuwe album van Vlaanderens ‘Queen of Pop’ Kate Ryan. De Kempense dancepop-diva knalt er op ‘Electroshock’ opnieuw op los, maar nu in het Engels in tegenstelling tot de vorige albums die allemaal Franstalig waren. Songs als LoveLife en Broken haalden al moeiteloos de hitparade en straks doet de nieuwe single Robots dat vast en zeker opnieuw. De liedjes puilen weer uit van de typische Ryan-ingrediënten: strakke beats en catchy zanglijnen.

Beste lezer,

INTERVIEW

Opvallend op de plaat zijn de de samenwerkingen met de DJ-producer Tim Berg, een grote naam in het genre, en de Zweedse superster Charlotte Perrelli die het Eurovisie Songfestival won in 1999. La Ryan is klaar voor een nieuwe veroveringstocht zeker nu ze haar batterijen eerst is gaan opladen in Marbella.

Wat mogen we verwachten van je nieuw album ‘Heart for Sale’?

Kate: “Het grootste verschil zit hem in de taalkeuze die we maakten. De meeste mensen kennen me van mijn Franstalig repertoire, nu kozen we ervoor om het hele album in het Engels op te nemen. Een bewuste keuze na al die covers in ’t Frans. Als je ergens de naam Kate Ryan liet vallen, associeerden de mensen dat automatisch met Franse covers en dat wou ik achterwege laten. Ik wou aan mijn publiek laten zien dat ik echt wel zelf nummers kan componeren en ook zelf teksten kan schrijven.”

inhoud

reportage

p81

want op alle vorige albums staan eigen geschreven nummers, maar natuurlijk werden die Franse covers er steeds uitgepikt en dat was ook goed want ze zorgden voor mijn succes. Helaas waren er daardoor wel weinig mensen die wisten dat ikzelf ook songs componeerde. Dat is voor ‘Elektroshock’ niet anders.”

INTERVIEW

“Ik heb voor mijn nieuwe plaat met een ander team samengewerkt en ik denk wel dat dit te horen is op het album, zeker als je goed luistert naar al mijn vroegere albums. Natuurlijk blijft het heel herkenbare Kate Ryan, maar de poppymelodieën overwegen toch op de dancetracks die minder aanwezig zijn.

Ontdek deze verborgen parel 5

Kate Ryan

Samen met hun familie baten Michel Boreux en zijn echtgenote Patricia al twintig jaar Auberge de la Ferme uit. Lekker tafelen, heerlijk overnachten, deugdelijk ontspannen, ... Dit familiebedrijf heeft tal van deugddoende facetten te bieden. Manlief en ik hebben best wel zin in een rustgevend weekendje weg en rijden met de kids zuidwaarts richting Bouillon. Niet ver van de Franse grens ligt hier het dorpje Rochehaut-sur-Semois.

PUZZELS

Eindelijk vakantieperiode! Vakantie Strakke beats kan en catchy zanglijnenPUZZELS zijn al jaren je handelsmerk. Merk enige evolutie in? voor ieder van ons een andereje daar invulling REPORTAGE kennen. Zalig niets doen in je eigen tuin, heerlijk zonnenHoeop het moeilijk is het strand eigenlijk om zelfof naast het kant en klare nummers te maken? TRENDS zwembad maar misschien ook prachtige bergwandelingen maken of een partijtje TRENDS beachvolley spelen. Ook wij gaan er binnenkort een paar weken tussenuit, om TRENDS onze batterijen terug op te laden. Maar PUZZELS voor we onze koffers pakken willen we je als lezer graag nog dit vakantienummer REPORTAGE gratis aanbieden. Dit vakantie en puzzelnummer wordt elk jaar weer gesmaakt WEBSITES door meer dan 100.000 puzzelaars en is ondertussen een vaste waarde geworden LITERATUUR in ons Thema Nieuws aanbod! AGENDA Geniet ervan! OPLOSSINGEN “Voor mij was dat geen nieuwe opdracht

VAKANTIE

interview

Op ontdekkingstocht

Aangekomen in het pittoresk Waals dorpje, heet de familie Boreux ons van harte welkom in hun familiebedrijf. Na een praatje te hebben geslagen met chef Michel en Patricia, trekken we onze stapschoenen aan en gaan we op ontdekkingstocht naar het erfgoed in de omgeving van Bouillon. Op weg naar de vallei van de Semois worden we volledig ondergedompeld in de prachtige Ardense natuur. We dalen af langs de ruisende rivier om aan het einde van de dag te genieten van de zonsondergang in het uniek, beschermend dorpje Frahan. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan! ‘s Avonds eten we in de gezellige streekbrasserie Taverne de la Fermette. We krijgen heerlijke, verse streekproducten voorgeschoteld. Overnachten doen we in Auberg’Inn. Het balkon van onze slaapkamer geeft een fabelachtig uitzicht op de velden en bossen in de weide omgeving. Het is als het ware vertoeven in een idyllische omgeving waar werkelijk iedereen tot rust komt.

9

Favoriete vakantieplannen van onze BV’s Landbouwmuseum

25

31

’s Anderendaags na een stevig ontbijt bezoeken we het landbouwmuseum. Hier staan tal van werktuigen en gerestaureerde machines uit het vroegere Ardense boerenleven tentoongesteld. Onze kinderen vinden het fascinerend en lijken een totaal andere wereld te ontdekken. Zo krijgen we in een klank- en lichtspel onder andere volgende landbouwstielen uit het veeleisende plattelandsleven van onze voorouders te zien: een smederij, een oude dorpsscène, een maalderij en een leisteengroeve. Naast deze taferelen uit de agricultuur treffen we de werkplaats van

Ontdek de leukste pretparken deze zomer

57

Klaar voor de zon?

63

Filmavond

65

Duik verfrissend de vakantie in

67

07/12-21048

07/12-20370

Wouter Van Melkebeek & Bernard Vandereyken uitgevers editie Oost-Brabant

06/12-20382-BRA-04

Niets uit deze uitgave mag worden overgenomen, gekopieerd of op eender welke manier gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. De inhoud van de advertenties valt onder uitsluitende verantwoordelijkheid van de opdrachtgevers.

Ontdek deze verborgen parel

Volgend Themanummer:

81 85 89 93 95

WEDSTRIJD

vanaf 24 augustus

Colofon

69

101

mode

Editie: Oost-Brabant - 35.000 exemplaren Vlaanderen - 140.000 exemplaren Verantwoordelijke uitgever: Themamedia nv, Van Melkebeek Wouter Maria-Theresiastraat 19a bus 2, 3000 Leuven Sales: Bernard Vandereyken 0496 16 52 34 bernard.vandereyken@themamedia.be Wouter Van Melkebeek 0495 52 05 05 wouter.van.melkebeek@themamedia.be Erna Cornelissen 0474 77 07 55 erna.cornelissen@themamedia.be Anja Coosemans 0472 24 93 70 anja.coosemans@themamedia.be Charlotte Vanderheyden 0471 90 52 82 charlotte.vanderheyden@themamedia.be Sara Arryn 0475 69 00 50 sara.arryn@themamedia.be

Bezoek De Smaakgids ook op

Coördinatie redactie en marketing: Katrien Houtmeyers 0473 86 42 44 katrien.houtmeyers@themamedia.be Kim De Smedt 0474 77 00 97 kim.desmedt@themamedia.be Prepress redactie: Nelson branding & communication nv Remytoren, Vaartdijk 3 bus 501, 3018 Leuven Druk: Grafische Groep Bongaerts Greesstraat 11, 2200 Herentals 014 24 68 78, 014 24 68 77 Redactiemedewerkers: Francis Roose, Katrien Vandevelde, Steven Verhamme Creative director: Koen Fontaine

3


Linden – kLassevoLLe viLLa in een rustige omgeving sliepersveldweg 26. deze schitterende villa in hedendaagse stijl is 348 m2 groot, luxueus en ingeplant in een rustige woonwijk met minimaal verkeer. Wie openheid en licht op prijs stelt, zal genieten van de royale, 65 m2 grote leefruimte, zonovergoten door de inplanting van een weelderige raampartij, en puik afgewerkt met voleiken parket, karaktervolle kleuren en bijpassende raamdecoratie. een beslist te ontdekken woning voor wie op zoek is naar de zeldzame combinatie van ruimte en comfort op een rustige en strategisch goed bereikbare locatie. € 569.000. vg-Wg-gdv-gvkr-vv.

Boutersem

BierBeek

Linden

06/12-17898-09

een kwadraat villaproject reikt u het ultieme woonconcept aan: toonaangevende architectuur, een bouwtechnisch zeer geavanceerde woning, superieur geïsoleerd en rijkelijk uitgerust. maar ook gloednieuw, luxueus en tot in de puntjes afgewerkt, en dus onmiddellijk instapklaar. Woningen van kwadraat stralen dan ook een tijdloze elegantie uit, met de kracht en de persoonlijkheid die enkel de beste kwaliteit verschaft. We nodigen u uit onze veeleisende visie op wonen te ontdekken tijdens onze opendeurdagen of op onze website.

www.kwadraat.be kwadraat nv - 016 72 01 07 - info@kwadraat.be


KATE

VAKANTIE

interview

"Op het podium staan is puur genieten"

Vlaanderen heeft er lang naar uitgekeken maar eindelijk is het er: het nieuwe album van Vlaanderens ‘Queen of Pop’ Kate Ryan. De Kempense dancepop-diva knalt er op ‘Electroshock’ opnieuw op los, maar nu in het Engels in tegenstelling tot de vorige albums die allemaal Franstalig waren. Songs als LoveLife en Broken haalden al moeiteloos de hitparade en straks doet de nieuwe single Robots dat vast en zeker opnieuw. De liedjes puilen weer uit van de typische Ryan-ingrediënten: strakke beats en catchy zanglijnen.

Opvallend op de plaat zijn de de samenwerkingen met de DJ-producer Tim Berg, een grote naam in het genre, en de Zweedse superster Charlotte Perrelli die het Eurovisie Songfestival won in 1999. La Ryan is klaar voor een nieuwe veroveringstocht zeker nu ze haar batterijen eerst is gaan opladen in Marbella.

Wat mogen we verwachten van je nieuw album ‘Heart for Sale’?

Kate: “Het grootste verschil zit hem in de taalkeuze die we maakten. De meeste mensen kennen me van mijn Franstalig repertoire, nu kozen we ervoor om het hele album in het Engels op te nemen. Een bewuste keuze na al die covers in ’t Frans. Als je ergens de naam Kate Ryan liet vallen, associeerden de mensen dat automatisch met Franse covers en dat wou ik achterwege laten. Ik wou aan mijn publiek laten zien dat ik echt wel zelf nummers kan componeren en ook zelf teksten kan schrijven.”

Hoe moeilijk is het eigenlijk om zelf kant en klare nummers te maken? “Voor mij was dat geen nieuwe opdracht

want op alle vorige albums staan eigen geschreven nummers, maar natuurlijk werden die Franse covers er steeds uitgepikt en dat was ook goed want ze zorgden voor mijn succes. Helaas waren er daardoor wel weinig mensen die wisten dat ikzelf ook songs componeerde. Dat is voor ‘Elektroshock’ niet anders.”

Strakke beats en catchy zanglijnen zijn al jaren je handelsmerk. Merk je daar enige evolutie in?

“Ik heb voor mijn nieuwe plaat met een ander team samengewerkt en ik denk wel dat dit te horen is op het album, zeker als je goed luistert naar al mijn vroegere albums. Natuurlijk blijft het heel herkenbare Kate Ryan, maar de poppymelodieën overwegen toch op de dancetracks die minder aanwezig zijn. 07/12-20370

5


ZAVENTEM - RESIDENTIE THE MILL BUILDING

MEER INFO OP AANVRAAG !

Reeds 72% verkocht

THE MILL BUILDING is een nieuwbouwrealisatie bestaande uit 16 appartementen & 2 commerciële ruimten ! U heeft keuze uit 1 - 2 - 3 slaapkamerappartementen voorzien van alle comfort. Inrichting volgens persoonlijke keuze van de klant ! WERF OPGESTART !!! RES. THE MILL BUILDING is gelegen op wandelafstand van het centrum !

Reeds 50% verkocht

GLABBEEK - RESIDENTIE SCHOONZICHT Landelijk gelegen nieuwbouwproject bestaande uit 8 villa appartementen ! Elk appartement heeft een prachtig panoramisch uitzicht en een zuidelijke oriëntatie ! Inrichting volgens persoonlijke keuze van de klant !

MEER INFO OP AANVRAAG !

Prodomus VERKAVELINGEN - PROJECTONTWIKKELING

05/12-20136-01

Res. SCHOONZICHT staat garant voor een rustig verblijf en beschikt over een gemeenschappelijke tuin !

Tel. +32 2 305 54 63 - INFO@PRODOMUS.BE Fax +32 2 245 77 89 - WWW.PRODOMUS.BE


vakantie Uiteraard blijven de meezingbare refreintjes en happy liedjes mijn handelsmerk.

Je hebt voor dit album ook samengewerkt met grote namen als Tim Berg en Charlotte Perrelli. Hoe kwamen die samenwerkingen tot stand?

“Ik ben fier op die twee nummers, de samenwerking met Tim resulteerde in een nummer die ook mijn nieuwe single wordt. Ik zit vaak in Zweden en heb daar al veel mensen leren kennen en van het een kwam het ander. Tim had een leuke track, maar had nog een zanglijn nodig, ik zocht dan weer een extra nummer voor mijn plaat. Op den duur hebben we samengewerkt tot we een goed nummer hadden. Ook Charlotte kwam ik in Zweden tegen, we zitten bij hetzelfde boekingskantoor en ze had me een nummer opgestuurd om er een duet van te maken. Ik heb niet getwijfeld want ’t is daar toch een grote madam. Haar single zal ook hier in Vlaanderen uitkomen."

In 2002 verscheen je eerste album ‘Different’, we zijn nu tien jaar verder. Hoe kijk je zelf terug op dat decennium?

“Ik word oud (lacht). Ik ben vrij vroeg in het circuit beland en ik ben toch wel trots dat ik er nog altijd sta, want in mijn genre is het niet evident om er langs te blijven. Ik blijf veel optredens hebben en ook in het buitenland draai ik nog altijd mee. Ik ben best fier op wat ik gepresteerd heb, ik mocht veel ervaring opdoen en ik hoop dat het nog niet gedaan is. Ik blijf hard werken en mijn best doen."

Je scoorde al een paar hits in het buitenland. Kan het op dat vlak nog beter?

“Het blijft een goede instelling om te proberen nog meer te groeien, muziekgewijs maar evenzeer als artiest. Ik zit nog lang niet aan mijn plafond, ik probeer me altijd nog te verbeteren, we zullen wel zien waar we komen, ook al ben ik nu al erg blij om wat er allemaal gebeurd is en gebeurt, maar ik heb het enkel gekregen door hard te werken. In Europa heb ik inderdaad al veel hits ge-

interview

scoord en twee jaar terug deden we ook een tour in Canada waar ik mijn Franstalig repertoire bracht. Ik blijf proberen om me ook op die gebieden te richten en dat doe ik stap voor stap, maar ik kan ook niet overal tegelijk zijn. België is ook erg belangrijk en ik ben blij dat ik veel mag optreden bij ons want dan kan ik in mijn eigen bed gaan slapen (schatert). Anderzijds brengt optreden voor mijn eigen fans wel wat meer stress teweeg."

Je wordt wel eens de Vlaamse Kylie of de Belgische Madonna genoemd. Wat vind je van die etiketten die men op jou kleeft? “Natuurlijk zijn dat complimenten, maar die zijn anderzijds ook gevaarlijk. Vergeleken worden met een grote ster zorgt ervoor dat men je materiaal ook altijd naast dat van die grote ster gaat zetten. Eens je die stempel hebt, moet je constant hun niveau proberen te evenaren. Anderzijds besef ik ook wel dat veel mensen me ook wel zien als een diva op het podium en dat hebben zowel Kylie als Madonna ook wel."

Een nieuwe plaat betekent wellicht weinig vakantie voor jou in ’t verschiet of vergissen we ons?

“De hele zomer ga ik hard werken, maar ik heb mijn voorzorgen genomen en ben begin juni met mijn pa op vakantie getrokken naar Marbella. Net voor de storm van de zomer losbarst even een dag of zes ver weg zijn om een beetje te rusten om er dan nadien tegenaan gaan. Ik heb natuurlijk af en toe wel eens aan de plaat gedacht maar anderzijds heb ik alles behoorlijk goed los kunnen laten. Op vakantie heb ik weinig stress gehad."

Terwijl anderen vakantie nemen, ga je weer een pak podia inpalmen. Hoe hard werken is al dat optreden?

“Dat is behoorlijk zwaar, maar ik geniet er wel van, zeker nu ik veel in België ben. Mijn familie en mijn vrienden kunnen nu ook eens komen kijken. Het is intensief al dat optreden maar eens je op het podium staat is het puur genieten. Superplezant en daar doe ik het voor."

www.universalmusic.be www.kateryan.be

Tekst: Steven Verhamme 07/12-20370

7


Hij kan uw gedachten nog niet lezen. Maar wel uw handschrift. Onze ingenieurs hebben van de nieuwe Audi A3 een perfect geletterde gemaakt. Hij begrijpt uw handschrift nu al even goed als uw rijstijl. Gebruik uw vingers om cijfers en letters op het optioneel MMI Touch-scherm te schrijven en hij leest ze meteen. Dat maakt dat het infotainment systeem volledig handmatig te bedienen is.

4,1 - 5,5 L/100 KM â—† 106 - 130 G CO2/KM Getoonde modellen met opties. Milieu-informatie (KB 19/03/2004): www.audi.be

07/12-18391-04

De nieuwe Audi A3: nu reeds bestelbaar, vanaf september in onze toonzaal.


VAKANTIE

Slakkenhuis

puzzel © De Puzzelaar

In elk vakje moet een lettergreep ingevuld worden. De laatste lettergreep van het ene is tevens de eerste lettergreep van het volgende woord.

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

1-4 gerieflijk; 4-6 Europese hoofdstad; 6-8 lerares; 8-11 opponent; 11-13 zozeer; 13-15 hoofdstad van Iran; 15-16 frisdrank; 16-19 maand; 19-21 rijstgerecht; 21-23 stierenvechter; 23-25 schaakterm; 25-27 parade; 27-29 vertelling; 29-32 versnelling; 32-35 kandidaat; 35-37 tijdperk; 37-39 discussiegenoot; 39-42 voertuig; 42-43 soort; 43-45 verkoopbevordering; 45-47 suikerstroop; 47-49 de oudste; 49-53 initiatiefnemer; 53-55 wervelstorm; 55-57 gezelschapsspel; 57-59 maand; 59-61 kledingstuk; 61-63 morgenschemering; 63-65 adviseur; 65-67 winkelbediende; 67-70 parodie; 70-72 dicht; 72-74 sportartikel; 74-76 soort gedicht; 76-79 Europees land; 79-80 bekende 80 79

77

48

73

45

23

44

72

22

43

28 11

10

8

42

3

7

40 68 67

33

19

39

17

66

65

37 64

58 AAR SCH OT

35 36

38

57

60

16 18

56

59

34

5

41 69

32

14 15

4

20

31

13

1

55

30

12

21

70

54

29

2

9

6

71

53 27

26

25 24

46 75 74

52

49

47

76

51

50

78

61 62

63

07/12-21178-04

puzzel A

AAR SCH OT

DEZE PUZZEL WORDT U AANGEBODEN DOOR:

07/12-20875-09

TECHNISCH ONDERWIJS

13

BOUWTECHNIEKEN ELEKTRISCHE INSTALLATIETECHNIEKEN

BEROEPSONDERWIJS

BROOD- & BANKETBAKKERIJ & CONFISERIE CENTRALE VERWARMING & SANITAIRE INSTALLATIES CARROSSERIE / HOUTBEWERKING / RUWBOUW 7de JAAR BSO

STEDELIJK INSTITUUT VOOR TECHNISCHE BEROEPEN SIBA STEDELIJK INSTITUUT VOOR TECHNISCHE BEROEPEN SIBA PASTOOR WWW.SIBA.BEIIINFO@SIBA.BE INFO@SIBA.BE PASTOORDERGENTLAAN DERGENTLAAN 62 62 II 3200 3200 AARSCHOT AARSCHOT II 016/553520 016/553520 II WWW.SIBA.BE AAR SCH OT

TECHNISCH ONDERWIJS

BOUWTECHNIEKEN ELEKTRISCHE INSTALLATIETECHNIEKEN

OPENINGSUREN TIJDENS SCHOOLVAKANTIE VAN 02/07/2012 T.E.M. 15/07 06/07/2012 WERKDAGEN VAN- 18.00 9.00 - 18.00 OPENINGSUREN TIJDENS SCHOOLVAKANTIE VAN 01/07 T.E.M. WERKDAGEN VAN 9.00 VAN 16/08 T.E.M. 31/08 WERKDAGEN 9.00 - 18.00 ZATERDAGVAN VAN9.00 9.00 -- 18.00 12.00 ZATERDAG VAN 16/07 VAN T.E.M. 15/08 SCHOOL GESLOTEN VAN 16/08/2012 T.E.M.VAN 01/09/2012 WERKDAGEN 9.00 - 12.00 VAN 07/07/2012 T.E.M. 15/08/2012 SCHOOL GESLOTEN

BEROEPSONDERWIJS

BROOD- & BANKETBAKKERIJ & CONFISERIE CENTRALE VERWARMING & SANITAIRE INSTALLATIES CARROSSERIE / HOUTBEWERKING / RUWBOUW 7de JAAR BSO

STEDELIJK INSTITUUT VOOR TECHNISCHE BEROEPEN SIBA

9


07/12-19378-01


VAKANTIE

puzzel

Getallenlegger 3 115 357 380 400 552 583 613 759 785 818 839 844 851 869 985

n n n n n X n n n n n n n n n n

4 1239 1509 1824 2682 3465 4449 4517 5027 7103 7458 8315 8395 8559 9683 9971

n n n n n n n n n n n n n n n n

5 13778 17552 25990 26880 31387 33151 33169 37692 42785 45750 47922 53182 54968 59192 75157 79888

n n n n

80377 88714 88751 94556

n n n n n n n n n n n

6 132525 156400 213971 214214 246741 273240 304979 339841 391395 457828 487775

n n n n n n n n n

514657 518984 596360 724180 789552 862017 891154 945953 970578

n n n n n n n n n n 7 n n 1012425 n n 1251007 n n 1651927 n 1721289 n 2547954 n 2650910

3271101 3407335 3704837 4341638 5517537 5777859 6708025 7014963 7154444 7432170 7791705 8810228 8909969 Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

n n n n n n n n n n n n n n n

© De Puzzelaar

Het omkaderde getal, dat niet in de lijst voorkomt, geeft het jaar aan waarin Vincent Van Gogh werd geboren.

4

GL002

DEZE PUZZEL WORDT U AANGEBODEN DOOR: 14

4

9

puzzel B

07/12-21179-04

4

07/12-19370-01

Bij afgifte van deze correct ingevulde puzzel krijgt u het aperitief gratis bij restaurant Kokoon. (enkel geldig tijdens juli & augustus)

Zullen we vanavond eens ‘kokoonen’? Restaurant Kokoon, ’s Meiersstraat,1 - 3000 Leuven 016 23 07 26 - www.kokoon.be

11


STOCKBOOK.BE

WEES GERUST ONGEDULDIG. Ga nu naar Stockbook.be of kom bij ons langs, want enkel tot 30 juni geniet u van uitzonderlijke kortingen op onze rijkelijk uitgeruste stockwagens.

Uw voordeel incl. Recyclagepremie

stockbook.be

€ 6.100

Korting (incl. Stockbonuskorting) Recyclagepremie (1) Prijs incl. Recyclagepremie (2)

07/12-18592-09

Bijvoorbeeld: Astra Sports Tourer Enjoy 1.7 cdti (110 pk), incl. Anniversary Pack, metaalkleur & reservewiel € 24.244 € - 4.350 € - 1.750 € 18.144

Uw nieuwe Opel kan morgen al op uw oprit staan. Het is gewoon een kwestie van er snel bij te zijn.

www.opel.be 4,0-7,5 L/100 KM

105-177 G/KM

milieu-informatie (KB 19/03/2004): www.opel.be

Aanbod geldig op Astra Sports Tourer Enjoy 1.7 cdti (110 pk) uit stock, inclusief Anniversary Pack. Aanbod geldig tot 30/6/2012. Model louter afgebeeld ter illustratie. Aanbod onder voorwaarden. (1) De Recyclagepremie geldt bij inlevering van een voertuig en is voorbehouden aan particuliere klanten. Dit aanbod is niet omzetbaar in contanten. Het voertuig dat ingeleverd wordt, moet minstens gedurende de laatste 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de persoon die als eigenaar van het voertuig wordt beschouwd. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam van de laatste eigenaar van het ingeleverde voertuig. (2) Inclusief kosten voor ingebruikname t.w.v. € 149.

WITTOCKX

Nieuwlandlaan 30 3200 Aarschot Tel. 016 55 12

AUTOSTAD HAASRODE Neringenweg 46 3001 Heverlee (Leuven) Tel. 016 40 02 67

AUTO’S MARC

Diestsesteenweg 203 3210 Linden (Lubbeek) Tel. 016 62 00 74

AUTOSTAD LEUVEN Brusselsesteenweg 3 3020 Herent (Leuven) Tel. 016 30 82 70


VAKANTIE Zweedse puzzel

© De Puzzelaar

f

schaduw

g sporenplant deel v.e. boom

f

vrucht

f

ampère land in MiddenAmerika punt

a c

koude groentegelei

g

opening

a

c

sierheester

a

op grote afstand

vriend

kunsttaal

nachtkleed deel v.e. week

a

titel

c

stel

lofdicht

a

c

a

ton

c schildergerei sterkedrank

a

c

binnenkort

dun

houtsoort

a

ca

monnikskleed speeltuintoestel

eenjarig Gerdier maans schriftteverklaring ken

c

schil

berg op Kreta

a c

c

schoeisel

liefdesgod

graanpakhuis

a

g

a

c

vestibule

telwoord

c

dierengeluid

a

smaad

draaikolk

geestdrift

a c ontkenning voor de middag

ca

a

g genoeg

soort garen

c

c

DEZE PUZZEL WORDT U AANGEBODEN DOOR: 12 Draadloze, waterdichte, sfeervolle en

met autonomie tot 20 uren.

c

a

c

pers. vnw.

gekheid

a

a

c

dwaas bevroren water

a

c

kleur opgooi

a

c

hinder

eetgelegenheid

lichaam kunstwerk

vordering

koraaleiland

a geestelijke

a

c

heldendicht

a

c

a

c

a roofvis

bloedvat

c

drukte

a

landtong

g

stellig

sierfles

g

zangvogel

a

c

a

a

c

indianentent

ontzag

aangehecht takje

07/12-21180-04

a

c

deel v.e. oog

a

c

a

c

c

ca

verheugd

voedsel

vaartuig

sneeuwschaats deel v.e. tekst

vis

g

aardig

a

c

kostuum

nageslacht

c

Bijbelse vrouw

c

a

a

c

geheimschrift fijngevoeligheid

a

c

bloem

c

landbouwwerktuig

oprecht

specerij

a

vertrouwd

g

a elasticiteit vruchtennat

c

karakter

a

eskimovaartuig

schijf

g

g

f

a

c

samenvatting

volk

smalle weg

kleur

a

c

edelman

muziekstijl

f

ovaal

c

wolvlokje kip

uitspatting

f

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

telefonisch bericht zware hamer

fototoestel

c

Griekse letter

a

a c

c

puzzel C

indiaanse strijdbijl

puzzel

07/12-21017-09

trendy verlichting Ambachtenlaan 13 – 3001 Heverlee Tel.: 016/40 01 47 - info@demagro.be 13


SLAAPKAMER 2.0 Een nieuwe standaard in slapen … getest door experten!

Al jaren is The Night-Store® dé referentie in slaapcomfort. Maar nu is er meer … slapen wordt een totaalervaring. The Night-Store® geeft je raad voor een totaaloplossing op maat: van bed tot lakens en donsdekens, van slaapmasker tot het stoppen met snurken … Onze slaaparchitecten begeleiden je van a tot z naar een betere en comfortabelere nachtrust. En je mag gerust zijn … alles is getest door de strengste experten ;-)

Surf naar www.thenightstore.be of bel 016 84 88 83 als je alles wil weten over gezond slapen. The Night-Store® vind je ook in

SINT-TRUIDEN, BREE, LEUVEN en HASSELT.

De Slaapmobiel

GRATIS

bij jou aan huis? Mail naar info@thenightstore.be of bel 011 42 30 30 voor meer informatie.

07/12-17611-04

The Night-Store® LEUVEN Vaartkom 27 - LEUVEN ook open op ZONDAG!


VAKANTIE

puzzel

Zweedse lettergreeppuzzel

© De Puzzelaar

(in elk vakje moet een lettergreep ingevuld worden)

e

f

veilig

f

kersenrood

uitstekend

mededingster

klepper

a

plaats in Suriname

a

c

a

dans

k zaad

hoge stoep

uitstraling

a legerafdeling

a

c

drukinkt in poedervorm

veeleer

balustrade

a

c

plaats in Spanje

Venetiaanse hertog

a

c a

scout

a

c

neerslag

Romeinse keizer

roekeloze persoon

verlegenheid

verkeersplein

a

c

NE

proefopname

a

g

wijnsoort steppebewoner

geluidsweergave

a

a

a

RO

voertuig

Bijbelse vrouw

woestijn in Afrika

c doorgang

c aanw. vnw.

c

a

c

a

c

laatste repetitie

boei lichte bagage

a

c

a

e land in Azië

omgeving

k

a

schaakstuk

a

talent

c a

krijgsmacht

c a

bewerkte dierenhuid

c a

irritatie

rijschool

a versiering

familielid

dapper

c

knoflookworst

c

g

a

plaats in Zwitserland

loon

tegen

expressief

c

korte mededeling

tijdelijk gebruik

plant

verbond

apennootje

a

a

c

overwinning

a

voorts

bevlieging

c

a verslaggever

later

vergiffenis

c a

meetinstrument

a

c

verklikker

g

c

rivier in Italië

muzikale hulde

c

dun

a c MA

a

GER

durende vijandschap

a

e soort tent

meetkundig lichaam

autopech

c

DEZE PUZZEL WORDT U AANGEBODEN DOOR:

stoffer

c evenement

c

c

puzzel D

slingerplant

a

bekende

a

k

gezelschapsspel

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

maand

a

07/12-21181-04

f

leersoort

handelsterm

07/12-21018-02

10

www.motoutlet.be 15


WWW.KAST-ID.BE WWW.KAST-ID.BE

DRESSINGS DRESSINGS

MAATKASTEN MAATKASTEN

SCHEIDINGSWANDEN SCHEIDINGSWANDEN

Maatkasten, dressings, scheidingswanden, schuif- of draaideuren voor in uw hal, living, keuken, slaapkamer, bureau of garage. Maatkasten, dressings, schuif- of draaideuren voor in uw hal, living, keuken, slaapkamer, bureau of garage. Vraag vrijblijvend adviesscheidingswanden, in één van onze verkooppunten bij u in de buurt. Vraag vrijblijvend advies in één van onze verkooppunten bij u in de buurt.

KAST-ID HAACHT Vekestraat 1 1 KAST-ID HAACHT HOEILAART Vekestraat Henri Caronstraat 4B HOEILAART Henri Caronstraat 4B KAST-ID LEUVEN Naamsesteenweg 42 KAST-ID LEUVEN Naamsesteenweg 42

Advertentie Domus.indd 1

3150 Haacht 3150 Hoeilaart Haacht 1560 1560 3001 Hoeilaart Leuven 3001 Leuven

T +32 16 53 92 09 TT +32 53 92 +32 16 2 657 40 09 03

haacht@kast-id.be haacht@kast-id.be hoeilaart@kast-id.be

T +32 2 16657 40 40 44 03 70 T +32 16 40 44 70

hoeilaart@kast-id.be leuven@kast-id.be leuven@kast-id.be 05/12-17573-01

24/04/2012 15:38:54


VAKANTIE

n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n

AANBEVELING ACCOMMODATIE ADVERTENTIE ADVISEUR AGENT ANDERS ANVR APPARTEMENTEN BALIE BESTEMMING BETALING BETROUWBAAR BON BTW BUDGET BUSINESS CLASS CAMPAGNE CAPACITEIT COMBINATIE CONCURRENTIE DATUM FAX FIRST CLASS FORMULIEREN HANDTEKENING IATA INDIVIDUEEL KORTING LIJN MOGELIJKHEDEN NIVEAU ORGANISATIE OVERNACHTING PAX PROGRAMMA RESERVERING SAMENWERKING SLAGVAARDIG STERREN TARIEF TEAM TELEFOON TIP TOUROPERATOR VEELZIJDIG VERTROUWEN VERWACHTING ZELFSTANDIG

I B L G N I T H C A W R E V G G A E E I A T A X A P M G C N N L E P A N E A N O W N A O I I I U D D B G G O T I P O N T K E D W V E D M B L A F N C R R U I L I N U E A C E E S U O E Y V E S I B T I L T F R R K W R I T E E E T E N T I H R E N A D A U B E T E Y E R I E N E M N E R I B M D L L S I N M M S I O T A E N U S B T A T T A D T Z N T M C M E R C E I E S A E F R L O N G A M L H E B R L O A C C O M M O D A T I E F S P X R P I N E A N S E P S H P P A N D O I N D U S O T D A G G A E N T V T R E R A G N I T H C A N R E V O U N E W U O R T R E V K A I O D S M N E R R E T S E W U T I R E S E R V E R I N G A A G E A A N B E V E L I N G R G I D Y Z L E E V N N S E I S L A G V A A R D I G E N E N O R G A N I S A T I E T F © De Puzzelaar

puzzel E

07/12-21215-04

De overgebleven letters vormen een uitdrukking.

OPLOSSING:

DEZE Deze PUZZEL puzzel WORDT worDt U u AANGEBODEN aangeboDen DOOR: Door: 15

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

Wo o r d z o e k p u z z e l Het reisbureau

puzzel

07/12-21224-02

Ganse maand juli solden

Schoenen - Kleding - Accessoires Staatsbaan 65 - 3210 Lubbeek - 0496 25 43 33 Open van ma tot zat: 10 - 18u - Gesloten op wo & zon 17


MEUBELEN OP MAAT & INTERIEUR DECORATIE Ook: verlichting, tapijten & Lederen zetels

tiensesteenweg 151 I 3010 Leuven 016 89 37 70 Open: dinsdag t.e.m zaterdag 10u30 tot 18u www.decoteakstore.be

SOLDEN

Between art and utility, there is a bridge: The ellegance

07 /12-18403-02

van 3 juli t.e.m 28 juli

Brusselsesteenweg 44, 3000 Leuven • Tel. +32 (0)16 50 25 11 • elbokeukenstudio@gmail.com Wij adviseren graag op afspraak bij u thuis na 18u

03/12-11308-01

KWALITEIT EN DESIGN AAN BETAALBARE PRIJZEN


VAKANTIE

puzzel

Sterpuzzel

Kettingpuzzel

De woorden beginnen steeds met dezelfde letter in het midden van de ster. Bij juiste oplossing verschijnt, in de buitenste rand, de naam van een deel van het lichaam.

De gevraagde woorden moeten ingevuld worden, beginnend bij het nummer en vervolgens de ketting volgend. Einde ketting, einde woord. Bij juiste oplossing verschijnt naast de letters A t/m G, horizontaal gelezen, een uitdrukking.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

© De Puzzelaar

deel van het gebit steiger vleesproduct harde klap teelaarde metaalslak gevleugeld dier maaltijd zanger

A

1

2

3

4

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

1. parvenu 2. alleenspel 3. naaldboom 4. nu en dan 5. wijnsoort 6. weekdier 7. canapé 8. voedsel

B C

Tr a p p u z z e l Horizontaal en verticaal dezelfde woorden met de volgende betekenis invullen:

1. wijnsoort

1

2. voorbij

2

3. gebied

3

4. deel v.e. stadion

4

2

3

E

7

6

7

F 9

5

7. delfstof SP002

DEZE puzzel PUZZEL worDt WORDT u U aangeboDen AANGEBODEN Door: DOOR: Deze 19

6

G

7

SP016

© De Puzzelaar

puzzel F

07/12-21216-04

6

5

6. luizenei

CIFTW_puzzeladv2.indd 1

5

8

5. vader of moeder

© De Puzzelaar

4

D

07/12-21209-09

20/06/12 12:04

19


Vier de zomer met Auping

2 e matras

GRATIS

Auping Auronde Ontwerp: Frans de la Haye

2e matras gratis*!

tot € 695

bij een co

Met een Auping bed bent u elk jaargetijde verzekerd van goede ventilatie en topcomfort. Dus ook in de zomer. En tijdelijk is zo’n bed ook nog eens heel voordelig: bij aankoop van een compleet 2-persoons Auping bed krijgt u de 2e matras gratis*. Als dat geen mooie zomer wordt…

mpleet A

,- *!

uping bed

* Tot € 695,- bij een compleet 2-persoons Auping bed incl. spiraalbodems, of een complete 2-persoons Auping boxspring incl. boxspringbodems en hoofdbord. Uitgesloten zijn: Royal en boxspringsets Dublin (Maximus) en Monaco (Maximus). De actie geldt van 1 juli t/m 12 augustus 2012. Kijk op www.auping.be voor de voorwaarden.

Diestsesteenweg 46 T 016 60 02 44 • www.aupingplaza-leuven.be Openingsuren: ma-vr 10u-12u & 13u-18u • za 10u-18u

De exclusieve Auping speciaalzaak in Leuven

07/12-19931-09

Leuven


VAKANTIE

puzzel

Legwoorden-doorloper

© De Puzzelaar

In deze legwoorden-doorloper zijn al enkele letters gegeven. De vetgedrukte strepen geven het einde van een woord aan.

HORIZONTAAL: AKOESTIEK - ALOE - ARDENNEN - ARMEEN - ASSURANTIE ATELIER - AVE - BLAAG - BLENDER - CARRE - CASINO - DEELS - DENEMARKEN - DIERENARTS - DIRECT - EENS - EERST - ELDERS - ELITE - ENORM - ENT - ERA - ERGENS - ETTER - GALA - GEEN - GENIE - GO - HORDE - ILL - LAMA - OEN OLIE - OSLO - PIRAAT - PIRANHA - RAAT - REEP - REVERS - RITS - ROEMER SANERING - SAS - SAUNA - SERGEANT - SET - SINDS - SPEELGOED - SPETTER - SPOEL - TEKST - TENSIE - TEVEEL - TIRAMISU - TOETER - TON - TSAAR UNIEK

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

VERTICAAL: AAI - ACCU - ALK - ALM - AR - ARTERIE - ASTER - AULA - BARS BURGER - CIPIER - DAMHERT - DAN - DEGENE - DRIETAL - DRUKTE - EERDER - EGAAL - EGEL - EGO - EISER - ELAN - ENK - ERKEND - ETNA - ETSER - EVEN - GEEST - GRAS - IETS - INVASIE - ISERE - LAATST - LADE - LEA - LET - LIEVER - MEST - MONITOR - MORSE - NANTES - NETTER - NOEN - NONSENS NOORSE - OEHOE - OPSTANDIG - PELIKAAN - PETS - POELIER - RAL - REEEL REGIE - SEN - SERIE - SI - SNEER - SNOEPER - SNOT - STEEDS - STEM - STROT - TIRANA - TRAAN

D

U H

07/12-21217-04

puzzel G

H

DEZE PUZZEL WORDT U AANGEBODEN DOOR: 16

07/12-21211-01

Voor al uw favoriete babyspulletjes Geboortelijsten online www.ukkepuk-scherpenheuvel.be Oude Tiensebaan 1 013 77 17 53

21


IJzersterk karakter. De nieuwe GLK. De GLK beschikt niet enkel over charisma maar ook over een innovatieve veiligheidsuitrusting. Zo waarschuwt de ATTENTION ASSIST sensor u wanneer de vermoeidheid toeslaat en garandeert zijn adaptief remsysteem u een optimale controle. Met de GLK geniet u van een uitzonderlijk rijcomfort in alle veiligheid.

A Daimler Brand

€ 32.950 incl. BTW*

5,5 - 8,1 L/100 KM •143 - 189 G CO2/KM

Milieu-informatie KB 19/3/2004: www.mercedes-benz.be - Geef voorrang aan veiligheid. - *Aanbod geldig voor een GLK 200 CDI BlueEFFICIENCY t.e.m. 31/7/2012 - Afgebeeld voertuig: € 39.623,00 incl. BTW

Ambachtenlaan 4 - 3001 Leuven (Heverlee) - Tel. 016 40 00 10 - Fax 016 40 01 88 www.gmsleuven.be

07/12-21220-02

GMS Leuven nv - Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz


VAKANTIE

puzzel

1- of 2-letterpuzzel In elk vakje moeten 1 of 2 letters ingevuld worden.

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

VAN BOVEN NAAR BENEDEN: 1 zeer 2 kreet - 3 eveneens - 4 telwoord - 5 rekenopgave - 6 lofdicht - 8 ieder - 9 mannetjesbij 10 varkenshok - 12 schoeisel - 13 op grote afstand - 14 deel v.e. toneelstuk - 15 bergweide - 16 bloeiwijze - 17 zuurdeeg - 19 lof 20 moment - 22 groot feest - 23 navigatiemiddel - 26 deel v.e. fietswiel - 27 vestibule 28 brandgang - 30 bedevaartplaats 31 Europeaan - 32 sneeuwhut - 33 dwaas 35 vlaktemaat - 37 rijtoer - 38 punt - 39 jong dier - 40 vlekkenwater - 41 breigaren - 43 aangehecht takje - 44 binnenkort - 46 hond 48 woonboot.

07/12-21225-04

puzzel H

VAN LINKS NAAR RECHTS: 3 muziekinstrument - 5 graanpakhuis - 7 hevig - 9 niet slim - 11 gereed - 14 dierenverblijf - 16 planeet - 18 onderwijzer - 21 zelfkant - 23 vertrager 24 indien - 25 doorwaadbare plaats 26 plaats in BelgiĂŤ - 29 lichaamsdeel 31 watermerk - 34 boterton - 36 werelddeel 38 schouderdoek - 41 speeltuintoestel - 42 de mensen - 45 afgod - 47 verpakkingsgewicht.

DEZE puzzel PUZZEL worDt WORDT u U aangeboDen AANGEBODEN Door: DOOR: Deze

Zwangerschapskleding * vanaf 30 juni t/m 31 juli 2012

zwangerschapscorner

-40%

07/12-21213-01

Oude Tiensebaan 1 - Scherpenheuvel - www.mamasbelly.be

23


SOLDEN Vanaf 30 juni

-30% op gans de collectie

50 jaar

Leuvensestraat 67 - 3300 Tienen Tel. 016/82 01 76 ma 14u00-18u00 di 09u00-18u00 woe-zat 09u30-18u00 Doorlopend open tijdens de middag Parking aan de winkel, vraag ernaar

07/12-18527-02

meer dan

COUTURE

www.couturemarie.be

We zijn er even tussenuit van 21 juli t.e.m 15 augustus Uitzonderlijk open op zondag 1 juli van 14u tot 18u


VAKANTIE

interview

Š Vijf TV

Favoriete vakantieplannen van onze BV's Wat nemen bekende Vlamingen allemaal mee op reis? Vertoeven ze uren in de zon of slenteren ze eerder rond op lokale marktjes en ontdekken ze de plaatselijke cultuur? Benieuwd naar de favoriete vakantiebestemming van Eva Daeleman, An Lemmens, Dina Tersago, Koen Wouters, Anke Buckinx, Roos Vanacker en Astrid Bryan? Lees het allemaal hieronder.

Anke Buckinx Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Enkele bikini’s, gemakkelijk schoeisel en keiveel boeken! Ik lees enorm graag en neem wel tien boeken mee.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Zuid-Frankrijk en Toscane. Ik heb niet veel nodig, alleen zon en rust. Vorig jaar boekten mijn lief en ik wel een last-minute naar Rhodos, omdat het weer op mijn favoriete bestemmingen niet zo best was. De Griekse eilanden vind ik ook zalig, maar ik vlieg niet graag.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'Zonneklopper! Ik kan gerust tien dagen lang op een zonnebedje liggen en lekker niets doen. Ik wil dan alleen maar zon, water en cocktails zien. Op citytrip is dat het tegenovergestelde: dan wil ik werkelijk alles hebben gezien.' 07/12-21007

25


Kokoon barbecue traiteur

Kom langs op zaterdag 14 juli van 13 tot 20 uur

en op zondag 15 juli van 13 tot 18 uur en test op deze dagen GRATIS onze LipoFreeze

Een tof of gezellig moment met vrienden, familie of collega’s? Dan is een barbecue de ideale oplossing, zelfs in de winter ! De Oklahoma Joe Legendary Barbecue Smoker Trailer is uniek vanwege het feit dat ze op drie verschillende manieren voedsel kan bereiden. Bij het barbecueën en het roken is er geen direct contact tussen het vuur en de gerechten. De aanbevolen warmtebron is hout wat zorgt voor de welbekende authentieke smaak. Met de ‘Oklahoma smoker’ kunt u grillen, barbecueën en roken. De temperatuur regelt u zelf door het opstoken van het hout in de vuurbox. Men heeft dan ook geen last van rook, van verbrand vlees of verbrande vetten. Vanaf € 15,- per persoon. In de vermelde prijs is inbegrepen: ‘Oklahoma Smoker’, bakken van het vlees of vis en chafing dishes.

Maak tijdig een afspraak

Extra

Korting bij intake

op 14 en 15

juli

U kan ook onze Oklahoma Joe Legendary Barbecue Smoker Trailer huren: €100,- excl. btw per dag.

Kokoon afhaaltraiteur Zin om thuis te eten maar geen zin om uren in de keuken te staan? Haal Restaurant Kokoon in huis en bestel onze gerechten! Snel en eenvoudig op te warmen of af te werken.

Duurzame verwijdering van hardnekkige vetcellen. Zonder verdoving, pijnloos Bereikbaar voor iedereen.

Kokoon feesten ter plaatse Speciale wensen of koken bij u thuis? Wij helpen je graag !

Duurzaam

Duurzame verwijdering 22% vetcelreductie van hardnekkige vetcellen Zacht en aangenaam

KOKOON TRAITEUR @ HOME

Pijnloos

Zonder verdoving, pijnloos Bereikbaar voor iedereen.

Restaurant Kokoon, ’s Meiersstraat,1 - 3000 Leuven 016 23 07 26 - www.kokoon.be

04/11-14154-03

07/12-20918-02

Perfect Sun I Perfect Slank

Vaartstraat 16 I Leuven I t 016 207 551 “ZACHT, VEILIG EN EFFICIËNT WORDT JE BEVRIJD VAN HARDNEKKIG VET. VOORGOED.” www.perfectsunleuven.be MEER INFO AAN DE BALIE.


vakantie

interview

Astrid Bryan Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Muggenspray en muggenbeetzalf! Ik kan het echt niet verdragen dat een mug 's nachts binnenkomt in mijn kamer. En voor de rest: bikini's, zonnecrème, zomerkleedjes, after-sun, en de nodige medicatie voor mocht er zich iets voordoen.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming? 'The Bahamas, Hawaii en Sardinie.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'Eerder een zonneklopper, maar er mag zeker wel wat cultuur bij zijn. Voor een echte relaxvakantie heb ik liefst een hotelkamer met zeezicht.' © Vijf TV

Roos Vanacker Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Een paar goede boeken, natte doekjes, en mijn point-itboekje. Dat is een boekje met allerlei foto’s van wat je allemaal zou kunnen nodig hebben als je in een land bent waar je de taal niet spreekt, zoals China of India.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Liefst ergens waar het zonnig is. Ik wil zoveel mogelijk zien van de wereld. Als ik op dit moment een bestemming moet opgeven waar ik dolgraag naartoe wil, is het Australië.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op? © SBS Belgium

'Ik ben absoluut geen zonneklopper. Ik kan amper 5 minuten op een strand blijven liggen. Daarom maak ik altijd een planning van wat ik allemaal wil bezichtigen als ik op reis ben.'

Dina Tersago Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Zonnecrème en een EHBO-kit neem ik altijd mee, want gegarandeerd sla ik wel eens mijn teen om aan het zwembad! Daarnaast neem ik steeds een pak UNOkaarten mee om te spelen.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Vorig jaar ben ik naar Istrië in Kroatië geweest. Dat wil ik vast en zeker nog eens overdoen.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'Kroatië was de perfecte mix van cultuur, natuur, zon en strand en lekker eten. Daar heb je werkelijk alles.' 07/12-21007

27


THE NE W KI A

€ 169/maand

ONDERHOUD INBEGREPEN*

MAKE THE QUALITY MOVE 7 JAAR GARANTIE

3,7 L/100 KM

97 G/KM

* Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Buy Way Personal Finance nv, kredietgever, Anspachlaan 1, 1000 Brussel. Kredietbemiddelaar: Kia Motors Belgium, Kolonel Bourgstraat 109, 1140 Evere. Jaarlijks Kostenpercentage: 5,99%, voorschot van 23,2%. Voorbeeld: voor de Kia cee’d 5d 1.4 Access + Kiacare plan, voorschot van € 4.020, te financieren kredietbedrag € 13.310,5 in 59 maandelijkse afbetalingen van € 169 en een laatste maandelijkse afbetaling van € 6.065, hetzij een totaalbedrag van de maandelijkse afbetalingen € 16.036. Aanbod geldig voor aankopen voor privédoeleinden.

KIA Gilcon Leuven

Geldenaaksebaan 321 - 3001 Leuven (Haasrode) T 016 40 04 36 F 016 40 97 51 www.gilcon.be - info@gilcon.be

Garage De Clerck bvba

Elisabeth Willemslaan 57 - 3150 Wespelaar T 016 60 13 55 F 016 60 74 08 kia.wespelaar@skynet.be

Garage Michiels bvba

07/12-16644-01

Aarschotsesteenweg 200 D - 2230 Herselt T 016 57 26 73 F 016 57 23 87 garage.michiels.herselt@scarlet.be

<PERSO NAAM GARAGE>


vakantie

interview

Eva Daeleman Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Bikini, zonnebril, zonnecrème, after-sun en chicklits!'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Ik vind het fantastisch om te skiën in het Oostenrijkse Sölden. Toch blijft mijn droombestemming het paradijs. Geef mij dus maar een ticketje naar het zonnige Bali, Zanzibar of Bora Bora.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'De perfecte mix van beiden! In de voormiddag snuif ik graag wat cultuur op, maar in de namiddag wil ik niet van mijn strandstoel afkomen.'

An Lemmens Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Een hoop leesboeken! En voor de rest beschouw ik vakantie vooral als het ideale excuus om je koffer in het teruggaan gevuld te hebben met nieuwe aankopen.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Maakt niet erg uit waar ik naartoe trek. Zolang het maar geen overvol en druk allin hotel is.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'De ideale vakantie is voor mij een combinatie van beide.'

Koen Wouters Wat gaat er zeker mee in je reiskoffer?

'Zonnecrème en een dvd-speler. Dat laatste eerder voor de kinderen als de reis wat lang duurt. Verder neem ik steeds een goed boek en wat muziek mee. Ik heb ook altijd meer kledij mee dan ik uiteindelijk blijk nodig te hebben.'

Wat is je favoriete vakantiebestemming?

'Ik heb niet een favoriete bestemming. Het is leuk om de kinderen nieuwe plaatsen te laten ontdekken. Hoe ouder ze worden, hoe verder we reizen. Maar de zon is natuurlijk altijd welkom.'

Ben je een zonneklopper of snuif je liever wat lokale cultuur op?

'Ik ben geen zonneklopper maar kan het wel even verdragen. Geef mij maar een vakantie dat alles combineert: zon, cultuur, sport, slapen, eten, … Dat is voor mij de ideale reis.' 07/12-21007

29


nieuw te Tielt-Winge

Krijg je figuurtje terug !

Zomeractie

75

OPEN TIJDENS HET BOUWVERLOF

â&#x201A;Ź korting ,Bij inschrijving van 20 oefen- en ozonbehandelingen met deskundig voedingsadvies.

MAATKASTEN - SCHUIFWANDEN - DRESSINGS

Korting geldig van 1 juli t.e.m. 15 augustus 2012. Niet cumuleerbaar met andere acties.

W W W. B O D Y S T Y L I N G . B E

Leuven - T 016 20 12 70 - leuven@bodystyling.be OOK vOOR MAnnen OveRijse - T 02 688 40 77 - overijse@bodystyling.be AARsCHOT - T 016 57 12 18 - aarschot@bodystyling.be

07/12-20210-09

Open: Di - vr: 10-12u. & 13-18u. Za - zo: 10-17u.

07/12-21126-02

Leuvensesteenweg 44 | 3390 Tielt-Winge T. 016 85 40 80 info@h-o.be www.h-o.be


VAKANTIE

puzzel

Doorloper Van links naar rechts: 1 buste; gespannen; roeispaan - 2 select; babydoek; tandglazuur; Europese hoofdstad - 3 bestuurscollege; narede; feestelijke markt - 4 pastasoort; despoot; vogelproduct; hevig - 5 overeenkomst; verharde huid; vervoermiddel; vogelverblijf 6 gevat; wondvocht; gebakje; aftreksel 7 reukorgaan; erwtensoep; initiatiefnemer; afsluitmiddel - 8 werk; docent; aan elkaar; tijdperk - 9 stilstand; deel v.e. etmaal; dun; plant - 10 demonstrant; voordeel; kinderen; plaats in Duitsland - 11 keur; soort; wijnsoort; rivier in Duitsland; cadans - 12 handvat; vormgever; familielid; balletje papier 13 balspel; avondfeest; plaats in Spanje; Griekse letter - 14 harde klap; Europees land; tokkelinstrument; dierengeluid 15 verbruikt; bestuurder; kokendheet; zware hamer.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

20

21 1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8

9

9

10

10

11

11

12

12

13

13

14

14

15

15 1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Maak kans op de CD2 Electroshock van Kate Ryan! Op Electroshock staan de singles Lovelife, Broken en de laatste nieuwe, Robots. Kate werkte niet alleen samen met Narco en Charlotte Perrelli. Ook de Zweedse DJ Tim Berg aka Avicii werkte aan een nummer voor het album.

07/12-21189-04

19

1

19

20

21

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

2

Van boven naar beneden: 1 leven; onbrandbare stof; zangnoot - 2 heester; moment; opgeworpen heuvel - 3 sieraad;West-Indisch eiland; jongere - 4 schouwburgrang; ik; uniform - 5 moeilijk breekbaar; belegering 6 ijzeren mondstuk; aantekenboek; verwering - 7 erenaam; torenomgang; voegwoord 8 langspeelplaat; openbaar vervoermiddel; vuilnisbelt - 9 werkschuw; watering; boom 10 kruiderij; bijzonder aantrekkelijk; Russisch gebergte - 11 plaats in Zuid-Korea; ondeugend; rivier in Italië - 12 stoep; flensje; lidwoord - 13 staatsvorm; sojakaas; koker 14 godenspijs; omwenteling; in orde 15 vechtsport; plant; maalinrichting 16 muziekinstrument; loopstok; pennetje met kop - 17 op een andere plaats; wal; levenslucht - 18 zeurpiet; rijstgerecht; balspel - 19 onvruchtbaar; gelijk; gebied 20 Arabische titel; puntenaantal; ontroering 21 ongevulde ruimte; autopech; tweetal.

puzzel 1

1

© De Puzzelaar

WIL JE KANS MAKEN OP ÉÉN VAN DEZE PRIJZEN? Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 1 (spatie) naam + adres naar 3460* * 0,50 euro per verzonden sms. Deelnemen kan zo vaak je wil. Minderjarig? Vraag toestemming aan je ouders. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

31


In juli is alles mogelijk bij Siemens. Ontdek snel onze aanbiedingen van 30 juni tot en met 31 juli 2012.

e breedt 70 cm

GS 40NA32 Diepvriezer noFrost 185 x 70 x 75 cm

â&#x201A;Ź 1.049,99

07/12-18342-02

â&#x201A;Ź 799,99

Aanbevolen actieprijs van 30 juni tot en met 31 juli 2012 of tot uitputting van de voorraad, geldig in de deelnemende verkooppunten. BTW en Recupelbijdrage inbegrepen.

siemens-home.be


VAKANTIE

puzzel

Cijferkruiswoordpuzzel 10

21

7

14

17

14

7

1

3

7

25

17

4

18

18

1

12

14

6

1

3

2

14

4

6

5

1

14

14

17

7

14

16

1

20 15 10 25

16

8

18

1

14

19

14

20

6

22

1

20

14

10

6

4

3

2

4 20 19

14

7

A

B

3

1

10

14

7

4

14

5

17

6

14

1

1

14

3

14

4

16

14

17

20

14

17

14

8

1

21

16

1

14

16

14

3

3

4

3

10

19

17

12 11

1

14

20

20

18

4

19

14

2

9

18

14

6

14

20

2

18

17

14

18

16

8

14

14

4

23

7

2

3

5

3

20

14

3

20

14

12

14

20

14

4

14

7

14

18

20

14

4

12

14

6

16

14

1

7

5

18

14

16

4

14

20

3

4

3

16

16

18

14

20

16

3

16

14

18

16

8

3

7

10

14

3

4

20

7

21

5

14

20

4

18

5

14

1

12

18

1

14

7

18

14 1

22

18

19

18

10

10

7 19

J

7

19 11

14

4

9

14

4

14

4

14

14

7

1

18

K

L

8

2

16

3

20 1

4

4 26

1 7

19

T

12 17 8

18 18

1

M N O P Q R

S

U

V W X

Y

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

17

18

19

20

21

22

23

24

25

CK001

3

Maak kans op de CD Life is Music 2012.01! Studio Brussel presenteert met trots het eerste deel van de ‘Life Is Music’-compilatie van dit jaar, met alle hits van dit voorjaar die op geen enkele andere Stubru compilatie staan. Met oa. Triggerfinger, Santigold, Django Django en Das Pop. 07/12-21190-04

20

20

19

22 18

14

1

17

7 26

12

20

10

10

14

7

17

12

13

10

O

14

7

6

18

20

I

17

14

3

3

3

G H

18

18

9

1

8

26

18

F

20 23

16

18

19

8

1

14

5

7

18

O

17

7

1

18

3

10

16

1

20

25

12

15

14

12

3

14

4

12

20

E

21

3

14

3

7

3

8

C D

18

14

3

2

17

6

18

1

4

20

U

1

18

10

D

18

14

20

3

14

17

12

10

14

17

12

11

3

20

14

3

20

19

18

17

18

4

14

5

5

6

7

16

20

1

7

18

14

14

14

4

17

6

7

6

3

20

20

14

14

18

1

8

4

16

14

18

17

10

14

1

3

18

1

17

3

10

12

20

3

17

4

14

8

7

7

18

4

24

7

3

18

11

16

5 26

20

D U

26

Z

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

1

puzzel 2

17

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 2 (spatie) naam + adres naar 3460*

33


P RO M O T I E S

23/03/12 12:33

07/12-19736-02

THEMA_selexion_185x107,5_boretti.indd 1

Tiensesteenweg 228 - 3001 Heverlee (Leuven) - T: 016 22 43 54 Hoornzeelstraat 28A - 3080 Tervuren - T: 02 767 23 73 www.grietens.be

05/12-17870-02

Alle huishoudtoestellen speciAlist keukentoestellen

02/12-19736-05

beter, maar niet duurder

GRIETENS ELEKTRO

Tiensesteenweg 284 - 3000 Leuven Tel. 016 25 00 17 Mail: info@matrassenstock.be Open van 9 tot 19 uur zondag gesloten


VAKANTIE Legwoordenpuzzel

E

R

I

E

PAUS RAAR RAIL RIGA SKAI SLET SMID USUS 5 AMOER BEGIN CELLO DANTE DONAU EOLUS GEVAL IMAGO IRENE JUDAS NAGEL RIANT RONDE SERIE TETRA VETER 6 AANEEN AFTRAP ARMADA DEERNE

ENGELS OVERIG ZEELUI 7 EBONIET EPISODE HERBERG JUDOPAK LASAGNE PANTSER RUNDVEE SARDINE STATION WYNDRAB 8 BANKGELD DANSEUSE DECADENT YDELTUIT OOIEVAAR RATJETOE SCHOOIEN 9 AARDEWERK EUROPEAAN EXPRESSIE GOEDLEERS OMSTANDIG VOEDERTYD

puzzel 3

S

4 AARD ARIA COMA DALI EEGA ICON KIWI KNAP MADE META OORD OPZY

© De Puzzelaar

LP004

Maak kans op de CD Springbreak 2012! 5

07/12-21191-04

Ongebreideld feesten in Miami en Mexico, dat is waar de Amerikaanse schoolvakantie ‘Spring Break’ voor staat. Met deze 3CD compilatie vol onweerstaanbare danskleppers gun je jezelf het ganse jaar een beetje ‘Spring Break’. Met oa. Avicii, Rihanna, Duck Sauce en Kat DeLuna.

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

3 AAR AAS ARA BAH DAG EER GAT IDO LAB LAS LEV MOS NEE NON OCH VLO VRY

puzzel

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 3 (spatie) naam + adres naar 3460*

35


• Opkoop en aanlevering van schroot ferro en non-ferro metalen ijzer, lood, koper, zink, aluminium enz aan de beste dagprijzen.

07/12-18160-02

• Plaatsen containers voor metalen, ijzer enz. Grote en kleine hoeveelheden. Iedereen kan bij ons aanleveren.

• Plaatsen van containers voor alle afval van 12 m3 tot 30 m3 • Afvalzakken 1m3_¤ 95 incl. btw • Aanleveren afval • Plaatsen verrijdbare containers Wij helpen iedereen met een afvalprobleem

H & D Recycling bvba

Leeuwerikweg 14-16 · 3300 Tienen · 0474/37 68 12 · Zaakvoerder: Henri Schmelcher T 016/81 90 87 · Openingsuren: ma gesloten · di-vr: 8u-17u · za: 8u-12u

07/12-18095-09


VAKANTIE

puzzel

Kruiswoordpuzzel

Van boven naar beneden: 1 doelpunt 3 oude lengtemaat - 4 sieraad - 5 emmertje 6 gesteente - 7 voorzetsel - 8 geschikt - 9 goedkeuring - 10 spil - 11 brij - 12 vlak - 13 bloem 14 achter - 15 vloerbedekking - 17 koel 20 rivier in Rusland - 22 tweestemmig gezang 24 ketting - 26 soort - 27 afschrift - 29 schoenvorm - 31 heidemeertje - 32 vogel - 34 onderricht - 36 boerderijdieren - 38 takje - 40 moment - 42 vaartuig - 44 plaats in Duitsland - 45 zangnoot - 46 landbouwwerktuig - 47 navigatiemiddel - 49 pennetje met kop - 51 vis - 52 boom - 56 oogholte - 58 vlaktemaat - 64 doorgang 66 voorzetsel - 67 eetgerei - 68 slee - 69 dun 70 reeks - 71 verdwenen - 72 begrip - 74 drinkgerei - 76 kleefstof - 78 opening - 79 pulverig 80 in eigen persoon - 81 lengtemaat - 84 klepper - 85 telwoord - 86 nevelsluier - 87 graad 89 heilige - 90 glazen voorwerp - 91 edelknaap - 92 listig - 95 herkauwer - 97 Frans lidwoord 98 deel v.e. hals - 101 overdreven - 102 rondhout - 104 persoonlijk voornaamwoord 105 Chinese maat.

17

23

3

4

5

8 19

25

9

33

38 43

51

45

52

59

34

64 73

65

66 75

81

86

40

94

100

101 107

36 41

47

54

67

68

69

76

55

70

77

82 87

93

48 56

49 57

71

72

78

79

83 88

95

89 96

102

84

90

85

91

97

92

98

103

58 62

104

99 105

108

KW001

Maak kans op de CD BFF! 6

‘Best Friends Forever’ is titel van een gloednieuwe compilatie die op maat is gemaakt voor jong vrouwelijk Vlaanderen! Maar ook velen buiten die doelgroep zullen wel hun gading vinden tussen de 22 tracks op deze verzamelaar, die de recentste hits bundelt van o.a. Carly Rae Jepsen, Nicki Minaj, Justin Bieber en Rihanna. Kortom, een hele lading actuele toppers om samen met jouw ‘BFF’ te beluisteren. 07/12-21192-04

15

61

74

80

14

29 35

60

63

13

22

46

53

12

28

39

44

11

21 27

32

37

10

20

26

31

42

7

18 24

30

50

6

106

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

16

2

puzzel 4

Van links naar rechts: 2 voorwaarde 9 opvallend - 16 voegwoord - 18 beddengoed 19 vrouwelijk dier - 21 soort muziek - 22 lidwoord - 23 woonschip - 25 koordans - 26 lekkernij - 28 schaakterm - 29 werkschuw 30 veeleer - 32 slaapplaats - 33 speelgoed 35 overmaat - 37 paar - 38 lidwoord - 39 hoofddeksel - 41 kier - 43 voegwoord - 44 geweldig 46 aanklager - 48 boom - 50 voorzetsel 52 Europeaan - 53 vogelproduct - 54 persoonlijk voornaamwoord - 55 vernis - 57 kraan 59 bevestiging - 60 waterdier - 61 waterkering 62 zangnoot - 63 hoge berg - 65 biljartstok 67 zangnoot - 69 lekkernij - 71 boenmiddel 72 schel - 73 voorzetsel - 75 rivier in Afrika 77 krijgsmacht - 79 persoonlijk voornaamwoord - 80 inslag - 82 hoogste punt - 83 spinnenwebdraad - 84 stilte - 86 arbeider - 88 eetgerei - 90 in goede conditie - 91 vorstelijk verblijf - 93 zangstem - 94 deel v.e. boom - 96 plaats in Frankrijk - 98 vochtig - 99 hevig - 100 gereed 101 zangstem - 103 ontkenning - 104 stempel 106 op dit moment - 107 militair - 108 bits. 1

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 4 (spatie) naam + adres naar 3460*

37


Grote stockopruiming -30% -40% -50%

06/12-20947-09

Home by The Green Gouden Kruispunt 57 - 3390 St Joris Winge www.homebythegreen.com

Kom maar uit uw schelp, de mosselen zijn er weer. Een heus terras om te genieten – heerlijk dineren – piratenschip voor de kids – groepsmenu’s Restaurant Vital • Leuvensesteenweg 525b • 3200 Gelrode Ma – vr 11.30u-15.00u & 17.30u-22.00u • Za 18.00u-22.00u • Zo 11.30u-22.00u • Di gesloten

www.restaurantvital.be

07/12-19391-02

Tel 016 22 47 14 • Fax 016 20 86 54 • info@restaurantvital.be


VAKANTIE 62

8

1

23

3 hond

27

36

13

4 herkenningsmelodie

60

47

2 kampeerauto

Als u de letters die in een genummerd vakje komen te staan, ook bij hetzelfde nummer in het onderste diagram plaatst, vindt u daar twee spreekwoorden.

5 onvast 30

6 beroemd 35

8 volume

32

10

44

9 ogenblik

5

64

37

42

58

9

12 vingerdoekje

38

13 plant

53

14 wapenbord

48

15 leus

6

16 deel v.e. breuk

22

17 vleesproduct

16

45

26

41 65 46

18

67 4

66

43

21

52

40 39

20 tweezitsfiets

25

21 vaardig

3

15

57

31

22 deel v.e. huis

28

23 smalle verhoging

12

17

34 55

69

19 supplement

33

2

56 59 20

24 sportploeg

51

7

68

25 lak

29

14

63

11

12

1

2

3

14

15

16

17

5

6

7

18

19

20

30

31

32

33

34

43

44

45

46

47

48

49

57

58

59

60

61

62

63

21

8

9

22

23

24

10 25

26

27

28

35

36

37

38

39

40

41

50

51

52

53

54

55

56

64

65

67

68

69

70

66

SP012

Maak kans op de CD Kleur in E-Mineur! 7

De samenstellers van de openbare radiozender Radio 1 zetten altijd al muziek van eigen bodem nadrukkelijk in de kijker, maar op ‘Kleur in E-Mineur’ stimuleren ze de creatie ervan ook. Zevenentwintig artiesten kregen de opdracht om van een grafisch kunstwerk naar keuze een lied te maken. Het cd-boekje bevat ook de originele kunstwerken. 07/12-21193-04

54 11

61

18 uiterst

42

50

7 voorwerp

11 oplosmiddel

29

24 70

10 met veel spoed

4

49

13

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

19

1 aanvoerder

© De Puzzelaar

puzzel 5

Te l e p u z z e l

puzzel

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 5 (spatie) naam + adres naar 3460*

39


DEZE ZOMER KRIJG JE ONZE CONDITIES NIET UIT JE HOOFD.

Wagon 1.7 CRDi Lounge (115 pk) vanaf

€ 23.399

Zoekt u een wagen die ruim, comfortabel en elegant is? De i40 Wagon heeft het allemaal. Perfect voor reiskoffers, een surfplank of zelfs klaptafels voor een zomerse mega-picknick. En natuurlijk een schitterende geluidsinstallatie die u alle zomerhits brengt. · 7 airbags · ESP®

· Mistlichten vooraan · Radio CD/MP3 met 6 luidsprekers en AUX- en USB-aansluiting

· Bluetooth® · LED-dagrijverlichting

GEMIDDELD (L/100KM): 4,3 - 7,7

07/12-18354-09

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking 5 jaar Europese mobiliteitsgarantie 5 jaar gratis Health Check

CO2 (G/KM): 113 - 179

Nettoprijs voor een nieuwe i40 Wagon 1.7 CRDi Lounge (diesel). Catalogusprijs € 26.499(incl. BTW) - € 3.100 zomerkorting = € 23.399. Aanbod geldig tot en met 13 juli 2012 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen. Niet contractuele foto. Milieu-informatie (K.B. 19/03/2004) : hyundai.be.

GARAGE BUTTIENS NV Oplintersesteenweg 374 3300 TIENEN Tel. 016-81 22 41 info@garagebuttiens.be

VELTEM MOTORS BVBA Kroonstraat 186 3020 VELTEM-BEISEM Tel. 016-48 84 37 rony@veltem-motors.be

KESSEL-LO MOTORS Diestsesteenweg 600 3010 KESSEL-LO Tel. 016-26 16 77 hilde.van.pee@kessellomotors.hyundai.be

GARAGE COURTENS BVBA Waversesteenweg 117B 3090 OVErIjSE Tel. 02-687 43 49 courtens.overijse@deal-net.com


VAKANTIE

puzzel

Getallenlegger n n n n n n n n n n n n

3 174 264 406 472 645 652 734 754 818 911 922 989

n n n X n n n n n n n n n n n n n n n

4 n 1038 n 1146 n 1319

1471 2225 2416 2468 2572 2968 3073 3688 5286 5829 5877 5956 6143 7031 7388 7652 8271 8865

n 9468 n 9763 n n n n n n n n n n n n n n

5 11596 12746 17192 19463 21123 23148 34628 39046 41456 42780 43078 43448 49747 61622

n n n n n n n n n n n n n n n n n n

62308 63965 66966 68919 69832 70026 70866 72175 74330 78623 79867 80207 80208 80652 88380 91370 94666 98538

© De Puzzelaar

n 99569 n 99840 n n n n n n n n n n n n n n

6 194016 213934 258624 378641 465176 509823 520223 532976 631316 734400 770216 831686 856416 890036

n 897119 n 974275 n n n n n n n n n n n n

7 1340104 3987388 4283040 4641344 5097683 5683035 5956440 6510149 7016485 7086128 8657108 9061155

4

6

8

puzzel 6

2

GL004

8

Maak kans op de CD De Smurfen op vakantie!

07/12-21194-04

Om de allerkleinsten zoet te houden op de lange autorit zuidwaarts is er de CD ‘De Smurfen op vakantie’ met twaalf liedjes, zomaar gesmurft van hippe idolen als Flo Rida, Neil Diamond, Gers Pardoel en de onvolprezen Tom Waes.

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

Het omkaderde getal, dat niet in de lijst voorkomt, geeft het jaar aan waarin Martin Luther King zijn ’I have a dream’ toespraak hield.

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 6 (spatie) naam + adres naar 3460*

41


Hof ter Dijle genieten tussen het groen

07/12-14691-04

Natuur en gastronomie ontmoeten elkaar in een prachtig gelegen brasserie in Haacht. Brasserie Hof ter Dijle vormt hier het decor van heerlijke cullinaire gerechten gecombineerd met bossen, velden en het rustgevende effect van de kronkelende Dijle.

Keerbergenbroek 79 ∙ 3150 Haacht ∙ T 016 84 34 64 ∙ info@hofterdijle.be

www.hofterdijle.be

Alle dagen open van 12.00 tot 21.00u ∙ gesloten op dinsdag


VAKANTIE Wo o r d v e r l e n g i n g Achter elk cijfer moeten vier woorden ingevuld worden. Elk woord bestaat uit de letters van het voorafgaande woord plus één. Als u de juiste woorden ingevuld hebt, vormen de beginletters van de 6-letterwoorden, van boven naar beneden, een uitdrukking.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

puzzel © De Puzzelaar

verhoogde toon; reisleider; op die plaats; vormgeving vordering; opschik; sierdeken; fijne geestigheid huisdier; houtsoort; Grieks eiland; vechtsport insect; advies; rang; vriendelijk moment; verharde huid; kookgerei; hond bedorven; gedorste halmen; onverzettelijk; schelpdier tussenzetsel; deel v.e. kachel; omslagdoek; grappenmaker vis; spelonk; beleefdheidsbetuiging; edelman naaldboom; watervogel; motief; gelijk voorzetsel; koker; hotelvertrek; papieren doekje voedingsstof; vijandschap; stadsgracht; tafeldoekje zeepwater; houding; Italiaanse saus; grassteppe modegek; Griekse kaas; meubelstuk; voetbalploeg ieder; ondeskundige; zoutachtig vocht; bolvormig dak soort verf; hard geluid; helder wit; Europees gebergte dierenverblijf; inwendig orgaan; vervoermiddel; toegang gevangenis; wenteling; staatsiezetel; berucht Europeaan; telwoord; drank; onmiddellijk golfterm; loods; religieuze groepering; vogel hoofddeksel; vluchtheuvel; geestelijke; plezier achteraf

1 2 3

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 19 20

Maak kans op de 9CD Incanto van Andrei Lugovski!

07/12-21195-04

Andrei Lugovski heeft zijn derde album klaar – ‘Incanto’. Met dit album bewandelt hij verder het succesvolle pad dat hij ingeslagen was met ‘Passione’. Melodieuze (voornamelijk) Italiaanse classics waarin het krachtige, maar tegelijkertijd ook emotievolle stemgeluid van Andrei volledig tot zijn recht komt.

puzzel 7

18

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 7 (spatie) naam + adres naar 3460*

43


REUZE SOLDEN!

www.eurotyre.com

OP ALLE GROTE HUISHOUD APPARATEN VAN SIEMENS - MIELE - BEKO

TOT W T B 21% G U * TER ! D L A BETA

Zon, zee, zomerband.

SAMSUNG -

Eurotyre zorgt voor uw zorgeloze vakantie. 07/12-19903-02

OP LED TV’S

PHILIPS - SHARP OP HOME CINEMA’S

BandenCenTRaLe LaUdUS

PHILIPS

Sint-Maurusweg 35 - Tienen 3300 T. 016/81 73 04

(* deze promotie is geldig op stock toestellen) niet geldig op GPS - GSM - TV VLAANDEREN

Aarschotsesteenweg 195 - 3012 Wilsele Tel. 016 44 84 52 - www.desander.be

07/12-20157-09

SAMSUNG -

Eurotyre Benelux c.v.b.a. / s.c.r.l. ∙ Veldkant 35 A ∙ B-2550 Kontich


n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n n

AKOESTISCH BANJO CHARLEY PRIDE COUNTRYROCK DOLLY PARTON DROEVIG ELVIS PRESLEY EMMYLOU HARRIS EVERLY BROTHERS FANS FIEDELEN GLEN CAMPBELL HANK WILLIAMS HARTSTOCHT HITS INHOUD INSPIRATIE INSTRUMENTEN JIMMIE RODGERS KARAKTERISTIEK KLANKEN KLASSIEKER LEE GREENWOOD LIEFDESLIEDJE LINDA RONSTADT LORETTA LYNN MELANCHOLIEK MELODIE NUMMER ONTWIKKELING PIANO PLATENINDUSTRIE PLATTELAND POTPOURRI RADIO TITELS TRADITIONEEL VERSPREIDING WESTERNLIEDJE

D S M A I L L I W K N A H K E L Y E L S E R P S I V L E V E R S P R E I D I N G P I E T K C O R Y R T N U O C T S I N S T R U M E N T E N S G T T H I T S K T P E N R I R N E A N N N V O A Y U N R T S I R R A H U O L Y M M E D D B L L I R O A D E M V T N E A K E R P T U L I E A K A E N T I K T S A D R R K A L E J H S E K N N L T E O R E D O D R N C I Y I S M E A T I R O E H O B W H U J S K T R L E O I R R A T D E T L A P A L K O L R A E N F I E L Y I D T E T N I D I O S E P E G H I S I L R E N M C G K L E I T T S S D E E I H R F R O O V E I E S L T L L E S A C I D E L O O A A S S E P H N F D E O D N E L L E N T C E S N A I R E E P K N W J I M M I E R O D G E R S O L L L E B P M A C N E L G O P I A N O T R A P Y L L O D

De overgebleven letters vormen een uitdrukking.

© De Puzzelaar

OPLOSSING:

puzzel 8

Wo o r d z o e k p u z z e l Country-music

puzzel

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

VAKANTIE

11 Domo Elektro Indoor/Outdoor barbecue! Win een

07/12-21196-04

Voor gegarandeerd grilplezier heeft Domo Elektro nu de Indoor/Outdoor barbecue ontworpen. Daarmee bak je zowel buiten als binnen de lekkerste gerechten. Extra handig: deze barbecue kan ook als tafelmodel opgesteld worden. Je hoeft enkel de staander los te maken, en je zet ‘m meteen als grill midden op de eettafel. Net zo gezellig! Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 8 (spatie) naam + adres naar 3460*

45


Blij!

Vanrijkelen VRD bvba

woon krediet Daar zorgen wij voor

Tel. 016 81 98 89 info@vrd-vanrijkelen.be www.vrd-vanrijkelen.be Residentie Menegaard 19 (Minderbroedersstraat) 3300 Tienen fsma-nr 108309 A-cB

07/12-18268-09

Een â&#x20AC;&#x2DC;soepelâ&#x20AC;&#x2122; woonkrediet dat zich aan u aanpast + De voordeligste tarieven+ Professioneel advies m.b.t. optimale fiscale aftrek


vakantie

wedstrijdpuzzel

Zweedse puzzel militair plaats in Zwitserl.

nobel

ca

a

tuinhaag

vergiffenis voedingsstof

f

luizenei

a

f

gebarenspel

a

degelijk

g

f

land in Europa

c

delfstof

c

Š De Puzzelaar

overdreven

brievensnoer verborgen

a

a

boom

f

f

oude lengtemaat

a

schicht plakband

a

g

deel v.e. been

garenwinder

leergang

a

g

mikpunt

c

docent

a

c

brandstof

werkplaats waardeloos

kunstwerk plaats i.d. V.S.

a

c

stand der edelen biersoort

c

familielid

c

naderhand

c

slee

c

a moment

a

c

a

kruid

a

land- Europese bouwhoofdwerktuig stad

a

c

a

zangnoot

g ik

Arabische titel

deel v.e. schip

c

fraai

gebergte in Rusland

vallende ster makelaarsloon

a

a

a

g

zangspel schelpdier

bijwoord

c

familielid

g uitbouw

palmriet

c

a

deel v.e. dag

c

c

dun

a

vat

vrees

vreemde munt Nederduits

a

a

a

a

c

smekend verzoek

sierplant

a livreiknecht pers. vnw.

nauwgezet

c

deel v.e. trap woonschip

k

mannetjesbij

voegwoord

chef

a

c

c

jong dier

gevierde actrice

a

a

c pers. vnw. afgescheiden

c

a

c

c

a talent

c een beetje

f

c golfterm

c

pers. vnw.

a lidwoord

roofdier

c

a kleur

deel v.e. schip

a

specerij

a

a

g

sportartikel

plaats in Duitsland

k

onvast

c

c

boom

slimheid huivering

vruchtbare plek

a

c

c

c

a

c

zangnoot

schraal

blijspel

f

Europeaan

c

rondhout

spil

a

a

c draagbuidel

c

17 Contraband! Maak kans op de DVD

07/12-21200-04

Chris Farraday heeft zijn criminele verleden reeds lang achter zich gelaten, maar wanneer zijn zwager Andy een drugsdeal voor zijn meedogenloze baas Tim Briggs verknoeit, wordt Chris gedwongen om opnieuw te doen wat hij het beste kan. Chris is een legendarische smokkelaar en hij verzamelt met de hulp van zijn best vriend Sebastian al gauw een crew rondom zich in de hoop met een paar miljoen vervalste dollarbiljetten terug te keren.

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

c

puzzel 12

ontkenning Griekse letter

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 12 (spatie) naam + adres naar 3460*

47


Geschenkmanden tijdig bestellen

Tiens drankencentrum

RUIM ASSORTIMENT • bier • frisdrank • wijnen • likeuren...

OPENINGSUREN di.: 13.30u-18.00u wo., do. en vr.: 9.30u-12.30u en 13.30u-18.00u za.: 9.00u-17.00u Gesloten: zondag, maandag en dinsdagvoormiddag

bierhandel Verdeyen - Breisemstraat 62 - Tienen Tel: 016/81 34 39 - info@dranken-verdeyen.be 02/08-01428-09

05/12-18283-09


vakantie

wedstrijdpuzzel

Sudoku

Sudoku

4 2 5 4

79

2 6 6 2

8 9

4 2 7 53 6 4 4 9

A

15 8

7

5 9 6 5 3 8

7

9 1

4

9

2 8 7

2 6 6 7 1 6 2 7 1

4 6 9

1 3 8

8 3 6 4 9

56 4 8

5

7 5 2 1 8 7 4 9 8 A 7 8 5 3 6 Maak kans op de DVD Big Miracle! 5 8 7 1 7 9 De plaatselijke verslaggever 3 Adam Carlson 2 kan niet wachten om7te ontsnappen uit het noordelijke puntje van Alaska om een grotere markt te ontdekken. Maar net op het moment dat hij 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 een primeur heeft met het belangrijkste item uit zijn carrière, begint de rest van de wereld er ook op te duiken. Wanneer staatshoofden en hongerige journalisten neer3 een1oliemagnaat, 9 8 9 3 4 C

8

6

6 7 1 9

8

strijken in het ijskoude gebied maakt Adam zich het meest zorgen om Rachel Kramer. Niet alleen is ze een uitgesproken milieuactivist, ze is ook zijn ex-vriendin. 07/12-21201-04

B

9 6 5 3

7 9

6 9

5

4

3

7

7

6

9 7 5 8 8 4 9 3 1 3 1 5 9

4

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

1

puzzel 13

7

Š De Puzzelaar

D

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 13 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 49


Omkasting in heel wat verschillende uitvoeringen.

7

2 6 6 2

1

4 2 5 4

9 7

5

8 7 9

VerjaardagsActie

‘Win een jacuzzi’

Verdeler van

A

ter gelegenheid van 25 jaar Lambert Negoce

3 6 4 9

8

Wat ook uw budget is, wij bieden u een ruime keuze aan producten, een vakkundig advies door ons tweetalig team en een perfecte service |

sanitair

|

verwarming

|

elektriciteit

|

waterbehandeling

|

jacuzzi’s

|

Chaussée de Hannut 55 | Jodoigne (Geldenaken) tel. 010-81 30 56 | fax 010-81 32 00 i n f o @ l a m b e r t n e g o c e . b e | w w w. l a m b e r t n e g o c e . b e

06/11-11789-01


vakantie

Sudoku

5

Sudoku

9 15

9

7 8 9 A

5 8 9 6 5 3

7

8

4

2 6 6 2

1

6 8 7 1 3 6 4 9

6

2 8 7 617

7 1

9

© De Puzzelaar

9 1

2 8 7 4 7 1

7

44 1 3 8

4 6

9 6 5 3

9

1 38 8

2

6 5 1 8 9 7

3 5 op de DVD 8 Hugo! Maak kans

6 4 7

3

6 6 9

6 4 7

B

7 7 4 9 8 8 5 6

5

B

7

1 7 9 3 2 7 Parijs, 1930. Hugo Cabret is een 12-jarige wees die in de muren van een druk treinstation 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 in Parijs woont. Sinds zijn oom spoorloos verdween, heeft hij in het geheim de zorg voor de stationsklokken op zich 3 genomen. 1 Dan komt 9 hij 8 in aanraking met een vreemd9meisje en3een C bittere oude man die de speelgoedwinkel in het station beheert. Plotseling komen Hugo’s verborgen leven en het waardevolle geheim dat hij bewaart in gevaar. 07/12-21202-04

5

7

9 7 5 8 8 4 9 3 1 3 1 5 9

6

3

4

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 2 5 4

4

© De Puzzelaar

puzzel 14

7

wedstrijdpuzzel

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 14 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 51


A Daimler Brand

U rijdt al met een C-Klasse Coupé * voor € 29.900 incl. BTW . Meer info op www.mercedes-benz.be.

4,4 - 12,0 L /100 km • 116 - 280 g CO2/km

Milieu-informatie KB 19/3/2004 - www.mercedes-benz.be - Geef voorrang aan veiligheid. *Actie geldig tot 14/05/2012. Niet cumuleerbaar met andere acties. Afgebeeld model (rechts): C 180 BlueEFFICIENCY Coupé: € 34.137 incl. BTW.

05/12-18247-09

Claes & Zonen Tienen nv

Erkend Concessiehouder en Servicepunt  Mercedes-Benz Esperantolaan 16 - 3300 Tienen Tel. 016 78 15 50 - Fax 016 78 15 81

VDH Diest

Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz Leuvensesteenweg 69 - 3290 Diest Tel. 013 33 41 31 - Fax 013 33 78 41

Garage Smedts nv

Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz Leuvensesteenweg 171 - 3200 Aarschot Tel. 016 56 65 78 - Fax 016 57 05 90


vakantie

wedstrijdpuzzel

Sudoku

7 8 9

99 7 5 5 8 4 8 45 98 7 61 7 1 3 6 4 6 7 196 3 9 7 7 5 3 6 1 51 3 6 9

3 4 9

A

8

5

8

6

8 7

9 7 5 8 8 4 9 3 1 3 1 5 9

3

9

8

3 4

5

B

7 3

C

2 8 7

2 67 8 4 1 5 2 1 8 1 9 8 7 3

7 4 9 8 8 5 6

1 7 7 3 2

Maak kans 5 op de DVD 8 Klitschko! 7

1 7 9 De geschiedenis van Vitali3 en Wladimir Klitschko is het ongelooflijke 2 7 succesverhaal van twee broers die opgroeiden in de door socialisme gedomineerde OekraĂŻne: als amateurs vierden ze 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 er hun eerste successen, maar uiteindelijk verhuisden ze naar Duitsland. Daar begon hun echte, onverbiddelijke opkomst in welke zowel Vitali als9Wladimir3we3 in de wereld 1 van9de bokssport, 8 C 07/12-21203-04

reldtitels behaalden bij verschillende internationale boksbonden. Door samen te werken, konden zij vele nodeloze blessures en bittere nederlagen vermijden, net als broederlijke twisten.

4

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 2 5 4

9 1

4

2 6 6 2

1

puzzel 15

7

Š De Puzzelaar

18

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 15 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 53


ELEKTRO VAN PRAAG Diestsestraat 194 - Leuven (naast kinepolis) 016/22 37 29

www.elektrovanpraag.be info@elektrovanpraag.be

Er is geen betere

WIJ AANVAARDEN ECOCHEQUES

!!! SPECIALE ZOMERPRIJSJES !!!

07/11-11344-04

Zelfwerkende baas

DERUYTER bvba Sint Hubertusstraat 107 І 3300 Oplinter 016 46 22 65 І 0475 73 76 29 Meer info? www.marcderuyter.be

ZOMEROPENINGSUREN

Ma - vr: 10u - 12u / 13u-19u І Za: 10u - 18u І Wo, zo en feestdagen: gesloten

Persoonlijk advies? Bel en maak een afspraak! HOUTKACHELS

SAEY • BARBAS • HARK • MORSO • CONTURA • CASTELMONTE • RAIS NORDICA • HANDÖL • HWAM GODIN • SPARTHERM STÛV • VARDE OVNE • M DESIGN

PELLETKACHELS

PALAZZETTI • EXTRAFLAME • CASTELMONTE • SUPERIOR • RIKA

GASKACHELS

WELL-STRALER • BARBAS • CASTELMONTE • EXCLUSIVE LINE • M DESIGN 06/12-17829-01

KACHELS І INBOUWHAARDEN І DUBBELWANDIGE SCHOUWEN І SCHOUWVOERINGEN І PELLETKACHELS


VAKANTIE

puzzel

Sudoku

3

8

9

9 A

6 8

4

2 6 6 2

9 1

2 8 7

5 5 7 4 3 9 7 1 4 9 4 8 8 6 2 1 7 7 1 6 4 7 5 4 6 7 9 6 8 9 7 7 5 3 1 3 8 65 3 6 7 8 9 5 4 9 8 6 3 6 1 7 9 7 25 98 6 8 4 15 7 9 3 7 8 4 9 3 2 1 8 7 4 9 9 3 48 1 3 1

5

9

7 3

5

8

8 5

B

D

6

7

1 7 9 3 2 7 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 De alom geliefde en grappige pinguïns wagen zich buiten de dierentuin voor zeven knotsgekke avonturen. Ga 3 mee met 1 Skipper, Kowalski, 9 8 Rico en Private op een grote9 zee-expe3 C Maak kans op de DVD De Pinguïns van Madagascar – Operatie:Vakantie!

07/12-21204-04

ditie waar ze hilarische capriolen uithalen. Met deze gloednieuwe DVD-collectie van De Pinguïns van Madagascar heb je elke dag een vakantiegevoel.

4

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 5

8 2

1

puzzel 16

7

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 16 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 55


Engels Plein 23a, Leuven | Sint-Maurusweg 29, Tienen Engels Plein 23a, Leuven Sint-Maurusweg 29, Tienen 016 - |82 52 56 016 - 82 52 56 www.wintek.be www.wintek.be

07/12-16252-09

raam emoties raam emoties


VAKANTIE

reportage

Ontdek de leukste dieren- en pretparken deze zomer Wil je ook een uitstapje Planckendael maken met de kinderen of de De nieuwe olifantentempel voor Kai-Mook en haar familie in Planckendael wordt een heus paradijs. De ruimte wordt ingericht volgens de laatste nieuwe inzichten familie, denk dan eens aan en technieken voor olifanten. Ze krijgen maar liefst 12 000m² ter beschikking met een dagje pretpark! een binnen- en een buitenzwembad. Om de komst van Kai-Mook en haar familie op gepaste wijze te vieren, organiseert Planckendael gedurende twee weken een Gierende adrenaline in heus Aziatisch Openingsfestival! Van zaterdag 30 juni tot en met zondag 15 juli achtbanen en de meest nemen Bollywood-danseressen, masseuses, zeepkunstenaars en authentieke indrukwekkende dieren in artiesten het continent AziÍ in Planckendael over. Tijdens het openingsfestival kan je bovendien elke dag van 11u tot 18u een heleboel Aziatische workshops volgen. levende lijve aanschouwen, In het Kerala-dorp wordt een stukje Zuid-India naar Planckendael gebracht. Zo je kan het allemaal. ontdek je hoe het de dorpsbewoners en de olifanten vergaat in een modern dorp En soms steek je er zelfs nog uit Zuid-India. Kinderen kunnen zich uitleven in verschillende klim-, slinger- en klautermogelijkiets van op. heden. Voor pretparken of dierenAdres: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen parken ben je immers nooit www.planckendael.be SMS: THEMA (spatie) PLANCKENDAEL (spatie) naam en adres naar 3460. te jong of te oud. 07/12-21004

57


NIEUWE NIEUWE NIEUWE ORLANDO ORLANDO ORLANDO GRIJP ELKE KANS

ORLANDO 7-ZITTER

â&#x201A;Ź 16.449*

GRIJP ELKE GRIJPKANS ELKE KANS

(1.8 LS 7-ZITTER) ORLANDO 7-ZITTER ORLANDO 7-ZITTER

â&#x201A;Ź 16.449* â&#x201A;Ź 16.449* (1.8 LS 7-ZITTER)(1.8 LS 7-ZITTER)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

I I I I I I II I I Ibiedt II II II II II 856 II II II II laadvermogen II II Ieen I II II I I Iuitgebreide II II II II II II II I I I II II II II II II II I I I II II II II II II II I I I II II II II II II II I I I I I II II II II II II I I I I I II II II II II II II I I I II II II II II II II I I I I I II II II II II II I I I II II II II II II II II II II I I I I I I II II I I I IIliter II II I I I I I II II II II II II I I I I I II IIen ¡ DeI Orlando standaarduitrusting met o.a. 6 airbags, â&#x20AC;&#x2DC;follow-me-homeâ&#x20AC;&#x2122; ¡ De Orlando biedtbiedt 856 liter laadvermogen eneneen ¡ De Orlando 856 liter laadvermogen eenuitgebreide uitgebreide koplampen en airco met pollenfi lter. standaarduitrusting 6 airbags, â&#x20AC;&#x2DC;follow-me-homeâ&#x20AC;&#x2122; standaarduitrusting metmet o.a.o.a. 6 airbags, â&#x20AC;&#x2DC;follow-me-homeâ&#x20AC;&#x2122; ¡ Mis dit aanbod niet en en kom u informeren in onze koplampen pollenfi lter. showroom! koplampen en aircoairco metmet pollenfi lter. ¡ Mis dit aanbod niet en kom u informeren onzeshowroom! showroom! ¡ Mis dit aanbod niet en kom u informeren ininonze www.chevrolet.be

www.chevrolet.be

www.chevrolet.be LOCAL DEALERSHIP

LOCAL DEALERSHIP

LOCAL DEALERSHIP

Main Main Main Main Street 123 54321 Main Main Main Main Street 123 54321 Main Main Main Main Street 123 54321 DEALERSHIP LOCAL DEALERSHIP LOCAL DEALERSHIP WITTOCKX -3456789, Nieuwlandlaan 30 - 3200 Aarschot - Tel.info@dealer.com 016 55 12 51 Anytown 012 3456789, Anytown 012LOCAL info@dealer.com Anytown 012 3456789, info@dealer.com LOCAL DEALERSHIP LOCAL DEALERSHIP LOCAL DEALERSHIP Main Main Main Main Street 123 54321 Main Main Main Main Street 123 54321 Main Main Main Main Street 123 54321 AUTOSTAD LEUVEN - 3456789, Brusselsesteenweg 3 -Main 3020 Herent (Leuven) -123 Tel.54321 016 30 Anytown 82Main 70 -Main www.chevrolet.autostadleuven.be Main Main Main012 Main Streetinfo@dealer.com 123 54321 Main Main Main Street Main Main Street 123 54321 Anytown Anytown 012 3456789, info@dealer.com 012 3456789, info@dealer.com

Anytown 012 3456789, info@dealer.com VOLT

AVEO

Anytown 012 3456789, info@dealer.com

CRUZE

SPARK

CAPTIVA

  -,.Ţ(CO2,.   -,.Ţ(CO2,. VOLT

VOLT

AVEO

AVEO

CRUZE

CRUZE

SPARK

SPARK

Anytown 012 3456789, info@dealer.com CAMARO

CAPTIVA

CAMARO

CAPTIVA

07/12-18538-09

  -,.Ţ(CO2,.

* Verkoopsprijs BTWi Orlando 1.8 LS 7-zitter, exclusief opties en accessoires. Aanbod enkel geldig voor particulieren van 20/06 t.e.m. 31/07/2012 en niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen. â&#x20AC;˘ Prijs BTWi getoond model (Orlando 7-zitter 1.8 LT): â&#x201A;Ź 18.199 â&#x20AC;˘ Milieu-informatie KB 19.3.2004: www.chevrolet.be

CHEV-01373-RV-210x148-ORLANDO-vert-dealer-NL.indd 1

CAMARO

28/09/11 17:26


vakantie

reportage

Parc Aventure De parcours in Aventure Parc Wavre zijn toegankelijk voor volwassenen en kids vanaf zes jaar. Speciaal voor de allerkleinsten beschikt het park over drie avontuurlijke mini-parcours. Bovendien zijn er een twintigtal nieuwe spelletjes bijgekomen en hebben verschillende parcours een volledig nieuwe look gekregen. Ook nieuw zijn de beveiligingssystemen, die de traditionele sluikhaken vervangen. Je hoeft je dus van begin tot einde niet meer los te maken. Naast de 11 verschillende parcours door de bomen, gaande van eenvoudig tot superuitdagend, staan uiteraard ook de spectaculaire Forest Jump (een sprong op een grote luchtmatras) en de Bungee Jump van 20 meter hoogte op het programma. Adres: Rue Sainte-Anne 152, 1300 Wavre www.aventureparc.be

SMS: THEMA (spatie) AVENTURE (spatie) naam en adres naar 3460.

Olmense Zoo Waan je 4 seizoenen lang in de tropen, want ook bij minder mooi weer blijft het zomer in de overdekte Tropenhal. De wandelpaden gidsen je doorheen een tropisch decor met waterpartijen, een waterval, verdoken zithoekjes, pittoreske brugjes en onderaardse tunnels. Vertoef tussen vogels in vrije vlucht, landschildpadden, otters, rode vari’s en nog veel meer. De Savanne werd een tijdje geleden al geopend. Sinds dit jaar geven twee prachtige olifantendames de savanne het nodige Afrikaanse cachet mee. Via de loopbrug kan je tot op het balkonwerk van het savannegebouw stappen. Hier geniet je van een pittoresk uitzicht over het ganse savannegebied. Op de vlaktes grazen de zebra’s rustig aan de kant van de waterpartijen. De struisvogels steken hier niet hun kop in het zand, maar trekken nieuwsgierig rond tussen de sitatoenga’s en andere antilopensoorten. Adres: Bukenberg 45, 2491 Olmen-Balen www.olmensezoo.be

SMS: THEMA (spatie) OLMENSEZOO (spatie) naam en adres naar 3460.

Parc Asterix Na een kort verblijf in Gallië, is tovenaar Iris teruggekeerd naar Egyptische bodem om er een tempel te bouwen ter ere van zijn roem. Om zijn reputatie alle eer aan te doen, creëerde de tovenaar een nieuw tovermiddel waardoor je kan vliegen: OzIRis! Aan een snelheid van 90 km/u en op een hoogte van 40 meter vlieg je doorheen de tempel van tovenaar Iris! Ontdek OzIris: je zal ervan in de wolken zijn. Adres: 8 BP, 60128 Plailly (FR) www.parcasterix.fr

SMS: THEMA (spatie) ASTERIX (spatie) naam en adres naar 3460. 07/12-21004

59


altijd altijd en en overal overal onderweg onderweg om om u u te te helpen helpen

24 24 op op 24 24,, 7 7 op op 7 7 bereikbaar bereikbaar

ONTSTOPPEN ONTSTOPPEN •• RUIMEN RUIMEN •• CAMERADETECTIE CAMERADETECTIE OPHALEN VETAFVAL HORECA OPHALEN VETAFVAL HORECA •• LEKDETECTIE LEKDETECTIE

N_11_1421_Advertentie_beeld_longin_passepartout_113x53mm.indd 4

5/01/12 14:

New New ŠKODA New New ŠKODA Citigo. ŠKODA ŠKODA Citigo. Your Citigo. Citigo. new New Your communication new Your Your communication new newcommunication tool. communication tool. tool. tool.

ŠKOD

Versie met Versie 4 deuren met Versie Versie 4 deuren met met4 4deuren deurenEnorme opslagcapaciteit Enorme Enorme opslagcapaciteit Enormeopslagcapaciteit opslagcapaciteit Ve ESP standaard rESP s standaard = veiligheid i ESP ESP e standaard standaard = veiligheid verzekerd m == veiligheid veiligheid verzekerd e verzekerd verzekerd t om je nog sneller om je tenog installeren sneller omom je je nog tenog installeren sneller sneller te te installeren installerenbagageruimtebagageruimte tot 950 liter bagageruimte bagageruimte tot 950 liter tottot 950 o 950 liter liter m een score je vaneen 5 sterren score n van op een o een de 5score sterren EuroNCAP score g van van op 5 sterren crashtests de 5 sterren s EuroNCAP op n op dede crashtests EuroNCAP e EuroNCAP lcrashtests l crashtests er

City SafeCity Drive Safe City City Drive Safe SafeDrive Drive

City Digitale aansluiting DigitaleDigitale aansluiting Digitaleaansluiting aansluiting

het noodrem-systeem het noodrem-systeem hethet noodrem-systeem noodrem-systeem

ideaal voor gps, ideaal muziek, voorideaal foto's, gps, ideaal muziek, voor ... voor gps, foto's, gps, muziek, h muziek, ... foto's, e foto's, ...t ...

Afgebeeld model enkel Afgebeeld ter illustratie. model Milieu-informatie enkel Afgebeeld Afgebeeld ter illustratie. model (K.B. model enkel 19/03/2004) Milieu-informatie enkel ter illustratie. ter illustratie. : www.skoda.be (K.B. Milieu-informatie Milieu-informatie 19/03/2004) : (K.B. www.skoda.be (K.B. 19/03/2004) 19/03/2004) : www.skoda.be : www.skoda.be

Safe

4

te 07/12-18986-01

DE DE SPECIALIST SPECIALIST IN IN TANKCLEANING TANKCLEANING ••

01/12-17705-04

BEL BEL 016 016 44 44 80 80 20 20 02 02 725 725 67 67 97 97

Driv

95 - 10895 G/KM - 108 95 95G/KM - -108 108G/KM G/KM 4,1 - 4,74,1 L/100 - 4,7 4,1 KM 4,1 L/100 - -4,7 4,7L/100 KM L/100KM KM

n o o d re m - s y s t e e Af geb e eld

Ceulemans Motors - Brusselsesteenweg 56 - 3020 Herent - Tel. 016 20 58 59 - www.groepceulemans.be Auto’s Van Inthout NV - Sint Maurusweg 33 - 3300   Tienen - Tel. 016 82 07 60 - www.skoda.be/vanintho

mo del

enkel


vakantie

reportage

Bobbejaanland De Italiaanse familie Togni en de Vlaamse musicalster Anne Van Opstal verzorgen een spectaculaire paardenshow ‘Het geheime dagboek van Jane Parker’. De jonge Sarah Parker krijgt een koffer vol dagboeken en souvenirs toegestuurd van Jane Parker, haar over- over- over- over- over- overgrootmoeder. De koffer zorgt voor een spectaculaire reis naar het verleden … Beleef het allemaal in dit spektakel met zang, dans, humor, competitie en een belangrijke rol voor het publiek. Opgelet! Deze paardenshow kan je enkel bijwonen tijdens de weekends, feestdagen en vakantiedagen vanaf 31 maart tot en met 31 augustus. Dizz werd gebouwd naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van Bobbejaanland. Wie hier heeft ingezeten, zal voortaan zijn leven verdelen in twee: de tijd voor Dizz en de tijd na Dizz. 360 graden draai je rond, terwijl je in een karretje heen en weer wordt geslingerd tussen de bomen en dat op een hoogte van 17 meter, aan een snelheid van 55 kilometer per uur! Adres: Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart www.bobbejaanland.be

SMS: THEMA (spatie) BOBBEJAANLAND (spatie) naam en adres naar 3460.

Plopsaland De Panne Sinds kort heeft Maja de Bij haar eigen zone in Plopsaland De Panne. Mayaland is een heus indoorpark met 10 attracties die werden ge ntegreerd in de prachtige bloemenwereld van Maja de Bij. In de bloemenmolen kunnen kinderen zichzelf bedienen. Verder biedt Mayaland nog 3 mechanische attracties, de swingboom, de valtoren en de waterlelies, en 6 interactieve speelattracties zoals de klimboom, het ballenbad en de glijbaan. Mayaland omvat ook 2 restaurants en een Maya Shop. Mr. Spaghetti is een gezellig Italiaans restaurant dat samen met de Mayaboom aan de ingang van Mayaland zijn stempel heeft gedrukt op de skyline van het dorpsplein van Plopsaland! Adres: De Pannelaan 68, 8660 De Panne www.plopsa.be

SMS: THEMA (spatie) PLOPSA (spatie) naam en adres naar 3460.

Efteling De Efteling bestaat 60 jaar. Dit jubileum wordt een jaar lang gevierd. Iedere maand vindt er dan ook iets bijzonders plaats. Het pannenkoekenrestaurant Polles keuken opende in maart dit jaar zijn deuren voor de lekkerbekken onder ons. Kijk om je heen en hoor … de pannen pruttelen, de ketels fluiten en het tikken van de pollepels van de kookstoof, die in het midden van het restaurant staat. Aquanura, de grootste watershow van Europa, is een eerbetoon aan de kikkerkoning, één van de eerste tien sprookjes in het Sprookjesbos. Vier kikkers veranderen de ogenschijnlijk rustige Vonderplas in een muzikaal waterballet. Op herkenbare Eftelingmuziek van onder andere Carnaval Festival, De Indische waterlelies en Raveleijn komen sprookjes en attracties tot leven. Kom dit spektakel van water, licht en vuur van dichtbij bewonderen en waan je in deze wondere sprookjeswereld. Adres: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel (NL) www.efteling.com

SMS: THEMA (spatie) EFTELING (spatie) naam en adres naar 3460.

Wil je kans maken op een duoticket voor een pretpark naar keuze? Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de keuze van je pretpark en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) naam van het pretpark (spatie) naam + adres naar 3460* *

0,50 euro per verzonden sms. Deelnemen kan zo vaak je wil. Minderjarig? Vraag toestemming aan je ouders. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 07/12-21004

61


TOEKOMST ? Neen, nu reeds beschikbaar op FOCUS

International Engine of the Year. Fords nieuwe 1.0 liter EcoBoost driecilinder is door een jury van 76 journalisten uit 35 landen verkozen tot “International Engine of the Year” met de hoogste score in de geschiedenis van de verkiezing. Daarnaast werd hij bekroond als “Best New Engine” en “Best Engine Under 1.0-litre”. De jury quoteerde op criteria als rijplezier, prestaties, zuinigheid, verfijning en technologisch vernuft. De 1.0 EcoBoost driecilinder is verkrijgbaar in de Ford Focus waar hij 23% van de Europese bestellingen voor zijn rekening neemt. Binnenkort zal hij ook verkrijgbaar zijn in de B-MAX en C-MAX.

Ford Focus veiligste keuze in zijn klasse EuroNCAP heeft de Ford Focus uitgeroepen tot ‘best in class’ compacte familiewagen op het vlak van veiligheid. De organisatie looft hiermee de uitstekende crashtestresultaten van de Focus en het grote aantal veiligheidstechnologieën die hij te bieden. Lane Departure Warning en Lane Keeping Aid Een moment van concentratieverlies volstaat om van uw rijstrook aft e wijken op de snelweg met mogelijk ernstige gevolgen. Lane Departure Warning detecteert wanneer uw wagen te dicht bij de wegmarkeringen gaat rijden zonder dat u de richtingsaanwijzers gebruikt en waarschuwt u met trillingen in het stuur. Als u niet reageert, is Lane Keeping Aid ontwikkeld om de wagen bij te sturen in de correcte richting.

Driver Alert Bestuurderswaakzaamheidssysteem Ontwikkeld om u te waarschuwen als het systeem aan de hand van het rijgedrag een afname van de alertheid merkt. In eerste instantie wordt een waarschuwingspictogram weergegeven in het instrumentenbord, gevolgd door een geluidssignaal als de alertheid verder afneemt. Herkenning van verkeersborden Ontwikkeld om automatisch gestandariseerde snelheidsborden te lezen en de snelheid weer te geven op de boordcomputer. Automatische grootlichten Hiermee schakelen de koplampen over van grootlichten naar dimlichten wanneer het systeem te-

genliggers of een onaangepaste straatverlichting detecteert. Als de weg vrij is, schakelt het systeem automatisch weer over op de grootlichten. Bandendruksensoren Ontwikkeld om u te waarschuwen wanneer de spanning van één van de banden te laag is, zoals bij een lekke band. Nieuwe Ford technologie kan GSMgebruik aan het stuur verhinderen Dankzij ‘Do not disturb’ kunnen ouders de autosleutel van hun kinderen zo programmeren dat inkomende telefoongesprekken en SMS-berichten geblokkeerd worden wanneer het GSM-toestel via Bluetooth verbonden is met de wagen. Deze veiligheidsverhogende functie is nieuw in het programmeerbare ‘MyKey’ systeem dat Ford volgend jaar op de markt brengt. Ford SYNC to launch in Europe in 2012 De nieuwe Ford Focus zal de eerste auto in Europa zijn uitgerust met SYNC, the award-winning voicecontrolled connectivity and infotainment system.

Active City Stop Dit systeem werd ontwikkeld om de kans en de gevolgen van een kop-staartaanrijding met uw voorligger in langzaam verkeer te beperken door de wagen af te remmen bij een mogelijke aanrijding. Active Park Assist Helpt u om snel en eenvoudig parallel te parkeren zonder het stuurwiel aan te raken. Wanneer het systeem geactiveerd is, meten en identificeren ultrasone sensoren of de parkeerplaats ruim genoeg is. Eens u gestopt bent, neemt het systeem het stuur over en leidt het de wagen veilig in de parkeerplaats. Blind Spot Information System Ontworpen om u te waarschuwen voor voertuigen in uw dode hoek, dankzij een waarschuwingslampje dat oplicht in de betrokken buitenspiegel.

KOM HEM NU TESTRIJDEN en ontvang een geschenkje 07/12-18329-01

Hergon Leuven NV Hergon Overijse NV Hergon Zaventem NV

T. 016 310 510 T. 02 687 73 41 T. 02 785 02 40

F. 016 203 499 F. 02 687 34 90 F. 02 782 21 25

infohl@hergon.be infoho@hergon.be infohz@hergon.be

www.hergon.be

Brusselsestw. 57 Brusselsestw. 303 Mechelsestw. 297

3020 Herent 3090 Overijse 1933 Zaventem (Sterrebeek)

Gecomb. CO2-uitstoot (g/km): 98 - 235 - Gecomb. verbruik (l/100km): 3,7 - 9,8 - Aanbod geldig bij de deelnemende FordDirect verdelers in België. Enkel geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of promoties. Geef voorrang aan veiligheid. Milieuinformatie [KB 19/03/2004]: www.nl.ford.be/milieu.

Ford 1.0 EcoBoost


VAKANTIE

trends

Klaar voor de zon? Zorgenloos genieten van de eerste zonnestralen Environs RAD zonbescherming is een revolutionaire crème die een perfecte dagelijkse bescherming biedt tegen de schadelijke invloeden van UV-stralen. De crème bevat zonnefilters en zonreflectoren met factor 15. De natuurlijke vitaminen (anti-oxidanten) versterken de zonbescherming. Deze eerste zonnestralen kunnen best verraderlijk zijn. Daarom is deze zonnecrème een absolute must in onze handtas. www.helene-v.com

Keep the peace Het super soothing instant relief mask van Philosophy vermindert roodheid, kalmeert een gevoelige huid en irritaties. Breng deze crème aan en je huid wordt gekalmeerd, verfrist en voelt comfortabel aan. De montmorillante klei in de formule voedt je droge huid, zodat deze er gerevitaliseerd uitziet. (verkrijgbaar vanaf midden juni) www.philosophy.com

Jouw redder in nood! Je bent ontevreden met je huidige haarkleur? Je wil een nieuwe haarkleuring? Of je wil je echte haarkleur terug? Dan is SOS colour remover dé oplossing. Deze haarkleurverwijderaar is de meest eenvoudige en doeltreffende manier om je ongewenste haarkleuring ongedaan te maken. SOS colour remover verwijdert permanente en semipermanente haarkleuringen en brengt je natuurlijke of lichtste kleurniveau terug. www.soscolour.com

© l’Oreal Paris

’n Bruin tintje Cosmeticagigant l’Oreal komt met een nieuwe bronzer op de proppen. De combinatie van karamel, Vitamine E, DHA en gouden micropartikels van Sublime Bronze Golden Mousse accentueert de natuurlijke kleur van de huid en geeft een egaal en stralend bruin effect. Deze luchtige en snel drogende compacte mousse geeft onmiddellijk een natuurlijke, stralende teint die de huid ook zonder zon een heldere toets geeft. www.loreal.com

06/12-20807

63


SALONFESTIVAL Hoekopstelling + poef

1.170,-

Poef

B44 x H46 x D44cm In vele kleuren op voorraad

Zalig zitten en ontspannen in dit strak salon L280 x H88 x B220cm Poef L80 x H45 x B85cm € 149,-

Hoeksalon

Modulair salon in PU leverbaar in diverse kleuren Alle elementen zijn volledig afgewerkt en dus in meerdere opstellingen te plaatsen. L252 x152 x H86 x D101cm Poef L100 x 100 x H44cm

750,-

38,-

prijs tip

Met bedfunctie en opbergkoffer

tijdelijke actieprijs Salon met 4 relaxplaatsen in donkergrijskwaliteitsleder

3-zit L215 x H112 x D90cm 2-zit L162 x H112 x D90cm 1-zit L104 x H112 x D90cm € 365,-

3RR + 2RR

1.450,-

Hoeksalon

1050,-

Hoeksalon in afwasbare bekleding, met ingebouwd bed en opbergkoffer

L226 x B325 x D190cm

SUPERSTUNT

1.240,-

Salon in leder + PVC met verstelbare hoofdsteunen. Leverbaar in zwart of grijs Opstelling zoals op foto L270 x 215 x H70/87 x D92cm Ook op voorraad in spiegelbeeld

MS

WOONSHOP

meeneemmeubelen & -decoratie

Soldatenplein Z1 - Ambachtenlaan 20 - Tienen - T 016/80 53 92

www.mswoonshop.be openingsuren: 9.30u tot 12.00u en 13.30u tot 18.30u - zaterdag 10.00 tot 18.00u - zondag 14.00 tot 18.00u - woensdag gesloten

07/12-18277-01


VAKANTIE

trends

Filmavond War Horse ‘War Horse’ volgt een jongeman genaamd Albert (Jeremy Irvine) en zijn paard Joey. Hun band wordt verbroken wanneer Joey verkocht wordt aan het leger en meegenomen wordt voor het gebruik in de Eerste Wereldoorlog. Ondanks dat Albert nog te jong is om zich in te schrijven voor het leger, besluit hij toch naar Frankrijk te gaan om zijn vriend te redden.

Brides Maids Ze heeft geen geld, geen lief en geen spatje geluk, maar wanneer dertiger Annie (Kristen Wiig) door haar op trouwen staande boezemvriendin Lillian (Maya Rudolph) tot Eerste Bruidsmeisje wordt gebombardeerd, is het hek helemaal van de dam. Compleet overweldigd, maar vastbesloten om te slagen, gaat Annie een hilarisch ensemble van bruidsmeisjes (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey en Ellie Kemper) voor in de strijd om de bruiloft van de eeuw te regisseren.

Covert Affairs Covert Affairs ontpopte zich op korte tijd tot één van de grote verrassingshits op de buis. In deze meeslepende serie vertolkt Piper Perabo (Coyote Ugly) de rol van Annie Walker, een jonge CIA-agente die zich met haar uitzonderlijke taalvaardigheid en messcherpe intu tie van onschatbare waarde heeft gemaakt voor het agentschap. In het Tweede Seizoen raakt Annies privéleven zwaar verstrengeld met haar professionele activiteiten en dat heeft blijvende gevolgen voor haar relaties.

John Carter Voormalig legerkapitein John Carter (Taylor Kitsch) is oorlogsmoe van het strijden in de Amerikaanse burgeroorlog en tracht zijn geluk als goudzoeker te vinden. Tijdens een achtervolging zoekt hij bescherming in een grot, waar er iets mysterieus plaatsvindt en zijn lichaam op onverklaarbare wijze wordt overgebracht naar de planeet Barsoom. Daar komt John terecht in een oorlog van epische omvang tussen de bewoners van de planeet.

07/12-21008

65


Puur rijplezier.

SAUNACENTER ELZENHOF

DE GEZELLIGSTE EN GOEDKOOPSTE SAUNA VAN HET LAND Hazelaarstraat 36 - 3391 Tielt-Winge (Meensel-Kiezegem) 016/733.410 - info@saunacenterelzenhof.be

www.saunacenterelzenhof.be Open: ma tot vrij van 11 tot 23u za en zo van 10 tot 23u

Onze sauna is zonder badkledij. Badkledij toegelaten op za en zo tussen 10 en 14u.

Het ganse Center kan tevens privé worden afgehuurd.

KENNISMAKINGSBON 1*

KENNISMAKINGSBON 2*

Bij afgifte van deze bon geniet u voor 2 personen, inclusief 2 frisdranken in een saunaparadijs vlakbij

Bij afgifte van deze bon geniet u voor 4 personen, inclusief 8 frisdranken in een saunaparadijs vlakbij

19€

*geldig t.e.m. 05/08/2012

AFLNB8EJFG<<E 8C=8IFD<F% MiTo

0ors€chot -15% >@LC@<KK8(%+KLI9F 13/maa.n6d zo0 nder vo 195 € M8E8=(-%+0'ö vanaf of

**

KFK+%)''öMFFI;<<CK@A;<EJ;<E@<K$K<$D@JJ<E;8><E% Verbruik (L/100 Km) 4.3 (1.3 JTDm 95cv). CO2-uitstoot (g/Km) 104 (1.3 JTDm 95cv). Z O N D E R

34€

*geldig t.e.m. 05/08/2012

Diesel ECO km Start&Stop 104g/ *

06/12-20419-01

1 eucalyptussauna met kleurentherapie 90° - 1 Biosauna met dampgenerator met diverse geuren, sterrenhemel 60° 1 buitensauna met zicht op zwembad 80° - 1 buitenjacuzzi 36° met diverse massagetechnieken - 1 binnenjacuzzi met diverse jets 36° 1 stoombad met kleurentherapie en glasmozaïek - 1 buitenzwembad in glasmozaïek 30° - Dompelbad - Solarium Massage - Voetbad - Taverne - Ruime parking

nnn%Xc]Xifd\f%Y\

7 airbags Start&Stop zer, 6LS io CD, MP3 le d ra to u a S D R ing Aircondition iten iende ru Elektrisch bed ergrendeling rv eu Centrale d sbediening met afstand alen velgen 16” lichtmet

www.alfaromeo.be

HART ZOUDEN WE SLECHTS MACHINES ZIJN.

* Aanbieding voor particulieren - geldig tot 30/04/2010 bij aankoop van een Alfa Romeo MiTo Diesel Eco 1.3 JTDM 95pk Junior + Progress-ive pack 2 – 500€ Eco premie, 1.000€ overnamepremie en 2.646€ regeringspremie inbegrepen in de prijs (zonder toekenningsvoorwaarden). BTWI 21%. Niet-contractueel document en foto’s. Onder voorbehoud van drukfouten of weglatingen. Adverteerder: Fiat Group Automobiles Belgium S.A. Genèvestraat 175 – 1140 Brussel. ** Alfa Romeo MiTo Diesel Eco 1.3 JTDM 95pk Junior + Progress-ive pack 2. Geen voorschot. Gefinancierd bedrag: 13.600€. Terugbetaling in 60 maandaflossingen waarvan 59 maandaflossingen van 195€, en de laatste maandaflossing van 4.840,75€. Jaarlijks kostenpercentage op 01/03/2010: 5,99%. Aanbieding enkel geldig in het deelnemend netwerk en voor particulieren, geldig tot 30/04/2010. Totale prijs op afbetaling 16.345,16€. Adverteerder: Fiat Group Automobiles Belgium NV, invoerder, Genèvestraat 175 - 1140 Aanbod particulieren - geldig tot 31/07/2012 bij aankoop vankredietgever, een Alfa Romeo Giulietta60/15 1.4 Turbo pk.BTW Alfa445.781.316. Romeo korting en recyclagepremie inbegrepen in de prijs. Brussel. Ondervoor voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Alpha Credit, Ravensteinstraat - 1000 105 Brussel.

+#+$.#-C&(''BD\e((+$(..>:F)&BD

JkiXXk\eeldd\i$9$''''>\d\\ek\ Autostad Leuven Garagenaam k\c1'''''''''$]Xo1'''''''''$`e]f7\dX`c%Y\$nnn%n\Yj`k\%Y\ eXXdmXe[\^XiX^\ Brusselsesteenweg 3 - 3020 Herent (Leuven) Straat en nummer - B-0000 Gemeente - tel: 000 00 00 00 - fax: 000 00 00 00 - info@email.be - www.website.be 016 30 82 77 - www.alfaromeo.autostadleuven.be

alfa_giulietta-may_148x210nl.indd 1

07/12-21218-04

Prijs BTWI 21%. Niet-contractueel document en foto’s. Onder voorbehoud van drukfouten of weglatingen. Milieu-informatie K.B. van 19.03.04: www.alfaromeo.be

14-05-2012 15:46:16


VAKANTIE

trends

Duik verfrissend de vakantie in Koel, koeler, koelst Koelen op verzoek tijdens feestjes, gezellige momenten, bij onaangekondigd bezoek of gewoon wanneer je snel een koele fles wijn nodig hebt? Deze wijnkoeler van Vinpodium koelt sneller dan in een koelkast of diepvriezer. Bovendien kan je de fles tot op exact de gewenste temperatuur koelen. De ene wijn vereist nu eenmaal een andere serveertemperatuur dan de andere. www. vinpodium.be

Luxueuze slippers De Havaianas Slim Pearl Mesh is een luxe variant op de erg populaire Slim flip-flop slipper van Havaianas. De slipper is een degelijke maar comfortabel zittende slipper en heeft een elegant, handgemaakt versierde strap met pareltjes en een strikje voor een luxueuze uitstraling. www.havaianas.com

Laat het niet smelten Op je lijn letten en toch genieten van een heerlijk smeuiig ijsje? Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet. Om niet de hele zomer te leven van één appel en een glas water, heeft Lignavita de perfecte oplossing bedacht. Geniet probleemloos en zonder je schuldig te voelen dankzij het heerlijke ijs van Lignavita. Verkrijgbaar in vanille, aardbei en chocolade. www.lignavita.be

Santé! Klinken op de zomer kan enkel met de juiste, frisse fles champagne, cava of wijn. Deze champagnekoeler mag door het prachtige design gerust heel erg zichtbaar worden geplaatst op de feesttafel. Het roestvrijstaal maakt deze champagnekoeler uiterst duurzaam en makkelijk te reinigen. www.berghoffworldwide.com

07/12-21006

67


www.zoetwaterterras.be

n uw BBQ e rg o z r e v ij W personen 0 0 3 t to 0 2 vanaf wd terras. u ie n r e v s n op o niek kader u n e e in n e Geleg s rs en het bo e v ij v e d n e tuss everlee. van Oud-H

M{zd{ outlet DAYS

o}

Lunch op het rustigste en aangenaamste terras van de Zoete Waters, in een groene omgeving tussen de vijvers en } zoonaast o het Meerdaelbos restaurant ‘t Spaans Dak. Volledige aparte zaak, met eigen drank- en eetkaart (zie onze z } } } website). Vanaf 11u geopend. De regendagen zijn ook onze sluitingsdagen. o o n topkwaliteit o n aa

M{zd{ outlet Deals

o z Stockmodelle zo zoo}2 | Oud-Heverlee | GSM: 0495/20 99 33 | e-mail: d.justens@skynet.be M. Nöestraat .

chtt prijsje itei eewnalza orpk vo to n aa n le el od km Stoc je. voor een zacht prijs M{zd{6

-o -z } } oo o}

o -z

o}

z zo

zo

o

M{zd{ outlet DAYS M{zd{ outlet DAYS Klassebak die stijl, sportiviteit en comfort zonder problemen combineert. Kortom, een gezinswagen waar je op kan vertrouwen.

} o}o

zo o} -o -z o } } oo} zo o}

o -z

o}

-o zo -z zo } zo

o}

o -z

o}

o}

o zo zo zo

M{zd{5 (7 plaatsen) Basisprijs Active Diesel 5-deurs Stockpremie Recyclagepremie Totale korting

Stockprijs

Basisprijs Active Diesel SportBreak 129pk topkwaliteit n Stockpremie aa n le el od km oc St Recyclagepremie t ei . it je al ijs w prn topk ntaa or ee Totale korting vokm odnelzalech Stoc

25.540 2.150 1.500 3.650 21.890

€ € € € €

M{zd{5 (7 plaatsen) Basisprijs Active Diesel 5-deurs 25.540 Stockpremie 2.150 Recyclagepremie 1.500 Totale(7 korting 3.650 plaatsen)

M{zd{5

Stockprijs

€ € € € 21.890 €

25.540 € 2.150 € Recyclagepremie 1.500 € Totale korting 3.650 € (l/100km) 133 – 178 (g/km). Stockprijs 21.890 €

Basisprijs Active Diesel 5-deurs Stockpremie

5,2 – 7,7

MZD_03983_H_Mazda5_6_NL_juni.indd 1

5,2 – 7,7 (l/100km) 5,2 – 7,7 (l/100km)

03983_H_Mazda6_NL.indd 1

06/12-20936-01

M{zd{6 Ontde k cht prijsje. Stockprijs oo k dee ntleza or e Ou vo tp o rij re mod zen ellen

p ande

28.490 3.150 1.500 4.650 23.840

28.490 3.150 Recyclagepremie 1.500 O Totale korting n4.650 tdek ook de 23.840 Stockprijs

Basisprijs Active Diesel SportBreak 129pk Stockpremie

€ € € € €

€ € € € €

O op and utletprijzen ere mo dellen

O ook de ntdek O op and utletprijzen ere mo de On llen

M{zd{6 Basisprijs Active Diesel SportBreak 129pk Stockpremie Recyclagepremie Totale korting

ook de tdek O op and utletprijzen ere mo dellen Geef voorrang aan veiligheid.

M{zd{6 Stockprijs

28.490 3.150 1.500 4.650 23.840

€ € € € €

Basisprijs Active Diesel SportBreak 28.490 € >>> 129pk www.m{zd{.be Stockpremie

3.150 1.500 4.650 23.840

€ € € €

Geldig op stockmodellen. Voorwaarden bij uw verdeler. Overnamepremie, stockpremie zijn afhankelijk van versie en motorisatie. Recyclagepremie Recyclagepremie: wij nemen uw voertuig buiten gebruik over voor recyclage. De teruggenomen wagen moet in zijn geheel aangeboden worden en min. 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de nieuwe eigenaar. Alle prijzen en voordelen inclusief BTW. Geldig zolangkorting de voorraad strekt. Totale Aanbiedingen per model niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, enkel bestemd voor particulieren. Gegevens en illustraties enkel indicatief en niet bindend. Milieureglementering (K.B. 19.03.04): www.mazda.be.

Stockprijs

De Roover & Zonen N.V.

25/05/12 >>> www.m{zd{.be

15:26

Geldig op stockmodellen. Voorwaarden bij uw verdeler. Overnamepremie, stockpremie zijn afhankelijk van versie en motorisatie. Recyclagepremie: wij nemen uw voertuig buiten gebruik over voor recyclage. De teruggenomen wagen moet in zijn geheel aangeboden worden en min. 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de nieuwe eigenaar. Alle prijzen en voordelen inclusief BTW. Geldig van 01/05/2012 tot 31/05/2012 en tot zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen per model niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, enkel bestemd voor particulieren. Gegevens en illustraties enkel indicatief en niet bindend. Milieureglementering (K.B. 19.03.04): www.mazda.be.

Tiensesteenweg 374 - 3000 Leuven - Tel 016 25 01 96 - Fax 016 26 07 84 - E-mail: garage@nvderoover.be Geef voorrang aan veiligheid. 133 – 178 (g/km). >>> www.m{zd{.be Ma-vrij: 7.30u - 19.00u, zat. 9.00u - 17.00u

133 – 178 (g/km).

Geef voorrang aan veiligheid.

Geldig op stockmodellen. Voorwaarden bij uw verdeler. Overnamepremie, stockpremie zijn afhankelijk van versie en motorisatie. Recyclagepremie: wij nemen uw voertuig buiten gebruik over voor recyclage. De teruggenomen wagen moet in zijn geheel aangeboden worden en min. 6 maanden ingeschreven zijn op naam van de nieuwe eigenaar. Alle prijzen en voordelen inclusief BTW. Geldig zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen per model niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, enkel bestemd voor particulieren. Gegevens en illustraties enkel indicatief en niet bindend. Milieureglementering (K.B. 19.03.04): www.mazda.be.

11/05/12 12:01

07/12-18415-01

o}

o -z

o}

zo


VAKANTIE

wedstrijdpuzzel

Sudoku

Sudoku

2 19 2 4 7

2 6 6 2

7

5

8

9 6 5 3

7 9 A

3 6 4 9

85 98

8

8 1

6

9 1

4

6 7 1

4 9 7 5

5

2 8 7

7 1

1

4

2 9

1

6 4 7

7

7

4 6 1 3 8

43

6 9

5

9

9 7 5 8 8 4 9 3 1 3 1 5 9

1 2 2 8

3 5 9

7 5 1 8 7 4 9 8 A 7 8 5 3 6 Win een Bergans rugzak XO 20! 5 8 7 1 7 9 De XO rugzakken van Bergans 3 zijn handige 2 rugzakken met alle 7 voorzieningen van een ‘echte’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 het werk comfortabel, maar ook tijdens wandelingen of op vakantie. Hij heeft ook comfortabele schouderriemen 3 die je in1de hoogte9kan8verstellen, een borst- en heupriem, 9 en een3 4 C

3

8

anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 20 liter. www.bergans.com

07/12-21182-04

B

6 4

5 7

3

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 5

1

puzzel 19

7

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 19 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 69

5

3


O IE RC S AI CLU IN

F

€ 9.999

vanaf

€ 25.999

vanaf

€ 16.799

vanaf

Deze zomer krijg je onze condities niet uit je hoofd. Interessante condities op aantrekkelijke wagens zijn als zomerhits. Je krijgt ze niet uit je hoofd. Dat is precies wat Hyundai u deze zomer biedt. Op de Santa Fe bijvoorbeeld, de nummer 1 op alle terreinen. Of de i20, een topper die zijn klassiekers kent. Ook de ix35 krijgt applaus op alle banken omwille van zijn veelzijdigheid en elegant design. En er is meer. Kom ons hele repertoire bekijken bij uw Hyundai verdeler. Of bekijk ze al eens op www.hyundai.be. Wedden dat je er de hele zomer aan blijft denken?

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking 5 jaar Europese mobiliteitsgarantie 5 jaar gratis Health Check

GEMIDDELD (L/100KM): 3,7 - 8,2

CO2 (G/KM): 98 - 200

Aanbod geldig tot en met 13 juli 2012 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen. Santa Fe: Nettoprijs voor een nieuwe Santa Fe Lounge met Luxury Pack 2.0 CRDi 150 pk 2WD. Catalogusprijs € 37.299 (incl. BTW) - € 8.800 zomerkorting - € 2.500 Ecobon = € 25.999. Niet geldig op stock MY 2012. Blue Drive en 5YTC zijn niet van toepassing. ix35: Nettoprijs voor een nieuwe ix35 Base 1.6 GDi (benzine) 135 pk. Catalogusprijs € 19.949 (incl. BTW) - € 2.150 zomerkorting - € 1.000 Ecobon = € 16.799. i20: Nettoprijs voor een nieuwe i20 Comfort met Facility Pack 1.2 (benzine) 78 pk. Catalogusprijs € 13.799 (incl. BTW) - € 2.800 zomerkorting - € 1.000 Ecobon = € 9.999. Ecobon: U kan alleen van een Ecobon genieten bij inlevering van een volledige wagen van meer dan 10 jaar oud waarvan u eigenaar bent en sinds meer dan 6 maanden ingeschreven op uw naam. De naam van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam van de eigenaar van het ingeruilde voertuig. Niet contractuele foto’s. Milieu-informatie (K.B. 19/03/2004) : hyundai.be

NIEUWE CONCESSIEHOUDER

Mullens Leuven

Brusselsestwg. 39 - 3020 Herent - T: 016 20 43 04 - F: 016 29 14 15 - www.mullens.be


VAKANTIE

Sudoku

4 2 5 4

1

7

7

8 9

9

1

33 6

19 7

4 9

A

1

5

2 48 5

5 8 6 7

9 6 5 3 6

5 1 2

3 5 9

9 7 5 8 8 4 9 3 1 3 1 5 9

3

9 1

4

2 6 6 2

7

© De Puzzelaar

2 8 7

96 87 1

7 1

5 9 9

94

6 4 7

6

4 6 7

6 1

61 3 8 9 5

3

6 9

8

5

B

3 7

8

7 45 2 1 8

7

8

7 3

7 4 9 8 8 5 6

B

5 8rugzak XO 25! 7 Win een Bergans

1 7 9 3 2 7 De XO rugzakken van Bergans zijn handige rugzakken met alle voorzieningen van een 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 ‘echte’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel, of op vakantie. Hij heeft 3 maar1ook tijdens 9 wandelingen 8 9 ook 3 C 07/12-21183-04

comfortabele schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 25 liter www.bergans.com

4

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4

Sudoku

puzzel 18

7

wedstrijdpuzzel

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 18 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 71


e-Solex

Velosolex

Solexity

solexworld.be

Rik Motors

Mechelsesteenweg 613 - 1930 Nossegem T 02 759 42 93 info@garagerik.be - www.rikmotors.be

04/12-20301-02

ONTDEK NIEUWE WEGEN

Het legendarische merk Solex is terug. Herontdek deze klassieker en geef je over aan grenzeloos rijplezier. Er zijn drie Solex modellen die stuk voor stuk even praktisch als stijlvol zijn. De signatuur van het wereldbefaamde designbureau Pininfarina staat garant voor de klasse van elke Solex.


VAKANTIE

wedstrijdpuzzel

Sudoku

8 9 A

C

8

4

2 6 6 2

9 1

2 8 7

45 4 3 2 9 4 98 36 7 1 4 7 1 6 4 7 5 3 9 76 1 24 6 7 9 7 7 5 3 3 64 71 3 5 6 9 8 9 5 4 9 8 6 8 4 5 1 7 6 9 8 6 3 9 6 7 5 8 3 7 8 4 5 8 4 9 3 2 1 8 7 4 9 2 1 1 3 8 1

5

9

7 3

8 5

1 2

5 B

9 8

6

5 8rugzak XO 28! 7 Win een Bergans

1 7 9 3 2 7 De XO rugzakken van Bergans zijn handige rugzakken met alle voorzieningen van een ‘ech7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 te’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel, maar 3 ook tijdens 1 wandelingen 9 8 of op vakantie. Hij heeft ook comfortabele 9 3 C schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 28 liter. www.bergans.com

4

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 5

1

puzzel 17

7

© De Puzzelaar

D

07/12-21184-04

20

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 17 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 73

2


Wassen Drogen Strijken

Aarschotsesteenweg 22 - 3012 Wilsele-Leuven T 016 28 01 18 - 016 28 01 26 - 016 28 01 53 - F 016 29 66 40 E-mail: metaleuven1@metaleuven.com EigEn plaatsingsdiEnst - EigEn diEnst na vErkoop - EigEn parking

P

07/12-18427-09

www.metaleuven.com


VAKANTIE

wedstrijdpuzzel

Sudoku

4

8

5 9

9 A

1 7 2 3 6 4 9

8

9

5

9 9 8 7

6 7 1

8 5 7

5 9 8

9

9 6 5 3 6

2 1

6

1

6 5 8

9

8

5

2 8 7 4

7 1 4 6 7

2 6 4 47

9

5

7 3

7 5 8 4 9 3 2 1 8 7 4 9 1 3 8 1 5 9 7 8 5 3 6 5 8rugzak XO 35! 7 1 7 9 Win een Bergans 3 2 7 De XO rugzakken van Bergans zijn handige rugzakken met alle voorzieningen van een 7 4 1 6 3 2 9 6 4 1 ‘echte’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel,3maar ook 1tijdens wandelingen 9 8 of op vakantie. Hij heeft ook 9 com- 3 4 C

2

1

8

7

4

fortabele schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 35 liter. www.bergans.com 07/12-21185-04

B

3 4 3

8

3

71 3 2 6 8

8 5

9 1

4

D

D

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

4 2 5 4

2 6 6 2

1

puzzel 20

7

© De Puzzelaar

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 20 (spatie) naam + adres naar 3460*

18 75


Instant Spa Leuven Bondgenotenlaan 84 016 29 33 69 leuven@instantspa.be

Instant Spa Antwerpen Schrijnwerkersstraat 12 03 234 01 13 antwerpen@instantspa.be

City Wellness Leuven Bondgenotenlaan 1 016 22 21 99 info@bodycentrum.be

Body Centrum Roeselare Sint Alfonsusstraat 13 051 21 23 62 roeselare@bodycentrum.be

Body Centrum Hasselt opening eind juni

www.bodycentrum.be • www.instantspa.be verbeter uw figuur met Universal Contour Wrap, Endermologie, VelaShape

Adv_rain.indd 1

30-05-2012 13:48:39

07/12-17788-02

Body Centrum Leuven Brouwersstraat 5 016 22 07 95 info@bodycentrum.be

06/12-20963-09

razendsnel vermageren met the rain diet de nieuwe (r)evolutie binnen proteïnediëten


VAKANTIE

Mozaïekpuzzel R U S E N T I S E

D E K E R E U T

B O T E N R N

R K E R L O P

N O L I E P E R

G E L A T A R

B A T E G E L E L

M I B O D N O

L W O G L I B

P Y D I D E R

L T T S N A

I E E E R I F E L

O L E D E N E N T

N S T T O O R D

R A G K E K

G O E T S M O E

T R L K I E

R A N A R F A

T

I S E I N G

R E E E L P

S E E L N K A

D T O R E

Win een Bergans rugzak XO 20! De XO rugzakken van Bergans zijn handige rugzakken met alle voorzieningen van een ‘echte’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel, 1 maar ook tijdens wandelingen of op vakantie. Hij heeft ook comfortabele schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 20 liter. www.bergans.com 07/12-21187-04

T C S M E O M

Ontdek meer en andere puzzels in de tijdschriften van De Puzzelaar.

O E P O L O S T R

© De Puzzelaar

puzzel 21

E N S M A L E R O

wedstrijdpuzzel

Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de puzzelnummer en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) 21 (spatie) naam + adres naar 3460*

77


. . . t o h c S r a a a i r a M a t c n a S

wenst iedereen een deugddoende vakantie!

InlIchtIngen en InschrIjvIngen tIjdens de zomervakantIe ma.-vr. za.

9.30 - 12.00 uur 13.30 - 17.00 uur na afspraak

07/12-21165-02

De school is gesloten van 9 juli 2012 tot en met 8 augustus 2012

vzw Instituut Sancta Maria Aarschot | Kardinaal Mercierstraat 10 | 3200 Aarschot | Tel. 016 56 61 04 | Fax: 016 56 29 52 www.sanctamaria-aarschot.be | directie@sanctamaria-aarschot.be


VAKANTIE

wedstrijd

Wil je kans maken op één van deze prijzen? Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de keuze van je geschenk en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) naam van het geschenk (spatie) naam + adres naar 3460* * 0,50 euro per verzonden sms. Deelnemen kan zo vaak je wil. Minderjarig? Vraag toestemming aan je ouders. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Win een sao paolo skelter van Kettler! Kettler presenteert een exclusief KETTCAR-verjaardagsmodel: de SAO PAULO. De Kettler Sao Paulo skelter is dan ook een heerlijke skelter voor de jonge coureur om lekker mee buiten te racen. De handrem van de Kettler skelter werkt op beide achterwielen, de skelter staat op vier gripbanden en heeft een verstelbare kuipzitting die zonder gereedschap te verstellen is. In speciale jubileum kleuren vanwege het 50 jarig jubileum van Kettler. Deze go-cart is TÜV-gecertificeerd en draagt het GS-test zegel - net als alle huidige Kettcars.

www.kettler.be

sms: THema (spatie) keTTler (spatie) naam en adres naar 3460.

Win een lenco sportCam 100!

Deze camera combineert robuustheid met HD-kwaliteit en is gericht op liefhebbers van sensaties en extreme ervaringen die hun unieke exploten op camera willen vereeuwigen: op de weg, in de lucht, in de bergen of onder water. De Lenco SportCam is uiterst stevig en weegt slechts 46 gram. Hij is ook zeer klein: 66 mm breed, 43 mm hoog en 27 mm diep. Het standaard touchscreen LCD-scherm is met 2” ongeveer vijf centimeter groot. Ondanks zijn kleine formaat is de Lenco SportCam in staat tot grootse sportieve prestaties: hij filmt met een HD-resolutie van 720 pixels, tussen de 23 en 31 frames per seconde. In standaard VGA-modus, kan dat oplopen tot 63 beelden per seconde.

www.lenco.eu

sms: THema (spatie) lenCo (spatie) naam en adres naar 3460. 07/12-21157

79


750m² MODE

Dames Atmos Brax Gelco Gaastra Linea Raffaelli Mais il est où le soleil ? Mc Gregor Melvin Talyna Lynn,…

met bruidssalons op de 1ste verdieping • Dames- en Herenkleding • Young-Fashion • Feest- en Suitekleding • Bruidskleding OPEN : dinsdag t.e.m. zaterdag: 9u - 18u zondag en maandag gesloten zondag 1 juli open van 13u tot 17u

BRUIDSSALONS: OP AFSPRAAK

SOLDEN

vanaf zaterdag 30 juni

KORTINGEN

van -20% t.e.m. -70%

MODE PRIMALEEN

RUIME PARKIN G GRATIS RETO UcHES

Groenstraat 22-24-26-28 - 3020 VELTEM-BEISEM - Tel. 016/48 82 27 - www.primaleen.be

Heren Gaastra Ledûb Masterhand Mario Barutti Per Steff State of Art,…

07/12-18493-04

Voordeelmenu Elke dag een nieuwe schotel!

Foto niet bindend. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

van het huis

Open van ma-za. van 8u30 tot 21u. Open op zon-en feestdagen van 11u tot 21u

Aanbieding geldig op een rekening van minstens € 12 tot 31/09/2012. 1 aanbieding per kasticket. Enkel geldig in Lunch Garden Tienen. Niet cumuleerbaar met andere kortingen en promoties.

07/12-18227-09

+ Dessert

V.U.: E. Courtois - Olympiadenlaan 2- 1140 Evere

Dagschotel

LUNCH GARDEN TIENEN Albertvest 15 3300 Tienen


VAKANTIE

reportage

Ontdek deze verborgen parel Samen met hun familie baten Michel Boreux en zijn echtgenote Patricia al twintig jaar Auberge de la Ferme uit. Lekker tafelen, heerlijk overnachten, deugdelijk ontspannen, ... Dit familiebedrijf heeft tal van deugddoende facetten te bieden. Manlief en ik hebben best wel zin in een rustgevend weekendje weg en rijden met de kids zuidwaarts richting Bouillon. Niet ver van de Franse grens ligt hier het dorpje Rochehaut-sur-Semois.

Op ontdekkingstocht

Aangekomen in het pittoresk Waals dorpje, heet de familie Boreux ons van harte welkom in hun familiebedrijf. Na een praatje te hebben geslagen met chef Michel en Patricia, trekken we onze stapschoenen aan en gaan we op ontdekkingstocht naar het erfgoed in de omgeving van Bouillon. Op weg naar de vallei van de Semois worden we volledig ondergedompeld in de prachtige Ardense natuur. We dalen af langs de ruisende rivier om aan het einde van de dag te genieten van de zonsondergang in het uniek, beschermend dorpje Frahan. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan! ‘s Avonds eten we in de gezellige streekbrasserie Taverne de la Fermette. We krijgen heerlijke, verse streekproducten voorgeschoteld. Overnachten doen we in Auberg’Inn. Het balkon van onze slaapkamer geeft een fabelachtig uitzicht op de velden en bossen in de weide omgeving. Het is als het ware vertoeven in een idyllische omgeving waar werkelijk iedereen tot rust komt.

Landbouwmuseum

’s Anderendaags na een stevig ontbijt bezoeken we het landbouwmuseum. Hier staan tal van werktuigen en gerestaureerde machines uit het vroegere Ardense boerenleven tentoongesteld. Onze kinderen vinden het fascinerend en lijken een totaal andere wereld te ontdekken. Zo krijgen we in een klank- en lichtspel onder andere volgende landbouwstielen uit het veeleisende plattelandsleven van onze voorouders te zien: een smederij, een oude dorpsscène, een maalderij en een leisteengroeve. Naast deze taferelen uit de agricultuur treffen we de werkplaats van 07/12-21048

81


Verkoop toonzaal modellen in juli en augustus extra kortingen!

STAES Provinciebaan 32 - 3110 Rotselaar T 016 44 53 60 Open: din. - woe. - don. - vrij. van 9-12 en van 13.30 - 18.30 uur. Zat. van 9-12 en 13.30 - 18 uur. Zondag & maandag gesloten

07/12-18453-02

Vakkundige plaatsing - Volledige afwerking - Gratis prijsofferte


vakantie de timmerman en zelfs een heel arsenaal aan brandweermateriaal aan.

Entre ferme et forêt

Tijd om de grommende buikjes te vullen! We lunchen op het terras van La Grange, de taverne van het landbouwmuseum. Op het menu typische boerengerechten: speenvarken aan het spit en ganzenborst met appelmoes. ’s Namiddags toeren we met het toeristisch treintje doorheen het dierenpark. Struisvogels, lama’s, kangoeroes, bizons, … Allerlei soorten dieren zien we in deze groene oase rondlopen. We krijgen zelfs de mogelijkheid om tussen de gewillige herten te wandelen.

Terug huiswaarts

Ons verblijf in Auberge de la Ferme zit er bijna op. Alvorens huiswaarts te keren, springen we even het winkeltje binnen van Christine. In La Boutique ardennaise kopen we wat regionale heerlijkheden zoals verse vleeswaren en de Cuvée de Rochehaut. Onze twee kapoenen, mijn man en ik hebben er een genotvol, ontspannend reisje opzitten. Met een heerlijk rust-

reportage

gevend vakantiegevoel laten we Rochehaut-sur-Semois achter ons en rijden we de taalgrens weer over. Plan jij een uitstapje naar Auberge de la Ferme? Dan is op voorhand reserveren gewenst. Overnachten kan je in karakteristieke gebouwen, onderverdeeld in acht categorieën die overeenstemmen met het niveau van comfort, uitrusting en tarieven. Er zijn kamers met jacuzzi, terras, suites, luxekamers, … Kortom, voor elk wat wils en voor ieders budget! Wil je eropuit samen met je collega’s? Dan kan je gebruik maken van de seminariezalen die Auberge de la Ferme aanbiedt. De vier polyvalente zalen zijn allemaal voorzien van hightechsnufjes en bieden plaats voor tien tot 120 personen. Daarnaast hebben Michel en zijn familie avontuurlijke formules op maat. De streek rond de Semois is namelijk een nabijgelegen, geschikte en uiterst gezellige locatie voor zowel studieverblijven als plezierreisjes in het kader van zakentoerisme en bedrijfsseminaries. Tekst: Katrien Vandevelde

Van plan om in september Auberge de la Ferme te ontdekken? Die maand zet de familie Boreux drie verblijven in de kijker om naar het burlen van de herten te luisteren, om paddestoelen te zoeken in het bos, … Kortom, om een prachtig stukje natuur en zijn verborgen schatten te (her)ontdekken. www. aubergedelaferme.com 07/12-21048

83


66 JAARBEURS LEUVEN STE

zaterdag 25 AUGUSTUS - maandag 3 SEPTEMBER

Brabanthal Leuven - www.jaarbeurs-leuven.be

BON

geldig voor 1 persoon - waarde € 2

• “Dag van de 55-plussers” op donderdag 30 augustus met gratis toegang, twee krasloten per persoon en vele andere attenties • Kom met de bus of fiets naar de beurs en maak kans om een stadsfiets “Granville” te winnen • Gratis busdienst • Leuven fietst. De stad Leuven presenteert het fietsbeleid.

KORTINGS-

Brabanthal Leuven - www.jaarbeurs-leuven.be

TOEGANGSKAART

geldig voor 1 persoon - waarde € 4

13.500 m2 aan ideeën Maak kennis met de nieuwigheden op de markt Profiteer van aantrekkelijke prijzen Gratis kinderopvang Win voor 7.000 euro aan waardebons Ontvang een gratis kraslot aan de ingang (behalve op zondag) • “Dag van de dames” op dinsdag 28 augustus met gratis toegang, twee krasloten per persoon en vele andere attenties

GRATIS

• • • • • •


WEEKDAGEN VAN 14U TOT 20U WEEKENDS VAN 11U TOT 19U EXTRA OPENINGSDAG OP MAANDAG 3 SEPTEMBER VAN 14U TOT 20U

KRAS EN WIN ALTIJD!

• Kortingen toegekend door verschillende handelaars: Elektro Demesmacre, Schoenen Mertens, Gasia Fashion, Kookwinkel Van Eyck, In Het Woud, Booms Gebak, Degustatie Lamberts, Restaurant Il Peperoncino

BRABANTHAL LEUVEN WWW.JAARBEURS-LEUVEN.BE

07/12-21250-04

• Cadeautjes op de Jaarbeurs : rugzakken, sporttassen, regenschermen, wandelknooppunten, sprankelende glazen Chardonnay Meerdael, bedragen van ¤ 5, ¤ 10 en ¤ 25. Elke dag een weekendje te winnen en zelfs een weekendje met een Cabrio Volvo C70 van Garage Vanderborght


R OFITEE

PR

aximale m e d es van subsidi r e l i o b zonne .125 tot € 4

ZONNEPANELEN ZONNEBOILERS - DAKISOLATIE ELEKTRICITEITSWERKEN

07/12-20950-09

al, ruimte voor ideeën Mannenberg 97 bus 1 3270 Scherpenheuvel Alain 0475 541957 Danny 0478 472727 GRATIS OFFERTE AAN HUIS

OOK NOG IN 2012 INTERESSANTE VOORWAARDEN

Brabanthal, ruimte voor ideeën ONZE WINKEL IS ELKE ZATERDAG OPEN van 14 uur tot 18 uur.

Brabanthal, Brabanthal,ruimte ruimtevoor voorideeën ideeën

Brabanthal, Brabanthal,ruimte ruimtevoor voorideeën ideeën

Brabanthal, ruimte voor ideeën 6000 m2 • 1200 6000 parkeerplaatsen • Vlakbij E40 in Leuven •Leuven• • 6000 m2m•2 1200 • 1200 parkeerplaatsen parkeerplaatsen • Vlakbij • Vlakbij E40 E40 in in Leuven Publieks- en vakbeurzen • envakbeurzen Vergaderingen en congressen • PublieksPublieksen vakbeurzen • Vergaderingen • Vergaderingen enen congressen congressen • • Concerten Concerten enen fuiven fuiven • •Privéfeesten • Van Privéfeesten Van • Van 3 tot 3 tot 9000 9000 personen personen Concerten en fuiven • Privéfeesten 3 tot• 9000 personen Brabantlaan Brabantlaan 1 •13001 • 3001 Leuven Leuven • t 016 • t 016 383011 383011 • f 016 • f 016 383010 383010

Brabantlaan 1 • 3001 Leuven • t 016 383011 •• fwww.brabanthal.be 016 383010 info@brabanthal.be info@brabanthal.be • www.brabanthal.be info@brabanthal.be • www.brabanthal.be

parkeerplaatsen • Vlakbij E40 in Leuven • beurzen • Vergaderingen en congressen • en • Privéfeesten • Van 3 tot 9000 personen

05/11-13257-01


vakantie

inspirerende e- links

Veilig in de zon Hoe kies je de juiste zonnebescherming? Ben je met een bruin kleurtje tegen de zon beschermd? Mag ik met een zonnebril in de zon kijken? Op al deze vragen geeft deze website je een antwoord. Dankzij de vele tips en aanbevelingen houd je de zon te vriend. Lees er hier dus eerst alles over eer je je in de zon waagt. www.veiligindezon.be

Vakantiekanaal

Op kamp

De tofste pretparken in Florida? De meest luxueuze B&B’s in Duitsland? Het voordeligste verblijf in de Antwerpse Kempen? Deze website vat voor jou alle weetjes over citytrips, B&B’s, cruises, dichtbijvakanties en wereldreizen samen. Schrijf je in op de nieuwsbrief van vakantiekanaal.be en je ontvangt wekelijks de leukste vakantietrends, reistips en wedstrijden. www.vakantiekanaal.be

Op deze website vind je allerlei handige tips en documenten om je zoektocht naar de geschikte kampplaats te vinden. Mag je zomaar overal een kamp opzetten? Moet er iets worden aangevraagd? Is de wetgeving in heel België hetzelfde of verschilt ze van regio tot regio? Wat doet de kampeigenaar en waarvoor is de kamporganisatie verantwoordelijk? Op al deze vragen geeft opkamp.be je een antwoord. www.opkamp.be

Campings in België Zoek je een plekje om te overnachten met je tent, camping of camper aan de kust, vlakbij een historische kunststad of midden in een groene oase? Op deze website vind je jouw vakantieverblijf op maat. Je kan jouw gewenste campingplaats vinden door een selectie te maken in het aantal sterren, de gewenste regio, zwemgelegenheid en fietsvriendelijkheid. www.camping.be

Belgen in Frankrijk Plan je een reis naar Frankrijk, dé nummer 1 vakantiebestemming van de Belg, en wil je op je vakantieadres in je eigen taal worden geholpen? Op belgen-infrankrijk.be word je geholpen in je zoektocht, zodat je snel en efficiënt kan logeren bij landgenoten. Alle vakantieaccommodaties die je op deze website terugvindt, worden uitgebaat door Belgen. Je wordt er dus met de glimlach en in het Nederlands verwelkomd. www.belgen-in-frankrijk.be 07/12-20374

87


De Verfschuur Meer dan verf alleen Van inspirerende kleuren tot echte professionele verven Kleuradvies en elke tint op maat mogelijk ook natuur-, klei- en kalkverven

Art-dep.

Siding technologie voor gevelbekleding in nieuwbouw en renovatie

Afdeling kunst- en hobbyverven/ boetseerklei/ enz. + benodigdheden

Nieuw

LED-verlichting, voor huis, tuin en grote projecten Met deskundig advies en technische begeleiding Van klassieke tot de nieuwste isolatiematerialen

Handige laminaatvloeren, echte parket of kurk

Voordelige prijzen en een groot assortiment zijn onze sterkste troeven! Leuvensesteenweg 206 - 3370 Boutersem-Roosbeek Nieuwe gebouwen Steenweg Leuven - Tienen, ambachtelijke zone

Openingsuren: di - vr: 9u-12u/13u30-18u â&#x20AC;˘ za: 9u-12u/12u30-16u T 016 46 19 05 - 016 73 42 46 â&#x20AC;˘ DEL-BA PRODUCTS bvba

06/11-13849-08


VAKANTIE

literatuur

Thema Nieuws boekenkast bbQ, een Feest! Peter de Clercq Meer dan zeventig originele barbecuerecepten presenteert Peter De Clercq op een feestelijke manier. Dit boek zit boordevol inspiratie voor trendy vormen van outdoor cooking: een kinderparty, een ontspannende avond met je vrienden of een tot in de puntjes verzorgd familiediner. Van hapjes en vegetarische gerechten tot vis-, vleesrecepten en dessert, de hobbykok tovert het allemaal uit zijn mouw! lannoo - 24,99 euro

100 X new York jacqueline Goossens In deze gids toont Jacqueline Goossens je, naast de populaire trekpleisters, ook de minder bekende kantjes van New

York en doorbreekt ze stereotypen. Laat je verrassen door buurten als The Bronx of Harlem, ontdek groene oases aan de Hudson, ga wandelen op de High Line, een oud spoorwegviaduct dat is omgetoverd tot een groene long midden in de stad ... New York verandert voortdurend! In deze gids ontdek je wat er is, maar ook wat was en hoe de stad kan evolueren. lannoo - 17,99 euro

eXit katy regan De 32-jarige Caroline stond op het punt in het huwelijksbootje te stappen met Martin, maar heeft dit drie maanden van te voren afgeblazen omdat Martin meer als een broer voor haar voelde. Daarnaast heeft Caroline een geweldige baan en een mooi huis in hartje Londen.

Prima voor elkaar zou je zeggen, toch heeft ze haar ups en downs. Net op het moment dat ze een dipje heeft, staat haar 17-jarige (half)zusje Lexi voor de deur. Zij wil kost wat kost de hele zomer bij Caroline blijven, maar daar zit Caroline net niet op te wachten â&#x20AC;Ś

a.w. bruna - 17,95 euro

zoMer Met jiP & janneke

annie M.G. schmidt & Fiep westendorp Het is weer zomer! De zon schijnt en het is heerlijk warm. Jip en Janneke spelen iedere dag buiten, ze eten heel veel lekkere ijsjes en ze mogen zelfs een nachtje slapen in een tent. Maar het meest genieten ze van het strand en de zee. Ze willen wel de hĂŠle dag in het water blijven spelen. Querido - 7,50 euro

07/12-21005

89


eigenzinnig puur puur eigenzinnig

eerlijk eerlijk echt echt

Wenst u een prettige zomervakantie!

gids naar e uw GRATIS

themanieuws.b

07/12-12595-09

Restaurant het land aan de overkant LĂŠon Schreursvest 85 - 3001 Leuven Tel 016 22 61 81 www.hetlandaandeoverkant.be

| wedstrijd n | literatuur | puzzels | reize da | trends tages | agen interview | repor

meer

VIEWEN MERKENFETISJIST INTER PERE IS GE DS S WINTERTREN TRENE D HERFST- EN DE NIEUWST VEEL MEER EN E OG IN ET, LIU JO HORL W MSUNG-PAKK

ANOUCK LE

SA

18-08-2011

r_mode_najaar.in

thn_14544_cove

dd 2

09:35:33

07/12-21251-02

Wij vertellen een ander culinair verhaal.

verschijning 24/8/2012

Oost-Brabant

r 2011 september - oktobe nr 8 jaargang 5 |

Onze volgende uitgave Thema nieuws mode


vakantie

Groot wandelboek Vlaanderen

Michaël Cassaert Het Groot Wandelboek Vlaanderen is een standaardwerk met 75 prachtige tochten, goed voor zo’n 700 km wandelplezier. Centrale thema’s in deze gids zijn de te vaak vergeten stukjes natuur en de rustige dorpjes. Met dit wandelboek in de hand loop je niet voorbij aan de talrijke, vaak onopvallende, bezienswaardigheden onderweg. De tochten variëren tussen de 5 en de 20 kilometer en zijn haalbaar voor het hele gezin. lannoo - 24,99 euro

FeMMes Fatales

willy en steven bogaerts Het schrijversduo Bogaerts, bestaande uit vader Willy en zoon Steven, komen met hun zevende politieroman op de proppen. Opnieuw doet de stad Leuven dienst als fascinerend decor voor hun

misdaadroman. De politie staat voor een raadsel wanneer er bommen ontploffen die enorme schade aanrichten. Vanuit de Sint-Pieterskerk worden twee mannen neergeschoten. Een vrouw ontsnapt op het nippertje aan de aanslag, maar wordt later levenloos en gruwelijk verminkt aangetroffen in een bos. Houtekiet - 19,90 euro

een onGewoon Huwelijk

Peter Cameron In het vroege, natte voorjaar van 1950 arriveert Coral Glynn op Hart House, een ge soleerd landhuis op het Engelse platteland. Ze is als verpleegster in dienst genomen door Mahor Clement Hart, een jonge, gewonde oorlogsveteraan, om te zorgen voor zijn stervende moeder. Als er op mysterieuze wijze een gestolen ring boven tafel komt, als de knorrige huishoudster haar tegenwerkt en als ze bovendien wordt verdacht van een gruwelijke misdaad, is Corals

literatuur

eenzaamheid compleet. Dan volgt uit het niets een huwelijksaanzoek van Clement, maar hoe weten deze twee onzekere mensen wat liefde is? nieuw amsterdam - 18,95 euro

MidzoMernaCHt

Chris adrian San Francisco, midzomernacht 2008. Drie mensen die elkaar niet kennen zijn op weg naar hetzelfde feest. Geen van hen heeft zin, maar een feest kan helpen het verdriet over hun verloren liefdes te verwerken. Omdat ze laat zijn, besluiten ze de kortere route door het Buena Vista Park te nemen. Maar daar is ook de sprookjeswereld van de rouwende Titiana. Juist deze midzomernacht verbreekt zij een oude bezwering en raakt het park in de ban van de wraakzuchtige Puck. In dit angstaanjagende universum ontmoeten de drie elkaar en samen zoeken ze naar een uitweg. nieuw amsterdam - 21,95 euro

07/12-21005

91


04/12-20404-02

D-Cycle geeft uw mobiliteit extra energie De D-Cycle fietsen zijn kwalitatieve en complete elektrische fietsen met alles erop en eraan en toch hebben ze een aantrekkelijk prijskaartje! D-Cycle fietsen zijn makkelijk te bedienen, ze hebben een tijdloos design en ze bieden u jarenlang fietsplezier. Met een D-Cycle haalt u moeiteloos snelheden tot 25 km per uur. U wint dus tijd bij al uw verplaatsingen. U rijdt niet alleen sneller maar ook vaker en u legt er langere afstanden mee af. D-Cycle opent daardoor nieuwe mobiliteitsperspectieven.

www.d-cycle.be

Koop je Fiets Tiensesteenweg 110 - 3360 Korbeek-lo (Bierbeek) T 0471 04 80 41 www.koopjefiets.be


vakantie 04/07 & 01/08/2012

RolleR bike paRade Rolschaatsclub Heverlee en Tofsport Leuven organiseren deze zomer voor het eerst een Roller & Bike Parade. Met de parade nodigen zij iedereen uit om samen door Leuven te skeeleren of te fietsen. Je kan kiezen om 7 of 14 km af te leggen. Afspraak om 19 uur op het Martelarenplein. www.leuven.be 13-15/07/2012

Fiesta euRopa De Hoofdstad van de Smaak zit al aan zijn derde editie van Fiesta Europa. Deze internationale markt is één van Hasselts vaste waarden en kent een stijgend succes. Over de markt flaneren is dan ook een bezigheid die iedereen kan boeien. Het amalgaam van geuren, kleuren en geluiden op het Kolonel Dusartplein blijft uniek. www.fiestaeuropa.eu 18/07/2012

pRet op de Met Net zoals de voorbije jaren tovert de jeugddienst van Tessenderlo de Vismarkt om in een schitterend speel- en spelparadijs! Het wordt een namiddag dolle pret, vol amusement en animatie met springkastelen, de speelmobiel, een striphoek, muziek, de klimmuur, clowns, de speleobox en nog veel meer! www.tessenderlo.be 21/07/2012

ZeepkistenRace Zaterdag 21 juli organiseert de vereniging KwB van Schoonderbuken de

3de grote zeepkistenrace in Scherpenheuvel. Kom deze spectaculaire afdaling aanschouwen als deelnemers of als toeschouwer, aan jou de keuze. De zeepkisten starten op een platform dat gelegen is op een afdaling van 12%! www.kwb-schoonderbuken.be 01/08/2012

dj’s on touR De midweekfeesten in Sint-Truiden mogen ook dit jaar weer tal van toppers uit de muziekwereld verwelkomen. Lenny van Discobar Lassy, Ralf van Café d’Anvers, Dominico van Club Nunu en nog veel andere dj’s verwachten je op hun feestje op woensdag 1 augustus! Feest en geniet tijdens dit gratis event. Check de kalender voor het hele programma. www.midweekfeesten.be 05/08/2012

Hapje-tapje Hapje-Tapje is voor de fijnproevers en levensgenieters onder ons een niet te missen culinair event. Zak op 5 augustus af naar de Leuvense binnenstad en proef en geniet mee langs het culinair parcours met lekkere hapjes en drankjes, en vooral heel veel sfeer. www.hapje-tapje.be 09-12/08/2012

tHeateR op de MaRkt Voor de 15de keer vindt het openluchttheaterfestival Theater op de Markt plaats in het centrum van Hasselt. Afgelopen jaren groeide Theater op de Markt steeds meer uit tot creatiefestival. Ook deze editie pakt het festival weer uit met een aantal voorstellingen die in eigen huis ontstonden en enkele

themagenda internationale toppers. www.theateropdemarkt.be 16-19/08/2012

antweRps culinaiR Festival Meer dan 30 restaurants en bistro’s bieden proevertjes aan in een weids culinair dorp op de Vlaamse en waalse Kaai in Antwerpen. De keuze blijft uitgesproken divers. Je kan zowel statige namen als jong geweld aan het werk zien. Betalen doe je met speciale bonnen, de toegang tot Belgiës grootste culinair festival is gratis. www.antwerpenproeft.be 14 & 15/08/2012

sint-RocHusevocatie De stad Aarschot bestaat 800 jaar. Op 15 augustus dooft de stad tussen 21 u en middernacht alle elektrische verlichting en steken de Aarschottenaars duizenden kaarsjes aan. De Sint-Rochusverlichting hult de stad in een magische sfeer. www.aarschot.be 16/09/2012

dag van de landbouw De Boerenbond en Landelijke Gilden nodigen je uit tijdens de Dag van de Landbouw, de opendeurdag van land- en tuinbouwsector. wil je weten hoe alles werkt op een boerderij en de akkers? Bezoek dan zeker één of meerdere bedrijven tijdens deze dag. Een vijftigtal bedrijven uit zowat alle sectoren zetten hun deuren voor je open. Check de website voor een overzicht van de deelnemende bedrijven. www.dagvandelandbouw.be

07/12-20366

93


productinfo Geef de ouderdom geen kans!

Pijnlijk stijve gewrichten? Dan de betere aanpak: Dit merkwaardige natuurmiddel werd pas verleden jaar in de Belgische apotheek geïntroduceerd, maar de reacties van enthousiaste gebruikers liegen er niet om: gedaan met dat gekraak in de gewrichten, met de ochtendstijfheid en pijn. Artilane®, de betere aanpak van deze problemen, versterkt niet alleen het afslijtend kraakbeen, dat bufferend tussen de harde gewrichtsdelen zit, het geeft tevens de gewrichtsvloeistof haar smeerfunctie terug, verbetert de beweeglijkheid en bestrijdt de pijn. Het volstaat de proef op de som te nemen.

33/09-08266-09

Sleet

Wel mag je er niet te laat bij zijn. Immers, eens het kraakbeen totaal afgesleten is en het gewricht vervormd, kan niets of niemand de normale gewrichtsfunctie herstellen. En het meest hebben die gewrichten te lijden, die het meeste gewicht torsen, zoals de knieën. Sinds verleden jaar is Artilane® beschikbaar, een voedingssupplement dat daadwerkelijk de beweeglijkheid verbetert én de pijn bestrijdt. En dat geen ongewenste nevenwerkingen heeft.

Het wèrkt!

Artilane® bevat collageen, hyaluronzuur en antioxidanten. Collageen is het belangrijkste bestanddeel van het kraakbeen. En het collageen in Artilane® is gehydroliseerd, zodat het in ons organisme snel kan worden omgezet in hoog moleculair, zeg maar kant-en-klaar collageen. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof, die in ons organisme overal benodigd is waar water dient te worden vastgehouden in weefsels, die wrijving ondergaan. Het zorgt ervoor dat het kraakbeen daadwerkelijk zijn schokdemperfunctie kan vervullen en dat de gewrichtsvloeistof het gewricht kan ‘smeren’.

Antioxidanten vangen de vrije zuurstofradicalen, die oorzaak zijn van veroudering en aftakeling. Artilane® bevat de antioxidanten quercetine en lycopeen, die de pijnlijke ontsteking afremmen, evenals vitamine C, dat het bot én het collageen beschermt tegen de nefaste invloed van de vrije radicalen.

Eén per dag

Artilane®-drinkampullen hebben een aangename frambozensmaak en zijn vrij verkrijgbaar bij jouw apotheker (CNK-code 2550-739). Drink één flesje Artilane® per dag, gedurende tenminste twee maanden, zo gewenst met water of fruitsap aangelengd. Het is ook geschikt voor diabetici. Een 2 maanden-kuur kost 77,80 euro.

Meer info: www.trbchemedica.be


VAKANTIE Oplossing puzzel A

1-4 4-6 6-8 8-11 11-13 13-15 15-16 16-19 19-21 21-23 23-25 25-27 27-29 29-32 32-35 35-37 37-39 39-42

COMFORTABEL BELGRADO DOCENTE TEGENSTANDER DERMATE TEHERAN RANJA JANUARI RISOTTO TORERO ROKADE DEFILE LEGENDE DEMARRAGE GEGADIGDE DECADE DEBATER TERREINWAGEN

Oplossing puzzel B

42-43 43-45 45-47 47-49 49-53 53-55 55-57 57-59 59-61 61-63 63-65 65-67 67-70 70-72 72-74 74-76 76-79 79-80

GENRE RECLAME MELASSE SENIOR ORGANISATOR TORNADO DOMINO NOVEMBER BERMUDA DAGERAAD RAADGEVER VERKOPER PERSIFLAGE GESLOTEN TENNISBAL BALLADE DENEMARKEN KENNIS

4 5 7 8 2 8 5 1 8 9 8 4

1 7 0 5 1 4 3 9 4 6 0 3 7 3 1 3 2 5 5 1 9 0 0 7 7

2 1 8 7 5 3 5 7 4 7 7 7 9 8 2 5 2 9 9 9 9 7 9 1

2 1 3 9 7 1 8 5 1 4 6 5 7

Oplossing puzzel C

8 9 8 6 8 3 3 1 7 3 1 3 1 3 9 5 4 5 8 3 7 4 3 2 5 1 3 7 8 8 1 1 3 7 5 1 8 8 1 0 2 3 9 1 5 9 5 3 9 5 4 9 9 2 6 8 0 5 5 5

9 4 6 9 8 7 3 0 4 5 0 1 7 0 7 8 5 8 5 7 2 2 8 4 4 2 1 4 6 8 8 0 2 2

3 7 6 9 2

4 8 7 7 7 5

3 8 7 0 8 4 9 2 1 7 1 8 5 5 4

13 SA FE BRU A TO BOR AU DES PE RA LO RO TON DE MO LI AAN GE NA VER DER PIN HAND DA ME MO DE COR AN TI PI RA

07/12-21176-04

10

CE RI SE SAM BA DO GE NE RO NO MA DON DE LI BA GA KEN GA SA GE LA MI DE

PRI MA RI VA TO LE NER RE WA GEN TER PAS SA HA NE RA TEL MOE LE DER GER VE BEUR TE

BO DO MI NO RA GE LE VEN DIG ER GER NIS

V E E R E O

P O R T

O V E R

R E G I O

P O 19 R T

O V E R

R E G I O

19

1 2 3 4 5 6 7 8 1 9 2 3 4 5 6 7 8 9

puzzel F

T R I B U N T E R I B U N E

A A E R I D G E E N T E U N I T S L I E L G O

S B M E R S A G A N M O N P A D T A M I G E O B I E L R L Y F N T E E P S L O Y S E F E Z N D E

A E M E X S P I C T R E I M O S P O N O D E C T V O P A D R A E U K E M G K H A A D E R R I D A U S F A M Z E H O O N A T S L C A

E I C R S U A P A S A T L E I R N E W A I P A T O O R L A N A J M E

O E M I A K

K E R R I E

T I S P Y I S E L I A S S T N E E E T R A

Oplossing puzzel G

Iemand een behouden reis wensen.

1 SNOB 2 SOLO 3 SPAR 4 SOMS 5 SEKT Oplossing 6 SLAK 7 SOFA 8 SPYS 1 SNOB 2 SOLO 3 SPAR 4 SOMS 5 SEKT 6 SLAK 7 SOFA 8 SPYS

M O K E R

12

Oplossing puzzel E NAP PA RA TEL LIE VER KEN NIS SE RE POR NA DE ZE GE GE NE PAL VE MA PAN NE GE

T L O M T A H B A W S K

1 6 3 8 5 7 1 0 8 0 2 5 9 4 6 1 8 2 4 9 6 3 6 0 4 5 7 5 0 5 1 0 5 9 1 9 2 6 2 0 1 7 7 1 0 3 2 2 4 5 4 4 4 4 2 0 1 7 9 5 4

14

Oplossing puzzel D

puzzel

O U D E R

N E E T

E R T S

O U D E R

N E E T

E R T S

HOEKTAND STELLAGE WORST DREUN HUMUS SINTEL VOGEL BRUNCH HOEKTAND BARD STELLAGE WORST DREUN HUMUS SINTEL VOGEL BRUNCH BARD

S T E E D S A S T E R A C C U

P O E L I E R P E L I K A A N

E E R D E R M O N I T O R S I

E T S E R G E E S T S E R I E

L E T R E E E L I E T S E N K

G R A S N A N T E S S T R O T

O P S T A N D I G A A I E G O

E I S E R T I R A N A E V E N

D R U K T E R A L E R K E N D

B A R S S T E M A R T E R I E

L A A T S T C I P I E R S E N

E T N A P E T S I N V A S I E

N E T T E R B U R G E R A L M

D R I E T A L L A D E A U L A

E G E L T R A A N E L A N A R

R E G I E D A M H E R T A L K

S N E E R E G A A L O E H O E

I S E R E N O O R S E N O E N

N O N S E N S L E A M O R S E

D E G E N E L I E V E R D A N

S N O T S N O E P E R M E S T

Oplossing puzzel H

E O RG EL OK F KO S T AL CE M NE G 16 AL S SP A AA FI K AR N E TR W I DO OL G

EL K LA AR EE S R HA L IG L ST O IP

G S IL O D OM DE AR VE AA R DE TE R S L R EM W AD T AR M RA M EK AF RI KA LA T M EN D T AR RA K

95


vakantie Oplossing puzzel 2

Oplossing puzzel 1 B E S T A A N A S B E S T D O

O L E A N D E R T E L T E R P

R I N G A R U B A T I E N E R

S T A L L E S E G O T E N U E

T A A I O M S I N G E L I N G

B I T A G E N D A E R O S I E

E R E T I T E L T R A N S E N

E L P E E T R E I N S T O R T

L U I L E E T R E U R W I L G

D I L L E R I A N T O E R A L

S E O E L S N A A K S R E N O

T R O T T O I R C R E P E D E

R E G I M E T A H O E E T U I

A M B R O S I A T O E R O K E

K A R A T E A N Y S M O L E N

P I A N O S T E L T S P E L D

E L D E R S O E V E R A D E M

D R E I N E R N A S I P O L O

D O R E E N D E R S T R E E K

E M I R S C O R E E M O T I E

L E E G T E P A N N E P A A R

S P E L E R

L Y S I O F N I L Z E T K A L M E G H I O R E I N F P R O L D E E N K J T A

P U B E R J A P O N M A R I N E

Oplossing puzzel 4 G B E O F L A R K L I E V S T E K E N 2 A A N J A V A L P K O M Z O O W E R K A L T A F T S S E

P A R E L E I K M E T E R

A L I N G K E N O E I G E R B E D E E N E N O R M S T E I S E U L A N I G E R T O P R M E S A K L I N O R N G E A N T

F R A P P O I S A L B A K P A T O L T P E T E I S E R G E L A D Y S W A L E G E R R A G F I T P L L E N A E E Z E G S T E K E

A S T E R K A S R A T E L

N T A D L U V E E E E T E S T A M R B E M E U S T L E I F E L N I G

Z E I L S P E L D S L U W

Oplossing puzzel 7 D E K D T R L R D U V S 6 F E L R N I T P

I I A A E O A O E I E O A L A E O E E E

S S T R L T S G N T T P T K K N R R E T

G S T R E S A G E E V P F L K N T D K T

I I E A E T S R E T E O E E N I O R E E

D E A A L R L O N U T S T E A E R I E R

S R K D T O A T D I E E A K L R N E T P

G S K G K S S G R S V P T P B T T C S P

I P R R E T J R E U E E A E L R R I E A

N R E A T O A O D I S S F K A E O D K T

D E T A E E A E E T T T E E N I O E T E

D E K A T O P H E T S P E K B I N D E N

S I A D L R L T N E E O L L K N N R E R

E S A A E E A E E I E O L O A N O I K A

S P R R C S L R N S R E F E L T T R S P

I R A D K T J T D S V S T P K R O E T R

G I T I E E A O E U E T A E A E I C E E

Oplossing puzzel 13

3 1 4 5 6 8 2 9 7

07/12-21177-04

9

A A

96

37 18 42 54 69 83 26 91 75

75 89 26 42 97 31 68 13 54

51 93 65 27 78 12 84 36 49

18 34 59 76 81 25 47 62 93

82 46 97 69 13 54 71 25 38

oplossingen

26 62 78 93 35 47 19 54 81

T E R E T L O T N A G K E T S N E K E L O O E N L T S O T E P R N A A S K R A A S T B E E E L O L O P A R A M P P E

Q U A B O N D O K S E L A A R D P E T

V E B S L D O O O S T I S S O B L Y L T K O O O P M B K E A K P E E R L W M E

R S L E T E I E L E R D E S E P E R R D U O S K C E G E T D E V E N R F H A P O X E R K M L O T M V E N E N E E T L

Oplossing puzzel 3 A G R V G A S A T E L R O L I P E N E A S R A A S T W S L E E R A N D M E T R E R O K E B O T O N T Y G N A N L A T

49 75 31 18 24 96 53 87 62

9 5 1 8 4 6 3 7 2

4 3 6 2 7 8 9 5 1

L E I D E R

J U D O P A K

J A G E R

N A G E L

B R E E D

B E G I N

B O K A A L

E B O N I E T

G E V A L R A Y S

P Z E E E L U U I

R N E

S U S T A A A R E N T D X I I P O N R O N D E E S E R I E S U P I N I E L D S V L O T O E D V E T E E U R O P E I I G A D A A L A S A G

O O I E D C C H O O I M A N S E U T R M A R I A A N D D M A L I E G A T N E A

2 1 3 9 3 4

I M E N N M J H M I E R A H V E H T L N N L B F R

D P D G K E E O E N T V V I I M A I A D D D B T N

E E E L E U C U N G O E E L E E K E G E I E E A I

5

R R L E L S T D T S N T R D S R T M E M G R L L S

9 5 3 2 9 7 6

A A

93 14 29 47 52 35 76 81 68

E V O E D D E R L T Y A D A R A D E N W E L R K G O J E D I L E E R O S

Oplossing puzzel 6

E A O I A A B N O L C E L C E O E L Y A A O I L E

7

89 51 72 64 15 93 47 28 36

U D A S O L A N T E A T A U S M A I W I Y D E O N D E C R A F T A B R I R A H E N G R B A N E E R A T E G A R A O R D I C M A G O N M E T R A

L3 C P J W F O I M Y A S K S D N G U B T H Z R E V

3 37 75 1 18 89 4 42 26 5 54 42 6 69 97 Oplossing puzzel 8 8 83 31 2 26 68 De sterren van de hemel spelen. 9 91 13 7 75 54

N T E G L R S G R E T A L L N E R T R T

48 35 67 26 71 89 94 52 13

D A A A L N M B O F A S A K B E S E N L P R O C O R T H O L N E D E E N T D E L G A S E K N E R N O L K A L T A A

Oplossing puzzel 5

Oplossing puzzel 14

64 27 83 31 52 79 95 48 16

M O P R E Y N K W T E G I E L E S A T I R F R F A E N I K T N H E R G E D M E

36 48 95 71 29 54 62 13 87

62 87 51 18 93 46 25 39 74

27 72 14 85 38 61 53 96 49

75 29 48 53 86 17 31 64 92

51 93 65 27 78 12 84 36 49

18 34 59 76 81 25 47 62 93

82 46 97 69 13 54 71 25 38

26 62 78 93 35 47 19 54 81

2 2 1 5 9 7 8 6 4 6 8 2 6 4 1 6 9 9 8 4 6 6 6 8 3 5 4 6 8 7 4 2 2 1 7 6 1

2 5 6 6 5 8 4 1 9 2 1 1 1 7 1 9 3 4 4 4 6 6 6 0 5 1 6 2 2 0 3 5 4 9 7 4 6 2 3 7 5 4 5 2 4 4 3 8

L A Z D A L M E A

K E I E S T R T R A I E R D E N K E R

S I P E E P R E R

B BC

3 2 6 7 1 5 8 9 C4

39 28 65 76 13 54 81 97 42

97 84 51 62 39 48 16 75 23

74 49 17 21 92 86 63 58 35

45 96 78 13 24 69 37 82 51

52 61 83 38 45 97 79 24 16

28 17 34 85 56 73 92 41 69

7 7 0 2 1 6

S K I T G I O E M T E U S

A P A R T

8 7 6 5 2 9 7 6 3 3

A R A A E R A P A O N T U S E E R

5 9 8 8 9 0 2 3 0 9 7 8 7 8 3 0 8 2 8 0 8 9 2 5 2

36 62 87 95 51 L 1 18 E7 R 2 9 93 A A5 4 46 R 62 25 O 3 39 N1 Z8 7 74 E

E4 8 L

27 72 14 85 38 61 53 96 49

6 3 1 3 1 7 6 0 0 8 2 6 1 9 1 4 0 0 3 1 8 6

5 8 7 7

75 29 48 53 86 17 31 64 92

5 8 0 1 9 8 8 2 8 3 0 6 6 5 2 8 3 7 1 3 6 4 8 6

51 96 83 39 64 72 18 47 25

1 6 3 9 4 2 8 7 5

B B

63 49 18 85 71 32 96 57 24

3 9 8 5 1 2 6 7 4

D D

I K V E A R

R A A S

Oplossing puzzel 16

17

1 6 3 9 4 2 8 7 5

9

1 0 1 4 9 9 3 6 8 6 1 1 5 5 3 9 1 3 7 7 8 9 0 4 6 9 1 1 4 5 6 4 4 0 6 4 5 6 9 8 6 7 5 3 4 8 7 4 3 8 3 0 4 0 6 3 0 7 5 7 1 0 8

Oplossing puzzel 12 64 49 9H G4 4 9 3L M8 8 R 9 E N5E V E3 3 I5T 5 A L1 27G 75 1 4I G E D E G E N M E T A A E E1 T A6P 6 E7 7 E T2 83N 31 2 9S D E L T A D Y A L E 31R 18 8D O E2L 26T 64 7T A N4 H A S P E L L A T E 5 2A 24 4 7 7 1 1 5 5 2L T E L I E R A R F9L 9 U T6 E G8O 8 7 6 9N 93 K35 D E K M E T E O O 9 3 7 M76A E5M 5 I R3 O P9E 9 R4A 4 P E S 8 O E S T E R 4 7 E7 R O5T 5 8 1E D8O 8 A2N 2 D8 I E L A V O N D I6 1 6 62 2 1 13 36 8 Y R I L L I N G B E D

Oplossing puzzel 15

51 96 83 39 64 72 18 47 25

5 2 0 2 2 3

V A A E N E S E K N A I C E O L L M O

81 73 49 54 67 32 25 16 98

16 35 92 49 78 21 54 63 87

6 5 2 9 8 1 4 3 7

8 5 4 2 9 1 7 3 6

89 53 46 24 95 17 78 32 61

91 32 67 46 53 78 84 29 15

15 21 73 67 34 86 42 98 59

54 18 39 73 42 65 21 86 97

47 86 92 31 28 59 15 64 73

72 67 25 19 86 94 53 41 38

26 74 51 98 67 43 39 15 82


A

7 2 3 1 6 8 4 5 9

7 3 9 5 4 6 1 8 2

B

vakantie Oplossing puzzel 17

6 1 2 8 9 4 7 3 5

4 8 7 1 5 3 2 6 9

C

9 1 4 4 5 2 9 3 5 8 7 1 6 2 8 6A 7

8 7 1 6 4 7 9 2 1 4 5 9 2 5 3 8 3

22 45 3 83 2 36 8 68 5 97 6 59 7 11 4 74 1 9

14 79 6 37 4 48 1 86 7 52 3 61 8 93 9 25 2 5

96 52 8 61 7 73 5 15 9 24 2 88 6 49 1 37 3 4

85 93 2 58 9 21 3 37 1 69 5 46 4 74 8 12 7 6

Oplossing puzzel 18

71 26 7 12 8 97 2 44 6 88 9 33 5 55 3 69 4 1

33 68 9 49 3 55 6 72 4 16 1 94 2 27 81 5 8

57 34 5 95 1 69 4 21 8 73 7 12 3 88 6 46 9 2

6 1 2 8 9 4 7 3 5

4 8 7 1 5 3 2 6 9

7 4 5 9 1 3 2 8 6

3 1 2 4 7 6 9 8C 5

4 9 6 5 8 2 1 7 3

8 72 66 49 93 14 57 28 35 1

2 51 34 63 86 75 98 12 49 7

4 97 75 88 61 22 19 33 54 6

48 57 95 39 83 11 24 66 72

12 66 79 23 44 97 58 85 31

31 24 83 56 65 78 42 19 97

67 45 18 71 32 89 93 24 56

85 78 51 97 29 63 16 32 44

29 93 37 12 56 44 85 71 68

76 82 24 68 91 55 37 43 19

9 3 6 4 1 2 7 5 8

5 1 4 8 7 3 6 9 2D

B

A

2 4 8 3 6 9 5 1 7

1 7 3 4 8 5 6 9 2

9 5 6 7 1 2 8 4 3

8 9 5 2 3 6 4 7 1

7 2 1 9 4 8 3 5 6

3 6 4 5 7 1 9 2 8

5 3 9 6 2 7 1 8 4

6 1 2 8 9 4 7 3 5

4 8 7 1 5 3 2 6 9

4 5 9 3 8 1 2 6 7

1 6 7 2 4 9 5 8 3

3 2 8 5 6 7 4 1 9

6 4 1 7 3 8 9 2 5

9 1 4 2 3 5 7 6 8

8 7 6 4 9 1 5 2 3

2 5 3 6 8 7 9 1 4

4 9 7 8 6 2 1 3 5

6 2 1 3 5 4 8 9 7

5 3 8 1 7 9 6 4 2

1 6 2 7 4 8 3 5 9

3 8 9 5 2 6 4 7 1

7 4 5 9 1 3 2 8 6

3 1 2 4 7 6 9 8 5

4 9 6 5 8 2 1 7 3

8 7 5 9 3 1 4 6 2

2 6 9 3 4 7 8 5 1

Oplossing puzzel 21

6 25 18 31 57 49 83 96 72 4

5 39 83 17 72 96 64 45 21 8

1 66 22 74 48 81 35 57 93 9

3 8 9 5 2 6 4 7 1

7 4 5 9 1 3 2 8 6 D

3 4 1 M 9I B O D 2 N 6O G4 O 5 E7 T 8S M6 O 2E B O T E9 N 1 R8 7N 5 G 3E L A B E L

20

A R A G E

8 7N 5O 9P 3 D 1 4 G 6 E R 2

T E I T E L L I

2 1 7 5 E 8 L 1 7 K E 9 T 3 E 6 N 2 D 4

S6 T4R 5E T O E 9 3 8P R D Y3 6D 1E D4 I5E 2R E7 R8 9U R A S 8 K2E 3L K5 9K 4A U1 S7T 6 N T T S E R E T R O E K O L E S T

O

P O R

9 6

L3 2W O G 7 4 L I B 2 R 8A N6 A 1R 4 F 5A R K E5 R 7 L1 O 3P I8 E 9E E R I F E L I S E I N G

E M E L T N I E T S O D E

N S A L R O T S N A O L E P R D CC M E O M L E E N N T

20

1

07/12-21188-04

3 8 9 5 2 6 4 7 1

9 18 47 25 39 53 71 64 86 2

4 9 6 5 8 2 1 7 3

Oplossing puzzel 19

B

Oplossing puzzel 20 20

3 1 2 4 7 6 9 8 5

oplossingen

97


Jumping Styles Trampolines oun

d tr a m p

oli

n

2,7 0m

0m

i

r ng

e

k bij aan ampoline erg tr een B

de nieuwe design trampoline die past bij uw tuin

3 kleuren

,3

teer “Profi nze o n nu va tingen r o lk afhaa ratis en g n” hoeze afdek oop van

4 -3 ,3 0 m m - 3, 8 0 Al meer dan 10 jaar ervaring! Verkoop van degelijke trampolines & onderdelen

Leuvensebaan 44 - 3120 Tremelo - Tel. 016 52 04 24 of 0475 71 54 34 info@trampolineshop.be - zondag open tot 13 uur

nieuwene limousi

limo-wings.be Huur uw limousine met chauffeur

Wenst u een limo te huren voor een speciale gelegenheid ? Of je nu een limo wenst te huren om te worden vervoerd van/naar de luchthaven, voor een huwelijk, jubileum, verjaardag, nightlife, restaurant,… alles is mogelijk !! Wij trachten steeds om alle wensen van de klant te vervullen. Limo-wings - GSM 0475 90 21 35 - go@limo-wings.be BCJ bvba - Leuvensebaan 44 - 3120 Tremelo - T 016 52 04 24 - F 016 52 04 28 - GSM 0475 71 54 34

03/11-14097-07

ook verkoop van houten speelhuisjes, springkastelen, partytenten, go-carts & waterspelen


VAKANTIE

wedstrijd

Win eenrugzak Bergans XO! De XO rugzakken van Bergans zijn handige rugzakken met alle voorzieningen van een ‘echte’ dagrugzak. De rugzakken zijn niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel, maar ook tijdens wandelingen of op vakantie. Hij heeft ook comfortabele schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. www.bergans.com Wil je kans maken op een Bergans rugzak? Mail dan naar wedstrijd@themamedia.be Vermeld zeker je adres en telefoonnummer. Veel succes!

SUPERSOLDEN VAN 30 JUNI TEM 31JULI

6 9 3 5

06/12-18120-02

CLOSE TO YOUR BODY…

Brusselsesteenweg 168 - 3020 Winksele Tel. 016 30 96 69 - Fax 016 44 96 69 info@closetoyourbody.be www.closetoyourbody.be Open van 10 tot 18u. Gesloten op zondag en maandagvoormiddag

UW LINGERIESPECIAALZAAK!

4 3 1

9 7 2 2 4 5 1 3 6 8 4 5 9 5 1 3 6 9 7 4 8 4 1

VOLG ONS OP 99


EURO CASH Keukens

-21% KORTING Wij betalen tijdens de maand juli de BTW!

TOONZAALMODELLEN TOT -60%

Linter - Orsmaal St-Truidensesteenweg 143 3350 LINTER Tel. 011 78 11 42 Fax 011 78 08 04 Openingsuren: dinsdag tot vrijdag van 10u tot 12u en 13u tot 19u zaterdag van 10u tot 12u en 13u tot 18u. Ook open op zondag van 14u tot 17u www.eurocash.be Maandag gesloten.

07/12-18294-02

Kom lijk! en verge

Waar prijs, kwaliteit en service primeert!!!


VAKANTIE

wedstrijd

WIL JE KANS MAKEN OP ÉÉN VAN DEZE PRIJZEN? Stuur voor 24/08/2012 een SMS naar 3460 met de keuze van je geschenk en je gegevens. SMS: THEMA (spatie) naam van het geschenk (spatie) naam + adres naar 3460* * 0,50 euro per verzonden sms. Deelnemen kan zo vaak je wil. Minderjarig? Vraag toestemming aan je ouders. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

WIN een Belembra vakantiecheque t.w.v. € 2.000! Belambra is de nr. 1 van de vakantieclubs in Frankrijk, met 58 clubs op de meest opmerkelijke plaatsen. De clubs van Belambra zijn uitstekend gelegen op prachtige domeinen en wekken meteen het verlangen om momenten van emotie, plezier en ontspanning te delen in familieverband. Belambra staat voor gezinsvakanties in alle vrijheid - A la carte: vol pension, half pension of gewoon huur - De Léo Clubs: kinderen vanaf 3 maanden tot 17 jaar worden opgevangen door teams van professionals, de hele dag of gewoon voor even - Animatie voor alle leeftijden, wanneer men maar wenst - Kwaliteitsvolle restauratie aangepast aan elke leeftijdscategorie. www.belambra.fr

SMS: THEMA (spatie) VAKANTIE (spatie) naam en adres naar 3460.

WIN een box van Cava Licious!

WIN een Bergans rugzak in leer!

Een geschenk waarmee je indruk kan maken! Een box bevat 1 fles Cava Licious Lounge en 1 stijlvolle ijsemmer. Twee trendy producten, samen verpakt in een stijlvolle doos. Per Box schenkt Cava Licious 1 euro aan Water.org. Zo konden ze recent nog 10.000 euro overmaken aan deze Amerikaanse non-profitorganisatie die zich inzet voor zuiver drinkwater in de derde wereld. Cava Licious heeft niet voor niets als motto: Be Glamorous Be Generous.

Deze rugzak van Bergans is een handige rugzak met alle voorzieningen van een ‘echte’ dagrugzak. De rugzak is niet alleen tijdens dagelijkse tochten naar school of het werk comfortabel in gebruik, maar ook tijdens wandelingen of op vakantie. Hij heeft ook comfortabele schouderriemen die je in de hoogte kan verstellen, een borst- en heupriem, en een anatomisch verantwoord rugpand. Inhoud: 28 liter.

www.cavalicious.com

www.bergans.com

SMS: THEMA (spatie) CAVALICIOUS (spatie) naam en adres naar 3460.

SMS: THEMA (spatie) BERGANS (spatie) naam en adres naar 3460.

07/12-21236

101


Meer

dan

r 33 jaag! in

Botanica

er var

• Teak- & tuinmeubelen • Riet • Potterie • Barbecues • Parasols • Terrasverwarmers • Vuurkorven • Kamerplanten • Tuinplanten • Snijbloemen • Boomkwekerijafdeling • Waterplanten • Vijverproducten • Zaden & bloembollen • Plantgoed • Tuinhout • Schaduwdoeken • Gas • Bestrijdingsmiddelen & meststoffen • Machines en gereedschap met eigen hersteldienst

Tuincentrum Botanica

BOTANICA

info@tuincentrumbotanica.be www.tuincentrumbotanica.be

Vind ons terug op facebook voor meer nieuwtjes: Tuincentrum Botanica.

Openingsuren : Doorlopend open van 9u tot 19u. Zondag open tot 13u. Maandag gesloten.

07/12-18379-09

TUINCENTRUM

Brusselsesteenweg 379 3020 Veltem-Beisem Tel.: 016 48 02 60


outdoor lifestyle tribu

royal botaNia

maNutti

dedoN

gloster

gloster royal botaNia tribu versus by tribu

colect

dedoN

oPeNdeur WeeKeNd

extremis maNutti

royal botaNia

gloster

fermob magis jardiNico bearchair

extremis

colect

fermob

ego Paris

home & gardeN

fast

leuveN

Woodlodge bearchair

extremis

eva solo

open alle dagen van 10u-18u maandag gesloten

06/12-20866-01

tiensesteenweg 67 3360 Korbeek-lo t 016 46 44 47 f 016 46 44 48 info@homegarden.be www.homegarden.be


Nieuwe rolgordijnencollectie is binnen:

Welkom kleur !

RAAMDECORATIE VERF- EN BEHANGSHOP EIGEN PLAATSINGSDIENST ALLE BEHANGWERKEN ALLE SCHILDERWERKEN VLOERBEKLEDING

Beauduinstraat 85 - 3300 Tienen - T 016 81 11 63 - info@peetersdekor.be - www.peetersdekor.be open: di. t.e.m. vr. van 9u00 - 12u00 en van 13u30 - 18u00 â&#x20AC;˘ za. van 10u00 - 12u00 en van 13u30 - 18u00 Tijdens de zomermaanden juli en augustus op zaterdag tot 17u00

07/12-16333-09

LINNEN

Profile for Kevin Celis

Thema Nieuws Vakantie 2012  

Thema Nieuws is een product van Primetime Communication Group

Thema Nieuws Vakantie 2012  

Thema Nieuws is een product van Primetime Communication Group

Advertisement