Page 1

Safari 2012

r e i r a f a s 0 1 til vores

10

ĂĽrs jubilĂŚum 1


12 dage kr.

28.900

Rejse 1

Østafrikas utrolige højdepunkter 24. september - 5. oktober 2012 i samarbejde med Givskud Zoo

Tag med på en enestående safari i Tanzania og Kenya, hvor din rejseleder er selveste direktør Richard Østerballe fra Givskud Zoo. Han har i flere årtier oplevet Afrikas store vildtområder og har en fantastisk evne til at formidle sin imponerende viden på en sjov og spændende måde. Fra Billund flyver vi til Amsterdam og til safariernes hovedstad Arusha i Tanzania. Vi overnatter på en komfortabel lodge tæt på lufthavnen, da vi skal være klar til en række exceptionelle safarioplevelser. Tidlig morgen kører vi til det frodige paradis Ngorongorokrateret og undervejs ad snoede vej nyder vi den betagende udsigt over bl.a. Manyara-søen. I kraterbunden findes verdens nok største koncentration af rovdyr med fx elefanter, løver, plettede hyæner og det sjældne spidssnuede og sorte næsehorn – og dagens stærke oplevelser fordøjes i en behagelig lodge. Naturligvis skal vi opleve ”menneskehedens vugge” Olduvaikløften, se det kulsorte sand ”Shifting Sands” og opleve det næsten uberørte savanne-område på grænsen mod Serengeti, og vi håber at kunne køre ned til omkring Ndutu-søen. Næste store mål er grænsen til Kenya, hvor Amboseli National Park venter med den ubetinget smukkeste udsigt til Kilimanjaro – samtidig med at elefanter og bøfler kommer helt tæt på lodgen. Dagen efter har vi en hel dag på savannen med gode chancer for at opleve rovdyr som løve, hyæne og gepard i aktion.

2

Kilimanjaro

Løv e

Oplev også The Great Rift Valley og den smukke Naivasha sø i Kenya, få en sejltur på søen til Crescent Island med vandresafari (hvis vejret tillader det), hvor fiskere i små træbåde nyder godt af søens fiskerigdom. Sejlturen bringer os tæt på flodheste, der holder et vågent øje med os. Så venter Masai Maras mægtige sletter, afvekslende landskaber og løvernes evige jagtmarker. Vi bor tre nætter i dyreparadiset og oplever bl.a. masser af safarikørsel med den store gnuvandring og en dag med Bravo Tours rejseleder og løveforsker Niels Mogensen, der fortæller om vildtbeskyttelse. Til sidst besøger vi Karen Blixens farm og museum, hvor vi spiser frokost i den stemningsfyldte Karen Blixen Coffee Garden and Cottages. Vi besøger Kazuri Beads, hvor handicappede arbejder med smykker og anden personlig udsmykning. Eventyret slutter og vi rejser hjem med fly fra Kenya, over Amsterdam og til Billund.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet i rejsen: • Fly tur/retur med KLM med skatter og afgifter. • 10 nætter i Afrika med fremragende indkvartering. • Garanti for vinduesplads. • En dag med løveprojekt i Masai Mara. • Besøg ved Olduvai Gorge og sejltur på Naivashasøen. • Fire nætter midt i den store gnuvandring i Masai Mara. • Besøg ved Karen Blixens farm og Kazuri Beads. • Få pladser – kun 18 deltagere. • Richard Østerballe som rejseleder.

Gnuer

Ric har d Øst erb alle


Rejse 2

Dubai - Sydafrika cruise 22. november 2012 og 8. april 2013

Mærk verden til lands, til vands og i luften – og en del til sands i sheikdømmet Dubai. Få alle de spændende højdepunkter i kontrastfyldte Dubai og stævn ud fra Durban i Sydafrika, rund Kap Det Gode Håb og få sydafrikansk grund under fødderne igen med endnu flere oplevelser. Forventningsfulde letter vi fra København og får luft under vingerne på den direkte flyvetur til Dubai International Airport. Vi fortsætter på landjorden til selve byen Dubai, hvor vi tjekker ind på det eksklusive og firestjernede hotel Cassells, hvor vi skal bo de følgende dage. Ingen besøger Dubai uden at besøge de kendte attraktioner. Så vi tager på udflugt til et skønsomt udvalg; den smukke Jumeira moské, ørkenfortet Al Fahidi, de tårnhøje skyskrabere og det verdensberømte Gold & Spice Souk-marked, hvor velduftende krydderier og guld handles i stor stil. Naturligvis bliver der mulighed for koncentreret afslapning ved Dubais skønne badestrand, hvor det varme vand og de uendelige mængder sand indbyder til en dukkert i golfen. Fra Dubai flyver vi til Durban, som er Sydafrikas tredjestørste by. Den er præget af efterkommere til de indiske gæstearbejdere, der kom for at arbejde i de store sukkerplantager. Den er også præget af den lange strandpromenade, milevide surferstrande og Afrikas største havn ud til oceanet. Vi tjekker ind på vores hotel i Durban centrum, hvor det anbefales at spise på en af de fantastiske restauranter i bymidten. Næste formiddag er på egen hånd, inden vi påmønstrer krydstogtskibet fra

Dubai by

Sheiken s Palads -

Dub ai

MSC Cruise. Der bliver god tid til at finde sig til rette på dette flydende hotel, inden afgang om aftenen. Til havs slapper vi af, nyder de mange faciliteter, spotter evt. en hval eller delfin og oplever den flotte kystlinje fra havsiden. Vi runder Kap Det Gode Håb, inden ankomst til Cape Town, hvor vi afmønstrer skibet for at bo på hotel ved havnefronten - dagen efter på egen hånd eller med udflugtspakke. På udflugten følges vestsiden af halvøen ved Kap Det Gode Håb, ser naturfænomenet ”De 12 apostle”, oplever naturen og dyrene i nationalparken og stopper for at betragte den rå natur, hvor havene mødes. Tilbage til Cape Town langs False Bay og mulighed for at besøge en pingvin-koloni ved Simons Town. Også mulighed for en ekstra udflugt til vinlandet. En fantastisk tur slutter og flyet letter fra Cape Town mod Dubai og videre hjem til København.

fakta

11 dag e fra kr.

11.90 0

Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Tre nætter i Dubai. • Tre nætters krydstogt. • Tre nætter i Cape Town. • En nat i Durban. • Dansk rejseleder på krydstogt og i Sydafrika. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugter i Dubai og i Cape Town.

Vinfarm

Cap e Tow n

3


11 dage fra kr.

9.998

Rejse 3

Dubai og Cape Town Mange afrejser i 2012 og 2013

Tag med Bravo Tours på en enestående rejse til to af verdens mest eksklusive byoplevelser. Dubai byder på badeferie, utrolige shopping centre og skønne udflugter, mens pragtfulde Cape Town imponerer alle med Taffelbjerget, byrundtur, vinland og heldagstur til det smukke Cape Point. Flyet letter fra København og flyver nonstop til Dubai International Airport i emiratet og byen af samme navn. Vi kører fluks til det eksklusive og firestjernede hotel Cassells, hvor vi indkvarteres for de følgende dage med masser af afslappende oplevelser. Oplev en moderne metropol med ekstreme kontraster; spektakulære højhuse, islamistisk arkitektur i form af Jumeira-moskeen, et 300 år gammelt ørkenfort, det verdensberømte Gold & Spice Souk-marked, hvor velduftende krydderier og guld handles i et omfang, der ikke ses andre steder. Naturligvis er der rigeligt med tid til shopping og afslapning fx ved den flotte badestrand med dejligt varmt og klart vand – og statsgaranti for blødt sand. Tag på en fantastisk ørkenoplevelse eller sejl i golfen i en karakteristisk dhow med stemningsfuld middag – begge dele for egen regning. Så flyver vi sydover til Sydafrika og lander i betagende Cape Town. Fra lufthavnen kører vi til vores komfortable og godt beliggende hotel Garden Court de Wall, der bl.a. har udsigt til Taffelbjerget. Det er den perfekte base for de kommende dages

Burj Alarab

4

Jum eirah Beach

mange kulturelle og naturmæssige oplevelser. Havnefronten Victoria and Alfred Waterfront, er nærmest et ”must” under et ophold i Cape Town. Her er et næsten uendeligt udbud af spisesteder, shopping i mondæne butikker, naturskønne golfbaner, et berømt akvarium – og bådture til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Vi anbefaler at tilkøbe vores udflugtspakke. Den dækker tre dage med ekstraordinære rejseoplevelser. Hvis vejret tillader det, kører vi i kabelvogn til toppen af Taffelbjerget. Vi tager på byrundtur, smager vin i de kendte vindistrikter, besøger de hyggelige vinbyer, oplever Kirstenbosch Botaniske Have og runder af med Simons Town og naturreservatet Cape Point tæt ved sydspidsen af det afrikanske kontinent. Efter de storslåede dage i Sydafrika siger vi pænt farvel til dette fantastiske land og flyver mod Dubai, hvorfra flyveturen fortsætter til København – rigere på stærkt mindeværdige oplevelser.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Fire nætter i Dubai. • Seks nætter i Cape Town. • Dansk rejseleder i Cape Town. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugter i Dubai. • Udflugter i Cape Town.

Cape Town

Pingviner


10 dag e fra kr.

10.99 8 Rejse 4

Dubai og Kenya Mange afrejser i 2012 og 2013

Glæd dig til en enestående kombinationsrejse med det bedste fra Dubai og det bedste fra Kenya, som er indbegrebet af klassisk, afrikansk safari. Oplev et elefantbørnehjem, Karen Blixens Farm og verdens nok bedste safariområde Masai Mara med et enormt udbud af vilde dyr. Fra København flyver vi nonstop til sheikdømmet og hovedbyen Dubai ved Den Persiske Golf. Her venter maksimal forkælelse på det firestjernede hotel Cassells og eventyrlige oplevelser som besøg i Jumeira-moskeen, det gamle ørkenfort Al Fahidi og det verdensberømte Gold & Spice Souk-marked, hvor der handles guld og krydderier i stor orientalsk stil. Dubai byder også på spektakulære shoppingcentre, enorme skyskrabere, ørkenoplevelser og naturligvis muligheden for at stikke tæerne i golfens klare og varme vand. Efter kontrastfyldte Dubai rejser vi nu længere sydpå til verdens førende safariland Kenya, hvor der venter safarioplevelser i særklasse. Vi lander i hovedstaden Nairobi, klarer indrejseformaliteterne og indlogerer os på det gode hotel Nairobi Boulevard Hotel, som er centralt placeret i byen. Oplev The Sheldrick Wildlife Trust’s elefant- og næsehornsbørnehjem, spis frokost ved og besøg Karen Blixens Farm ved foden af Ngong Hills og vær med til at fodre giraffer i øjenhøjde. Tag med til smykkevirksomheden Kazuri Beads og få indblik i fremstillingen af smykker og keramik, som produceres af kvinder, som ellers ville have vanskelige livsvilkår.

Dubai

Jum eirah Palm

Tag også med til gravsænkningen The Great Rift Valley og oplev vidunderlige Lake Naivasha på en ufarlig vandresafari blandt gazeller, antiloper og zebraer. Hvis vejret arter sig, sejler vi på søen, ser fuglelivet og bliver sikkert overvåget af en opmærksom flodhest eller to. Så er der dømt vaskeægte safari på sletterne i Masai Maraområdet. Oplev den store variation i landskabet og den enorme variation af vilde dyr med store flokke af elefanter, bøfler, antiloper og gazeller. Kig også godt efter løver, geparder, sjakaler, hyæner og leoparder – for vi følger dyrenes bevægelser nøje. Efter flere dage med uovertruffen og uforglemmelig safari i Afrikas hjerte er det tid til at bryde op fra vores skønne lodge og returnere til Nairobi. Her venter vores fly, der sætter kursen mod hjemover – med en mellemlanding i Dubai og med endeligt returrejsemål i København.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Fire nætter i Dubai. • Fem nætter i Kenya. • Dansk rejseleder i Kenya. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugter i Dubai. • Safari Masai Mara. • Sejltur på Naivashasøen. • Besøg ved Karen Blixens farm.

Masai kvinde

Ele fan t

5


11 dage fra kr.

19.990 Rejse 5

Dubai og Uganda Mødet med gorillaerne dybt inde i junglen er højdepunktet på denne kombinerede tur for sande globetrottere – og udover dette fascinerende møde i Uganda er der kontrastfyldte Dubai, klassiske safarioplevelser, oplevelsesrig flodsejlads og underholdning i børnehøjde på programmet.

forskellige dyrearter. Oplev masser af vildt, sejl tæt på krokodiller og flodheste, besøg en jungleby og mærk den ægte safaristemning i teltet.

Der er dømt moderne luksus, forkælelse og orientalsk stemning, når vi lander i Dubai efter en direkte flyvetur fra København. Vi indlogerer os på det firestjernede hotel Cassells, som er basen for vores udflugt til landets mest fotograferede bygning Jumeira-moskeen, ørkenfortet Al Fahidi og det berømte guld- og krydderimarked Gold & Spice Souk.

Efter dette højdepunkt går turen tilbage til Kampala. Dagen efter sejler vi ud til Ngamba Island, hvor vi besøger et ”børnehjem” for at høre de hjertevarme historier om at redde dyrene. Fyldt med indtryk fra hele rejsen flyver vi retur mod Europa, over Dubai og lander i København – ikke så sært at Winston Churchill kaldte Uganda for ”Afrikas perle”.

Naturligvis bliver der også rig mulighed for at nyde en afslappende dag ved den flotte badestrand i Dubai, hvor der er statsgaranti for blødt sand, klart vand og absolut mellemøstlige temperaturer over og under vandoverfladen. Fra emiratet flyver vi direkte videre til Uganda, og lufthavnen Entebbe, som var en dramatisk scene for en af verdenshistoriens mest kendte flykapringer og befrielsesaktioner i 1970’erne. Fra lufthavnen tager vi ind til vores hotel i hovedstaden Kampala, hvor resten af denne dag byder på ren afslapning. På en syv timers køretur skal du opleve Ugandas fantastiske natur med bl.a. jungle og bananplantager. Undervejs stopper vi ved ækvator og foreviger os selv her. Senere kommer vi til nationalparken Queen Elisabeth, der byder på over 100

6

Dubai kyst

Løv er

Glæd dig til dit livs store oplevelse – og mød regnskovens kæmper, gorillaerne. Vi bevæger os ind i junglen i mindre grupper, sender spejdere af sted og når efter omkring en times vandring frem til en gorillaflok, der har vænnet sig til mennesker. Vi kommer ganske tæt på disse prægtige dyr, og får alle en helt ubeskrivelig oplevelse, som kan tage selv den værste træthed.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Tre nætter i Dubai. • Syv nætter i Uganda. • Dansk rejseleder i Uganda. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugt i Dubai. • Gorilla trekking. • Besøg til Ngamba Island med chimpanser. • Ækvator krydses. Afrejser 3. dec. 2012, 14. januar 2013 og 18. februar 2013

Flodhest

Gor illa


12 dag e fra kr.

15.90

0

Rejse 6

Dubai – Botswana, Zimbabwe og Zambia Tag med Bravo Tours på en fabelagtig oplevelsesrejse i emiratet og byen Dubai og læg dertil en fantastisk tretrins raket af safarioplevelser i Botswana, Zimbabwe og Zambia, som alle rummer utrolige naturrigdomme – og en kæmpemæssig vildtbestand. Flyet letter fra København med sin last af eventyrlystne, der nu har kursen mod Dubai International Airport, der ligger strategisk godt placeret som mellemstation sydpå. I Dubai kører vi den korte strækning til det firestjernede hotel Cassells, hvor vi indkvarteres for fire nætter. Oplev de bedste highlights i Dubai i form af den flotte Jumeira-moské, det 300 år gamle ørkenfort Al Fahidi, de spektakulære højhusbyggerier, den indbydende badestrand og det verdensberømte Gold & Spice Souk-marked, hvor der handles guld og krydderier i bedste orientalske stil. Efter skønne dage i Dubai går turen sydover til hovedstaden Lusaka i Zambia. Vi pakker vores safari-udstyr og stiger på vores firhjulstrækker for at fortsætte til Choma Kozo-lodge. Dagen efter krydser vi grænsen til Botswana med færge og slår herefter lejr ved floden i det mægtige Chobe naturreservat. Så er safarien for alvor begyndt. Naturen, dyrebrøl og fantastiske scenerier med dyriske jagtscener står på programmet – og efter de vilde oplevelser i Chobe kører vi ind i Zimbabwe, hvorefter vi fortsætter gennem den smukke afrikanske natur, til vi ankommer til den komfortable og skønne lodge Miombo, hvor vi skaber ægte safaristemning omkring bålet.

Elefanter

Dub ai str and

Naturligvis er de vilde dyr i centrum. I den store nationalpark Hwange kan vi opleve mere end 150 forskellige dyrearter, 450 forskellige fuglearter og masser af livsvigtige vandhuller, hvor elefanter, løver, leoparder, hyæner, vildhunde og andre dyr søger føde og drikkevand. Et af turens højdepunkter er de imponerende og buldrende Victoria-vandfald, som vi oplever på nært hold. Vi skal bo lige ud til Zambezi-floden, slappe af i lodgen og nyde et stemningsfyldt cruise på floden i den afrikanske skumring. Samtidig er det også muligt – for egen regning – at tage en helikoptur eller flyvetur med microlight fly over området – en kæmpe oplevelse, som kun kan anbefales. Fra Lusaka vender vi igen snuden mod nord, mellemlander i Dubai og fortsætter hjem til København – med masser af stærke indtryk i den personlige bagage.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Tre nætter i Dubai. • Syv nætter i Zambia, Botswana og Zimbabwe. • Dansk rejseleder i Zambia, Botswana og Zimbabwe. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugter i Dubai. • Safari i Botswana. • Safari Zimbabwe. • Besøg ved bl.a. Victoria Falls.

Gepard

Bot swana ele fan t

saf ari

7


11 dage fra kr.

14.500 Rejse 7

Dubai og Kruger Tag på et fantastisk togt og berig dig med en række ekstraordinære rejseoplevelser i både Dubai og i det sydlige Afrika – med blandt andet en betagende vildtsafari i Kruger National Park, besøg i den kendte township Soweto og maleriske naturscenerier i det afrikanske svar på Grand Canyon. Første stop på rejsen er emiratet og hovedbyen Dubai, som udvikler sig med stormskridt i disse år. Oplev alle højdepunkterne i form af islamistisk arkitektur i særklasse, et hundredårigt ørkenfort, et sansepirrende krydderimarked og en indbydende badestrand med det klareste og varmeste vand mellemøstlige omgivelser. Flyv videre sydpå over det mægtige afrikanske kontinent. Glæd dig til at lande samme aften i forstaden Sandton i Johannesburg, hvor du bl.a. kan opleve den kæmpestor Mandela-statue og det prægtige indkøbscenter Sandton City. Dagen efter går turen til kontrastfyldte slumby Soweto, hvor du hører mere om apartheid og den blodige frihedskamp i halvfjerdserne. Så fortsætter turen mod Kruger National Park. Undervejs besøger vi en traditionel Shangaan-landsby, hvor vi hører om denne stammes levevis og hilser på den lokale medicinmand. Herefter rejser vi ind i selve nationalparken, hvor vi indlogerer os i en regeringsejet lodge med fine runde hytter, ingen vild luksus, men til gengæld med vilde dyr i området.

8

Blyde River Canyon

Dub ai by

I den over 100 år gamle nationalpark er der rige muligheder for at opleve dyrene i deres rette element. De er vant til vores selskab. Og de bliver ikke generet af vores tilstedeværelse. Udover den fantastiske natur får du mulighed for at opleve ”The Big Five” (elefant, løve, leopard, næsehorn og bøffel) i parken, og det er vitterligt en vildtoplevelse, du vil huske langt ud i fremtiden. Efter et par dage i parken går turen går nu til den verdensberømte ”panoramarute”, hvor vi kører i enorme træplantager, ved kanten af fabelagtige kløfter og ser mærkværdige naturfænomener som kuglerunde huller i dalen. Mætte af indtryk kommer vi til den lille og pudsige by Graskop, hvor du kan blive mæt af pandekager til hovedret og dessert – men hvor der ikke sker alverden. Det behøver der næppe på dette tidspunkt, da vi forlader byen med alverdens sanseindtryk – som let lader sig fordøje på flyveturen hjem til Danmark.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Tre nætter i Dubai. • Seks nætter i Sydafrika. • Dansk rejseleder i Sydafrika. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Udflugter i Dubai. • Safari i Kruger National Park. • Hel dag med panoramaruten bl.a. Blyde River Canyon. • Sowetotur.

Næsehor n

Løv e


kr.

11 dag e

17.50 0

Rejse 8

Dubai - Kenya golf Nu har du en enestående mulighed for at spille golf i golfen. Vi taler her om Den Persiske Golf, nærmere bestemt på en af de bedste baner i Dubai. Touren stopper ikke der, men fortsætter under endnu sydligere himmelstrøg på baner i Kenya, hvor vi også lægger køllerne på hylden for at komme på safari. Velkommen til vores spændende kombinationsrejse, hvor vi tager det bedste fra golfens verden og parrer det med de bedste og mest klassiske safarioplevelser. Netop denne tur er skabt til ære for dig, der ønsker en afslappende og alligevel aktiv rejseoplevelse i godt rejseselskab. Vi får luft under vingerne i København og flyver direkte til Dubai International Airport. Herfra fortsætter vi den relativt korte vej til det firestjernede hotel Cassells, hvor vi har en luksuriøs ramme omkring vores ophold i sheikdømmet de følgende dage. Første hele dag er vi klar til første golfmatch ved den betagende Dubai Creek Golf & Yacht Club, der er kendt for altid at være i perfekt stand. Det er en par 71-bane på 6.400 meter, der vil udfordre enhver spiller med en stor variation af huller. Thomas Bjørn har personligt været med til at omlægge banen, så bedre anbefaling fås næppe. Efter både golf og en dags badeferie pakker vi udstyret og flyver til Nairobi i Kenya, hvor vi tjekker ind på et godt hotel. Dagen efter betræder vi græstæppet på Karen Country

Golf i Dubai

Løv er i Ma sai Mar a

Club-banen, der flere gange har lagt fairway til den internationale turnering Kenya Open. Efter golfen bliver der tid til at besøge Karen Blixens farm. Vi besøger også den smukt beliggende Sigona-bane i den naturskønne Rift Valley og fortsætter vejen frem til Rift Valley Golf Club med en 18-hullers bane, der har udsigt over den fantastiske sø Naivasha. På denne bane tager vi vores sidste runde golf, hvor du måske kun forstyrres af et par impala-antiloper eller en abe på springtur. Så besøger vi det kendte naturreservat Masai Mara, hvor vi indlogerer os i en komfortabel lodge. Vi tager på togt i terrænet og har store chancer for at opleve “The Big Five”, der tæller løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel – og de fabelagtige skabninger oplever vi i en lige så fantastisk natur. Vi sejler på Mara-floden og ser sikkert krokodille og flodhest. Rige på oplevelser med golf og vilde dyr vender vi snuden hjem – fra Kenya, via Dubai og til København.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Tre nætter i Dubai. • Seks nætter i Kenya. • Mogens Uno som golfmatchleder i Dubai og Kenya. • En gang golf i Dubai. • Tre gange golf i Kenya. • Safari i Masai Mara. • Besøg ved Karen Blixens farm. • Sejltur på Naivasha søen.

Mogens Uno

Gol fbane spil

9


10 dage kr.

16.900

Rejse 9

Dubai og det sydlige Tanzania Glem alt om en gold ørken og tag til det fascinerende sheikdømme Dubai, og fortsæt turen sydpå i Tanzanias skjulte safari-diamant Selous med et af Afrikas uberørte safariområder. I denne specielle kombination er der lagt op til en rejseoplevelse, som kun er de færreste forundt. Det flyvende tæppe er parkeret, så vi flyver fra København direkte til Dubai. I den lille enklave skal du opleve kontrastfyldte attraktioner; spektakulære højhuse, den smukke moské Jumeira, et gammelt ørkenfort og det berømte Gold & Spice Souk-marked med alverdens guld og krydderier. Tag på ørkenoplevelse med BBQ-middag, slap af ved hotellet eller nyd livet ved den flotte badestrand med varmt og klart vand fra golfen. Her er det også muligt at sejle i en dhow med en stemningsfuld middag ombord – de ekstra penge for oplevelsen er givet godt ud. Fra Dubai skifter vi verdensbillede og flyver direkte ned til havnebyen Dar es Salaam i Tanzania, hvor vi indlogerer os på det godt beliggende New Africa Hotel. Her er det tid til koncentreret afslapning inden de kommende dages fantastiske safariture. Så indtager vi de stærke firhjulstrukne safaribiler og sætter kurs mod det enestående naturområde Selous Game Reserve med et areal på næsten 50.000 kvm 2 (større end Danmark). Det er et af de største uberørte vildtområder i Afrika, hvorfor det indtager en plads på UNESCOs verdensarvliste.

10

Løve

Zebra

I modsætning til andre – og mere besøgte vildtområder – er Selous Game Reserve et aldeles afsondret naturområde, hvor de enorme mængder af vilde dyr lever helt i pagt med deres oprindelige omgivelser og vitterligt er vilde som på Karen Blixens tid. Gennem Selous Game Reserve løber den store Rufijii-flod med dens rige dyreliv. Netop derfor har vi valgt den komfortable Rufijii River Camp, der ligger uhindret og med en betagende udsigt over floden. I åbne safaribiler kommer du i nærkontakt med de vilde dyr – og du kan tage en vandresafari med en bevæbnet vagt – tilmed skal vi fiske drabelige tigerfisk på den mægtige flod. Stedet er svært at slippe, men efter flere dage i safariens tegn bryder vi op og kører en storslået tur tilbage til Dar es Salaam – og efter en hotelovernatning flyves via Dubai til København – med en række fabelagtige rejseoplevelser i den personlige bagage.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • Fire nætter i Dubai. • Fem nætter i Tanzania. • Dansk rejseleder i Tanzania. • Dansk rejselederservice i Dubai. • Safari i Selous Game Reserve. • Byrundtur i Dar es Salaam.

Basar

Dub ai by


kr.

14 dag e

21.90 0

Danm a premi rks ere Rejse 10

Indien – ægte storsafari Tag på en enestående safaritur gennem Indiens allerbedste nationalparker og oplev en høj koncentration af sjældne vilddyr – med den bengalske tiger som det store trækplaster. Nyd livet i pagt med naturen, oplev Mahatma Gandhis hjem og museum og få en spændende byrundtur i millionbyen Mumbai med bl.a. The Gateway of India. Apropos gateway flyver vi fra København, via Dubai og derefter til Mumbai. Turen fortsættes indenrigs til Nagpur, hvorfra vi fortsætter vores færd til et dejligt ”junglehotel” i Pench National Park, der er vores første rejsemål med fokus på fantastiske dyreoplevelser. Kom på sporet af forfatteren Rudyard Kiplings hjemland og store inspirationskilde til ”Junglebogen” i nationalparkerne Pench og Kanha. Her er den bengalske tiger den store attraktion, men med held ser vi også læbebjørn, vildhund og leopard-kat i netop dette område. I specialbyggede jeeps kommer vi helt tæt på vildtet og oplever dyrene i deres rette element i et kuperet, skovklædt terræn, i lysninger med græsarealer og vandhuller og åbne sletter med spredte akacietræer – variationen i naturen afspejler hele tiden variationen i dyrevildtet. Netop denne safari er tilrettelagt, så der er oceaner af tid til at opleve det autentiske safariliv fra fordums tid. Samtidig rummer turen også høj – og nogle gange luksuriøs komfort –

Jeep safari

Aber

blandt andet på The Gateway Hotel Gir Forest med fitness center, spa og swimmingpool. De første dage tilbringes i nationalparkerne i det centrale Indien, og midt på safarituren flyver vi via Delhi til Ahmedabad i den vestlige del af landet. Her besøger vi det stemningsfyldte museum ved Mahatma Gandhis hjem, inden vi drager videre til nationalparken Velavadar, hvor vi håber at se indisk ulv, stribet hyæne og antiloper. I nationalparken Sasan Gir, der huser verdens eneste bestand af asiatiske løver, kører vi flere gange ud i terrænet i åbne jeeps. Målet er at se hjorte, antiloper, gazeller og den plettede leopard, som ofte ses i teakskoven. Herefter køres den korte vej til Det Indiske Ocean, hvorfra vi flyver til millionbyen Mumbai, hvor en kort og guidet byrundtur blandt andet bringer os til bygningsværket ”The Gateway of India” – efter en god afslutningsmiddag flyves via Dubai hjem til København.

fakta Alt dette, og meget mere, er inkluderet på rejsen: • Fly fra og til Danmark med Emirates. • 12 nætter i Indien. • Direktør i Danmarks Akvarium Jesper Horsted, er rejseleder på rejsen. • Rovdyrsafari i Indien. • Safari til de sidste løver uden for Afrika. • Tiger- og leopardsafari i de bedste parker. • Besøg ved Gandhis hjem. • Byrundtur i Mumbai.

Løve i Gir Parken

Indisk tiger

11


12

Dalgas Plads 16 路 7400 Herning 路 Tlf. 70 10 10 77

Safari 2012 10 års jubilæum  

folder med safari

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you