Primaserv- constructii civile si industriale in Dolj

Page 1


SERVICII

OFERITE

CONSTRUCȚII HALE INDUSTRIALE CONSTRUCȚII CLĂDIRI COMERCIALE ȘI BIROURI CONSTRUCȚII STRUCTURI METALICE ȘI MODULE CABINE AMENAJĂRI INTERIOARE ȘI EXTERIOARE INSTALAȚII CLIMATIZARE ȘI VENTILAȚIE INSTALAȚII TERMICE ȘI SANITARE INSTALAȚII AVERTIZARE ȘI STINGERE INCENDII INSTALAȚII DE STINGERE CU HIDRANȚI ȘI SPRINKLERE IGNIFUGARE ȘI VOPSIRE TERMOSPUMANTĂ FAȚADE DE ALUMINIU ȘI PEREȚI CORTINĂ TÂMPLĂRIE ALUMINIU ȘI P.V.C.


BRANȘAMENTE ELECTRICE ȘI GAZE NATURALE INSTALAȚII UTILIZARE GAZE NATURALE VERIFICĂRI ȘI REVIZII INSTALAȚIE UTILIZARE GAZE NATURALE PARDOSELI EPOXIDICE ȘI ELICOPTERIZATE ALIMENTARE CU APĂ ȘI CANALIZARE CONSTRUCȚII STAȚII DE EPURARE CONSTRUCȚII STAȚII DE DISTRIBUȚIE PRODUSE PETROLIERE SEMNALISTICĂ ȘI MENTENANȚĂ STAȚII DE DISTIBUȚIE DRUMURI ȘI PLATFORME BETONATE EXECUTAREA LUCRĂRILOR DE CONSTRUCȚII-MONTAJ ȘI INSTALAȚIIMONTAJ ȘI ALTE SERVICII DE ÎMBUNĂTĂȚIRI FUNCIARE.


despre noi


SC Primaserv SRL este o companie înființată în anul 2005, cu un capital privat în plină ascensiune și care s-a remarcat rapid în domeniul construcțiilor. Echipa formată din oameni competenți, dinamici, dedicați și receptivi la cerințele clienților, dar mai ales, produsele inovative pe care le-am lansat pe piață, asigură garanția unor lucrări de cea mai bună calitate. Compania noastră este orientată către împlinirea solicitărilor partenerilor, clienților, beneficiarilor noștri, fiind deținătoarea certificatelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, respectând astfel standardele europene de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă. Primaserv este unul dintre principalii lideri în construcții, iar în calitate de antreprenor general, asigură o gamă largă de servicii complete, de calitate și racordate la cerințele pieții, devenind astfel un partener de încredere. Succesul pe care compania l-a înregistrat de-a lungul timpului se datorează responsabilității, inovației, dar mai ales angajaților motivați, a căror prioritate este satisfacerea dorințelor și intereselor clienților. Viziunea noastră este să ne dezvoltăm continuu tehnologia, să îmbunătățim produsele deja existente și să asigurăm îndeplinirea obiectivelor clienților noștri. De asemenea, valorile companiei noastre vor fi întotdeauna concentrate pe menținerea unui contact permanent cu clienții, dorință de inovație și progres pe scala tehnologiei.


OBIECTIVE

STRATEGIE

Obiectivul nostru este ca Primaserv să realizeze în cel mai scurt timp proiectele contractate prin furnizarea de servicii la standarde ridicate și să ofere cele mai bune soluții prin implicarea totală a echipelor noastre de specialiști. Utilizăm toate resursele pentru ca proiectele noastre să fie unice, memorabile, distinctive și relevante. Suntem conștienți că cea mai simplă construcție necesită maximum de atenție, iar responsabilitatea, inovaţia şi producţia durabilă sunt doar câteva dintre caracteristicile care stau la baza lucrărilor efectuate de noi.

PRIMASERV SRL

PRIMASERV SRL

PRIMASERV SRL

execută o gamă variată de construcții civile și industriale: de la apartamente, case - la clădiri comerciale.

asigură servicii de calitate si răspunde celor mai diverse solicitări ale clienților.

își propune o abordare descentralizată care să implice extinderea regională prin deschiderea de noi puncte de lucru.

PRIMASERV SRL

PRIMASERV SRL

PRIMASERV SRL

urmărește obținerea rezultatelor scontate într-un timp optim, destinat a mulțumi și cei mai exigenți clienți.

își dorește continuarea demersului de eficientizare şi modernizare a procesului execuţiei de lucrări

are în vedere îmbunătățirea permanentă a calității și a promtitudinii serviciilor la nivelul cerinţelor pieţei interne și internaţionale.


Și pentru că suntem în plină expansiune, căutăm noi potențiali clienți cărora să le oferim cele mai bune servicii și lucrări!

Așadar, dați-ne o provocare și vom depăși orice așteptare!

Experiența a demonstrat că succesul realizarii unei lucrări impecabile constă în planificare. Astfel, compania a pus accent pe dezvoltarea abilității de a planifica eficient lucrările, începând din etapa de inițiere și până la finalizarea acestora. Această planificare amănunțită este importantă în stabilirea oportunităților afacerii și mai ales, pentru păstrarea unui nivel scăzut al costurilor de execuție. În plus, Primaserv are ca preocupare principală dotarea în permanență cu o gamă largă de echipamente, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, astfel încât să se asigure realizarea cu eficiență a obiectivelor propuse. În acest fel, se poate obține o imagine de ansamblu a lucrării ca derulare în timp, ca necesar de material și forță de muncă.


DEZVOLATARE

STRUCTURĂ

Din 2005, ne-am perfecționat în domeniul construcțiilor civile și industriale, având un colectiv de profesioniști cu experiență și reputație în domeniile în care își desfășoară activitatea. Am intrat pe piața construcțiilor în Craiova cât și în orașele învecinate, dezvoltându-ne rapid de-a lungul anilor.

Suntem o companie care oferă soluții complete în construcțiile de infrastructură, contractând lucrări din ce în ce mai complexe și investind foarte mult în tehnologia de ultimă generație, pentru a asigura calitatea lucrărilor.CONSTRUCȚII

HALE INDUSTRIALE

Halele cu structură metalică reprezintă soluția optimă pentru realizarea unor clădiri și spaţii industriale cu deschideri mari. Primaserv are capacitatea să abordeze o gamă largă de proiecte, soluţiile oferite fiind uşor de adaptat designului construcțiilor propuse. Serviciile noastre includ proiectare, uzinare, livrare şi montaj, inclusiv pentru sistemele complete de clădiri din oţel.


AȘADAR, CONSTRUIM: Hale industriale din diverse europrofile cu un raport bun calitate/pret, adecvate pentru linii de productie, combinate sau nu, cu spații pentru birouri, hale de depozitare; showroom-uri; Hale din oțel prefabricate care se pot personaliza conform cerințelor specifice clienților noștri și care au diverse dimensiuni: copertine, pasarele, scări metalice, mezzanine, uși metalice și secționale. Montajul se face într-un mod sigur și rapid, folosind materiale optime.


LUCRĂRI

reprezentative

Construcție și modernizare spațiu producție Manufatture Italiane; Construcție și modernizare spații producție Mavirom; Construcție hale metalice și amenajare Pirelli, România; Construcție hală industrială producție White Impex; Constructie hală industrială producție Romsir, Balș; Constructie hală industrială și dotare cu echipamentele necesare pentru producția de vehicule acționate cu motoare electrice pentru transport persoane - Nextrom; Constructie hală reparații autovehicule și spatii anexeSalubritate Craiova SRL;


CONSTRUCȚII STRUCTURI METALICE ȘI MODULE CABINE

Execuție balcoane din structură metalică - Viena; Execuție și montaj Cabine Pupitre de Comandă - TMK- Artrom S.A.; Livrarea și montarea module metalice (containere) - Comuna Sângeorgiu de Mure; Furnizare și instalare containere Monobloc grup sanitar - Târg Municipal Craiova;


CONSTRUCȚII

CIVILE - CLĂDIRI COMERCIALE ȘI DE BIROURI Construcția conștientă a clădirilor comerciale și a birourilor este foarte importantă pentru eficiența și profitabilitatea afacerii dumneavoastră. Prin urmare, Primaserv oferă soluții complete în construcții pentru clădiri de birouri, pornind de la proiectare și continuând cu realizarea structurii și a instalațiilor aferente acestor tipuri de imobile. Realizăm construcții integrale, având o experiență vastă și o gamă largă de utilaje, care permit executarea oricărui tip de lucrare, indiferent de complexitatea acesteia. De asemenea, calitatea activității noastre este suplimentată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele norme și standarde din domeniu, iar echipa experimentată vă asigură calitatea construcțiilor și lucrărilor efectuate!


Deținem certificat de atestare ANIF cu nr. 551/19.06.2018, pentru “executarea lucrărilor de construcție-montaj și instalații montaj/ alte prestări de servicii de îmbunătățiri funciare”.


LUCRĂRI

reprezentative

Construcție la cheie, magazine Standard Lidl- Bragadiru; Construcție la cheie carmangerie Penny Craiova, Județul Dolj; Construcție la cheie carmangerie Penny Harșova, Județul Constanța; Construcție la cheie carmangerie Penny Târgoviște, Județul Prahova; Executarea de lucrări construcții montaj - Laboratoarele de cercetare pentru stocarea energiei Rom - Est-ICSI Vâlcea; Construcție clădire fizioterapie, Spital Orășenesc Vălenii de Munte; Construcție clădire CSM adulți, Spital Neuropsihiatrie Craiova;


Construcție centre de permanență medicală, Comuna Coțofenii din Dos; Consolidare și modernizare pavilion chirugie Spitalul Militar Craiova; Construire imobil P+1 cu destinație microclinica chirurgie maxilo - facial și stomatologie, platformă parcare și împrejurime teren Medicline& Smile; Construire acoperiș tip sarpantă și reabilitare fațade sediu ABA Jiu , județul Dolj; Lucrări de proiectare și execuție clădirea 101 Step II – montaj oțel beton fasonat și turnare beton- Pirelli Tyres Romania; Reabilitare, modernizare și extindere Școala Generală Piscu Nou, Comuna Seaca de Câmp, județul Dolj; Reabilitare și modernizare a Centrului de Recuperare Reabilitare Persoane cu Handicap Dumbrăveni - Dumbrăveni; Construcție Muzeul Satului, Sat Pielești, Comuna Pielești; Consolidare și renovare Biserică Cârcea; Reabilitare, modernizare, dotare și extindere așezământ cultural - comuna Brănești, Capu Dealului, Gorj; Lucrări de refacere a fațadei vopsitoriei în incinta Ford România; Eliminare deșeuri asbest din cadrul halei de vopsitorie Ford România; Clinica București – Execuție lucrări Instalații electrice - București, Clinica Dermastyle;PERETI CORTINĂ ŞI PLACĂRI FAȚADE Pereții cortină și fațadele cu placări bond sunt foarte căutate și apreciate de către clienți, datorită aspectului atractiv și utilității lor practice. În acest context, Primaserv oferă servicii de proiectare, prelucrare, execuție și un montaj precis al pereților cortină și al fațadelor cu placări bond, la un standard înalt de calitate. Timpul de execuție a amplasării pentru pereți cortină este mic, iar întreținerea acestora este relativ ieftină și ușoară. Structura se poate aplica pe planuri verticale, înclinate, dar și pe acoperișuri (luminatoare și cupole). Pereții cortină sunt disponibili în toata gama de culori RAL și pot fi combinați cu placări de material compozit, de tip BOND, elemente care conferă un aspect modern.


AMENAJĂRI

INTERIOARE ȘI EXTERIOARE Amenajările exterioare, dar și cele interioare reprezintă o artă în ceea ce priveşte forma, culoarea şi textura unui imobil, iar Primaserv oferă soluția ideală pentru îmbinarea cu succes a elementelor de estetică, ce conferă caracter unic fiecărei clădiri. Pentru amenajări interioare vă propunem materiale care asociază calitățile estetice cu durabilitatea și ușurința întreținerii acestora. Materialele propuse de noi au o calitate care se menține la standarde ridicate conform normativelor internaționale în vigoare, fiind produse de firme consacrate pe piața mondială. Serviciile pe care le oferim în domeniul amenajări interioare și exterioare constă în:

ZUGRĂVELI INTERIOARE; ZUGRĂVELI EXTERIOARE; GLETURI; PLACĂRI GRESIE; PLACĂRI FAIANȚĂ; MONTAJ PARCHET; PLACĂRI ȘI COMPARTIMENTĂRI CU GIPS CARTON; MONTAJ TÂMPLĂRIE; TENCUIELI DECORATIVE; TERMOIZOLARE; PEREȚI CORTINĂ; EXECUȚIE ȘI MONTAJ PLACĂRI CU BONDLUCRĂRI

reprezentative

Amenajare spații de expunere exterioară la centrul expozitional Transfrontalier Craiova; Amenajare spații Sensiblu; Amenajare spații Bet Café Arena; Amenajare spații Mic. Ro; Amenajări interioare spații comerciale: Marionnaud, Pepco, Takko, Jysk, Deichmann; Amenajări interioare - Clinica București - Str. Monetăriei, nr.8, sector 1, București, Clinica Dermastyle;INSTALAȚII

CLIMATIZARE ȘI VENTILAȚIE Compania noastră oferă o gamă largă de sisteme de climatizare și ventilație destinate asigurării confortului termic atât în locuințe, cât și în încăperi comerciale, birouri, săli de conferință, depozite, hale și spații speciale. Avem soluții inclusiv pentru amplasarea, montajul, service-ul și întreținerea oricărui tip de sistem de climatizare, ventilație, purificare sau aer condiționat.

Sistemele de climatizare pe care le punem la dispoziția dumneavoastră sunt următoarele: Aparate aer condiționat; Chillere; Perdele de aer; Aeroterme; Casete de tavan; Splituri de pardoseală; Caseta unidirecțională și bidirecțională.

Primaserv este autorizată ISCIR pentru proiectare și execuție lucrări de instalații climatizare și ventilație. De asemenea, este autorizată pentru ‘’proiectare și executare de instalații electrice exterioare /interioare pentru incinte/ construcții civile și industriale, la tensiunea nominala de 0,4kV”, conform atestatului nr. 9063 de tip B.


LUCRĂRI

reprezentative

Servicii de revizie, întreținere și service aparate de aer condiționatCompania de Apă Oltenia; Servicii de întreținere și reparare la centrale termice, D.G.A.S.P.C. Dolj;


INSTALAȚII

TERMICE ȘI SANITARE Primaserv realizează lucrări de instalații sanitare și termice, pentru imobilele personale, imobilele comerciale, spații publice, companii private și lista poate continua. Prin urmare, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi cele mai calitative și eficiente servicii în materie de proiectare, instalare și reparații pentru instalații sanitare, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Realizăm orice tip de instalație care intra în aria acestui segment, respectiv: instalatiile termice elementare, precum montajul de centrale termice; instalarea de corpuri cu încălzire termică static; încălzire în pardoseală ( fiind cea mai modernă tehnologie de instalații termice); instalațiile termice exterioare; instalații termice cu pompe de căldură.


Prestăm aceste lucrări în baza atestatului nr. 9063 de tip B, pentru ‘’proiectare și executare de instalații electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane la tensiunea nominală de 0, 4kV’’. Deținem atestate ISCIR din anul 2011,cu numerele DISPR/A/2296 și DISPR/G/2306, dar și autorizații ISCIR, care ne legitimează serviciile ca fiind cele mai sigure și eficiente.


LUCRĂRI

reprezentative

Reabilitare și modernizare clădire și bazin olimpic, centrală tratare aer, stații clorinare și echipamente de piscine la U.M. Sibiu Montaj și service centrale termice și cazane cu abur TMK România; Lucrări de întreținere și intervenție la cerere pentru cazane termice pe gaz - ALRO S.A.; Reparație capitală centrală termică, Cămin 10, Facultatea de Electrotehnică; Realizare instalatii termice și sanitare pentru Ford România; Instalații de încălzire și climatizare HVAC TMK, Ford România; Montaj, întreținere service sisteme de încălzire cu panouri solare pentru Ford România;INSTALAȚII

AVERTIZARE ȘI STINGERE INCENDII

Executăm următoarele lucrări din categoria instalațiilor de avertizare și stingere incendii: Instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor; Instalaţii cu hidranţi de incendiu interior și exterior; Instalaţii de stingere a incendiilor cu sprinklere; Branşamentele instalaţiilor interioare de stingere cu apă a incendiilor la reţelele exterioare; Reţele exterioare de alimentare cu apă pentru stingerea incendiilor; Rezervoare şi bazine pentru rezerva de apă necesară stingerii incendiilor - Surse de apă; Staţii de pompare a apei şi compresoare de aer destinate stingerii incendiilor; Instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.


PRIMASERV este autorizată din anul 2014, în baza autorizației I.G.S.U seria A, numărul 4121/29. 04. 2014, pentru “Instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor, cu excepția celor care conțin anumite gaze fluorurate cu efect de seră”. Deținem autorizație seria A, cu nr. 4080 din anul 2014, pentru instalare si întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare în caz de incendiu.


LUCRĂRI

reprezentative Actualizare și extindere sistem stingere a incendiului Aeroport Craiova Mentenanță instalații hidranți la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova; Servicii de mentenanță la echipamente de încălzire Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Servicii de mentenanță instalații hidranți interior și exterior pentru Sala Polivalentă din Craiova, Dolj


IGNIFUGAREA MATERIALELOR COMBUSTIBILE ȘI VOPSIRE TERMOSPUMANTĂ Compania noastră recomandă folosirea acestei proceduri pentru elementele din construcție în care se lucrează cu substanțe combustibile, sau pentru alte imobile cum ar fi case, cabane, tavane, închideri sau mascări finisaje, etc. Considerăm că punctul nostru forte rezidă în faptul că dispunem de personal specializat în domeniul ignifugării materialelor combustibile, iar toate lucrările de acest fel, se execută doar cu soluții ignifuge omologate. Echipa noastră de specialiști deține soluții “la cheie” pentru orice fel de rezistență la foc, incluzând aplicarea de vopsea termospumantă, singura de altfel, care deține caracteristica de a oferi protecție împotriva flăcărilor! Acest tip de vopsea este indicat să fie folosit pe aproape orice fel de suprafață, fiind ușor de aplicat și protejând locul împotriva focului!

Primaserv execută lucrări de ignifugare lemn în baza autorizatiei I.G.S.U seria A, numărul 4122/29.04. 2014 “Ignifugare a materialelor combustibile”.


TÂMPLARIE

P.V.C. ȘI GEAM TERMOPAN Primaserv furnizează produse de tâmplărie PVC și geam termopan de cea mai bună calitate, cu design atractiv, la un preț accesibil. Tâmplăria PVC pe care o punem la dispoziția dumneavoastră se poate executa în forme personalizate construcției vizate și presupune costuri foarte reduse ca întreținere, aducând eleganță și un plus de confort oricărei încăperi. Versatilitatea tâmplăriei PVC și a geamurilor termopan propulsează această gamă în topul preferințelor clienților. Produsele noastre cuprind o paletă variată de culori și de accesorii, iar eleganța designului acestora, este completată de calitate, siguranță și inovație. Întrucât ne dorim colaborări pline de profesionalism și investiții longevive, de succes, lucrăm numai cu produse care conferă stabilitate, protecție și confort. Răspundem cu promptitudine cerințelor dumneavoastră, oferindu-vă atât un design placut, cât mai ales, o izolație termică și fonică la un preț competitiv. Suntem alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să alegeți soluția cea mai potrivită!BRANSAMENTE

ELECTRICE ȘI GAZE NATURALE

Primaserv este una dintre firmele autorizate ANRE în proiectarea, execuția branșamentelor, instalațiilor și extinderilor de conducte gaze naturale și instalațiilor interioare. Si pentru că ne interesează cel mai mult calitatea și siguranța serviciilor oferite, efectuăm verificările și reviziile periodice solicitate de la furnizorii de gaze naturale!

Menționăm că ne exercităm activitatea în conformitate cu următoarele autorizații, respectiv: Autorizație destinată proiectării sistemelor de distribuție a gazelor naturale, a sistemelor de distribuție închise, precum și a instalațiilor aferente activității de producere/stocare/biogas/biometan, TIP PDSB nr. 18567/10.08.2018; tip EDIB nr. 18568/10.08.2018 (în regim de medie, redusă și joasă presiune). Autorizație TIP EDIB nr. 18568/10.08.2018 și TIP PDIB nr. 16830/24.03.2017“Autorizație destinată execuției instalațiilor de utilizare a gazelor naturale având regimul de medie, redusă și joasă presiune.”


Autorizație destinată execuției sistemelor de distribuție a gazelor naturale, a sistemelor de distribuție închise, precum și a instalatiilor aferente activității de producere/stocare/biogas/biometan, TIP EDSB nr. 16324/26.05.2016 Autorizație destinată execuției sistemelor de distribuție a gazelor naturale, a sistemelor de distribuție închise, precum și a instalațiilor aferente activității de producere/stocare biogas/biometan. Atestat nr. 13468/23.07.2018 de tip C2A pentru executarea de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV-20kV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20kV, stații de medie tensiune, precum și partea electrică de medie tensiune a stațiilor de înalta tensiune


LUCRĂRI

reprezentative

Lucrări de terasamente generate de intervențiile de urgență pentru remedierea defectelor și anomaliilor la elementele sistemelor de distribuție a gazelor naturale Engie România S.A.; Proiectare, obținere avize și autorizări/ ridicări topografice, desfacere suprafețe montaj conductă/ branșamente refacere suprafețe - Distrigaz Sud Rețele; Proiectarea și execuția instalației de utilizare a gazelor naturale pentru suplimentare debit instalație la Secha Assel - THK-ATROM SA; Sistem de alimentare cu gaze naturale GPL - S.C. Cord România S.R.L.PARDOSELI

EPOXIDICE ȘI ELICOPTERIZATE

Pardoselile epoxidice reprezintă soluția tehnică ideală pentru a proteja podelele din beton sau ciment contra influenței factorilor agresivi. Pardoselile industriale elicopterizate prezintă o mare popularitate în ultimii ani datorită faptului că sunt ușor de întreținut, rezistă în timp și pot fi aplicate facil cu echipamente specializate. Acestea aduc un plus și la capitolul design, fiind ideale pentru dimensiunea estetică pe care o imprimă.

Pardoselile elicopterizate realizate de Primaserv sunt recomandate pentru: Hale de productie, hale industriale; Spații de depozitare; Laboratoare; Spații comerciale; Parcări subterane; Service și spălătorii auto; Cantine, restaurante; Birouri; Clădiri de locuințe; Secții de producție din industria alimentară și a băuturilor.


Pardoselile cu cuarț, sunt foarte apreciate datorită rezistenței la uzură și aspectului decorativ superior pe care îl prezintă, fiind la ora actuală, foarte populare și solicitate atât în clădirile industriale, cât mai ales în instituţiile publice, restaurante și magazine.


ALIMENTARE

CU APĂ ȘI CANALIZARE

Primaserv realizează instalații de alimentare cu apă și canalizare pentru diverse tipuri de clădiri, case, vile sau imobile mai mari, folosind țeava de canalizare PVC-KG, țeava de polietilenă asamblată prin sudură cap la cap, sau cu mufe electrosudabile, tuburi din beton sau ceramice.

Oferim soluții în executarea următoarelor servicii: instalații de canalizare menajeră și pluvială; sisteme de drenaj; alimentări cu apă și canalizare pentru grupuri sanitare, bucătării; sisteme de tratare a apei: dedurizatoare, clorurare, deferizare, filtre cu cărbune activ, filtre cu ultraviolete.


Menționăm că deținem agreere CAO cu nr. 8514 din anul 2017, pentru lucrări de construcții retele publice de apă și canalizare.


LUCRĂRI

reprezentative

Canalizare menajeră, cartier Preajba, Târgu-Jiu; Branșament canalizare, Facultatea de Mecanică; Realizare rețea de canalizare ape uzate menajere în satul Seaca de Câmp; Reabilitare și extindere rețele de apă și canalizare în Filiași; Construire stații de alimentare cu apă, Comuna Pielești;CONSTRUCȚII

STAȚII DE EPURARE

Printre serviciile oferite de Primaserv se numără construirea stațiilor de epurare. Stația de epurare este destinată epurării apelor uzate și reprezintă un element extrem de important pentru protejarea mediului înconjurător. Suntem conștienti de beneficiile unui climat sănătos, astfel încât furnizăm clienților stații de epurare capabile să purifice apa la calitatea impusă de lege. O stație de epurare construită de noi va fi întotdeauna funcțională și va avea garanția calității și a obținerii parametrilor.

Prezentăm gama stațiilor de epurare pe care le realizăm: Stații de epurare pentru comunități orășenești și rurale; Stații de epurare pentru ansambluri rezidențiale, hoteluri, pensiuni, instituții, școli și centre comerciale; Stații de epurare industriale; Stații de epurare mobile și prefabricate; Separatoare de hidrocarburi pentru parcări, service-uri și spălătorii auto.


LUCRĂRI

reprezentative

Stație epurare ape menajere U.A.M.S Cetate Realizare stație de epurare Ford România;


CONSTRUCȚII

STAȚII DE DISTRIBUȚIE PRODUSE PETROLIERE

Primaserv realizează construcții de stații distribuție de produse petroliere și oferă servicii de curățare și de evacuare a deșeurilor rezultate de la rezervoarele și separatoarele de produse petroliere. Serviciile noastre de curăţare și de evacuare a deșeurilor se adaptează cazurilor particulare, urmărind igienizarea în funcţie de cantitatea şi tipul poluanţilor implicaţi.

Componenta serviciului nostru de curățare implică: Curățiri rezervoare produse petroliere; Eliminare slamuri produse petroliere; Soluțiile de epurare și stocare a apelor reziduale pe care le oferim, constă în următoarele: Execuție stație de epurare a apelor industriale; Proiectare și execuție sisteme de alimentare cu apă și canalizare; Proiectare și executie stații de epurare ape uzate și ape menajere; Montare fose septice, separatoare de grăsimi și hidrocarburi.SEMNALISTICĂ ȘI MENTENANȚĂ STAȚII DE DISTRIBUȚIE Firma noastră se distinge prin acuratețe și materialele de calitate folosite, având o experiență de peste nouă ani în producția de panouri luminoase și semnalistică publicitară. Una dintre activitățile companiei noastre este construcția și mentenanța stațiilor de distribuție carburanți și servicii specifice precum servicii de semnalistică pentru benzinării, realizarea instalațiilor tehnologice și depozite. Realizăm firme luminoase de diferite forme și dimensiuni, iar printre cele specifice se regăsesc: litere, logo-uri volumetrice, spreadere și semne indicare pompe, pentru care putem folosi afișaj electronic, display și citylight pentru expunerea eficientă a informației. Departamentul de mentenanță funcționează la cel mai ridicat nivel, cu personal specializat, disponibil să se deplaseze la faţa locului oricând este necesar. Activitatea de mentenanță se face la intervale de timp regulate, implică atât reparații, cât și întreținere, pentru toate categoriile de lucrari pe care le executăm (instalații sanitare, climatizare, ventilație, construcții civile etc.)

LUCRĂRI

reprezentative

Construcție stație distribuție carburanți Rompetrol, Lugoj; Construcție stații expres Rompetrol; Servicii de întreținere și reparații ale echipamentelor din SDC Mol România, Rompetrol, OMV;LUCRĂRI

DE DRUMURI ȘI PLATFORME BETONATE Refacere platforme betonate la ACI Bechet; Reabilitare drum DE 410 spre Balta Călugăreni, Comuna Bistreț, Dolj; Realizare rețea de canalizare ape uzate menajere în satul Seaca de Câmp; Modernizare strada Nicolae Bălcescu, satul Bistreț, Dolj; Refacere, Reamenajare Parcare exterioară Pirelli Tyers România;CONTACTEAZÄ‚-NE Primaserv Bld. Nicolae Titulescu Nr. 66A. Craiova, Dolj Telefon 0351.421.841 Fax 0351.801.815 office@primaserv.ro management@primaserv.ro www.primaserv.ro


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.