__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Врвен мебел за одмор од соништата www.prima-mebel.mk НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА МЕБЕЛ ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ!

Понудата важи од 12.04.2021 до 08.05.2021 или додека траат залихите.

-30% ПОПУСТ

HOBA

колекција

НАСКОРО

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ТОМАС П гарнитура 95/82 x 248 x 400 x 174 см голем избор на бои

• решенија на ПРИМА за

опремување на ентериери од сите големини

целосно опремување во ист стил и декор

бесплатен предлог за идејно решение

Инспирирајте се со нашиот нов каталог на www.prima-mebel.mk стручно советување

бесплатно мерење во вашиот дом

Хрватско производство


pr oi

zv

ed

en

ou H rv

pr

oi

r

SPA VA

ra ci

/ na

dm

ad

ra ci

at sk

m ad

JE

NJ

m ad

SP AV AN

SP AV S PA A N VA J E NJ E

aj.h

E

Опремете го ентериерот во ист стил и декор

Sla von 430 ska +38 00 ces w.p 5 43 Bje ta rim 24 lova 6 a-n 46 r am 55 jest

ww

Slav ons 430 ka cest 00 www +385 Bjel a .prim 43 24 ovar 6 a-na 46 55 mje staj .hr

/ po

dn

ic e

/ ja st

uc

oj

ra

ci

/ na

dm

ad

ra

ci

/ po

i

dn

ic

zv

ed

e/ ja st

www .prim a-na taj.h

.prim

mjes

www r

a-na mjes taj.h r

Ведрина на модерните линии

8.192,00 ПАБЛО маса 140 x 80 см даб шале/бело 13.653,00

3.500,00 ВИТА столица 5.000,00

HOBA

колекција

Модерен Оскар Лукс апартман

кујна х 1 аголна гарнитура х 1 комода х 2 маса х 1 столици х 6 бокс кревет х 1 ормар х 1 ноќно ормарче х 1

24 рати

6. 511

-35%

-30%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

39.970,00

4.823,00

ЛИМА аголна гарнитура, 228 x 176 x 95 см, лежај: 200 x 124 см 57.100,00

ОСКАР ЛУКС комода 2В+1Л 7.420,00

20.902,00

ЛИСА фотеља, 29.860,00

-30% ПОПУСТ

COCO maison

-декорации за домCOCO maison е холандски бренд за декорации за дом кој е ексклузивно достапен во ПРИМА. Колекцијата ги прати најновите трендови за дизајн на ентериер и нуди богата лепеза на атрактивни и модерни декоративни предмети.

2

www.prima-mebel.mk

Coco maison побарајте во салоните на адреса бул. Македонско Косовска Бригада бр. 75 нас. Чаир, Скопје Борис Трајковски бр.166 нас. Кисела Вода, Скопје

en

o

uc

i

u

H rv

at

sk

oj


БЕСПЛАТНО ЗЕМАЊЕ МЕРКИ ВО ВАШИОТ ДОМ

БЕСПЛАТНО 3Д ПЛАНИРАЊЕ

УСЛУГА ДОСТАВА И МОНТАЖА ВО ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

-35% ПОПУСТ

32.077,00

Pасположливи бои на корпус

УНА модуларна кујна состав од сликата, дрвениот дел* 49.350,00

Pасположливи бои на фронт

25.250,00 Достапни нокалки на Ирис креветот:

дрво/црна

2.594,00

Расположливи бои на корпус

ИРИС бокс кревет, дрвени ногалки, 200 x 160 см 38.800,00

Расположливи бои на фронт

Достапни ширини 140/160/180 см

17.290,00

OCKAP ЛУКС ноќно ормарче 3.990,00

метал/црна

OCKAP ЛУКС ормар ОГЛ 6В+3Л 26.600,00

-35%

дрво/даб

Расположливи бои на Ирис креветот

ПОПУСТ

Ногалки во различни бои и материјали

веќе од

7.670,00 OCKAP ЛУКС ормар 2Д 4В

18.739,00

-10%

ВИКТОР фотеља, 26.770,00

-30%

попуст на COCO maison асортиманот

ПОПУСТ

www.prima-mebel.mk

3


Бесплатно мерење во вашиот дом

HOBA

колекција

Бесплатен предлог за идејно решение

МДФ

висок сјај

-40% попуст на Сара кујната по мерка

24 x7.989,00

CAPA кујна по мерка, состав од сликата, дрвениот дел* 348.620,00 191.741,00

Успорувачи на вратите и фиоките за мезшумно затворање вклучени во цената на елементите

ГОДИНИ

Фронтови на Сара кујната * апаратите и мијалникот не се вклучени во цената. Цените се од информативен карактер

ГАРАНЦИЈА

на дрвениот дел на кујната Давос плоча на масата: бела сјај, шалет, санремо

210 см

Давос ногарки на масата: бела, антрацит сива, црна

-30% ПОПУСТ

3.913,00 ДАВОС столица, различни бои 5.590,00

-37% ПОПУСТ

21.990,00 ДАВОС маса 160 (+50) x 90 x76 см 34.980,00

ДАВОС ФИ маса, 110 (+40) x 110 x 76 см 31.980,00 19.990,00

Бесплатно мерење во вашиот дом

HOBA

колекција

Бесплатен предлог за идејно решение

-40% попуст на Амелија кујната по мерка

МДФ фронт

АМЕЛИЈА кујна

по мерка

состав од сликата, дрвениот дел*

голем избор на рачк и во четири завршни обработки (инокс, хромирани, црни и бакарни)

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

на дрвениот дел на кујната

24 x 9.071,00

АМЕЛИЈА кујна, состав од сликата, дрвениот дел* 362.873,00 217.723,00

4

Амелија МДФ мат фронтови

* апаратите и мијалникот не се вклучени во цената. Цените се од информативен карактер www.prima-mebel.mk


Корпуси на Либерта кујната по мерка

Бесплатно мерење во вашиот дом

HOBA

колекција

Бесплатен предлог за идејно решение

-30%

попуст на програмата на Авано маси и Молино столици и фотељи

1

-40%

попуст на Либерта програмата на кујни

плоча од различни изведби на МДФ

2

ногалки и конструкција од избелен даб или бука

3 различни димензии

7 висококвалитетни ткаенини со различни бои

7.560,00 МОЛИНО фотеља, џебно јадро различни бои 10.800,00

5

45.910,00 АВАНО маса 160 (+40) x 90 x 76 см различни бои 65.586,34 kn

4

квалитетно седиште

облик на седиште и наслон

6

7.000,00 МОЛИНО столица, џебно јадро различни бои 10.000,00

ногалки, метал / масивно дрво

Бесплатно мерење во вашиот дом

HOBA

колекција

Бесплатен предлог за идејно решение

-40% попуст на Цвита кујната по мерка

ЦBИТA кујна по мерка

состав од сликата, дрвениот дел*

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

на дрвениот дел на кујната

24 x8.350,00

ЦBИТA кујна по мерка, состав од сликата, дрвениот дел* 333.993,00 200.395,00

Цвита МДФ мат профилирани фронтови * aпаратите, мијалникот, цоклето и задната лајсна се продаваат посебно www.prima-mebel.mk

5


-35%

МДФ

Бесплатно мерење во вашиот дом

фронт

попуст на Јулија програмата на кујни

Бесплатен предлог за идејно решение

ЈУЛИЈА програм на модуларни кујни

SIVA

MARBELLA

Pасположливи бои на фронт

WENGE

LORENA

BIJELA

ГОДИНИ

CAPRI PLAVA

M

PACIFIK PLAVA M

SANREMO

CRVENA

M

ZELENA

M

KREM

HAMILTON

M

CAPPUCCINO M

BIJELA

SO

M

SONOMA

DD

KORPUSI

метални рачки

kuhinja KRONOSPAN

kuhinje po mjeri

Pасположливи бои на корпус

kuhinje KORPUSI po mjeri kuhinje po mjeri

KORPUSI

• мат медијапански фронт со рустикален дизајн • метабокс фиоки • отклопни амортизери

ГАРАНЦИЈА

на дрвениот дел на кујната

kuhinje o mjeri

RPUSI

*апаратите, мијалникот, цоклето и задната лајсна се продаваат посебно

-35%

метални мат рачки

-30%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

43.470,00 ЛУНА модуларна кујна состав од сликата, дрвениот дел* 66.877,00

квалитетни успорувачи на фиоките и окови со висока носивост

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

*апаратите, мијалникот, цоклето и задната лајсна се продаваат посебно

на дрвениот дел на кујната

-30%

3.493,00

ЛАРА столица, различни бои 4.990,00

БРУНО маса со пуштање 160(+40) x 90 x 76 см 31.990,00 22.393,00; БРУНО маса со пуштање 138(+40) x 90 x 76 см 30.990,00 21.693,00;

ПОПУСТ

БРУНО фиксна маса 100 x 80 x 76 см 15.990,00 11.193,00

см +40) 180(

боја на плоча: боја на ногарки:

23.093,00 БРУНО маса со пуштање 180(+40) x 90 x 76 см 32.990,00

6

ДЕМЕТРА фотелја, различни бои 8.450,00 5.915,00 www.prima-mebel.mk

ДАБЛИН столица, различни бои 5.590,00 3.913,00 (ногарки од даб 6.490,00 4.543,00)


-35%

HOBA

колекција

ПОПУСТ

-30%

4.323,00

ПОПУСТ

8.050,00

-35%

HOBA

МДФ

колекција

фронт

HOBA

колекција

ПОПУСТ

SONOMA

TAMNA SONOMA

работна плоча вклучена во цената

24.383,00 HAMILTON

30.712,00

работна плоча вклучена во цената

TAMNA SONOMA

ПОПУСТ

СКАЛА столица, бука сива/ т. сива, бука бела/розева 6.200,00

ПОПУСТ

SONOMA

-35%

4.340,00

-30%

АЛДО маса, 120 x 80 x 76 см, различни бои 11.500,00 160 (+40) x 90 x 76 см, различни бои 21.290,00 14.903,00

AНA столица, различни бои, ногалки бука 6.650,00 ногалки даб 7.390,00 4.804,00

HOЛА модуларна кујна, состав од сликата, 240 см, дрвениот дел* 37.513,00

Pасположливи бои Pасположливи бои на фронт на корпус *во цената не се вклучени апартите и мијалникот

SANREMO

*во цената не се вклучени апартите и мијалникот

HAMILTON

РИТА блок кујна, состав од сликата 260 см, дрвениот дел* 47.250,00

-35%

-35% SANREMO

HOBA

ПОПУСТ

колекција

WENGE

MARBELLA

WENGE

ПОПУСТ

MARBELLA

CRVENA CAPRI PLAVA M M M ZELENA PACIFIK PLAVA M M M CRVENA ZELENA

Pасположливи бои на фронт

WENGE

SANREMO

CAPRI CAPRI PLAVA PLAVA M M

PACIFIK PACIFIK PLAVA PLAVA M M

www.prima-mebel.mk MCAPPUCCINO ZELENAM M M BIJELABIJELA KREM M M CAPPUCCINO

KREMCRVENA KREM M

SIVA

BIJELA

HAMILTON

SONOMA

TAMNA SONOMA

CRVENA CRVENA

M M

BIJELA

PLAVAPLAVA M M MPACIFIK PACIFIK

SIVA

LORENA

LORENA

kuhinja KRONOSPAN

CAPRICAPRI PLAVAPLAVA M

*апаратите, умивалникот, цоклето и задната лајсна се продаваат посебно

kuhinja KRONOSPAN

kuhinje po mjeri

LORENA

kuhinja LORENA KRONOSPAN kuhinja KRONOSPAN

BIJELA

ЛОРА модуларна кујна, состав од сликата, 140 см, дрвениот дел* 24.675,00

KORPUSI

ЕЛА модуларна кујна, состав од сликата, дрвениот дел* 30.991,00

16.038,00

Pасположливи бои на корпус

kuhinje po mjeri

KORPUSI

20.144,00

MARBELLA

SIVA

работна плоча вклучена во цената

ZELENA ZELENA

M M

*во цената не се вклучени апартите и мијалникот

KREM KREM

M SONOMA CAPPUCCINO DD TAMNA M TAMNA SONOMA BIJELA DD DD M M SONOMA DD SONOMA

M M

CAPPUCCINO CAPPUCCINO M M

BIJELA BIJELA

WENGE SONOMA DD DD DD TAMNA SONOMA DD WENGE

M M

SONOMA SONOMA

DD DD TAMNA TAMNASONOMA SONOMA DD DD

WENGE

DD

WEN WE

7


-35%

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

МОДУЛАРЕН СИСТЕМ

ПОПУСТ

103.639,00

*во цената не се вклучени украсните перничиња и клуб масичката Достапни бои:

веќе од

4.890,00

ОВИЕДО ПРЕМИУМ аголна гарнитура, 142 x 95 x 104 см 159.445,00

ПАСКАЛ ФИ клуб маса, 45 x 45/90 x 40 см; санремо, храст чалет, бела сјај

• ладно лиена пена, џебно јадро и брановидни федери • 13 модули

• практични спојници на секој модул за едноставно спојување • различни ткаенини во 20 различни бои

• квалитетни ткаенини отпорни на абење и лесни за одржување • модули со можност за пуштање

можност за избор на различни комбинации на бои

-30% ПОПУСТ

• дрвени ногарки во три различни декори подвижни главонаслони на секој модул • практична кутија за постелнина

-30%

голем избор на елементи

ПОПУСТ

ДАВОС модуларен програм регали

ДАВОС модуларен програм претсобје

корпус

фронт

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

КАТАНИА аголна гарнитура

главонаслон кој се преместува избор на раконаслони

состав од сликата, 238 x 252 x 88 см

-35%

попуст на Катаниа програмот на гарнитури

HOBA

колекција

КАТАНИА ПРОГРАМ на модуларни гарнитури

*Декоративните перничиња не се вклучени во цената

врвна удобност на седење и спиење од двата слоја на HR пена и брановидната опруга избор на ногалки: даб масло, бука сива или црна

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

8

избор на штофови

лежај за спиење: 218 x 118 см и кутија за постелнина

www.prima-mebel.mk

• 2 различни видови на квалитетни и модерни штофови отпорни на абење и лесни за одржување • модули со можност за пуптање и практичен лежај за спиење како и главнослон кој се преместува • практична кутија за постелнина во дамскиот лежај и во табуретката • практични метални спојници за едноставно спојување, констркција и ногалки од масивно дрво


HOBA

колекција

перничиња вклучени во цената

-35% попуст на Бари програмата на гарнитури

БАРИ

програма на гарнитури

cедиште со џебно јадро за исклучива удобност

ДАВОС клуб маса

6.990,00 11.180,00

-37%

3 висококвлаитетни штофови во различни бои

ПОПУСТ

механизам за извлекување на седиштето и наслонот

Достапни бои: ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

МОДУЛАРЕН СИСТЕМ

HOBA

колекција

декоративни перничиња вклучени во цената

-35%

подвижни главонаслони

ПОПУСТ

подвижни раконаслони

112.255,00 ОЛИВЕР гарнитура П состав, 307 x 106/174 x 82/95 см 172.700,00

Оливер предложени состави

голема длабина на седиште

практична кутија за постелнина

МОДУЛАРЕН СИСТЕМ

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ПРЕДЛОГ СОСТАВ 2

ПРЕДЛОГ СОСТАВ 1

1Р+2СФ+1У+2СР+ДЛ 90/80 x 358/364 x 279/285 см

Достапни бои:

1Р+2СФ+1У+2СР+1Р+ТАБУРЕТКА 90/80 x 279/285 x 279/285 см

ПРЕДЛОГ СОСТАВ 3

ДВОСЕД ФИКСЕН 2Д 90/80 x 208 x 106/112 см

1Р+2СР+ДЛ 90/80 x 288 x 186/194 см

Оливер фиксни елементи

www.prima-mebel.mk

9


-30%

Романтична оаза за одмор

ПОПУСТ

1

Квалитетни алуминиумски рачки и метабокс водилки

-30%

Главонаслони со подесување

2 Декоративни перничиња вклучени во цената

НАСКОРО

ПОПУСТ

Функција на пуштање и кутија за постелнина

Достапни бои на Равена гарнитурата

3

МДФ супермат фронтови со елегантни вдлабнатини

4

1. ЈУЛИЈА регал 330 см, 72.750,85 50.925,00 / 2. РАВЕНА аголна гарнитура, 225 x 170 x 93/78 см (лежај: 200 x 130 см) 78.200,00 54.740,84 / 3. ЈУЛИЈА клуб маса, 90 x 54 x 42 см, 8.400,00 5.880,00 / 4. ЈУЛИЈА предсобје, 240 см, 51.484,72 36.038,00

-30%

ЈУЛИЈА

• мат медијапански фронт со рустикален дизајн • метабокс фиоки • метални рачки

програм на спални соби

попуст на ЈУЛИЈА програмот на спални соби

HOBA

колекција

12.786,00 30.613,00 5.085,00 10

LORENA

LORENA

kuhinja KRONOSPAN

Јулија комбинации: ЈУЛИЈА кревет 2Ф со тапацирано ЈУЛИЈА наткасна 2Ф бела мат / даб шалет зглавје, 208 x 170 x 102 см 7.265,00 сива мат / даб шалет 43.733,00 *апаратите, мијалникот, цоклето и задната лајсна се продаваат посебно kuhinja KRONOSPAN

ЈУЛИЈА комода 4Ф 18.266,00

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

CAPRI PLAVA M

www.prima-mebel.mk

M PACIFIK PLAVA MCAPRI PLAVA CRVENA

PACIFIK PLAVA M M ZELENA

M CRVENAKREMM

M M ZELENA CAPPUCCINO M KREM BIJELAM

CAPPUCCINO M M SONOMA

BIJELA SONOMA M DD SONOMA DD TAMNA DD TAMNA WENGE DD SO


-38%

4главонаслон .990,00 7.590,00

ПОПУСТ

89.990,00

лежај: 181 x 125 cм

КАЛЧАР кожна гарнитура без главонаслон 263 x 224 x 57/146 см 146.000,00

ПОРТА модуларен програм регали

вистинска кожа • достапен во лева и десна варијанта • кутија за постелнина во дамскиот дел • можност за купување на дополнителни главонаслони

-35%

• можност за избор од 17 различни елементи • можност за избор на различни комбинации на бои

ПОПУСТ

ГОДИНИ

корпус

ГАРАНЦИЈА

фронт

ПОРТА модуларен програм претсобје

-45%

• достапен во лева и десна варијанта • со функција за лежај за спиење • кутија за постелнина во дамскиот дел • комбинација на вистинска и ПУ кожа

ПОПУСТ

68.750,00

лежај: 181 x 125 cм

ПЕРСИ кожна гарнитура 256 x 206 x 90/45 см 125.000,00

www.prima-mebel.mk

Достапни бои:

11


HOBA

колекција

-30%

ЛЕД осветлување

7.652,00 ДАВОС ноќно ормарче 3Ф, 46,7 х 46 х 49 см 10.932,00

попуст на Давос програмот на спални соби

Давос корпуси:

даб чалет даб табако

Давос фронтови:

бела или сива (мат) бела или сива (сјај) камено сива (сјај)

55.999,00

ДАВОС лебдечки кревет 160 см со тапацирано узглавје и подница со подигање, 79.998,00

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

VELIKA KUTIJA ZA ГОЛЕМА КУТИЈА ODLAGANJE ЗА СКЛАДИРАЊЕ

ОРМАРИ СО ЛИЗГАЧКИ И СО СТАНДАРДНИ ВРАТИ

МДФ фронт

модерни заоблени метални мат рачки

-30%

гоелм избор на лизгачки и ормари со врати со можност за избор на внатрешност

попуст на Цвита програмот на спални соби

253 см

квалитетни успорувачи за фиоки и оков со висока носивост за бешумно отварање

можност за избирање на внатрешноста на ормарот

kuhinja RENOLIT

CVITA

Цвита корпуси:

ZELENA

M

BIJELA

SM

PLAVA

M

SANREMO

M TAMNA SONOMA M

HAMILTON

kuhinja RENOLIT

CVITA

Цвита фронтови:

ZELENA

12

www.prima-mebel.mk

M

PLAVA

M

SANREMO

M TAMNA SONOMA M

HAMILTON

M

CAPPUCCINO SM

LATTE

SM

BORDO

SM

SIVA


-35%

АНДИ програм на детски соби • заоблени рабови на оградата од креветот • вовлечени рачки за поголема сигурност • можност за купување на практични фиоки за постелнина • модерна боја и избор на боја на рабовите на елементите

ПОПУСТ

бои на корпус и фронтови:

30 cм

џебно јадро

-45%

22 cм

висина

џебно јадро

HR ладно лиена пена

H3

100 кг

тврдо

носивост

џебно јадро

сребрени нишки

антибактериски

-45%

мемори пена

мрежа за проветрување

ПУ пена

џебовидно јадро

СИРИУС ФЛАМИНГО душек, 90 x 190 cm, 80/90/120/140/160/180 x 200/210 см, веќе од 15.250,00 Исклучиво висок душек со џебно јадро со зголемена цврстина, двострано обложен со ХР пена. Комбинацијата на материјали одлично го потпираат телото и даваат посебна удобност при спиењето. Овој исклучиво цврст и еластичен душек има декоративна навлака со мотиви на фламинго. Навлаката е штепована со богат слој од полиестерска вата за дополнителна мекост и удобност.

ПУ пена

5

H3

100 кг

5 зони на удобност

тврдо

носивост

30 cм

22 см

висина

мрежа за проветрување

ВИТАЛИС душек, 80/90 x 190 cм, 80/90/120/140/160/180 x 200 cм, веќе од 13.850,00 Штеповано плетиво со сребрени нишки. Повеќезонско џебно јадро со 256 опруги/м2 со висина од 2,5см со оплога од ПУ пена - тоа го чини постојано тврд душекот каде тие 5 зони на удобност се во склад со деловите на телото.

-45%

ХР пена

см

Навлака со удел на кашмир

30

16 cм

H2 џебовидно јадро

ПУ пена

мрежа за проветрување

-45%

џебно јадро

ХР пена

бои на кант трака:

мемори пена

H3

различни цврстини

100 кг носивост

30°

5

навлака која се пере 5 зони на удобност

17 см

MEMO ЛУКС душек, 80/90/120/140/160/180 x 200 см веќе од 21.450,00 Навлака: штепувано плетиво Аегис, полиестерско влакно, вискозно влакно, антибактериска навлака која се пере, странична мрежа за проветрување. Јадро: повеќезонско џебовидно јадро 256 федери/м2 во 5 зони на удобност. Слоеви од ПУ пена и слој од 6 см Мемори пена за исклучителна удобност.

-30%

2.233,00 веќе од

висина

антибактериски

HR ладно лиена пена

плетиво од кашмир

H2

85 кг

средно тврдо

носивост

5 5 зони на удобност

мрежа за проветрување

ЕРГОСАН ПЛУС душек, 90 x 190 см, 80/90/100/120/140/160/180 x 200 см веќе од 13.550,00 Анатомски прилагодлив душек од високо еластична пена која површински е брановидно профилирана во 5 зони.

26 еластични летвички

ЕКОНОМИК подница, 190/200 x 70/80/90 x 6см

www.prima-mebel.mk

13


-30% попуст на Боно, Виго, Oто креветот

БОНО бокс кревет

• модерно тапацирано заглавје • оквирот на креветот е од масивно дрво • душек со џебовидно јадро • метални или дрвени ногарки • можност за електрично подигнување на главата и нозете со далечинско управување

ВИГО

OTO

Достапни бои:

66.990,00 72.990,00 БОНО бокс кревет 200 x 160 см 95.990,00

-35%

БОНО бокс кревет 200 x 180 см 104.990,00

ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ПАОЛА програм на спални соби

попуст на програмите на Паола

• 17 елементи во програмата • 8 модели на ормани со стандардни врати и 2 лизгачки ормани

7.793,00

7.793,00

ПАОЛА кревет, 210 x 160 x 93 см, 11.990,00 *

2.782,00

ПАОЛА комода 5Ф, 91 x 89 x 50 см, 11.990,00

ПАОЛА наткасна 2Ф, 41 x 48 x 40 см, 4.280,00

квалитетни окови и рачки

19.487,00

M

kuhinja RENOLIT

CVITA

RENOLIT

Расположливи комбинации на фронтови и корпуси: ZELENA PLAVA

M

SANREMO PLAVAZELENA M TAMNA M SANREMO SONOMA PLAVAM TAMNA M HAMILTON SONOMA SANREMO M

M HAMILTON TAMNA BIJELA SONOMA SM M MCAPPUCCINO BIJELA HAMILTON SM

MCAPPUCCINO LATTEBIJELASM

*Душекот и подницата не се вклучени во цената

SM BORDO LATTE CAPPUCCINO SM SM BORDO SIVA LATTESM

SM ORANGE SIVA BORDO SM

SM ORANGESIVASM

SM

ORANGE

SM

ПАОЛА орман 3Д+2Ф со огледало, 225 x 203 x 53 см, 29.980,00 *

-30%

HOBA

колекција

ПОПУСТ

• џебно јадро (14 цм) за

ТИНА француски кревет врвна удобност

• оквирот и конструкцијата на креветот се од масивно дрво и метални спојни елементи со кутија за постелнина

61 цм

32.480,00 ТИНА француски кревет, 211 x 165 x 128 cм 46.400,00

14

Достапни бои:

www.prima-mebel.mk


-30%

HOBA

колекција

ПОПУСТ

21.980,00 ХВАР лежај со пуштање 200 x 89 x 86/78 см лежај: 200 x 140 см различни бои 31.400,00

Со функција на пуштање во лежај

Достапни бои:

4.543,00 КОМО склопливо креветче, 190 x 80 x 10 см 6.490,00

9.490,00

-30% ПОПУСТ

МИРНА фотеља, 135 x 83 x 75/63 см, лежај: 134 x 200 см, капучино, сива 13.990,00

-32% ПОПУСТ

со функција на извлекување со кутија за постелнина Едноставно склопување за едноставно пренесување

Душек со висина од 10 см и латофлекс подница

-35%

-35%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

12.343,00 веќе од

ЛУКА СТАНДАРД лизгачки ормар, 200 x 140/180 x 220 х 59 см

11.990,00 ЛУКА БЕЈЗИК ли.ормар со огледало, 200 х 135 х 59 см, бела, сонома 18.440,00

www.prima-mebel.mk

9.990,00

ЛУКА БЕЈЗИК ли.ормар, 200 х 135 х 59 см, бела, сонома 15.370,00

15


-30% ПОПУСТ

Достапни бои:

18.193,00

ДИНА аголна гарнитура 199 x 154/84 x 85/78 см, лежај: 199 x 119 см 25.990,00

23.793,00

ДИНА аголна гарнитура со раконаслони 239 x 154/84 x 85/78 cm, лежај: 199 x 119 см 33.990,00

-35%

-29%

Достапни бои:

ПОПУСТ

ПОПУСТ

16.990,00

БРАЧ лежај со извлекување 200 x 89 x 86/78 см, лежај 200 х 140 см 23.990,00

10.990,00 КЕЛН регал, 230 x 192 x 42 см, сонoма/бела, темно сонома/бел 16.990,00

со функција на извлекување

5.194,00 OCKAP ЛУКС кревет, 200 x 160 x 92 см 7.990,00

-35% ПОПУСТ

1.976,00 OCKAP ЛУКС ноќно ормарче 1Ф 3.040,00

пријател на мојот дом www.prima-mebel.mk

16

Скопје, Борис Трајковски бр.166 нас. Кисела Вода, Т:(02) 2700 232, М: 070 366 348 / Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 75 нас. Чаир T: (02) 2633 396 М: 070 267 742 М: 070 267 801 (инфо за кујни) / Скопје, ул. Ѓорче Петров бр. 7, СП Планет, Т: 072 308 505 / Куманово, ул. Димитар Влахов бр.52 тел. 031/383-360, М 075/297-321 (стар ресторан Палас)/ Прилеп, ул.Сотка Ѓорѓиоски бб (сутерен во катна гаража, Т/Ф : (048) 411 040 / Охрид, ул.Железничка бб , Т/Ф : (046) 209 939, М: 071 393 610 / Битола, ул.Довлеџик бр.230 (спроти црквата Св. Архангел), Тел. 047/216-721, М:072/279-930 / Струмица, ул.Климент Охридски бр. 89 А, Т/Ф: (034) 334 734 М: 071 284 915 Понудата важи од 12.04.2021 до 08.05.2021 или додека траат залихите. Во сите наведени цени е вклучен акцискиот попуст. Количините се ограничени. Не е возможно да се кумулираат различни видови на попусти. Не одговараме за евентуални печатни грешки и разлики во бојата. Сите цени се изразени во денари и се со пресметан ддв. /За плаќање на рати попустот се намалува во зависност од бројот на ратите и то: 5% за 12 рати, 10% за 24 рати, 15% за 36 рати и 20% за 48 рати.

www.prima-mebel.mk

Profile for PRIMA namještaj

Врвен мебел за одмор од соништата  

Понудата важи од 12.04.2021 до 8.05.2021 или додека траат залихите.

Врвен мебел за одмор од соништата  

Понудата важи од 12.04.2021 до 8.05.2021 или додека траат залихите.

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded