Page 43

TEMA: SOMMERHÅR

Tørshampoo er i høj grad et sommerfænomen, hvor man bare vil ud i solen i en fart, og det klarer tørshampooen frafranske Klorane uden at klistre eller dufte voldsomt. Der er samtidig beriget med havremælk og planteekstrakter og kan desuden fås med en smule farve til mørkt hår. Klorane tørshampoo koster vejl. kr. 109,50 for 150 ml.

Den nye H3 Hydrate Mask fra System Professional genetablerer den naturlige balance i håret, når sol, sommer og strand har sat sit præg. Glycerin og fruktose blødgør og binder fugten, og hydrate line giver på 5 minutter smidighed foruden en frisk duft af citrus og cedertræ. H3 Hydrate Mask koster vejl. kr. 299,- for 200 ml.

Smooth Infusion Conditioner fra Aveda

Spray luksuriøs næring og volumen ind i håret med

kan hjælpe til, når man bliver træt af saltvandslooket og i stedet vil have glat og skinnende hår. Balsammen, som kan bruges dagligt, er lavet til at beskytte mod luftfugtighed og dermed reducere krus. Smooth Infusion Conditioner koster vejl. kr. 260,- for 200 ml.

Caviar Miracle Multiplying Vol. Mist fra Alterna. Kuren bruges i fugtigt hår inden føntørring,

hvor den plejer, genopretter og tilfører håret masser af fylde. Caviar Miracle Multiplying Vol. Mist koster vejl. kr. 325,Tekst Malene Raith

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juni 2018  

Biler, luksus og livsstilsmagasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juni 2018  

Biler, luksus og livsstilsmagasin