Page 35

SERIER

Udvalgte premierer HBO Pose Premiere 4. Juni

Succession Premiere 4. Juni

Poseforegåri1980ernesNewYork,blandt "ballroom"-kultur, yuppie-livsstil og den litterære undergrundsscene, hvor New Jersey-parret Stan og Patty, bliver opslugt af glamouren og intrigerne.

Ny serie om familien Roy, der ejer en af de største medie- og underholdningskonglomerater i verden. Faderen er ved gradvist at trække sig tilbage i firmaet, og en ny fremtid venter familien.

Cloak & Dagger Premiere 8. Juni

The Affair Premiere 18. Juni

Første sæson af Marvel-serien om to teenagere med meget forskellige baggrunde, der opdager, at de begge har superpowers. De teamer op, hvilket gør det hele ekstra udfordrende.

Sæson 4 af den hede serie fra Long Island fuld af lidenskab, hemmeligheder og bedrag set gennem øjnene på hovedpersonerne. Hvilket lader sandheden være op til den enkelte seer.

Streaming Udvalgte premierer Netflix November 13 Premiere 1. Juni

Alex Strangelove Premiere 8. Juni

Dokumentarserie i tre dele, der kronologisk gennemgår terrorangrebene, der fandt sted i Paris i November 2015, og interviewer de overlevende ofre, brandmænd og politikere.

Filmen fortæller historien om Alex Truelove, der har helt styr på kæreste og uddannelse til at møder den homoseksuelle Elliot fra den anden side af byen. Produceret af Ben Stiller.

Luke Cage Premiere 22. Juni

Glow Premiere 29. Juni

Der er dømt superhelte styrke i 1. sæson af Marvel serien, hvor en hætteklædt tidligere straffefange kæmper for at rense sit navn og redde sit kvarter. Han er ikke ude påballade,menfolketharbrugforen helt.

Kankvinderværewrestlere?1.sæson om 1980'ernes Los Angeles, hvor en flok utilpassede kvinder genopfinder sig selv som Gorgeous Ladies of Wrestling. Komedie af holdet bag Orange Is the New Black.

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juni 2018  

Biler, luksus og livsstilsmagasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juni 2018  

Biler, luksus og livsstilsmagasin