Page 47

Der var langt mere mand end mus i glasset. Forstået som den pelsede fornemmelse, som du kan få af visse naturvine. En fejl af den ret vilde slags, der giver – i hvert fald mig – en hurtig opkastrefleks. Personligt vil jeg hellere spise mine pelsdyr, end jeg vil drikke dem ved 16 grader. Heldigvis var der for mit vedkommende kun én død mus (i et glas australsk rødvin) denne dag. Så er det bare at finde spyttespanden og komme videre til næste glas!

GOURMET

dukter på markedet, både i vinhandlere og på restauranter, og at flere bedre producenter har fået øjnene op for at producere deres vine naturligt. Det påvirker selvfølgelig den samlede kvalitet og oplevelse. Ligesom mange af os måske bare har vænnet os til, at vine kan have langt flere udtryk, end vi har været vant til i konventionelle, stramt styrede vine.

Eller også, er det vilde gået af vinen? Vi er mange, der husker, da Johanne Schmidt-Nielsen opgav alle revolutionære tendenser, faldt til patten Er naturvin blevet stueren? og gik hele vejen som husejer i mondæne Valby med realkreditlån og en dunst af småborgerligSom alt andet kræver vinsmagning også træning hed hængende ved sig. Er det samme ved at ske og tilvænning, og med tiden bliver man dygtigere for naturvinen – er den bare blevet stueren? *** til at opfatte nuancer og finesse. Ligesom der ifølge FRI VIN-folkene er kommet langt flere pro-

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil