Page 42

PRÊT-À-PARTIR

Udvalgte premierer HBO Power Premiere 2. Juli

Sharp Objects Premiere 9. Juli

Robin Williams Premiere 17. Juli

Killjoys Premiere 21. Juli

5. sæson af dramaserien Power skildrer den glamourøse klubscene i New York og dens mørke bagside. James har alt: en smuk kone, et penthouse på Manhattan og en natklub, som fungerer som skalkeskjul for en omfattende narkoforretning.

Filmen "Come inside my mind" skildrer Robin Williams' ekstraordinære liv og karriere og viser, hvordan han arbejdede med at give sine karakterer deres unikke stemme. Få indblik fra interviews med Williams samt hjemmevideoer.

Ny serie om Camille Preaker, som vender tilbage til sin hjemby for at dække historien om to myrdede unge piger. Mens hun forsøger at samle et psykologisk puslespil fra fortiden, identifiserer hun sig faretruende med de to ofre.

SYFY-serien følger en trio af interplanetariske dusørjægere, der lever en hård tilværelse men elsker at more sig. De har svoret at være upartiske, mens de jager dødsensfarlige eftersøgte rundt i et fjernt system.

Streaming Udvalgte premierer Netflix Recovery Boys Premiere 29. Juni

Somebody feed Phil Premiere 6. Juli

Like Father Premiere 3. August

Orange is the New Black Premiere 27. Juli

Følg fire unge mænd, der går på afvænning efter stofmisbrug og kæmper for at hele ødelagte venskaber, få tilværelsen op at stå og lægge fortiden bag sig, i denne dokumentar om styrke og mod.

Film: Da den unge workaholic bliver efterladt ved alteret, ender hun med at tilbringe sin honeymoon med den sidste person, hun troede mulig: sin fraværende far. Og det ændrer skæbnen for dem begge.

Dokumentarserie med Phil Rosenthal, som tager seerne med til Venedig, Dublin, Buenos Aires, København, Capetown og New York på sine muntre madrejser i selskab af familie og venner.

OITNB er tilbage med 6. sæson fra kvindefængslet i Litchfield, der byder på en helt ny start efter en kaotisk 5. sæson, men meget mere er der heller ikke ude om sæsonnen endnu.

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil