Page 39

GETAWAY en forælder med, og selvom der var dejligt stranden, supplerer sønnen havbadet med halvanden time i det store bassin. Han afprøver alt fra det dybe, det varme udendørs, boblerne og børnebassinet. Mens jeg smækker benene op og slapper af på en solseng ved kanten imens. Hele dynen sluttes af med en tur i saunaen, inden vi går tilbage på vores værelse og lægger badetøj som muslingeskaller til tørre på vores store terrasse.

Afslapning og god mad Værelset er indrettet som en lejlighed med et lille anretterkøkken, stue, forældresoveværelse samt alkove med køjeseng bag et tykt gardin. Det hele er vestvendt, så her er rigelig med sol også sidst på eftermiddagen, og det er super dejligt at slappe af på altanen og kigge ud over græsplænerne fulde af glade børn, der spiller boldspil og kaster med frispee. Området er stort og her er rigelig med plads, så det på ingen måde føles belastende med de mange poder. Dog er hotellet ej heller fuldt belagt denne hverdag. Som solen når trætoppene er det mere end på høje tid at tænke på aftensmad. Adskillige folk er allerede begyndt at gå aftentur, og vi er da også de sidste, der indfinder os i restauranten kl. 20.30. Her skal vi have en to retters menu, der til min store glæde består af forret og hovedret. Når man ikke er det store dessertøre er det nemlig unægtelig rart, at kunne vælge den til og ikke fra.

Sønnen går direkte i burgerbuffetten, hvor han samler et par stykker selv, inden han spotter en legekammerat fra Danmark, og får så travlt med at skifte det voksne selskab ud med et alderssvarende, at han helt glemmer at kaste sig over softicemaskinen. Fedt! Så kan vi nemlig i stedet nyde den kolde hvidvin, en

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil