Page 15

LE MANS bilerne og indsamle data, som senere kan blive brugt i de helt almindelige produktionsvogne. "Samtidigt præsenterer vi den helt nye BMW 8-serie Coupé. At lancere denne bil til dette unikke løb er meget specielt for os. Dette er første gang, at racerudgaven rammer vejen før den tilsvarende produktionsbil. At se begge biler side om side i Le Mans er virkelig et højdepunkt,” fortsætter Jens Marquardt.  Og det er jo ikke en hvilken som helst BMW. 8-serien er BMWs flagskib, og den nye store sportscoupé er et imponerende skue med sit beasty nye design.

Gennemsyret luksus

udstødning og hele dynen. Og så den mere afslappede direktionsvogn BMW 840d xDrive Coupé med en sekscylindret dieselmotor og 320 hestekræfter. Den luksuriøse vogn har lang akselafstand, men det er ikke noget, der kommer bagsædepassagerer til gode, erfarer jeg, som jeg sætter mig ind på forsædernes tykke læder. Det er en coupé, ikke? Her er der hverken bagdøre eller plads til namsefingre på bagsædet. Næh, kyl så hellere golfsættet, shoppingposerne eller pelsen derom, og stræk stængerne ud bag rattet. Gennemsyret luksus.

Masser af danskere

Det er der så ikke meget af i de rå BMW M8 GTE racerbiler, der ruller på banen lørdag eftermiddag. Silkeklædet blev løftet af den 4,843 meter lange og 1,9 me- 24 Heures du Mans er en sand bilfestival, der samler ikke ter brede vogn aftenen før løbsstart og blottede dermed bare folk, men også vogne fra hele verden. den nye imponerende front med den store selvsikre nyreformede grill (altså super nyreformet er den jo ikke rigtig Har man en spændende bil, er det her stedet, man kører til længere). for at få den beundret, og har man ikke en, tager man hertil for at kigge på de andres. Som jeg bevæger mig rundt i BMW 8-serie Coupé kommer til Danmark i november den allestedsnærværende lugt af grillkul møder jeg for ekmåned i to udgaver: BMW M850i xDrive Coupé med en sempel en flabet McLaren 650, oplever en tyk ældre herre ny 4,4 liters V8-motor med M Performance TwinPow- lave rullefald ud af en klassisk Testarossa, og folk der klaper-teknologi og hele 530 hestekræfter, der sender fra 0 til per i begejstring, som tre Super 7 kører forbi. Kan man lide 100 km/t på bare 3,7 sekunder. Med firehjulstræk, sports- biler, eller har man en bilglad søn, er Le Mans simpelthen

Foto: BMW

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Juli/August 2018  

Biler, luksus og livsstil