Page 58

PRÊT-À-PARTIR Vinteren står utvivlsomt for døren. Kulde, regn og blæst har allerede gjort sit indtog, og vi har derfor ikke bare brug for ekstra pleje, vi har også brug for at være gode ved os selv. Og ved andre, nu hvor julen jo iøvrigt også nærmer sig, ikke? Og apropos selvforkælelse har Elizabeth Ardens bedst sælgende serum i kapselform netop fået selskab af en helt ny og luksuriøs tørserum, Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum. De biologisk fremstillede enkeltdosiskapsler indeholder hver især en potent dosis C-Vitamin, som sammen med ceramider trænger dybt ned i huden, hvor den beskytter, lysner og bekæmper hyperpigmentering. Hudtonen bliver mere jævn, gløden boostes og huden mere klar. Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum koster vejl. kr. 420,for 30 styk.

November Inspiration Paco Rabanne har netop lanceret en ny mørk og forførende variation af Pure XS med tilføjelsen Night, som passer perfekt til årstiden og er fuld af sødme og varme.

Krydret ingefær og ginseng akkord efterfølges af karamelagtig myrra (det er jo snart jul) og vanilje, på en varm bund af mørk kakao. Krydret, orientalsk og helt uimodståelig. Pure XS Night koster vejl. kr. 550,- for 50 ml.

Fiilit Parfum du Voyage er et fransk parfumehus, som netop er blevet introduceret i Danmark.

Alle parfumerne er unisex og handler om skønheden ved at rejse, og derfor er hver af de i alt ti nye dufte opkaldt med referance til destinationer som Bali, Cuba, Provence osv. og skabt med omtanke for miljø og natur. Mellem 87 - 100 procent af ingredienserne er naturlige, og de essentielle olier leveres af bæredygtige lokalproducenter. De fås naturligvis i rejsestørrelse med tilhørende refiller. Fiilit Parfum du Voyage koster vejl. kr. 499,- for 50 ml.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin November 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin November 2019  

Biler, luksus og livsstil