Page 55

fra startåret 2006. I Soleravinen får du mørk dybde, Her får du den solsmadrede vin, der står ude året rundt nødder og en intensitet, der minder om tjære eller olie. i de buttede glasballoner i op til 5 år. Hvorefter vinen Vild oplevelse, som du bør unde dig selv, når du sidder tages ind og lagres på cognacfade. Brun, nøddeagtig vin tilbagelænet i en virkelig blød stol. Med puf.*** og min absolutte og klare favorit. ÅRHJA, den smager godt af blide, varme krydderier, svesker, figner, kastanjer, kys og nødder. Giver mig lyst til fed, blå ost, løse bukser, ild i pejsen og godt selskab.

Frederiksdal Rancio

Frederiksdal Sur Lie ‘Sur Lie’ er en fransk tradition, hvor vinen ligger på bundfaldet i en længere periode, hvilket giver en federe, dybere og rigere vin. Kæmpelækkert og det stik modsatte af ”surt”. Tværtimod har den nærmest lidt marcipan eller mandler om du vil, fra kirsebærsten. Et lidt lettere, mere elegang bud på din risalamande-vin end likøren. Din nye, bedste ven til en chokoladefondant. Og ost. Masser af fed, cremet og smagfuld ost.

Frederiksdal Solera Solera er - inspireret af Sherrytraditioner – meget forenklet, at man har en række fade, man tapper en smule af hvert år og fylder op med ung vin. Den unge vin tager smag af den gamle, og derfor kan man også godt sige, at Frederiksdals Solera-vin er hele kirsebæreventyret samlet i én flaske – da Solera-systemet har vin tilbage

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin November 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin November 2019  

Biler, luksus og livsstil