a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 58

PRÊT-À-PARTIR

Duften af forår 2020

Som del af Les Eaux kollektion har Giorgio Armani sendt fire nye unisex Armani Privé haute couture dufte ud i foråret: Thé Yulong, Gardénia Antigua, Rose Milano og Jasmin Kusamono. Rose Milano er en chypre duft med blomstende citrusakkorder fra bergamotte og primofiore citron, efterfulgt af et flor af damascus rose og jasmine absolute på en meget træagtig bund af patchouli. Rose Milano EdT koster vejl. kr. 995,- for 100 ml.

Det er i år 20 år siden at Kenzo skabte den ikoniske duft Flower By Kenzo med inspiration fra slanke duftløse valmue, og det bliver fejret med den nye variation med tilnavnet Poppy Bouquet. Den røde blomst har nu fået selskab af sprød nashipære efterfulgt af pink bulgarsk rose, blomstrende jasmin og gardenia, som hviler på en bund af blød og cremet mandeltræ. Poppy Bouquet EdP koster vejl. kr. 660,- for 50 ml.

Black Opium fra Yves Saint Laurent er kommet i en ny glitrende variant, Neon, som giver tonerne af kaffe,

Lancôme går naturligvis også dette forår i møde med en skøn La Vie Est Belle med tilføjelsen Intensément.

vanilje og cedertræ modspil af skønne citrusnoter og blomsterakkorder. Dragefrugt, mandarinessens og cedratessens åbner den nye duft efterfulgt af akkord af appelsinblomst, tempeljasmin og hibiscusblomst på den mørke klassiske signaturbund. Black Opium Neon EdP koster vejl. kr. 470,- for 30 ml.

Den nye røde EdP af den klassiske duft åbner med et brus af bergamot, pink peber og røde hindbær, fulgt af blomstrende jasmin, appelsinblomst og heliotrop på en bund af med sød vanilje, patchouli, sandeltræ og ikke mindst iris. La Vie Est Belle Intensément koster vejl. kr. 665,- for 50 ml.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil