a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 54

STREAMING

Udvalgte premierer Netflix Spenser Confidential 6. Mar

The Valhalla Murders 13. Mar

Ozark 27. Mar

Godzila King of Monsters 30. Mar

Actionfilm: Den tidligere betjent (Mark Wahlberg) og fængselsfange Spenser undersøger sammen med den ambitiøse MMA-fighter Hawk en dyster sammensværgelse med tråde til to døde politifolk fra Boston.

Sæson 3: Casinoet er i fuld gang, men Marty og Wendy kæmper for at holde sammen på familien og situationen status quo. Det ændrer sig dog da Wendys bror, Ben, kommer til byen, og alt bliver kaos.

Sæson 1: Den islandske politibetjent Arnar bliver sendt hjem fra København for at undersøge den første seriemorder på Island. Mordene ser ikke ud til at have meget til fælles, før de forbindes med et forladt drengehjem med navnet Valhalla.

Film: Da forhistoriske supermonstre, som indtil nu kun har været kendt som myter, rejser sig fra deres æoner gamle hvilesteder, går de efter verdensherredømmet, og efterlader ikke menneskeheden mange chancer for at overleve.

Streaming Udvalgte premierer HBO Breeders 3. Mar

Westworld 16. Mar

Black Monday 16. Mar

The Plot Against America 17. Mar

Komedieserie: Martin Freeman og Daisy Haggard spiller hovedrollerne som to hårdtarbejdende og udkørte forældre i en hverdag, hvor de både elsker deres børn til månen, men også somme tider ønsker dem hen, hvor peberet gror.

Sæson 2: Historien om en gruppe outsidere, der gik op imod klubben af ældre, magtfulde mænd på Wall Street og endte med at styrte verdens største finansielle system i grus den 19. oktober i 1987 - også kaldt Sorte Mandag.

Sæson 3: En række nye, prominente navne slutter sig til det etablerede cast, bla. Aaron Paul (Breaking Bad), men der er også gensyn med bla. Ed Harris, som 8 nye afsnit folder sig ud i historien om mennesket og maskinerne.

Miniserie: I en alternativ virkelighed i 1940’ernes USA, følger vi under 2. Verdenskrig en jødisk arbejderklassefamilie, hvor den populistiske flyhelt, Charles Lindbergh, bliver præsident og driver landet i en fascistisk retning.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil