a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 50

PRÊT-À-PARTIR

Foto Søren Gammelmark / Alchemist

Michelin 2020: De færreste mangler en mening om Michelin-guiden, og mange ynder at kritisere den mere end 100 år gamle dame. Men én ting er sikkert, den aldrende guide kan stadig få både kokke, restauratører og presse helt op i det røde felt! I år var det nordiske Michelin-show rykket nordpå til den smukke, norske kystby Trondheim. Og er der noget, nordmændene kan, så er det at arrangere en fest! Det smagte af fiskekonger og oliepenge, da der til Michelin-efterfesten blev disket op med trøfler, skaldyrsstation, chokoladesalon og et helt chambre séparée kun med Barbera-rødvin.

Rygtebørsen kørte allerede tilbage i november, da Trondheim blev offentliggjort som location. Betød det, at Trondheim havde stjerneregn i udsigt? Kom Norge, der i 2019 lå og fedtede på i alt otte stjernerestauranter, for alvor med i guiden? Og bliver Danmark i så fald forbigået? Analyser, forudsigelser og almen sladder er alt sammen en del af den mystik, der smyger sig om Guiden og de tophemmelige inspektører med skæg og blå briller. Hvert år bliver vi lige dele ekstatiske, når stjernen endelig rammer, som børnefornærmede, når Fyn (Falsled Kro) igen forbigås. For ikke at tale om Wassims (Frederikshøj i Århus) helt oplagte, men åbenlyst fraværende 2. stjerne - don’t mention the war!

Overflod og luksus, som vi bedst kender Den lille Røde, der i år overraskede med introduktionen af kompleEn fest kun for vindere mentærfarven: Den grønne Kløver, Michelins nye bæredygtighedsemblem. Michelin er legendariske, når det kommer til uforudsigelighed, men én ting er sikkert: Er man inviteret til Det lange forspil overrækkelsen, er ens navn 99,9% sikkert også at finde i guiden et sted. Overrækkelsen er støvsuget for dem, Selve festen var mildt sagt ”veldig fin”, men det store op- der må se sig forbigået, de er simpelthen ikke inviteret. bud af stjernekokke og pressekorps var langt fra fløjet Men hvilken plads, du så får i Den lille Røde, det er nordpå for efterfesten. For Michelin-uddelingen er tra- uklart. Det kan være som 1, 2 eller 3-stjernet, bib-gourditionen tro 5% fejring og 95% optakt og analyse. I år mand, plate eller som noget helt nyt i år: ”Sustainability Award” eller sustainability emblemet. ingen undtagelse.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil