a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 28

PRÊT-À-PARTIR

tiden er ST-Line-versionen med et andet frontdesign (og selskabet også inkluderer Malene, heldigvis), får jeg det bedre med Puma. Jo, den ser i hvert fald ud som om, den er på spring, hvor konkurrenten Crossland X fra Opel mere ser ud som om, den er for svag til overhovedet at køre.

usexet, bliver det instrumentbordet. Der er ikke meget nytænkning over det, måske på nær den trådløse oplader af mobiltelefonen, men omvendt er det måske netop genkendeligt for Ford tilhængere. Det er jo biler til folket, der her. Og det der ikke er af finesse i instrumenterne, er der til gengæld i motorrummet.

Ford kan, helt ærligt, ikke det med at indrette en førerplads, der er lækker. Mondeo, Fiesta, Focus… det er triste plastiklandskaber med knapper med udtværet skrift, en touchscreen tilfældigt placeret og materialer, som ville få alarmerne til at gå hos Audi i Ingolstadt. Det er ikke meget bedre i Puma.

Jeg kører først den lille motorvariant med 125 hestekræfter, som jeg finder både komfortabel og frisk nok til hverdagsbrug i byen. Ford laver nogle fantastiske smooth manuelle gearkasser, denne her er ingen undtagelse, og rat og speederrespons er kontant på en behagelig måde.

Med 155 hestekræfter strammes det hele så mere op. Nu er der for alvor gang i de sporty køreegenskaber og meget mere at give af på lande- og motorvej. Den lille crossover bliver mere underholdende og ligger super godt i svingene i bjergene bag Malaga, men er i sagens natur også mere hård i undervognen. Og stueplanterne klarer vist næppe heller mosten omme Det stærkeste kort er køreegenskaberne. Dem kan i boksen. Ford virkelig ramme plet med i forhold til, hvordan det kan halte i kabinen. Titanium-versionen kører Men så er det selvfølgelig bare om at komme i gang komfortabelt og nemt, men det er ST-Line-udgaven, med vandslangen. Praktikken er omdrejningspunksom koster beskedne tusinde kroner mere, som man tet, men begge varianter af Puma er både friske og vil have - især hvis sjov gerne må snige sig ind. har virkelig gode køreegenskaber. Det skal blive Men jeg trøster mig med, og det trøster ganske fint, at Puma er toppet op med en masse udstyr (alufælge, klimaanlæg, lændemassage, stor touchscreen og meget mere) selv i den billigste. Og så har den flere hestekræfter for pengene end de fleste konkurrenter.

spændende at se, om danskerne tager den nye lille I modsætning til næsten alle biler i denne mi- bjergkat fra Ford til sig." *** ni-SUV-klasse, så har Puma ST-Line vejgreb som en sportsvogn, et styretøj med en grad af føling og en Den nye Ford Puma er allerede introduceret i Dansublimt afstemt undervogn.” mark, prisen starter på kr. 225.000,-

Hvad synes Malene? "Juryen er stadig ude på designet. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om der er lidt fornøjet frø over fronten, eller om jeg faktisk synes, det er befriende anderledes. En ting er i hvert fald helt sikker: Ford Puma er meget mere formstøbt og velskabt end EcoSport, som den jo skal erstatte. Den er meget mere let og aerodynamisk at se på, ikke mindst takket være de flade forlygter og coupéagtige bagende, mens SUV-udtrykket og fordelene ved det er bevaret. Eksempelvis den behagelige siddehøjde, som gør det nemt for lange mennesker at komme ud og ind af bilen eller sætte børn til rette på bagsædet. Sidstnævnte rummer iøvrigt fint to børn, men kan blive lidt trangt for voksne i længden. Så er Puma altså heller ikke større. Skal jeg sætte fingeren på noget decideret

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil