a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 27

AUTOPILOTERNE

bagagerummet, i praksis der, hvor reservehjulet plejer at ligge, som lige præcis kan rumme en kabinekuffert. Det kan man bruge til at sætte højere ting ned i, såsom golfsættet eller de nye stueplanter, og så er det vandtætte rum desuden udstyret med en prop i bunden, så eventuel jord og snavs kan skylles af og ledes ud. En sjov ny gimmick, men også endnu en understregning af, at det her er en praktisk vogn skabt til at blive brugt. Hvilket muligheden for aftageligt og vaskbart stof på sæderne i kabinen iøvrigt også indikerer.

hybrid betyder, at vognen er udstyret med et lille batteri, der opsamler overskydende energi fra rullen og nedbremsning, som så bruges til at drive bilens elektriske systemer og assistere benzinmotoren en smule ved blandt andet acceleration.

Hvad synes Morten?

“Ford kunne slippe af sted med meget, når det kommer til den nye Puma. Det kræver nemlig ikke ret meget at overgå EcoSport, som den altså afløser: Mage til bedaget, bøvet og bedøvende ligegyldig bil Udstyrsniveauet på indgangsmodellen er som ud- skal man lede længe efter. Jeg vil næsten hellere have gangspunkt højt med for eksempel aktiv sporas- en Dacia Lodgy end en Ford EcoSport. Det er lige sistent, der sammen med fartpiloten (adaptiv kan ved, i hvert fald. tilkøbes) kan gøre køkørsel meget mere behagelig. På midterkonsollen kan man så som sagt vælge mel- Ford har ikke taget det afslappet med Puma. Den er lem de forskellige køremodes: Eco, Sport, Slippery alt det, som EcoSport ikke var - frisk at se på, udog Trail, der er lændemassage i forsæderne samt styret med topmoderne motorer og det nyeste udvarme - også i forruden - og indfældelige sidespej- styr, underholdende og komfortabel. Frisk at se på er le. Det er også muligt at få et nydeligt 12,3” digitalt neutrale ord fra min side, for jeg er ikke færdig med display bag rattet (standard på ST-Line). Ford Puma at bearbejde designet; Puma ser i værste fald skeløjet kommer til at begynde med med en 3-cylindret 1.0 og amfibie-agtig ud, især på billeder og især i udstyrliters mildhybrid EcoBoostmotor med henholdsvis sversionen Titanium, som er “basisversionen”. I løbet 125 og 155 hestekræfter og seks manuelle gear. Mild af to dage i Malaga, hvor mit selskab det meste af

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil