a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 26

PRÊT-À-PARTIR

"Skal vi lige sætte den i Trail-mode?" forslår Morten retorisk og trykker på knappen. Vogntypen, vi kører i her på den støvede spanske grusvej, er egentlig mest egnet som praktisk bybil, men det skal man nu ikke lade sig begrænse af. I hvert fald ikke, hvis det er den helt nye Ford Puma, man har sat sig bag rattet i. En citycrossover, der nok er gennemført praktisk, men absolut ikke er kedelig at køre af den grund. Autopiloterne er nok engang taget sydpå, denne gang for at testkøre den nye bilmodel fra Ford.

Hvor er vi? Vi befinder os i de vinterblege bjerge ved Ronda nordvest for Malaga, Spanien, hvor Ford har inviteret til international testkørsel af deres helt nye bjergkat: Ford Puma. Malaga har i dagene op til vores besøg været plaget af voldsomt regnvejr og sågar sne, men heldigvis er solen nu kommet frem, og vinden bringer anderledes behagelige 20 grader med sig.

Hvad kører vi i? Hvis navnet Puma virker bekendt, er det fordi det i Ford-sammenhæng, har siddet på en særlig lille sportscoupe fra 1997 til 2020, der var baseret på en Fiesta. Den nye Ford Puma er derimod en helt anden, nemlig en kompakt crossover, der skal afløse den lille SUV: Ford EcoSport. Puma er dog lidt lavere, lidt bredere, lidt længere og meget mere elegant.

Hvad er nyt? Det specielle design på fronten skal gøre Puma let genkendelig i trafikken med de højtsiddende Ford GT inspirerede forlygter, højtsiddende grill og let fremskudte kofanger. Fra siden er navnlig buen over baghjulet markant, her er de obligatoriske tydelige skærmkasser, og bagenden har fået et let coupé look. Og mens vi er ved bagenden, så er Ford selv pænt hypede over bagagerummet. Der er nemlig dels en praktisk hattehylde, eller rettere afdækning, men dels også den nye opfindelse, som de kalder Megaboks. Et gummibelagt firkantet rum under gulvet i

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil