a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 21

PEUGEOT 2008 instrumenterne, når jeg indstiller sædet. 2008 kan naturligvis også udstyres med den nyeste sikkerhed- og selvkørende teknologi såsom vejbaneassistent, skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot. Jeg har dog sagt det før, men jeg bliver altså lige nødt til at påpege det igen: jeg er ikke tilhænger af sidstnævnte sidder på en pind i venstre side bag rattet. Også selvom man utvivlsomt vænner sig at betjene den med tiden. Pindfumleri forstyrrer min kørsel og adaptiv fartpilot bør derfor sidde på rattet. Bum. Og mens vi er ved sikkerheden skal det naturligvis også lige nævnes, at 2008 ligesom 208 som udgangspunkt er udstyret med fire EuroNCAP stjerner. Men radaren, som ser fodgængere og cyklister og dermed opgraderer vognen til fem stjerner, kan naturligvis tilkøbes.

Elektrisk elegance

iCockpit med en touchskærm på enten 5, 7 eller 10 tommer, og det nye 3D instrumentpanel bag det lille sportsrat har farverig 3D effekt (Peugeot kalder det selv lidt ambitiøst for hologram) og sidder så højt, at det fungerer som en slags head-up display. I princippet. For jeg er altså så lang (185 cm), at rattet desværre spærrer for udsynet til

Peugeot 2008 kommer i tre forskellige benzinvarianter, to diesel og en fuldt elektrisk, og jeg lægger ud bag rattet på den største benzinvariation med 155 hestekræfter. Under hjelmen ligger en 3 cylindret 1,2 liters motor, og den fungerer rigtig godt sammen med det smooth 8-trins automatgear. Det skifter helt som det skal også på stigninger og rundt i svingene i de provencalske bjerge, vognen ligger godt fast på asfalten og er ikke for blød eller gyngende. Tværtimod føles den lidt hårdere, hvilket i min bog er rart, uden at den på nogen måde er ukomfortabel.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil