a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 11

BMW X3 M

nemlig ikke på lækkert gear, kulfiberdetaljer og dynamiske referencer. De blå og røde farver fra M-logoet går igen på stikningerne på midterkonsol, instrumentbord og det helt fantastiske tykke rat i fed læder. Her finder man også de klassiske røde M1 og M2 præferenceknapper, som kan indstille køregenskaberne til to individuelle kørestile. Kørestil- og modes vender jeg tilbage til, for mens jeg er ved det rat, vil jeg naturligvis fluks skamrose BMWs nemme og intuitive adaptive fartpilot. Det kan flere premiumvogne lære af. Ingen nævnt, ingen glemt.

nemt kan sætte i Drive uden at skulle i Neutral først, men senere erfarer jeg, at jeg så bare i stedet kommer til at sætte den fast i Neutral, når jeg skal bakke. Men flot ser gearskifteren unægtelig ud og på toppen kan jeg iøvrigt styre omdrejningerne med et tryk på en knap, så jeg lige kan lave en hurtig overhaling på motorvejen. Hvis man har lyst. Jeg mangler nu aldrig moment, ej heller når jeg kører i Efficiency-mode.

Et tryk på den lille knap i venstre side af rattet, så er den sat. Bum. Med et nyt tryk starter også vognbaneassistenten, og så kan jeg bare læne mig tilbage og nyde kørslen. Afstand til forankørende ændres på en knap nedenunder og en lille vippeknap kan sætte farten yderligere op eller ned. Sådan bør alle selvkørende systemer være. Ud over at jeg på de røde knapper på rattet kan lynindstille mine personlige kørepreferencer, kan jeg sætte rat og undervogn i Comfort, Sport og Sport+ via klikknapperne i midterkonsollen, samt vælge køremodes fra Efficient over Sport til Sport+. Den nye avancerede gearknop til den automatiske 8-trins M Steptronic gearkasse er et kapitel for sig. Umiddelbart er jeg tilfreds, fordi jeg

Jeg sidder meget komfortabelt i det behageligt omsluttende sportssæde, og heroppe bag rattet forekommer vognen unægtelig mere voluminøs, end den syner udefra. Det kan godt være, at det er en mellemklasse SUV det her, men den høje siddeposition og den behagelige udsigt over trafikken, får mig faktisk til at føle, at det er en lagt større model, jeg befinder mig i.

480 veloplagde araberheste

BMW X3 M er udstyret med en firecylindret 3 liters benzinmotor med 480 hestekræfter, der uden at anstrenge sig synderligt kan trække vognen fra 0 - 100 km/t på blot 4,2 sekunder. Jep, der er smæk for skillingen, og selvom jeg altid vil savne V8-lyd i en hurtig bil, så brummer X3

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Marts 2020  

Biler, luksus og livsstil