Page 58

PRÊT-À-PARTIR Proenza Schouler kombinerer det traditionelle med hightech i den blomsterfulde duft Arizona Eau de Parfum. Duften inviterer på et varmt ørkeneventyr med friske noter af hvid Torch kaktusblomst, en kaktus, der blomstrer om natten en gang om året.

Med respekt for naturen og takket være banebrydende teknologi bliver dens duft indfanget og reproduceret, uden at skade miljøet, og danner sammen med jasmin, appelsinblomst og cremet orris, samt strejf af musk og cashmeran, en fortryllende og særlig ny duft. Frisk, moderne og endeløs som Arizonas ørken. Arizona Eau de Parfum koster vejl. kr. 695,- for 50 ml.

Maj favoritter Det er lykkedes Lancômes eksperter at stabilisere en høj koncentration af C-vitamin i det nye effektive plejeprodukt Visionnaire Skin Solutions 15%

Vitamin C. Blot 4 -5 dråber dagligt bekæmper aktivt den triste tone og de fine

linjer, og gør huden velplejet at se på. C -vitamin er nemlig kendt for sin evne til at booste hudens collagenproduktion, så den genvinder sin fasthed, og hjælper desuden med til at døde hudceller afstødes, så huden fremstår strålende ren og glat. Påfør altid dagcreme med SPF efterfølgende. Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C koster vejl. kr. 590,- for 20 ml.

Også ung hud har brug for pleje, og det sørger de tre nye Aqua Super Con-

centrate produkter fra Biotherm for. Vælg mellem Glow, der giver glød med

et vitamin complex og korrigerer ujævn hudtone, Pure, der ved hjælp af salicylsyre opløser talg, fjerner døde hudceller og giver mere smidighed, eller Bounce som fugtgiver med hyaluronsyre og beroliger huden. Alle afhjælper de individuelle behov og indeholder naturligvis Biotherms helende og plejende Life PlantonTM water. Aqua Super Concentrate koster vejl. kr. 199,- for 50 ml.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil