Page 56

PRÊT-À-PARTIR

En duft af sommer

Giorgio Armani indfanger sommereftermiddagens bløde lys med den nye blomstrende Light di Gioia.

Den åbner med friske citrusfrugter og knopper af jasmin, med en hvid og klar gardenia i hjertet samlet på en bund af trænoter, som bådebroen på en varm sommerdag, og musk og amber. Sammen med den gyldne duft relanceres også tre tidligere dufte fra Gioia kollektionen: Acqua, Air og Sky. Light di Gioia koster vejl. kr. 555,- for 50 ml.

Man ved, at sommeren er lige om hjørnet, når Escadas nye limited edition duft lanceres. Miami Blossom hedder den i år, og som traditionen byder, er der tale om en frisk cocktail fuld af frugt, sol og sødme. Også et flor af hvide blomster træder frem med vandmelon og appelsin omkring et hjerte af tiarablomst, jasmin, tuberose og ikke mindst: frisk ananas. På bund af sandeltræ og musk. Miami Blossom koster vejl. kr. 475- for 50 ml.

Dolce & Gabbanas nye Light Blue Sun duft

Sommeren er lyserød og fuld af roser hos Lancôme

har i år hentet inspiration på Capri. Den er som altid sprængfyldt med saftige citroner, sol og grønne Granny Smith æbler, der nu får følgeskab af havnoten ozonakkord og frisk kokosnøddevand. Den hvide rose og blide jasmin er tilsat blomstret frangipani på en bund af cedertræ, amber, sød Bourbonvanilje og et strejf af musk. Som sommer ved middelhavet. Light Blue Sun koster vejl. kr. 510,- for 50 ml.

med deres nye variant La Vie Est Belle En Rose. Den søde klassiske duft af bergamot og rosa peber får nu følgeskab af et blomstrende hjerte af blide pæoner, akkorder af damascene rosenolie og centifolia rose absolut, mens liljekonval giver sprødhed på bunden af sandeltræ, musk og den velkendte irisrod. Feminin, blomsterfuld og livsglad. La Via Est Belle En Rose Edt. koster vejl. kr. 555,- for 50 ml.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil