Page 38

PRÊT-À-PARTIR Det er altid lidt sjovt, når folk reagerer på den vogn, man kører rundt i. Somme tider er det selvforskyldt, fordi man selv har sat den til at støje lidt, somme tider fordi den er nu og andre gange fordi vogntøjet ser anderledes ud. Når man kører rundt i den nye Cupra Ateca er det på grund af det hele.

deres anden model. For den første er nemlig denne her Cupra Ateca. Ateca er, for lige at samle trådene og genkendeligheden, navnet på Seats allerførste SUV (der som altid er opkaldt efter en spansk by landsbyen Ateca i nærheden af Zaragoza), der blev introduceret i 2016.

For nok kan den friske SUV, som jeg selvfølgelig har sat i et spruttende Cupra-mode, virke bekendt og så alligevel ikke. Stylingen, kofangerne og det store logo på fronten er helt sit eget, vognen er ny i trafikken, og det er al sammen med til at gøre det ekstra underholdende at køre rundt i den første vogn fra det nye mærke Cupra.

Nuvel, måske er en mellemstor SUV ikke det mest veloplagte valg til en dynamisk vogn, kan man tænke, men den tanke holder kun til man står foran den. SUV er det folk vil have i disse tider, og denne her friskere end langt de fleste.

Cupra har nemlig ikke holdt sig tilbage med virkningsfuld styling som gør SUV’en flabet at se på og Friskere end de andre giver den sit helt eget særpræg med det onde sorte hønsenet, kobberfarvede snu rævelogo (frit fortolMen endnu kan den altså ikke løbe fra det. Det nære ket, den kunne også ligne en Manga superhelt med slægtskab med Seat, men det er der egentlig heller rottehaler) på fronten, frække 19" kobberfarvede ikke nogen grund til. Navnet er nemlig allerede et fælge (ekstraudstyr), navn under grillen og ikke etableret brand i sig selv, så ved at skille det ud som mindst: fire fæle afgangsrør på bagenden. Den slags selvstændigt bilmærke, behøver man derved ikke bliver bemærket i trafikken. begynde forfra med branding og forklaringer. Seats kunder kender skam allerede Cupra og ved, hvad det “Mor, jeg vinkede til manden, der var henne og kigge betyder, da var navnet på Seats kraftfulde topmodel- ind i bilen,” smiler sønnike, da jeg kommer tilbage ler frem til 2018. Deres køreglade GTi-udgaver. fra supermarkedet. Og nej, det var ikke en børnelokker. Det tror jeg i hvert fald ikke. Drengen sidNu er Cupra altså som sagt gået for sig selv, og lige der nemlig godt gemt bag tonede ruder på bagsædet, om lidt sender de deres allerførste selvstændige mo- næh, lokkeren er nok snarere bilen selv. For det er del Cupra Formentor på markedet. Som altså bliver ikke bare her på parkeringspladsen, at folk lige skal

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Maj 2019  

Biler, luksus og livsstil