Page 57

SKØNHED Det super populære amerikanske mærke It Cosmetics er netop blevet lanceret i Dan-

mark. Brandet er kendt for sin succesfulde bestseller CC+ Cream with SPF 50+, som kvinden bag mærket, Jamie Kern Lima, har udviklet sammen med plastikkirurger. Med en fortid som nyhedsoplæser og plaget af hudsygdommen Rosea skulle hun nemlig daglig dække huden bag ubehagligt tykke lag makeup. Hun besluttede derfor at udvikle dette alt-i-et produkt, som kunne opfylde samtlige af hendes behov, og CC cremen fungerer derfor ikke bare som foundation, men nærer og plejer også huden med fugtgivende anti-aging serum, poreminimerende primer, SPF 50+ og lysenende farvekorrigering. Ikke overraskende er cremen nu den bedst sælgende i USA. CC+ Cream with SPF 50+ koster vejl. kr. 290,- for 32 ml.

Skiftet mellem fugtig kulde udendørs og tør varme inde kan få huden til at blusse op. Derfor kan en beroligende ansigtsmaske være ekstra tiltrængt i disse dage.

Rénergie Multi-Cica Gel Apaisant fra Lancôme er en ef-

fektiv kølende maske i single doser, som øjeblikkelig beroliger og styrker huden med fugtgivende ingredienser som glycerin og provitamin B5. Den lette og forfriskende gelemaske kommer i en æske med syv doser, som kan bruges dagligt i en uge eller efter behov. Rénergie Multi-Cica Gel Apaisant koster vejl. kr. 510,-

Nok er det stadig koldt, men de skønne nye forårskollektioner er alligevel

begyndt at pible frem på diskene rundt omkring i landet. Chanel har for eksempel et par nye Le Vernis farver klar til neglene, en stærk koralrød og så denne her naturlige smukke lysebrune nuance Bleached Mauve. Et lokkende forvarsel om hvilke farver vi har i vente i 2019. Le Vernis Bleached Mauve koster vejl. kr. 210,-

Har man sart hud, er det unægtelig en god ide at bruge skånsomme produkter i bru-

sebadet. Hydra-Protective Shower Gel fra A-Derma renser og fugter nænsomt selv skrøbelig hud med den naturlige aktive ingrediens Rhealba, som udvindes af økologiske havrespirer. Den beskyttende vaskegel har en hudneutral pH værdi og kan bruges af hele familien (børn fra 2 år). Købes på apoteket. Hydra-Protective Shower Gel koster vejl. kr. 109,5 for 500 ml.

Tekst Malene Raith

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Februar 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Februar 2019  

Biler, luksus og livsstil