Page 52

NYE FILM OG SERIER

Udvalgte premierer HBO Den som dræber Premiere 1. Feb

Sæson 1: Hele første sæson er nu tilgængelig om specialenheden hos Københavns Politi, der opklarer mord, begået af seriemordere. Laura Bach spiller vicekriminalkommissær Katrine Jensen.

Frikjent Premiere 22. Feb

Sæson 1 og 2: Forretningsmand Aksel Borgen vender tilbage til sin hjemby i Norge, hvor han bliver bedt om at redde et lokalt firma fra at gå konkurs, selvom han 20 år tidligere blev dømt og frikendt for mordet på sin gymnasiekæreste.

Walking Dead Premiere 15. Feb

Sæson 8: Kampen fortsætter mellem Rick Grimes og The Saviors fortsætter. Grimes kæmper sammen med Hiltop-gruppen, de får følgeskab af The Kingdom og i fællesskab forsøger de én gang for alle at vælte Negan.

O.G. Premiere 24. Feb

Film: Louis, der engang var leder af fængslets hårde bande, er på vej ud i friheden efter 24 år bag tremmer, men sætter den forestående frigivelse på spil, da han tager den nyankomne fange, Beecher, under sine vinger.

Streaming Udvalgte premierer Netflix Russian Doll Premiere 1. Dec

Velvet Buzzsaw Premiere 1. Feb

Umbrella Academy Premiere 15. Feb

Paddleton Premiere 22. Feb

Serie: En kvinde bliver fanget i en mystisk tidssløjfe, hvor hun er med til den samme fest og dør hver aften – blot for at vågne uskadt op næste dag. Med Natasha Lyonne i hovedrollen, blandt andet kendt som Nicky fra OITNB.

Serie: Ny scifi- og fantasy serie om en dysfunktionel superheltefamilie, som finder sammen for at løse mysteriet om deres fars død, truslen om intet ringere end dommedag og meget mere.

Film: En surrealistisk thriller, der foregår i Los Angeles aktuelle kunstverden, hvor kendte kunstnere og storsamlere betaler en høj pris, når kunsten kolliderer med det kommercielle. Med Jake Gyllenhaal og Rene Russo.

Film: Det stod ikke just i kortene, at de to forskellige og temmelig skæve naboer skulle blive venner, men da den yngste diagnosticeres med uhelbredelig kræft, udvikles deres forhold til en følelsespræget rejse.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin Februar 2019  

Biler, luksus og livsstil

PRÊT-À-PARTIR Magasin Februar 2019  

Biler, luksus og livsstil