Page 54

STREAMING

Udvalgte premierer HBO Vikings 5. Dec

Wataha 6. Dec

The L Word: Generation Q 9. Dec

Julefilm i December

Sæson 6: Den allersidste sæson følger efterdønningerne fra det store slag mellem de to brødre og sønner af Ragnar, hvor Björn Ironside blev kronet konge af Kattegat og Ivar the Boneless flygtede ud i mørket.

Sæson 1: Den banebrydende dramaserie The L Word har fået en fortsættelse med den nye Generation Q. Vi fortsætter med at følge Bette Porter, Alice Pieszecki, og Shane McCutheon fra den oprindelige serie samt et nyt cast.

Sæson 3: Grænsepolitiet tilbageholder to migranter, der har forsøgt at flygte fra Polen til Ukraine. Det leder Rebrow til et gerningssted, hvor der er sket en forfærdelig forbrydelse. Markowski påbegynder efterforskningen.

Toonix: I julen skal der naturligvis også være film til børnene og famiien, der nu blandt andet kan vælge mellem WALL-E, Pocahontas, Op, Ratatouille, Bjørne Brødre, Toy Story 1-3, Biler, De Utrolige,Vilde Rolf og Monsters Inc.

Streaming Udvalgte premierer Netflix Hjem til jul 5. Dec

The Two Popes 20. Dec

The Witcher 20. Dec

Lost in Space 24. Dec

Norsk juleserie: 30-årige Johanne oplever at være den eneste single blandt venner og familie, men hun er fast besluttet på at finde den perfekte juledate for at undgå alle de snagende spørgsmål om hendes kærlighedsliv.

Sæson 1: Henry Cavill spiller hovedrollen i The Witcher-sagaen baseret på de storsælgende fantasy-bøger. En episk fortælling, hvor mennesker, elvere, hekse, gnomer og monstre kæmper for at overleve og trives.

Storfilm: Anthony Hopkins og Jonathan Pryce har hovedrollerne i dette biografiske drama, som giver et fascinerendeindblik i et historisk vendepunkt for den katolske kirke. Instrueret af Fernando Meirelles.

Sæson 2: Science fiction dramaet forsætter og efter at være nødlandet på en fremmed planet kæmper familien Robinson mod alle odds for at overleve og slippe væk. Men de er omgivet af skjulte farer.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin December/Januar 2019  

Biler, luksus og livsstil. Der er for alvor blevet sat strøm til bilerne i løbet af 2019, den nykårede Årets Bil i Danmark 2020 er sågar en...

PRÊT-À-PARTIR Magasin December/Januar 2019  

Biler, luksus og livsstil. Der er for alvor blevet sat strøm til bilerne i løbet af 2019, den nykårede Årets Bil i Danmark 2020 er sågar en...