Page 47

GETAWAY GUIDEN

oprindelig anlagt en mindre Zoologisk Have med blandt andet løver og bjørne, de er væk i dag - på nær den lille udstoppede løveunge i stuen på hotellet - men resterne af den gamle bjørnegrotte ligger her endnu inde mellem de høje træer. For sønnen er det det rene eventyr at gå på opdagelse herinde, mens mine tanker mere ryger i retning af Steven King.

Næste morgen står den på en indbydende morgenbuffet omend uden bobler og de små retter, inden vi med lungerne fulde af frisk luft tager på rundtur på Bornholm.

Jeg skal ikke gå for meget i detaljer, men blot sige vi får sat flueben ved Ekkodalen (hvad drikker Møller?), Rokkestenen (gåturen gennem den smukke skov er nu mest interessant), Rytterknægten med udsigt over hele øen, Resten af dagen tilbringes med en bog i en komfortabel Østerlars Rundskirke (selfie) og smagt på både Sweet lænestol på det hyggelige hotelværelse med de gamle Mary og Magic Dragon på Svaneke Bryghus. Øens størtræplanker og udsigt over det brusende hav til Christians ste indtægt er turister, så her bugner af is- og bolchemaØ. Og som mørket falder på begiver vi os nedenunder til den stemningsfulde restaurant.

Forkælelse og flueben Selvom det er søndag, og vi er udenfor sæsonen, er der godt fyldt op ved bordene. Vi skal dog ikke igennem den store menu i dag, men blot have en to retters menu, der i dag består af en dejlig blød og velsmagende risotto lavet på byg med svampe og grøntsager, efterfulgt af en sprød kage med græskarsorbet. Oven på formiddagens store brunch passer det perfekt, og trætte trisser vi op i seng efter en lang dag.

Profile for PRÊT-À-PARTIR Magasin

PRÊT-À-PARTIR Magasin December/Januar 2019  

Biler, luksus og livsstil. Der er for alvor blevet sat strøm til bilerne i løbet af 2019, den nykårede Årets Bil i Danmark 2020 er sågar en...

PRÊT-À-PARTIR Magasin December/Januar 2019  

Biler, luksus og livsstil. Der er for alvor blevet sat strøm til bilerne i løbet af 2019, den nykårede Årets Bil i Danmark 2020 er sågar en...