Page 1

Lista e reporteve Fondacioni Dauti 18.02.2013 Temat

Press CLIPPING, Partizanski Odredi 62, 1000 Skopje, Macedonia, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


Lista e reporteve

16.2.2013 ЕРА Скопје

Faqja:

Македонија

Titulli: Fondacioni "Dauti" edhe këtë viti ndau bursa për nxënësit dhe studentët Fondacioni "Dauti edhe këtë viti i ka shpërblyer nxënësit dhe studentët më të mirë. Me këtë rast ai ka bërë ndarjen 138 bursave të cilat janë dedikuar nxënë me Përmbajtja: kualitet të lartë dhe të talentuar.... Autori: Redakkcioni Termin, Titulli: Lajme

Zhanr: lajm Tirazhi:

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

16.2.2013 МТВ 2

Faqja:

Македонија

Titulli: Fondacioni “Dauti” ndanë 140 bursa (me video) Me qellim te motivimit te nxenesve dhe studenteve Fondacioni Dauti ndau 140 bursa prej te cilave 60 per nxenes, 65 per studentë, 5 per student te talentuar dhe Përmbajtja: 10 bursa te tjera. Sipas perfaqesuesve te Fondacionit, nje perkrahje e tille do te Autori: Redakcioni Termin, Titulli: Lajme

Zhanr: lajm Tirazhi:

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

16.2.2013 www.mtv.com.mk

Faqja:

Македонија

Titulli: Fondacioni “Dauti” ndanë 140 bursa (me video) Me qellim te motivimit te nxenesve dhe studenteve Fondacioni Dauti ndau 140 bursa prej te cilave 60 per nxenes, 65 per studentë, 5 per student te talentuar dhe Përmbajtja: 10 bursa te tjera. Sipas perfaqesuesve te Fondacionit, nje perkrahje e tille do te Autori: Redakcioni Termin, Titulli:

Zhanr: Tirazhi:

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

http://www.mtv.com.mk/al/al/lajme/maqedoni/21783/fondacioni_%E2%80%9Cdauti%E2%80%9D_ndane_140__bursa

16.2.2013 www.portalb.mk

Faqja:

Македонија

Titulli: Fondacioni Dauti ndau 138 bursa për studentë dhe nxënës Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madh afaristësh, intelektual, përfaqësues institucionesh, sektori civil. Përmbajtja: Mbrëmë në Teatrin Kombëtar Shqiptar Fondacioni Dauti ndau138 bursa, prej të Autori: Redakcioni Termin, Titulli:

Zhanr: Tirazhi:

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

Faqja: 1

http://portalb.mk/CategoryContent/RenderSingleContent/3-Lajme/15548-Fondacioni-Dauti-ndau-138-bursa-per-student

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


18.2.2013 Zhurnal Plus

Faqja: 7

Македонија

Titulli: "Dauti" ndan 138 bursa për studentë dhe nxënës Të pranishmëve iu drejtua Drejtori Gjeneral i "Dauti Komerc" Xhemail Dauti i cili theksoi se biznesi duhet që më shumë të fokusohet në stimulimin e talenteve të Përmbajtja: rinj, sepse rinia është ardhmëria e kombit Të premten në Teatrin Kombëtar Autori: Redakcioni

Zhanr: lajm

Termin, Titulli: Kronika

Tirazhi: 8.000,00

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

18.2.2013 www.lajmpress.com

Faqja:

Македонија

Titulli: Fondacioni Dauti ndau 138 bursa Fondacioni Dauti ndau 138 bursa, prej të cilave 60 ua ndau nxënësve, 65 studentëve, 5 studentëve të talentuar dhe 8 bursa për raste specifike. Drejtori Përmbajtja: gjeneral i Dauti Komerc, Xhemail Dauti tha se biznesi duhet që më shumë të Autori: Redakcioni

Zhanr:

Termin, Titulli:

Tirazhi:

Fjalë kyçe: FONDACIONI DAUTI Http link:

Faqja: 2

http://lajmpress.com/lajme/maqedoni/18323.html

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


16.2.2013 ЕРА Скопје

Македонија

Titulli:

Fondacioni "Dauti" edhe këtë viti ndau bursa për nxënësit dhe studentët

Autori:

Redakkcioni

Rubrika, Emisioni:

Faqja, Termin: Lajme

Hapësira/Kohëzgjatja: Ataçment:

Zhanr:

lajm

Tirazhi:

ERA.wmv

Fondacioni "Dauti edhe këtë viti i ka shpërblyer nxënësit dhe studentët më të mirë. Me këtë rast ai ka bërë

ndarjen 138 bursave të cilat janë dedikuar nxënë me kualitet të lartë dhe të talentuar.... (Klikoni në Atachment pë të shikuar Clipin nag TV ERA)

Faqja: 3

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


16.2.2013 МТВ 2

Македонија

Titulli:

Fondacioni “Dauti” ndanë 140 bursa (me video)

Autori:

Redakcioni

Rubrika, Emisioni:

Faqja, Termin: Lajme

Hapësira/Kohëzgjatja: Ataçment:

Zhanr:

lajm

Tirazhi:

MTV.wmv

Me qellim te motivimit te nxenesve dhe studenteve Fondacioni Dauti ndau 140 bursa prej te cilave 60 per nxenes, 65 per studentë, 5 per student te talentuar dhe 10 bursa te tjera. Sipas perfaqesuesve te Fondacionit, nje perkrahje e tille do te vazhdoje edhe me tej me qellim qe rinia jone te tregoje suksese ne te gjitha sferat..... (Klikoni ne Atachmen per te shikuar clipin nga MTV2)

Faqja: 4

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


16.2.2013 www.mtv.com.mk

Македонија

Titulli:

Fondacioni “Dauti” ndanë 140 bursa (me video)

Autori:

Redakcioni

Rubrika, Emisioni: Hapësira/Kohëzgjatja: Ataçment:

Faqja, Termin: Zhanr: Tirazhi:

1.jpg

Me qellim te motivimit te nxenesve dhe studenteve Fondacioni Dauti ndau 140 bursa prej te cilave 60 per nxenes, 65 per studentë, 5 per student te talentuar dhe 10 bursa te tjera. Sipas perfaqesuesve te Fondacionit, nje perkrahje e tille do te vazhdoje edhe me tej me qellim qe rinia jone te tregoje suksese ne te gjitha sferat. “Kete vit do te kete rendesi kualiteti i studimit et nxenesve studenteve,si dhe aspekti social,do te filloje edhe nje hap tjeter perkrahja intensive e nexenesve qe kane aftesi ne lemi te ndryshme te studimeve” – tha Drejtori Gjeneral i Fondacionit “Dauti”, Xhemail Dauti. “Kete praktike te ndarjes se bursave e ndjekin 3 4 nderrmarrje shqiptare ne Maqedoni,gjithsesi ky numer do te rritet nga nevoja immediate per arsimim. Ky eshte motivim per perinderit,arsimtaret,qe si Dauti Komerc edhe te tjeret te ndihmojne” – tha Zv.Ministri i Arsimit, Safet Neziri. “Bursa per nxenesit e dalluar eshte 1500 den,per studentet 3500 den,per studentet e talentuar drejtimnet deficitare 5500 den,dhe poashtu ka edhe bursa per student te dedikuar” – tha Drejtori i Fondacionit “Dauti”, Sokol Zeqiri. Sipas studenteve kjo burse do ti motivoje ata per te deshmuar suksese edhe me te medha. “Isha aktiv ne organizata ,gar ate ndryshme bursa eshte sadopak motiv per te vazhduar me sukses me tutje”. “Besoj qe nuk do e deshproj kete fondacion do te vazhdoj edhe me tutje dhe jam e kenaqur nga kjo ndarje” – thanë disa nga studentët. Pervec bursave do te ofrohet edhe program intership per studentet qe do te realizojne punen praktike.

Faqja: 5

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


16.2.2013 www.portalb.mk

Македонија

Titulli:

Fondacioni Dauti ndau 138 bursa për studentë dhe nxënës

Autori:

Redakcioni

Rubrika, Emisioni: Hapësira/Kohëzgjatja: Ataçment:

Faqja, Termin: Zhanr: Tirazhi:

2.jpg

Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madh afaristësh, intelektual, përfaqësues institucionesh, sektori civil. Mbrëmë në Teatrin Kombëtar Shqiptar Fondacioni Dauti ndau138 bursa, prej të cilave 60 nxënës, 65 studentë, 5 studentë të talentuar dhe 8 bursa të dedikuara për raste specifike. Bursat janë për vitin akademik 2012/2013. Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i madh afaristësh, intelektual, përfaqësues institucionesh, sektori civil. “Biznesi duhet që më shumë të fokusohet në stimulimin e talenteve të rinj, sepse rinia është ardhmëria e kombit. Është obligim i çdo biznesmeni që të ofrojë mundësi të shkollohen” tha drejtori gjeneral i Dauti Komerc, z. Xhemail Dauti duke falënderuar të gjithë donatorët që e përkrahën këtë projekt të Fondacionit Dauti. Po ashtu fjalë përshëndetëse kishte edhe z. Ministri i arsimit Safet Neziri i cili theksoi se një hap i tillë i fond acionit Dauti duhet të jetë motivim për të gjithë bizneset të cilat kanë mundësi që të kontribuojë në zhvillim e arsimit shqip. “Vetëm nëpërmjet shkencës, arsimimit dhe edukimit e shpijmë popullin lartë e më lartë drejt të arriturave më të mëdha që neve si komb dhe si popull ta ndiejmë veten shumë më krenar dhe të jemi një popull në të gjitha sferat e veprimtarisë arsimore, shkencore të biznesit, të jemi të barabartë me të gjithë popullit e rajonit”, deklaroi Safet Neziri Zv/ ministër i arsimit. Sokol Zeqiri, drejtori i Fondacionit Dauti i cili shpalosi aktivitetet e realizuara nga Fondacioni Dauti dhe njëkohësisht informoi për një sërë aktivitetesh dhe projekte që do të realizohen në të ardhmen. Sponzorues të këtij projekti përveç Fondacionit Dauti ishin kompanitë e mirënjohura shqiptare: Frukt Import, Adrijus, Princ Enterprise, Rozen Centar, Izvor, Uniqa, dhe Alma-M.

Faqja: 6

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


18.2.2013 Zhurnal Plus

Македонија

Titulli:

"Dauti" ndan 138 bursa për studentë dhe nxënës

Autori:

Redakcioni

Rubrika, Emisioni:

Faqja, Termin: Kronika 363,76

Hapësira/Kohëzgjatja:

7

Zhanr:

lajm

Tirazhi:

8.000,00

Ataçment:

Të pranishmëve iu

drejtua

Drejtori Gjeneral "Dauti Komerc"

i

"Dauti"

Xhemail

ndan 138 bursa për studentë dhe nxënës rinia është ardhmëria

Dauti i cili theksoi se biznesi duhet që më shumë të fokusohet në stimulimin e talenteve të rinj, sepse rinia është ardhmëria e kombit

Ai

përkrahën këtë projekt të

studentë të talentuar bursa të dedikuara për

dhe

8

Faqja: 7

5

i

Fondacionit

Dauti.

Sokol Zeqiri drejtori i Fondacionit Dauti i cili shpalosi realizuara e nga Fondacioni Dauti dhe njëkohësisht sërë informoi për një dhe projekte që do të ardhmen. realizohen në të Poashtu Ijalë përshëndetëse kishte edhe z. Ministri i arsimit Safet Neziri i cili theksoi se një hap I tillë I fondacionit Dauti duhet të jetë motivim për të gjithë bizneset të cilat kanë aktivitetet

aktivitetesh

me rastin e ndarjes së bursave për

65 studentë,

kombit.

obligim

falenderoi

organizuar

vitin akademik 2012/2013. Gjatë këtij viti gjithsej janë ndarë 138 bursa, prej të cilave 60 nxënës,

e

çdo biznesmeni që të ofrojë mundësi ai të shkollohen. Gjithashtu të gjithë donatorët që e

premten në Teatrin Kombëtar Shqiptar u mbajt evenimenti i nga Fondacioni Dauti

tha se është

raste specifike. Të pranishëm në këtë akt solemn ishin një numër i

Drejtori

Gjeneral

Komerc"

madh afaristësh, intelektual, institucionesh, sektori

Xhemail Dauti i cili biznesi duhet që më

theksoi se shumë të fokusohet në stimulimin e talenteve të rinj, sepse

përfaqësues

civil.

Të pranishmëve iu drejtua

i

"Dauti

mundësi që të kontribuojë në zhvillim e arsimit shqip. "Vetëm nëpërmjet shkencës, arsimimit dhe edukimit e shpijmë e më lartë drejt të arriturave më të mëdha që neve komb dhe si si popull ta ndiejmë veten shumë më krenar dhe të jemi një popull në të gjitha sferat e veprimtarisë arsimore, shkencore të biznesit, të jemi të barabartë me të gjithë popullit e deklaroi Safet Neziri, rajonit" zv/ministër i arsimit. Sponzorues të këtij projekti përveç Fondacionit Dauti ishin e kompanitë mirënjohura shqiptare: Frukt Import, Adrijus, Princ Enterprise, Rozen Centar, Izvor, Uniqa, dhe AlmaM.

popullin lartë

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info


18.2.2013 www.lajmpress.com

Македонија

Titulli:

Fondacioni Dauti ndau 138 bursa

Autori:

Redakcioni

Rubrika, Emisioni: Hapësira/Kohëzgjatja: Ataçment:

Faqja, Termin: Zhanr: Tirazhi:

3.jpg

Fondacioni Dauti ndau 138 bursa, prej të cilave 60 ua ndau nxënësve, 65 studentëve, 5 studentëve të talentuar dhe 8 bursa për raste specifike.

Drejtori gjeneral i Dauti Komerc, Xhemail Dauti tha se biznesi duhet që më shumë të fokusohet në stimulimin e talenteve të rinj, sepse rinia është ardhmëria e kombit. “Është obligim i çdo biznesmeni që të ofrojë mundësi të shkollohen të rinjtë”, tha ai, duke falënderuar të gjithë donatorët që e përkrahën këtë projekt të Fondacionit Dauti. Sokol Zeqiri drejtori i Fondacionit Dauti shpalosi aktivitetet e realizuara nga Fondacioni Dauti dhe informoi për aktivitetet dhe projektet që do të realizohen në të ardhmen. Zëvendës ministri i arsimit Safet Neziri tha se hapi i këtillë i fondacionit Dauti duhet të jetë motivim për të gjithë bizneset të cilat kanë mundësi që të kontribuojë në zhvillim e arsimit shqip. “Vetëm nëpërmjet shkencës, arsimimit dhe edukimit e shpijmë popullin lartë e më lartë drejt të arriturave më të mëdha që neve si komb dhe si popull ta ndiejmë veten shumë më krenar dhe të jemi një popull në të gjitha sferat e veprimtarisë arsimore, shkencore të biznesit, të jemi të barabartë me të gjithë popullit e rajonit”, tha Neziri. Sponsorë të këtij projekti përveç Fondacionit Dauti ishin kompanitë shqiptare: Frukt Import, Adrijus, Princ Enterprise, Rozen Centar, Izvor, Uniqa, dhe Alma-M.

Faqja: 8

Press CLIPPING, tel.: +389 2 30 94 025, fax: +386 2 30 61 697, e-mail: info@pressclipping.com.mk, www.pressclipping.com.mk, www.m1g.info

Fondacioni Dauti Promo Clipping 16-18.02.2013  

Fondacioni Dauti Promo Clipping 16-18.02.2013

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you