Page 1

Issuu Press Release

October 2008 FOR IMMEDIATE RELEASE DANSK

Issuu™ Press Release October 2008


Issuu redder en kriseramt forlagsindustri gennem nytænkning på nettet Menlo Park, California, Oct 28, 2008: Mens avis- og forlagsindustrien kæmper for at overleve i den digitale tidsalder, blomstrer Issuu.com, en ny udgivelsesservice på nettet, med millioner af besøgende. Opskriften? Nytænkning i design og vigtige lektier lært fra Internettet. I dag offentliggør virksomheden ’Issuu Pro’ og en kapitaltilførsel på yderligere 5 millioner dollars.

For et år siden satte det unge team bag Issuu sig for at løse de problemer, der er med udgivelser på nettet. Inspireret af levedygtige internet-succeser som YouTube og Skype, ønskede de at gøre udgivelse til noget, enhver kunne udføre på nettet – gratis. Gennem innovativt design og den nyeste teknologi, gav Issuu enhver muligheden for at udgive i et online format, som står mål med den trykte udgivelse. I dag oplever virksomheden så stor efterspørgsel på deres tjenester, at store internationale mærker som MTV Networks, Guardian Books og Bantam Dell – en underafdeling af Random House – er begyndt at udgive gennem Issuu. For at blive endnu bedre til at opfylde denne efterspørgsel, offentliggør virksomheden nu Issuu Pro, et professionelt tillæg til deres gratis tjenester. Issuu Pro hjælper udgivere og virksomheder med at tage det store skridt ud på nettet for at øge læserskaren og målrette udgivelsen mod interessenter

Issuu™ Press Release October 2008

overalt i verden. Aviser, blade og kataloger markedsføres gennem Google, Facebook, MySpace osv., såvel som på Issuus egen side, som besøges af millioner hver måned. Udover at tilbyde de bedste og flotteste læseoplevelser på nettet, tilføjer Issuu Pro en række digitale muligheder til udgivelserne, som gør dem langt mere interaktive og engagerende end deres trykte modstykker. Med denne Pro-service kan udgivere nu selv tilrettelægge den måde, deres Issuuudgivelser ser ud på og integrere dem på deres egne hjemmeside uden problemer. Denne service indeholder endda værktøjer til nemt og med få klik at udgive store mængder og giver detaljeret statistik om læserne. Udgiverne betaler kun, når deres udgivelser bliver set, og med en pris helt nede på 1.1 dollar for hver 1.000 gange, udgivelsen bliver kaldt frem, underbyder virksomheden langt konkurrerende tjenester.


I dag annoncerer Issuu samtidig en kapitaltilførsel på 5 millioner dollars fra Sunstone Capital, som skal hjælpe til at gennemføre deres strategi på verdensplan. Issuu bruges allerede af tusindvis af virksomheder, udgivere, universiteter, NGO’er og grafiske virksomheder. Ikke desto mindre vurderer virksomheden, at hele 99% af alle verdens dokumenter stadig mangler at blive lavet om til Internet-egnede udgivelser og forventer fortsat stor vækst. Issuu følger fuldt ud DMCA lovgivningen.

More resources: www.issuu.com/pr press@issuu.com www.issuu.com

Issuu™ Press Release October 2008

Issuu Press Release Oct Danish  

Mens avis- og forlagsindustrien kæmper for at overleve i den digitale tidsalder, blomstrer Issuu.com, en ny udgivelsesservice på nettet, med...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you