Page 1

Vi fรถrvandlar din pooldrรถm till en drรถmpool!

www.nordiskakvalitetspooler.se


Välkommen till Nordiska Kvalitetspooler Välkommen – och grattis, skulle vi vilja börja med att säga. Kanske funderar du på en pool, en investering som kommer att glädja din familj i många, många år framöver. Eller är du kanske intresserad av ett utomhusspa, en källa till avslappning och njutning som många svenskar redan upptäckt. Oavsett vad det är du går och drömmer om (kanske är det bådadera…) så vet vi på Nordiska Kvalitetspooler att du inte kommer att ångra dig. Som leverantörer av San Juan glasfiberpooler och Marquis utomhusspan erbjuder vi dig marknadens absolut bästa produkter med många prisvärda alternativ. I den här foldern kommer vi att presentera viktiga saker du bör tänka på innan du bestämmer dig. Det gör vi för att vi vet att våra produkter har oslagbart många fördelar. Vi levererar till exempel alltid helhetslösningar där extrautrustning till våra produkter ingår i priset. Vi samarbetar med återförsäljare som ger dig ett pris på de entreprenader som tillkommer när du bygger pool. Vi har i vårt modellprogram de pooler och spabad som håller absolut högsta kvalitet på marknaden. Att vi samarbetar med amerikanska leverantörer med många år i branschen, är långtifrån någon tillfällighet. USA är världens största pool- och spamarknad – och har alltid varit – så vi törs säga att de vet vad de gör. För att erbjuda det bästa till dig som kund, måste vi självklart jobba med de bästa leverantörerna och produkterna. Därför säger vi nu välkommen och grattis. Hoppas vi kan inspirera dig att förverkliga din och familjens nya dröm.

nordiskakvalitetspooler.se

3


Innehåll

4

Drömmen om en egen pool

6-7

Tänk efter – före!

8-9

San Juan glasfiber

10 - 13

Garantier

14 - 15

Installationer

16 - 17

Vad ingår i priset?

18 - 19

Service och underhåll

20 - 21

Baddjup

22 - 23

Färg och form

24 - 25

Rening

26 - 27

Fitness, fristående pooler och floating

28 - 29

Köpguide

30 - 31

Tillbehör

32 - 33

Säkerhet

34 - 35

Marquis Spa

36 - 39

Ren välgörande massage

40 - 41

Våra Spabad

42 - 43

MicroSilk

44 - 45

nordiskakvalitetspooler.se


Du är inte ensam om att gå och pooldrömma Till en början trodde du kanske att en egen pool var förunnat några få. Att den var ännu en av alla de prylar vi tror oss behöva. Inget kunde vara mer fel. Aldrig förr har vi längtat så starkt efter en naturlig plats för att slappna av och hämta ny kraft. Vi lägger mer tid och energi än någonsin på den plats där vi trivs och kan vara oss själva. Vi älskar att vara hemma! Många familjer har insett att en egen pool eller ett utomhusspa är lika med en oas för vila, ledighet och livskvalitet. En pool får er att tillbringa mer tid med varandra, dessutom blir den en naturlig samlingspunkt för både släkt och vänner. Utan att ni behöver resa någonstans. Ett spabad blir er egen källa till avslappning och njutning – året om och när ni vill. Att bestämma sig för att satsa på en pool eller utomhusspa är därför ett beslut som betalar sig, på flera sätt. Det är alltså inte underligt att så många går och pooldrömmer nu för tiden. I den här katalogen vill vi berätta för dig hur vi kan förvandla just din pooldröm till en drömpool! Varmt Välkommen till Nordiska Kvalitetspooler

nordiskakvalitetspooler.se

7


Vi uppfyller din pooldröm på riktigt För ingen drömmer väl om det näst bästa Att investera i en pool är ett stort steg, ingen tvekan om det. Många beslut ska tas och det är långtifrån enkelt. En egen pool ska inte bara höja värdet på ditt hem, den ska också uppfylla familjens drömmar och förväntningar i många år framöver. Därför är det viktigt att tänka på att era behov sannolikt förändras över tid. Barnen blir större och poolen ska ändå kunna användas med behållning för alla familjemedlemmar. Oavsett om ni älskar sport och lek, motionssimning eller bara vill ligga på en luftmadrass med näsan mot solen. Med en glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler får du en helhetslösning som gör det enklare för dig och din familj, redan från start. Du får konkreta val att ta ställning till där kostnaderna är enkla att sammanställa. Du kan välja bland ett unikt utbud av poolmodeller, från 89 000 till 990 000 kronor. Vi kan erbjuda en totalentreprenad med en enda leverantör som sköter grävning, installation och trädgårdsdesign. Du får en produkt – en drömpool – som på sikt sparar både tid och pengar för din familj. Nordiska Kvalitetspooler lovar inte bara att din pool kommer att hålla länge, vi lovar dig också en lösning som kräver minimalt med service och underhåll. När du haft badpremiär ska du inte behöva göra någonting åt din pool. Förutom att bada då förstås.

8

nordiskakvalitetspooler.se


Vår glasfiber – starkare än sitt namn Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för det amerikanska företaget San Juan, en av världens ledande tillverkare. San Juan bygger alla sina pooler i glasfiber, ett material med så många fördelar att vi ser det som närmast oemotståndligt. Glasfibern startade en revolution när den introducerades i mitten av 50-talet. Sedan dess har den varit förstahandsval i tillverkning av båtar, bilar och hundratals andra produkter – så även pooler. Redan 1958 startade det amerikanska poolföretaget San Juan sin handtillverkning av glasfiberpooler, något som ger dem en unik erfarenhet för branschen, även internationellt. Nordiska Kvalitetspooler tar alla pooler direkt från handtillverkningen hos San Juan. Vår glasfiber har en kvalitet som inte liknar något annat material på marknaden. En San Juan glasfiberpool är sjutton gånger starkare än betong, men samtidigt så flexibel att den tål markrörelser och temperatur­ förändringar. Poolerna är storsäljare i USA och Kanada där natur, klimat och väder är långt mer extremt än i Sverige. Att San Juans glasfiber är anpassad för det nordiska klimatet är därmed långtifrån någon överdrift. San Juans glasfiber har en yta av len gelcoat som ger en skön känsla mot huden. Trots att den knappt väger någonting är San Juans glasfiber också tålig mot yttre påfrestningar. Ditt husdjur kan till exempel bada med dig utan risk att ytskiktet skadas. Glasfiberpoolen levereras i den färg du önskar och därmed slipper du problem med färg eller klinker som släpper.

nordiskakvalitetspooler.se

11


I vår handbyggda pool känner du njutningen. Redan mot fotsulan. På marknaden finns gott om pooltillverkare som använder glasfiber. Men det är stor skillnad på hur man använder den. På Nordiska Kvalitetspooler är vi ensamma om att tillverka pooler med mellan tre och femton lager glasfiber. Vi lägger också glasfibern i hela mattor – utan skarvar – vilket eliminerar risken för delning, sprickor och läckage. Allt material som används är genuin och äkta glasfiber av högsta kvalitet. Här slipper du såväl halkkänslan som skrapade tår och knän. När du kliver ner i en amerikansk pool av glasfiber kommer redan din fotsula att känna skillnaden.

12

nordiskakvalitetspooler.se


Vi har investerat i en egen maskinpark När du beställer en pool från Nordiska Kvalitetspooler har du samtidigt en garanti att den handtillverkas på någon av San Juans tre fabriker i USA. Våra svenska återförsäljare monterar sedan din pool med stor omsorg om varje enskild detalj. Från första steget och ända fram till färdigt resultat är allt handlagt av mänsklig maskin. Sammantaget gör det här att vi erbjuder hela 25 års garanti på våra glasfiberpooler. Men vi vill gärna tillägga att den första San Juan-poolen, som tillverkades och sattes i marken år 1958, fortfarande är i drift.

nordiskakvalitetspooler.se

15


Det ska inte ta ett sommarlov att få sin drömpool När du väl beställt en drömpool från Nordiska Kvalitetspooler är ditt jobb i praktiken gjort. Du slipper bekymret med en pool som levereras i delar. Du behöver heller inte samordna många olika hantverkare med fulltecknade arbetsscheman. För när du väljer en pool från Nordiska Kvalitetspooler får du automatiskt tillgång till Sveriges största återförsäljarnätverk för glasfiberpooler. Alla erbjuder de dig en möjlighet till totalentreprenad för alla delar av poolbygget – från grävning och installation till plattsättning och trädgårdsdesign. En drömpool i glasfiber från amerikanska San Juan installeras dessutom betydligt enklare och snabbare jämfört med en modell i linerduk eller betong. Glasfiberpoolen är färdigbyggd när den kommer till dig, och den lyfts i ett stycke ner i den förberedda poolgrunden. Även grävningen går snabbare än för andra konstruktioner. Hela arbetet tar inte mer än cirka en vecka, beroende på markförutsättningarna. Men arbetet går snabbt, oavsett om din tomt är trång, sluttar eller har ojämn mark med bergiga knallar. På vår hemsida hittar du tydliga grävinstruktioner för samtliga av våra närmare 90 poolmodeller. Ritningarna kan användas som underlag för din planering, men din anläggare kan också på ett enkelt sätt gräva efter den. På vår hemsida hittar du bilder från över 10 000 installationer av pooler i olika storlekar och i varierad terräng.

16

nordiskakvalitetspooler.se


I en drömpool ingår extrautrustningen i priset Att räkna ut priset för din pool är en konst. Den som vill göra en rättvis jämförelse måste vara ordentligt insatt i de olika villkoren. Vad är det egentligen som ingår i det pris säljaren uppger? Hur mycket tillkommer för montering, grävning, installation med mera? Och vad räknas egentligen som extrautrustning där kostnader tillkommer? Bara en trappa i glasfiber kan hos andra leverantörer kosta över 30 000 kronor. Hos Nordiska Kvalitetspooler har alla modeller inbyggd trappa och sittyta. Våra pooler har en sluttande yta som ger olika baddjup. Det som många leverantörer väljer att kalla extra tillbehör ingår hos oss i grundpriset. Alla poolmodeller levereras med filter, pumpar, led-belysning och manuell städutrustning. Våra priser inkluderar dessutom fri transportförsäkring och frakt över hela Sverige. Från USA och ända fram till din tomtgräns. Hos Nordiska Kvalitetspooler väljer du bland vårt stora modellprogram med pooler från 89 000 och upp till 990 000 kronor. Vi har helt enkelt en modell för varje pooldrömmare.

nordiskakvalitetspooler.se

19


Med en drömpool gör du jobbet en gång och aldrig mer När en pool väl kommit ner i marken tror de flesta att den lever länge. Det behöver tyvärr inte vara så. En linerduk som går sönder eller en stomme som behöver bytas kan innebära ett långt pool-stopp mitt under högsäsong. Att vänta i veckor på en reservdel när du inget annat vill än att bada är förstås inte roligt. För de relativt nya poolerna i betong är det närapå omöjligt att få någon form av längre garanti – få vet ens vem som ska stå för den. Redan när du gör ditt poolköp bör du därför fundera på om den tänkta poolkonstruktionen måste renoveras med jämna mellanrum. Ta också reda på vad det kostar att byta liner och hur ofta du behöver göra det. Du kommer även där att upptäcka fördelarna med en glasfiberpool från San Juan. När du köper en glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler så köper du en produkt som inte behöver renoveras. Här finns inte heller några delar som måste bytas. Vi ger dig 25 års fabriksgaranti, men vi garanterar att din pool kommer att vara underhållsfri minst lika länge.

20

nordiskakvalitetspooler.se


I en drömpool kan även pappa göra bomben En drömpool ska självklart kunna användas av alla familjemedlemmar, oavsett ålder och vattenvana. Därför levereras alla våra pooler med olika baddjup. Samtliga modeller har inbyggd trappa med grunt insteg och sittyta. Här finns möjlighet till en skön och svalkande avkoppling när du sitter med kroppen till hälften i vattnet, samtidigt som du njuter av solen. Men tack vare en sluttande botten finns också möjlighet till bättre bad- och dykdjup, upp till hela 2.41 meter beroende på vilken modell du väljer. I en och samma pool finns plats för en lugn stund i solen, plask med de yngsta barnen och dykträning för den mer vågade. Ja, i en drömpool från Nordiska Kvalitetspooler törs till och med pappa göra bomben.

nordiskakvalitetspooler.se

23


En pooldröm är inte alltid fyrkantig En svart skogstjärn, ett turkost hav eller kanske en vit drömpool där solens reflexer glittrar som diamanter. Nordiska Kvalitetspooler erbjuder dig över 90 pool- och spamodeller av olika färg och form. Vårt utbud är unikt och ger dig möjlighet att hitta just den modell som passar såväl familjens badbehov som trädgårdens utseende. Våra pooler finns i olika storlekar där längden sträcker sig från fem till fjorton meter. Vissa modeller har raka linjer, andra har mer mjuka former. Bredden är flexibel och djupet går att få från 1.85 meter och upp till 2.41 meter. Med Nordiska Kvalitetspooler kan du hitta en pool som fungerar för sport, lek, badupplevelser, motion, svalka och avslappning – eller varför inte allt på samma gång. Några poolmodeller har inbyggt spa, andra passar för montering av trampolin, bollnät eller barstolar. Kanske vill du ha varmt vatten strömmande runt sittytan, kanske är roterande massagemunstycken något för dig. Har du en brant, sluttande tomt eller kanske till och med vattenutsikt, titta då närmare på våra modeller med osynlig överrinning där ett härligt porlande vatten ser ut att försvinna över kanten. Vår glasfiber kan också levereras i valfri färg, alla tåliga för solens starka strålar. På vår hemsida kan du se tredimensionella bilder på alla poolmodeller. Där finns också Cad-ritningar som du eller en arkitekt kan ha som stöd för att prova olika modeller på din trädgårdsritning.

24

nordiskakvalitetspooler.se


Silkeslent – och rent En glasfiberpool med yta av gelcoat är inte bara silkeslen mot huden, den gör också din pool ren och fräsch. Gelcoaten har en låg friktion som gör att vattnet kan cirkulera obehindrat och med bättre reningseffekt. Glasfiberpoolen har heller inga skarvar eller veck som annars blir en samlingsplats för alger och smuts. Den är med andra ord också en drömpool för säker hygien.

nordiskakvalitetspooler.se

27


Nyheter i poolfamiljen Fristående pool Är tomten svårplanerad eller kanske krävs till och med sprängning för att anlägga en nersänkt pool? Nu finns ett kostnadseffektivt alternativ att titta närmare på. Den fristående poolen kan placeras ovan mark eller nergrävd till hälften. Den kräver därmed inte så stor markyta men ger samma möjlighet till bad och avkoppling hemma. När San Juan glasfiberpooler år 2013 släppte den första fristående poolen, Sedona, i USA blev den snabbt en stor framgång på marknaden. Nu utökas sortimentet med ännu en modell, Canyon Lake.

Fitnesspool Vårt allt större fokus på hälsa, träning och välbefinnande gör att San Juan glasfiberpooler ser stor potential i de fitnesspooler som nu introduceras på marknaden. När du badar och simmar och badar ska du självklart också ha möjlighet att träna – inte minst för att få aktiviteter ger så stor effekt som träning i vatten. San Juans fristående pooler kan nu kompletteras med Hydro Treads rostfria undervattenslöpband, en helt ny produkt på marknaden. Se mer av löpbanden och inspireras till en helt ny träningsform på hydrotread.com

Floating Fler och fler människor har upptäckt floating som ett spännande alternativ för att ge kroppen avslappning och harmoni. I floatingtanken finns vatten och salter som gör att du flyter i ett tyngdlöst tillstånd, utan att behöva anstränga dig det minsta. San Juan glasfiberpooler lanserar nu världens första floatingtank med microsilk-teknik. Det betyder att vattnet fylls med miljontals mikrosmå bubblor som renar och ökar syrenivån i huden (läs mer om tekniken på sidan 44-45). San Juans floatingtank levereras också i tre delar vilket gör den lätt att transportera och sedan montera på plats. Se mer av floating och microsilk på floatepsomsalt.com

28

nordiskakvalitetspooler.se


Köpguide - för din pool

1 2 3

STEG 1 Vad vill vi ha? Planera tillsammans med familjen. Vilka behov har vi idag och i framtiden? Hur ska poolen vara utformad för att möta det vi drömmer om? Nordiska Kvalitetspooler har ett unikt utbud med över 90 modeller i olika färg, form och djup. Ingen annanstans hittar du pooler som passar för ALLA typer av trädgårdar, oavsett läge och terräng.

STEG 2 Vilket material ska vi välja? Glasfiber, stålkonstruktion, linerduk, ovanmarkspool eller betong? Valen är många och det är svårt att veta vad som skiljer dem åt, sätt dig in i för- och nackdelar innan du tar beslut. Nordiska Kvalitets­ pooler erbjuder ett koncept där poolen levereras färdig i ett stycke. Glasfiberpoolens konstruktion är sjutton gånger starkare än betong och tål såväl markrörelser som det nordiska klimatet. Varje pool handtillverkas i tre-femton lager silkeslena glasfibermattor utan skarvar.

STEG 3 Vad betyder poolen för vår trädgård? Trädäck, blommande rabatter, stenläggning eller kanske ett poolhus? Även om poolen blir er trädgårds nya kronjuvel är det viktigt att också resten av tomten och trädgården blir som familjen vill ha den. Nordiska Kvalitetspooler har ett återförsäljarnätverk som ger möjlighet till totalentreprenad, där även hjälp från trädgårdsarkitekter, designers, stensättare med flera ingår.


4 5 6 7

STEG 4 Hur går pool-bygget till? Levereras vår pool i delar som måste monteras? Vem kan gräva? Och när kommer elektrikern? För den som inte satt sig in i alternativen kan en poolinstallation kräva många moment. Nordiska Kvalitetspoolers återförsäljare håller i hela kedjan när din pool ska färdigställas. Grävning kan ske året runt och installationen går snabbt, på cirka en vecka. Den färdiga poolen lyfts ner i den förberedda poolgrunden.

STEG 5 Vad kostar en pool? Här gäller det att vara uppmärksam. Vad ingår i grundpriset? Hur kostsam är grävning och installation? Vad kan jag göra själv och vad behöver jag hjälp med? Nordiska Kvalitetspooler har modeller från 89 000 till 990 000 kronor. Trappa, sittyta, sluttande botten, filter, pumpar, led-belysning och manuell städutrustning ingår alltid i grundpriset. Vi står för frakt och fri transportförsäkring, från USA och ända fram till din tomtgräns. Vår totalentreprenad gör det sedan enkelt för dig att få ETT pris på resten av arbetet.

STEG 6 Hur mycket underhåll kräver en pool? En pool är en stor investering. När det väl finns på plats ska den kunna användas, säsong efter säsong. En glasfiberpool från Nordiska Kvalitetspooler kräver minimalt med underhåll. Här finns ingen linerduk som regelbundet måste bytas ut. Här finns inga ytskikt som kan bli smutsiga eller gå sönder. Här finns ingen betong som kan spricka.

STEG 7 Hur lång garanti får jag? Nordiska Kvalitetspooler lämnar 25 års fabriksgaranti på alla våra hand­ tillverkade pooler. Jämför oss gärna med övriga alternativ på marknaden.


Tillbehören ingår inte bara i priset - de är dessutom av högsta kvalitet På Nordiska Kvalitetspooler arbetar vi för att förvandla våra kunders pooldrömmar till en alldeles verklig drömpool. Då vi erbjuder de absolut bästa poolerna på marknaden vet vi att det löftet går att uppfylla. Men för att lyckas fullt ut krävs också att vi samarbetar med de allra bästa aktörerna i branschen. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för Certikin pooltillbehör, ett företag som med sina 40 års erfarenhet är ledande i Europa. Samarbetet borgar för att de tillbehör som ingår i ditt poolpris är av absolut högsta kvalitet.

Tillbehören ingår inte bara i priset – de är dessutom av högsta kvalitet På Nordiska Kvalitetspooler arbetar vi för att förvandla våra kunders pooldrömmar till en alldeles verklig drömpool. Då våra pooler är de absolut bästa på marknaden vet vi att det löftet går att uppfylla. Men för att lyckas fullt ut krävs också att vi samarbetar med de allra bästa aktörerna i branschen. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för Certikin pooltillbehör, ett företag som är ledande i Europa med sina 40 års erfarenhet. Samarbetet borgar för att de tillbehör som ingår i ditt poolpris är av absolut högsta kvalitet.

Tillbehören ingår inte bara i priset – de är dessutom av högsta kvalitet På Nordiska Kvalitetspooler arbetar vi för att förvandla våra kunders pooldrömmar till en alldeles verklig drömpool. Då våra pooler är de absolut bästa på marknaden vet vi att det löftet går att uppfylla. Men för att lyckas fullt ut krävs också att vi samarbetar med de allra bästa aktörerna i branschen. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för Certikin pooltillbehör, ett företag som är ledande i Europa med sina 40 års erfarenhet. Samarbetet borgar för att de tillbehör som ingår i ditt poolpris är av absolut högsta kvalitet. 28

32

ww w.nordisk a k v a lite tspoole r.se

nordiskakvalitetspooler.se


Topputrustningen ingår I våra grundpriser ingår många av de tillbehör där kostnader annars ofta tillkommer. När Nordiska Kvalitetspooler levererar din pool skickar vi alltid med:

✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Belysning med fjärrkontroll

Manuellt städkit med poolskaft, dammsugshuvud och väggborste i grafit, tolv meter flytande slang, djupt och grunt lövnät samt en De Luxe Chrome termometer

Manuellt säkerhetsöverdrag (för alla

Cirkulationspump Reningsverk Nödvändiga kopplingar Kemikalier, startkit

medlemmar i Villaägarnas Riksförbund)

En drömpool är ren och fräsch. I vårt grundpris ingår en hydroswim pump och filter från Certikin samt Eco Glas som är skonsamt för miljön och renar ditt vatten bättre än vanlig filtersand. Tillbehörspaketet är anpassat efter poolens storlek.

nordiskakvalitetspooler.se

33


En drömpool är en säker plats Varje poolägare har en skyldighet att se över säkerheten kring sin pool. Det är något vi på Nordiska Kvalitetspooler tar på största allvar. Redan under vår första säsong på den nordiska marknaden ingick vi ett löfte som innebär att vi aldrig säljer en pool utan säkerhetsöverdrag eller pooltak. Alla våra pooler kan erhållas med måttsydda överdrag, manuella eller helautomatiska (motordrivna). Som kund kan du välja mellan en mängd olika material och färger som passar din trädgård och dess omgivning. Vi samarbetar med Aquamatic, ett familjeföretag i Kalifornien, som levererat högkvalitativa överdrag till kunder i hela världen sedan 1980. Tack vare vårt lyckosamma samarbete med Villaägarnas Riksförbund kan du som vår poolkund få ett säkerhetsöverdrag med tolv års garanti, helt utan kostnad (värde upp till 15 000 kronor). Är du medlem i Villaägarnas och köper en pool från Nordiska Kvalitetspooler ingår det manuella säkerhetsöverdraget i priset. En säker pool är som sagt en självklarhet. Men överdraget spar också pengar då det bidrar till att hålla poolen ren och fräsch längre. Kostnaderna för kemikalier och rening minskar markant. Alla pooler, oavsett form och storlek, kan fås med manuellt eller automatiskt överdrag.

34

nordiskakvalitetspooler.se


Att bada ute året runt – är inte bara en dröm Många har upptäckt lyxen och njutningen med att bada utomhus året runt – också i vårt svenska klimat. Med ett eget utomhusspa kan du ta ett bad i 37 grader varmt vatten närhelst du önskar. Du kan njuta av en avkopplande stund med massage för hela kroppen, oavsett om stjärnhimlen, de snöklädda träden eller sommarbrisen gör dig sällskap. En investering i ett eget utomhusspa är därför något som fler och fler svenskar väljer att göra. Nordiska Kvalitetspooler är generalagent för Marquis komfortabla utomhus­ span. Även här har vi valt att samarbeta med en amerikansk leverantör som satsar på hög kvalitet och modern design. Marquis är nämligen ett varumärke som med sina trettio år i branschen rankas högt på marknaden.

nordiskakvalitetspooler.se

37


Ett utomhusspa är långt mer än ett bad Att spabaden är på väg att göra riktig succé i Sverige är inte särskilt svårt att förstå. Med ett utomhusspa förlängs känslan av att fortfarande vara kvar i ljusets och värmens årstid, även under den många gånger tunga hösten och vintern. Ett utomhusspa ger dessutom så mycket mer än en badupplevelse. Slår du dig ner i ett Marquis spabad får du också en avslappnande njutning för både kropp och själ. Efter en stund i det bubblande, varma vattnet får dina ömmande muskler lindring men du kommer också att känna dig harmonisk till sinnes. Många kunder berättar att de gjort spastunden till en regelbunden tradition, för att varva ner efter en hektisk dag och för att sova bättre. Alla Marquis spabad har skön sittkomfort med olika sitthöjder i vattnet. Marquis Spa har en unik sittkomfort med olika sitthöjder i vattnet. Det betyder att alla familjemedlemmar kan njuta av en egen plats i badet. Här finns konturer för höfter, rygg, fötter och ben (även långa…). Spabaden har också bekväma stöd att vila armar, huvud och nacke emot. Oavsett om du vill använda ditt utomhusspa för relax eller party finns alla de tillbehör du behöver. Vissa modeller har porlande vattenfall med ett härligt rogivande ljud, andra har dvd och drinkhållare. Med ledljus i vattnet väljer du själv temat för badet, lugn och ro eller mer fart, samma sak gäller den integrerade ljudanläggningen. Möjligheterna till en spaupplevelse av olika karaktär är helt enkelt obegränsade.

38

nordiskakvalitetspooler.se


En ren massage är välgörande Marquis jetmunstycken gör att vattnet strömmar med varierande tryck och ger ditt spabad en härlig balans. Du kan få en välgörande helkroppsmassage eller koncentrera kraften på en viss punkt eller muskelgrupp. Det är du själv som kontrollerar munstyckenas riktning och intensitet. Trots att ett utomhusspa används året runt – oavsett klimat – har det dessutom en minimal energiförbrukning. Det håller förstås ner kostnaderna för alla badälskare. Marquis har världspatent på den reningsprocess som finns i Signature-serien. Den innebär att vi har det renaste vattnet i världen. Marquis automatiska reningssystem städar effektivt bort objudna partiklar, hela 3000 gånger snabbare än kemikalier. Att vi använder naturliga mineraler i reningen känns tryggt – både för miljön och din egen hud. I ett Marquis spabad känner du att vattnet är riktigt rent. På flera sätt.

nordiskakvalitetspooler.se

41


Tre serier av spabad Marquis har tre serier av spabad, Celebrity, E-serien och Signature.

L채s mer p책 v책r hemsida om respektive serie.

42

nordiskakvalitetspooler.se


Microsilk - en skönhetsbehandling i vattnet Nu kan du ge din hud en äkta skönhetsbehandling, samtidigt som du njuter av en avslappnande stund i ditt spabad. MicroSilk, ett tillval som funnits i många år på den amerikanska marknaden, lanseras nu för första gången i Sverige. MicroSilk är en vattenterapi som gör att mikrobubblor strömmar ut ur spabadets munstycken. Bubblorna innesluter din kropp i ett lugnande och skummande moln av syre. Och att syre är bra för vår hud, det vet vi ju redan. Inte minst ur ett återfuktande perspektiv. Den ökade syrenivån ger bättre cirkulation och får huden att ”andas” och cellerna att förnyas. Effekterna är påtagliga.

✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓

Silkeslen och skimrande hud Reducering av fina linjer och rynkor Motverkar uttorkning och åldrande Förbättrad tillväxt av hudceller Djupare rengöring av porer Lindring av symptom vid eksem och psoriasis MicroSilk hydroterapi är en metod som ger verkliga och påtagliga effekter samtidigt som du slipper några medicinska ingrepp. MicroSilk är metoden som motverkar hudens åldrande utan vare sig operation eller återhämtningstid. Istället får du din behandling, samtidigt som du njuter av en avslappnande bad med massage. Kan det bli bättre?

nordiskakvalitetspooler.se

45


Egna anteckningar

46

nordiskakvalitetspooler.se


Generalagent i Norden för San Juan Glasfiberpooler och Marquis Spa.

precisreklam.se

Sveriges största återförsäljarnätverk för glasfiberpooler och spabad.

www.nordiskakvalitetspooler.se 026-22 22 350

Katalog för Nordiska Kvalitetspooler  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you