Page 1

er: 7 1 i 20ril r e s p r r e ku. - 21. atembeer t s Næ 20 5. sep vemb -1 no 14. . - 17. 16 Fra teori

Certificering i Udviklingsdagen. til handling - en udviklingsrejse.

Udviklingsdagen giver dig en direkte og effektiv metode til at kunne afholde en afklarings- og udviklingsproces i en produktionsvirksomhed. På baggrund af en præcis gennemgang af virksomheden, set fra forskellige vinkler, skabes et godt fundament, og der etableres et overblik over konkrete muligheder for virksomhedens udvikling. Det er en dynamisk proces, hvor virksomhedens ledelse og udvalgte nøglemedarbejdere udfordres, sætter fokus, finder lønsomme løsninger og opstiller fælles planer for ønskede forbedringer.

Du får en grundig træning, indsigt i metoder og adgang til de værktøjer der er nødvendige for at køre et sikkert udviklingsforløb for virksomheder. Målsætningen er klar – Med Udviklingsdagen lærer du at afholde udviklings- og vækstorienterede workshops, hvor produktionsvirksomhederne får prioriteret deres næste indsatser.

0 Rigets T ilst • M and og fokus o • N denhedsanalys e øgletal • Se virks omhede • In n terview • udvælge lse af te maer

Certificeringskurset varer to dage. Begge dage byder på en god blanding mellem teori og praktiske øvelser, således man vil være klædt godt på til at kunne gennemføre en Udviklingsdag.

Kurset koster 10.000 kroner plus moms. Medlemmer af DEF får 50% rabat.

Det siger virksomhederne om Udviklingsdagen: Vi fik hjælp til at ’hegne tingene ind’; prioritere vores tid og ressourcer. Det satte skub i vores udvikling!’

Kurset afholdes hos Dansk Produktions Univers, Vejlevej 21. 8722 Hedensted.

’En spændende dag! Med super input – som vi her virkelig kan bruge til noget’

Kontakt Claus Højgaard Mikkelsen Chefkonsulent mobil +45 2625 0217 claus.h.mikkelsen@danskproduktionsunivers.dk

Certificering i Udviklingsdagen  

Udviklingsdagen giver dig en direkte og effektiv metode til at kunne afholde en afklarings- og udviklingsproces i en produktionsvirksomhed.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you