Page 1

Bliv en del af Danmarks eneste læringsfestival, der arbejder hands on med digitale undervisningsmetoder. Giv din virksomhed mulighed for at møde: # 800 folkeskoleelver og deres undervisere # 300 nøgleaktører inden for digitale læringsmiljøer og didaktikker # lærerstuderende fra hele landet


Creating Maker Mindsets Creating Maker Mindsets er et program, der arbejder for øget teknologiforståelse og digital dannelse i uddannelsessystemet. Det sikrer vi gennem følgende indsatsområder:

Udbredelsesaktiviteter

Undervisningsmaterialer

Møder på tværs

Læringsfestival 2018

torsdag d. 20. og fredag d. 21. september 2018 i København

Læringsfestivalen i København kickstarter en lang række udbredelsesaktiviteter. Her samler vi 800 folkeskoleelever, deres undervisere, lærerstuderende og andre nøgle-aktører inden for feltet uddannelse, unge og digital dannelse. Vi bevæger os ned under brugeroverfladen på nye teknologier, lærer at forstå hvordan de virker, hvordan de påvirker os og vores samfund, samt hvordan vi selv kan bruge dem til at designe og producere digitalt. Formålet med læringsfestivalen: 1. FORSTÅELSE: at give unge en forståelse af, hvad der ligger under brugeroverfladen på teknologier. Fokus er på, at forstå teknologier, hvordan de virker, hvordan de påvirker os og hvordan vi selv kan bruge dem til at skabe noget. 2. INSPIRATION: at give undervisere en oplevelse af og inspiration til, hvordan digitale teknologier kan indgå som en del af deres faglige undervisning. 3. UNDERVISNINGSMATERIALER: at udvikle didaktiseret undervisningsmateriale, der kan fungere som førstehjælp til lærerne, når de skal tænke digitale undervisningsmetoder ind i deres faglige undervisning.


Hvorfor skal I være med? Læringsfestivalen er den eneste i Danmark, hvor folkeskoleelever og undervisere inviteres ind til at arbejde hands on med digitale teknologier og metoder metoder, der kan kopieres direkte til klasseværelset. Læringsfestivalen er et centralt sted at være synlig, hvis man har en holdning til, hvordan vores folkeskole skal arbejde med teknologiforståelse og digital dannelse.

4 gode grunde til at være med:

SHOWCASE OG BLIV SET

VIDEN

NETVÆRK

SÆT DAGSORDEN

Vis dit projekt eller produkt frem for 800 folkeskoleelever og undervisere.

Se, hvad der rører sig inden for didaktik og teknologi i folkeskolen.

Mød nøgleaktører inden for uddannelse, teknologi og folkeskole.

Som en del af Creating Maker Mindsets, er du med til at sætte dagsorden ift. den digitale folkeskole.

Har din organisation et projekt eller produkt, der relaterer sig til festivalens temaer, kan du vise det frem på festivalen eller lade det indgå i en af de mange workshops. Eksempelvis fremviste HP storformats-printere på festivalen sidste år. Printerne kunne indgå i workshops, men også blot som fremvisning af, hvad man kan kreere med en storformatsprinter.

Festivalens workshops vil være centreret om de nyeste metoder og teknologi til klasseværelset. Udover at få dialog med elever, undervisere og lærerstuderende, møder I også de fremmeste aktører inden for didaktik og teknologi i folkeskolen. Videndeling og sparring er derfor i højsædet.

Festivalen giver rig mulighed for at netværke med undervisere, lærerstuderende, samt private og offentlige nøgleaktører inden for uddannelsesområdet. Hermed er det en unik mulighed for at netværke til Danmarks eneste læringsfestival, der arbejder hands on med digital dannelse og undervisningsmetoder til folkeskolen.

Læringsfestivalen er bare ét initiativ ud af mange i Creating Maker Mindsets projektet. Som sponsor får du en invitation til vores Aften Summit, der afholdes torsdag d. 20. september. På aftenen inviteres politikere, organisationer og andre nøgleaktører til oplæg, netværk og dialog om den digitale folkeskole.


TAK TIL VORES SAMARBEJDSPARTNERE, DER HAR MULIGGJORT FESTIVALEN


SPONSOR-PAKKER

LÆRINGSPARTNER fra 75.000 ex. moms.

Denne pakke er for virksomheden, der aktivt vil arbejde med dagsordenen omkring fremtidens digitale Danmark. NETVÆRK: adgang til festivalen, invitation til efterfølgende arrangementer, samt til VIP arrangementet, der afholdes på festivalen. SYNLIGHED: I får en stand på festivalens udstillerområde, hvor I kan komme i dialog med de mange deltagende. KOMMUNIKATION: logosynlighed på al materiale, website, t shirts mv. Annonce i brochuren, der udleveres på festivalen, interview til blog på folkeskolen.dk, mulighed for udtalelse til PR materiale, samt adgang til billed- og videomateriale efterfølgende. VIDEN: adgang til undervisningsmateriale, mulighed for indlæg fra Creating Maker Mindsets i virksomheden, invitation til efterfølgende arrangementer INDFLYDELSE: mulighed for at medtilrettelægge program, undervisningsmateriale mv.

Medspiller

SPONSOR

fra 50.000 ex. moms.

fra 20.000 ex. moms.

Som medspiller på læringsfestivalen får du synlighed og en unik mulighed for at komme i dialog med folkeskoleelver, undervisere og lærerstuderende.

Som sponsor får du adgang til festivalen og mulighed for at teste dit produkt på en stor gruppe af folkeskoleelever og undervisere.

NETVÆRK: adgang til festivalen, invitation til efterfølgende arrangementer, samt til VIP arrangementet, der afholdes på festivalen. SYNLIGHED: I får en stand på festivalens udstillerområde, hvor I kan komme i dialog med de mange deltagende. KOMMUNIKATION: logosynlighed på al materiale, website, t shirts mv. , annonce i bruchuren, der udleveres på festivalen, samt adgang til billed- og videomateriale efterfølgende.

NETVÆRK: adgang til festivalen, samt invitation til efterfølgende arrangementer. SYNLIGHED: I får en stand på festivalens udstillerområde, hvor I kan komme i dialog med de mange deltagende.


Hvem står bag Creating Maker Mindsets? Creating Maker Mindsets er et projekt skabt af virksomheden Praktisk og Foreningen Maker. Praktisk har mange år arbejdet med innovation og nye digitale teknologier i forskellige sammenhænge: undervisning og workshops for elever og lærere fra folkeskoler og gymnasiale uddannelser, oplæg, messe set up, festivalproduktioner mv. Den røde tråd i arbejdet er, at det altid har innovation og nye teknologier, såsom laserskærer, 3D print, elektronik/kodning og virtual reality som centrum.

Kontakt

Foreningen Maker er en non-profit forening, hvis formål er at udvikle og afprøve viden, teknologi og metoder fra makerkulturen gennem udviklingsaktiviteter, samt at iværksætte vidensprojekter, der tager udgangspunkt i teknologiske trends og strømninger indenfor forskellige interessefelter. Foreningen laver f.eks. maker-festivalen Copenhagen Maker. I foreningens bestyrelse findes repræsentanter for Fonden Roskilde Festival, Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning, MADE (Manufacturing Academy of Denmark), Dansk Design Center og Kultur- og Fritid i Helsingør Kommune.

Stina Odgaard-Sabally Programleder, Creating Maker Mindsets (+45) 4040 4217 stina@praktisk.co ’ www.creatingmakermindsets.dk

Bliv Sponsor på Creating Maker Mindsets  

Creating Maker Mindsets er et program, der arbejder for flere digitale kompetencer op gennem skolesystemet. Creating Maker Mindsets laver ev...

Bliv Sponsor på Creating Maker Mindsets  

Creating Maker Mindsets er et program, der arbejder for flere digitale kompetencer op gennem skolesystemet. Creating Maker Mindsets laver ev...

Advertisement