Page 1

Portfolio Pracht & Praal Interieur en stylingadvies

1


Inhoud Particulier 4. Styling babykamer 6. Uitgebreid Interieuradvies 8. Interieurstyling advies 10. Styling woonkamer 12. Interieuradvies 14. Ontwerp Bedstee 16. Slaapkamerstyling advies 18. Toiletstyling 19. Verkoopstyling Zakelijk 20. Kantoorstyling advies 22. Interieuradvies Kantine 24. Verkoopstyling Kantoorruimte

2


Wie is Pracht & Praal? Mijn naam is Marian van de Minkelis-de Hek. Niets op interieurgebied, is mij te gek. Als je iets echt wilt, dan kun je dit bereiken en zo ook in je interieur. Je thuis is je belangrijkste plek. Een plek waar je jezelf bent en thuis moet als een warme deken om je heen vallen. Veel plezier met het bekijken van mijn portfolio.

3


Styling babykamer Omdat het een verrassing was of het een jongen of een meisje werd. Moest er in de toekomst wel blauw of rose konden worden toegevoegd. (en dat is rose geworden..)

:":, ! .:l r,Èr'.r.+Éi.risrl*r

Daarnaast betrof het een klein kamertje. Het is dan erg belangrijk dat de kleur verruimend werkt.

ffi

-"n rt

q"

-

Á

i

il'$ffi 4

iml r:f1


5


Uitgebreid Interieur advies Deze klant ging verbouwen en wist niet waar te beginnen. Door eerst de sfeer te bepalen en vervolgens de indeling iets te veranderen. Werd het voor de klant duidelijk. In plaats van het plafond te verlagen, hebben we gekozen om de dragende balken in het zicht te brengen. Op deze manier creĂŤer je hoogte en geeft het de keuken een stoere uitstraling.

6


7


Interieurstyling advies Toen ik de eerste keer bij deze klant binnenstapte had ik niet het idee dat ze mij nodig hadden. Eenmaal in gesprek bleek het ook dat ze van alles hadden geprobeerd, maar toch was de kamer niet het gezellige hoekje wat ze graag wilde hebben. Tip! Wanneer alle meubelen in de lengte worden geplaatst van de ruimte kan het minder uitnodigend over komen. Door bijvoorbeeld een bank haaks te plaatsen kan dit al een groot verschil geven.

8


voor

na

9


Styling woonkamer Deze klant had de volledige verbouwing al achter de rug. Zelf de kleuren en meubelen gekozen. Aan mij de opdracht om de accessoires toe te voegen.

10


11


Interieuradvies Deze klanten kwamen bij mij met het een advies voor een nieuwe vloer. Eenmaal in gesprek, kwam al snel naar voren dat ze meer wilde dan alleen een nieuwe vloer. Naar aanleiding van het moodboard is er uiteindelijk gekozen voor een nieuwe vloer, gladgestucd plafond en deels nieuwe meubelen.

12


En zie hier het resultaat! De klanten zijn erg tevreden en genieten van hun nieuwe huis :-)

13


Ontwerp Bedstee Door ruimte gebrek kreeg in de opdracht een bed te ontwerpen waar de kledingkast ook in verwerkt is. En bed voor een meisje, die er voorlopig nog mee door kan. Aan de zijkant een hangkast en onder het matras nog de ruimte om spulletjes op te bergen.

14


Tip! Door het bed aan de binnenkant leuk aan te kleden wordt het nog meer een huisje op zich. Hier kan een muurschildering ook positief aan bijdragen!

15


Slaapkamerstyling advies Tip! Door het behang met strepen horizontaal te plakken ontstaat er een veel bredere muur.

16


Toiletstyling Ook het kleinste kamertje mag niet vergeten worden. Hier wordt onder andere door de metallic muur het oud en het nieuw leuk met elkaar gecombineerd.

17


Verkoopstyling Zie wat net iets meer aandacht kan doen. De 1e indruk is zo belangrijk! In deze paar seconden tijd beslist de potentiĂŤle koper of hij, zij de woning de moeite waard vind om door te kijken.

Na

Voor

18


Na Voor

Voor Na

19


Kantoorstyling advies Het bedrijf kwam zelf met de opstelling. Mijn opdracht was een advies uit te brengen over de styling van de afdeling. De juiste kleurstelling en bijpassende meubelen.

20


21


Interieuradvies Kantine Deze kantine heb ik ontworpen in IndustriĂŤle stijl. Grovere materialen, maar ook die onderhoudsvriendelijk zijn. Het bedrijf komt met een knipoog terug in de kantine.

22


Project is feb 2012 gepresenteerd. foto’s volgen later

23


Verkoopstyling kantoor Een volledig pand gerestyled voor de verkoop. De wanden opnieuw laten schilderen en meubels toegevoegd.

Voor

Na

24


Voor

Na

25


Wilt u dat ik een keer bij u langs kom. Of heeft u vragen of opmerkingen? U kunt mij bereiken via email info@prachtenpraal.com of op 06 30096853. Graag tot ziens!

26

Portfolio 2012 Pracht & Praal  

Portfolio 2012 Pracht & Praal

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you