Page 1

Marc Martín, Alex Rovira, Daniel Cortés

Projectede recerca

Curs 2011-2012

VIATGEAPARÍS 26.03.2012 • 30.03.2012

Moments de diversió...

La Revista

I sobre tot ts per a ... l’amor!

Momen

Descobrim com es viu

una setmana a París amb 4t de l’ESO


París 2012

Què hi trobareu?

1

París

La ruta de 4t de l’ESO per la ciutat. Descobriràs com veure-ho tot en només 3 dies

Els millors consells sobre on menjar, on comprar i on dormir.

3

4

Sabràs com vam van viure el viatge els alumnes i els professors, amb les millors anècdotes i records.

5

L’opinió dels alumnes: Què els va agradar més? I què menys? Com van menjar?

2

2

Descobriràs la màgia de Disneyland. T’ho expliquem tot sobre les seves atraccions i els personatges

6

Podràs saber el nom del guanyador i dels finalistes del Concurs de Fotografia De París!

1

1


París 2012

Un somni fet realitat!

París 2012

El dia va arribar...

“Volíem que tothom sabés que teníem moltes ganes de fer un viatge”

El dia havia arribat! Tots carregats d’il·lusió, estàvem al col·legi a les 0:00,esperant impacientment a que l’autocar es posés en marxa.

Com tots sabem, aquest viatge era molt especial, ja que es tracta d’una iniciativa dels alumnes, plens d’ilusió per fer pressupostos, organitzar... Però hauria estat impossible aconseguir-ho sense la Paula Llobet i en Marc Duque. Parlem amb ells per a que ens expliquin el que van fer per a tots nosaltres. Hi havia moltes ganes de fer un viatge a 4t, oi? Marc: Sí, tothom creia que tenia molt més sentit fer un viatge a 4t, perquè molta gent canviarà d’escola en acabar el curs i era l’última oportunitat per fer un viatge junts. Paula: I, a més, moltes escoles fan un viatge a l’ESO i nosaltres també en volíem fer un. Com us vau organitzar al principi? Paula: El Marc i jo vam contactar amb empreses de viatges que ens van fer pressupostos que més tard vam presentar al Consell Escolar Marc: També vam crear el blog ascomicetos4eso.blogspot.com,

on tothom va poder opinar amb llibertat i traslladar-nos les seves idees. Paula, tu i la Laura Moreno vau exposar el projecte al Consell escolar. Com va anar? Amb quins problemes us vau trobar? Paula: Quan vam exposar la nostra idea, creien que era una bogeria. Tot i això, després d’ensenyar-los els pressupostos que havíem realitzat van veure que realment ens ho havíem pres seriosament. Ens van dir que necessitaven temps per pensar-s’ho. Finalment, en acabar el 1r trimestre el director de l’escola ens va reunir al teatre confirmant que es faria el viatge!

El viatge es va fer d’esperar... Els minuts passaven i passaven, fins que els professors van començar a passar llista!

Però... Erem massa gent per l’autocar i malauradament dues persones van haver d’agafar un taxi dirigint-se cap a l’altre autocar. (Aquí necessitem més explicació, eh=) Finalment ens vam posar en marxa! El viatge era molt llarg, i per passar el temps, alguns companys van decidir posar-se a dormir, d’altres posar-se a escoltar i d’altres a xerrar... També cal dir, que durant el viatge d’anada cap a París vam poder veure una pel·lícula per aconseguir perdre la noció del temps.

ascomicetos4eso.blogspot.com El viatge amb autocar arribava al seu fi, i els rostres de la gent començaven a ser alegres i riallers.

2

3

Revistaparis  

hnyj thukjk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you