Page 1


Kosove, Prishtin 10000 Str. UQK Nr.22 info@kosovoyoungeuropeans.com


Mirënjohje Fshati Kukaj

Prishtinë

Gjilan

Slivovë

Për pjesëmarrje në Albaniadën e parë të sporteve dhe lojërave tradicionale shqiptare.

Sportet dhe Lojrat tradicionale shqiptare paraqesin një thesar të trashëgimisë kulturore të krijuar ndër shumë shekuj. Përmes tyre, populli ynë ka shfaqur prirjet dhe aftësitë e veta, qëndresën, shkathtësinë, forcën, guximin, optimizmin dhe veti të tjera fizike e shpirtërore.

Magjistralja Prishtinë - Gjilan

REPUBLIKA E KOSOVËS ZYRA E KRYEMINISTRIT

13 Tetor 2012 MODUS Leart Zeqa, Drejtor

Velania NEWCO FERRONIKELI COMPLEX L.L.C.

ALBANIADA

SPORTET DHE LOJRAT TRADICIONALE SHQIPTARE


HELLENIC REPUBLIC Liaison OfямБce in Pristina

a

Group Company


PR Solutions - Company Profile  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you