Page 1

2010/11 2017/18

N13 N.º 36cat Leer juntos poesía

DESITJABLE Juli Micolau (La Freixneda, Matarranya, 1971-)

Amb tu voldria viatjar per visitar tot lo visitable dels paratges muntanyencs o dels tresors marítims amb platges verges i flora salvatge. Caldrien pocs equipatges: només el temps just i una mica de cèntims per a xalar de l’aventura i gaudir mútuament. Vet aquí l’ham d’eufòria i l’aposta per la proposta desitjable. Manoll (1997)


Escriptor, membre de l'Associació Cultural del Matarranya i col·laborador a la revista Temps de Franja entre moltes altres. Ha publicat diversos llibres de poesia i també ha guanyat diversos premis literaris. Els seus versos apareixen en antologies i llibres col·lectius. Es dedica a treballar amb humilitat la terra de cereal i oliveres; també a conrear amb modèstia el camp de les lletres.

És una poesia que et convida a escapar, busca l'evasió del món quotidià. L'escriptor vol envoltar-se de natura amb la persona que vol. Em crida l'atenció que l'únic espai que utilitzi siguin llocs solitaris, però m'agrada. (Victòria Aguilar) Em sembla un poema bonic que parla sobre l'amor, el desig i l'eufòria de viure aventures junts, gaudir-les i que mai s'acabin. (Abril Aguilar) M'agrada molt, em transmet pau i alhora ganes de viure moltes aventures. És una cosa que tots faríem amb la persona que volem. (Sara Mármol) Parla de deixar-ho tot i arriscar-se, que el material no importa comparat amb les ganes d'escapar a un altre lloc amb una persona especial. Crec que la poesia és una invitació a fer-ho. (Núria Gallardo) Alumnat de 4rt ESO de l’IES Ramón J. Sender, Fraga.

Biblioteca 2017-18 CPEPA Alfindén, CPEPA Casa Canal, CPEPA Miguel Hernández, CPI La Jota, IES Andalán, IES Avempace, IES Bajo Cinca, IES Baltasar Gracián, IES Biello Aragón, IES Biello Aragón sección Biescas, IES de Bujaraloz, IES Cabañas, IES Cinca-Alcanadre, IES Cinco Villas, IES Élaios, IES Conde Aranda, IES Francés de Aranda, IES Francisco Grande Covián, IES Gallicum, IES Goya, IES Gúdar-Javalambre, IES Hermanos Argensola, IES José Mor de Fuentes, IES Juan de Lanuza, IES La Llitera, IES Luis Buñuel, IES Miguel Catalán, IES Miguel de Molinos, IES Miralbueno, IES Parque Goya, IES Pedro Cerrada, IES Pedro de Luna, IES Pilar Lorengar, IES Pirámide, IES Pirineos, IES Ramón J. Sender, IES Ramón Pignatelli, IES Ramón y Cajal, IES Reyes Católicos, IES Río Gállego, IES Rodanas, IES San Alberto Magno, IES Santiago Hernández, IES Sierra de Guara, IES Sierra de la Virgen, IES Sierra de San Quílez, IES Siglo XXI, IES Tiempos Modernos, IES Valle del Jiloca, IES Virgen del Pilar

Ppll1718 36bcat Desitjable de Julio micolau  

Poema voluntario elegido por el IES Ramón J Sender para el curso 2017 /2018 de PPLL

Ppll1718 36bcat Desitjable de Julio micolau  

Poema voluntario elegido por el IES Ramón J Sender para el curso 2017 /2018 de PPLL

Advertisement