Page 1

Eijsden Fraaie architectuur binnen een unieke woonomgeving

Fraaie XL huurwoningen met garage nieuwpoelveld.nl


Eijsden

Een plek om te groeien

Nieuw Poelveld is ĂŠcht een plek om te groeien. Bereikbaar voor starters die er hun leven willen opbouwen, ideaal voor levensgenieters op leeftijd die meer van hun vrije tijd willen genieten. De mix van woningtypes en stijlen trekt uiteenlopende inwoners die samen de nieuwe wijk tot leven gaan wekken. Nieuw Poelveld wordt dan ook in een comfortabel tempo gebouwd; stap voor stap ontstaat een ruim opgezet woongebied van 650 uiteenlopende woningen.


Hier ontstaat een buitengewone woonomgeving Op enkele autominuten van de bruisende steden Maastricht en Luik ligt een van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg. Aan de rand van het karakteristieke plaatsje Eijsden, in het glooiende landschap van het Maasdal, ontstaat nu een buitengewone woonomgeving: Nieuw Poelveld. Hier worden oude waarden als gezelligheid, gemeenschapszin en opgroeien dicht bij de natuur gecombineerd met architectonische hoogstandjes en moderne voorzieningen van het hoogste niveau. Centraal in het plan ligt een Brede School. Hierin zijn gevestigd de basisscholen, de kinderopvang, een peuterspeelzaal, de bibliotheek, het Groenekruis en de GGD. Daarnaast wordt het ook een buurtcentrum ĂŠn ontmoetingsplek voor de hele gemeenschap.

ligging Nieuw Poelveld

richting Maastricht A2

groenstraat

Eijsden

rijksweg boomkensstraat

Maas

BelgiĂŤ

A2

richting Luik

Iedereen geniet in Eijsden Er is veel om van te houden in Eijsden. Van de prachtige oude dorpskern tot de uitgestrekte natuurgebieden, van de rijke folklore en tradities tot de Bourgondische eetcultuur. Achter elke hoek lijkt een nieuw historisch gebouw of adembenemend vergezicht schuil te gaan. En dan is er nog de Maasoever met haar terrassen en het romantische veerpont naar de overkant. Samen vormen ze de aantrekkingskracht die jaarlijks vele toeristen verleidt tot een bezoek aan Eijsden.


Nieuw Poelveld biedt u een rustige woonomgeving, prachtig gelegen midden in de natuur. Tegelijkertijd is het stadse leven vlakbij.

Van modern tot nostalgisch Poelveld wordt een zeer gevarieerde wijk, met een enorme diversiteit aan bouwstijlen en individuele mogelijkheden. Zo zullen sommige

groenstraat

delen uitgesproken groen van opzet zijn. Met straten die rijk zijn aan kleur en licht ĂŠn een accent op moderne architectuur.

rijksweg

parkruimte

boomkenstraat

poelveld noord

locatie fraaie XL huurwoningen met garage

Poelveld Eijsden

poelveld zuid


Karakteristiek en groen Nieuw Poelveld sluit perfect aan op de karakteristieke elementen van de omgeving. Er is rekening gehouden met de landelijke, historische en culturele elementen van Eijsden. Het plan is aan drie zijden geheel omringd door groen. Hierdoor gaat Nieuw Poelveld geheel op in de omgeving! Het landschap is zeer afwisselend met open landschappen, hoog- en laagstamboomgaarden, bosjes, singels en hagen. Nieuw Poelveld is dus ook een mooi stukje natuur!

verkaveling

15

14

13

12

11

10 1

2

3

4

5

6


Fraaie XL huurwoningen met garage Moderne woningen met ruimte om te groeien De woningen hebben de betekenis XL meegekregen vanwege de uitbreiding op de begane grond, een plafondhoogte van 2,60 m. en de extra ruimte met groot dakraam op de zolderverdieping. Daarnaast heeft iedere woning een eigen garage die garant staat voor extra bergruimte.


Fraaie huurwoningen

Aan de ‘Steenuil’ in Nieuw Poelveld Zuid worden deze 12 fraaie huurwoningen (XL) met garage gerealiseerd. De ruime huurwoningen zijn geschakeld of halfvrijstaand geschakeld. Alle woningen hebben een garage, geschakeld aan de woning of in de achtertuin. Alle achtertuinen hebben een zuid-oriëntatie. De tuinen zijn achterom bereikbaar of via de garage aan de voorzijde. Als materiaalkeuze is gekozen voor een donkerrode steen met eigentijds stucwerk in een lichte kleurstelling en witte kozijnen. Een strakke detaillering van de

goten en betonpannen zorgt voor de dakafwerking. Aan de achterzijde is een groot dakraam zichtbaar van de extra ruimte op de tweede verdieping.

Begane grond

Entree/ hal, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, meterkast. De royale leefruimte bestaat uit een verlengd woongedeelte aan de achterzijde met een dubbele deur naar de tuin en aan de voorzijde de eetkamer met open keuken inclusief alle apparatuur en bergkast.

Verdieping

Drie slaapkamers, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en tweede toilet. De overloop is voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping met een Remeha Avanta, combiketel en een aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. De extra ruimte op de tweede verdieping is voorzien van een groot dakraam en is daarmee geschikt voor vele doeleinden. Kortom een fraaie en grote huurwoning met een optimale indeling voor veel woongenot.

Impressie straatzijde


begane grond plattegrond zoals getekend bij kavel: 2, 4, 6, 10, 12 en 14 plattegrond is gespiegeld bij kavel: 1, 3, 5, 11, 13 en 15

 300   535 

 948 

garage

 599 

 466 

woonkamer

bergkast

 146  entreehal

 242 

mk

aanpandige garage alleen bij kavel: 1, 4, 5, 10, 13 en 14

eetkamer

keuken

 244 

Moderne woningen met ruimte om te groeien De dubbele tuindeur biedt toegang tot de ruime tuin.

mk = meterkast


verdieping plattegrond zoals getekend bij kavel: 2, 4, 6, 10, 12 en 14 plattegrond is gespiegeld bij kavel: 1, 3, 5, 11, 13 en 15

 242 

slaapkamer 1

 435 

slaapkamer 3

 315 

 283 

slaapkamer 2

badkamer

 258 

 270 

 327 

overloop


zolder

h=150cm dakraam

mv wa

 787 

cgw

raam in zijgevel alleen bij kavel: 1, 4, 5, 10, 13 en 14

plattegrond zoals getekend bij kavel: 2, 4, 6, 10, 12 en 14 plattegrond is gespiegeld bij kavel: 1, 3, 5, 11, 13 en 15

h=150cm

wa = wasmachine aansluiting cgw = combi-gaswandketel mv = mechanische ventilatie unit


gevelaanzichten

kavel 1

kavel 2

kavel 3

kavel 4

kavel 5

kavel 6

gevelaanzicht straatzijde kavel 6

kavel 5

kavel 4

kavel 3

kavel 2

kavel 1

kavel 14

kavel 13

kavel 12

kavel 11

kavel 10

gevelaanzicht tuinzijde

kavel 15

gevelaanzicht straatzijde kavel 10

gevelaanzicht tuinzijde

kavel 11

kavel 12

kavel 13

kavel 14

kavel 15


Impressie tuinzijde


Eijsden


Technische omschrijving

terreininventaris

De achtertuin is voorzien van een zwart draadhekwerk met een hoogte van 180 cm. Het toegangspad, de oprit en het terras (16m2) wordt uitgevoerd met betonklinkers in de kleur antraciet.

vloeren

De begane grondvloer van de woning wordt uitgevoerd als geïsoleerde niet vrijdragende vloer van beton, voorzien van een krimpnet. De 1e verdiepingsvloer en zoldervloer van de woning wordt uitgevoerd als systeemvloer van beton. De vloer van de garage wordt afgewerkt met een cementdekvloer van 3 cm.

gevels

De buitengevels zijn opgebouwd uit baksteen, isolatiespouw en kalkzandsteen elementen. Voor de thermische isolatie van de buitengevels (Rc> conform EPN berekening) wordt mineraalwol toegepast. Aan de voorzijde op de begane grond wordt Western Red Cedar betimmering toegepast. Lichte scheidingswanden worden uitgevoerd in gasbeton of gips.

daken

Het hellend dak van de woning wordt uitgevoerd met geïsoleerde dakplaten en betonpannen. Aan de achterzijde bevindt zich een extra groot dakraam 114 x 118 cm.

kozijnen

De buitenkozijnen van de ramen worden uitgevoerd in kunststof, de deuren in hardhout. Er wordt isolerende beglazing toegepast in de buitenkozijnen. De voordeur wordt uitgevoerd met een smal raam en brievenbussleuf. De binnenkozijnen worden uitgevoerd als stalen afgelakte montagekozijnen met bovenlichten.

trap en hekken

De trap van de begane grond naar de 1e verdieping en van de 1e verdieping naar de zolder wordt uitgevoerd als dichte vurenhouten trap. Het traphek wordt uitgevoerd in vurenhout.

keukeninrichting

(zie tek. en illustratie) De keuken is compleet uitgerust met een 5 pits gaskookplaat, combimagnetron, schouwwasemkap, 147 liter koelkast, vaatwasser en spoelbak met een één-greeps mengkraan.

sanitair

Het sanitair wordt, met uitzondering van de verlaagde (Bette) douchebak in de douchecabine, uitgevoerd in wit porselein. Al het sanitair is van de serie Sphinx 300 wit, compleet met verchroomde kranen van Grohe Costa en wastafelspiegel. Het toilet op de parterre en in de badkamer wordt als wandcloset uitgevoerd.

vloer- en wandtegels, dorpels en vensterbanken Ter plaatse van de vloeren in de toiletruimte en badkamer worden zwarte tegels van 30 x 30 cm aangebracht. Tegen de wanden in de badkamer en het toilet worden witte glanzende geglazuurde tegels van 25 x 33 cm aangebracht.

Bij de binnendeurkozijnen van de badkamer en het toilet worden kunststenen binnendorpels aangebracht. Onder de buitendeuren worden kunststenen dorpels in de kleur antraciet aangebracht. De vensterbanken worden uitgevoerd in kunststeen (Bianco c.).

mechanische ventilatie

De woning wordt voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Lucht wordt afgezogen in de keuken, de badkamer, het toilet en op zolder. De aanvoer van verse lucht vindt op natuurlijke wijze plaats door middel van roosters in de buitenkozijnen.

verwarmingsinstallatie

De centrale verwarmingsinstallatie wordt uitgevoerd als een radiatorenverwarming. De cv-ketel is een hoogrendements combiketel zonder waakvlam (Remeha Avanta, klasse 4). De temperatuurregeling vindt plaats door middel van een kamerthermostaat. In de hal, badkamer en slaapkamers worden de radiatoren voorzien van thermostatische radiatorkranen voor een optimaal energiezuinig verbruik.

elektrische installatie

De elektrische installatie wordt aangelegd volgens de geldende voorschriften. Er wordt wit inbouw schakelmateriaal toegepast. In de meterkast, trapkast en op de zolder wordt opbouw schakelmateriaal toegepast. De witte dubbele contactdozen zijn ruimschoots aanwezig in de woning. Tevens is de woning voorzien van rookmelders.

afwerking

De vloeren worden, daar waar geen tegelwerk wordt aangebracht, afgewerkt met een cementdekvloer. De binnenwanden worden behangklaar uitgevoerd, met uitzondering van de zolder, trapkast, meterkast en bij toepassing van tegelwerk. De wandgedeeltes boven het tegelwerk worden tot aan het plafond afgewerkt met structuurpleisterwerk, kleur wit. De plafonds van de woning worden, met uitzondering van de zolder, trapkast en meterkast, gespoten met structuurpleisterwerk.

garage

De garages bevatten een plaatstalen kantelpoort met een vrije doorgang van 234 cm. Tevens is er een deur naar de tuin voorzien. De garages zijn voorzien van een electra aansluiting.


keukeninrichting

RUIMTE

VLOERAFWERKING WANDAFWERKING PLAFONDAFWERKING

hal / overloop

cementdekvloer

behangklaar

structuurspuitwerk

woonkamer cementdekvloer

behangklaar

structuurspuitwerk

keuken

cementdekvloer

behangklaar

structuurspuitwerk

toilet

vloertegels

wandtegels / spuitwerk

structuurspuitwerk

badkamer

vloertegels

wandtegels / spuitwerk

structuurspuitwerk

behangklaar

structuurspuitwerk

slaapkamers cementdekvloer zolder

cementdekvloer onafgewerkt

onafgewerkt


opdrachtgever

verhuur

Boschstraat 83a 6211 AV Maastricht t 043 350 35 80 i www.daelmans.nl

Boschstraat 83a 6211 AV Maastricht t 043 350 35 80 e info@daelmans.nl

wijzigingen voorbehouden Deze projectdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld. In het gezamenlijk streven naar een optimale kwaliteit van deze woningen wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er kleine wijzigingen kunnen plaatsvinden die kunnen voortkomen uit nadere eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die in deze brochure zijn opgenomen, betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties in deze brochure zijn suggestief en bedoeld om u een indruk van het complex, de groenvoorziening c.q. de tuinaanleg en beplanting te geven. Het zijn geen bindende tekeningen. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekeningen zijn ‘plusminus’ maten, uitgedrukt in centimeters. Aan deze brochure en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen geen rechten worden ontleend.

Fraaie huurwoningen met garage - Nieuw Poelveld Eijsden  

De woningen hebben de betekenis XL meegekregen vanwege de uitbreiding op de begane grond, een plafondhoogte van 2,60 m. en de extra ruimte m...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you