Page 1

W O N E N

E N

W E R K E N

I N

R O E R M O N D

51. dec 2016

Roermond 1


’t Parcje Roermond Gewoon lekker wonen! slim

Het wordt nóg mooier dan op de plaatjes! Bekijk nu de laatste woningen en kavels, nóg groter en altijd ‘Nul op de Meter’

20

Exact conform planning is de eerste woning op 17 september gereed gekomen en aan het publiek gepresenteerd. Inmiddels zijn de eerste woningen al bewoond en wordt direct zichtbaar dat de werkelijkheid de plaatjes overtreft – ’t Parcje maakt zijn belofte waar.

Het laatste deel tegen de bosrand van Kitskensdal zet de lijn voort. Hier zijn onder meer extreem ruime woningen gepland die tevens het predikaat ‘Nul op de Meter’ verdienen. Hier kunt u bovendien uw eigen woning ontwikkelen en bouwen. Mits energiezuinig natuurlijk!

Ga zelf kijken om te zien dat ’t Parcje nóg ruimer, nóg groener en nóg mooier wordt dan voorgesteld. Het is een plan dat met de dag mooier wordt. Lekker grote en betaalbare woningen in een ‘Parcje-omgeving’: dat wil toch iedereen!

Er is nog keuze uit drie basistypen – van 167 tot 232 vierkante meter woonoppervlak zonder de garage mee te rekenen. Met 24, 27 of 30 zonnepanelen, pal op het zuiden georiënteerd. Genoeg voor ‘Nul op de Meter’.

VERKOOP FASE DRIE GESTART Inschrijving geopend

MELDT U ZICH AAN VIA WWW.PARCJE.NL Maak een afspraak via de website en kom kijken!

citylife.nu


Prettige Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Het aantal varianten dat wordt aangeboden is door de ideeën van de eerste kopers bijzonder groot en doordacht. Als u dat zou willen, kunt u nog een stapje verder gaan en zelf ontwikkelen en bouwen. Met hulp van onze architect of helemaal vrij. Er zijn kavels van 680 tot 1.120 vierkante meter beschikbaar.

Verhuizen met een luxe verhuis- en verwenpakket op de dag zelf. Oplevering om 09:00 of 10:00 uur? Dan zit u ’s middags al om 17:00 uur met koffie en vlaai in uw nieuwe, ingerichte keuken! Dat is wat wij verstaan onder ‘uit handen nemen’.

Revolutionair: dát is ’t Parcje! Nog nooit eerder is een heel wijkje volledig en optimaal op de zon georiënteerd, woningen die méér dan perfect geïsoleerd zijn en daarbij over een krachtige warmtepomp beschikken. Ze verliezen al nauwelijks energie maar produceren zelf volop elektriciteit op hun zonnedak. ’t Parcje loopt hiermee voorop – en niet alleen in Nederland. En het mooie van alles is: het is geen experiment maar betaalbaar en volledig opgenomen in de vrij-op-naam-prijs. Met als gevolg: extreem lage woonlasten voor de komende decennia.

• • • •

Als bewoners ‘s ochtends op hun meter kijken hoor je in ’t Parcje steeds vaker “Ha-ha-ha, hi-hi-hi...isolatie meneertje...vandaag wéér niks verbruikt!” Heerlijke, comfortabele warmte met overal vloerverwarming en nauwelijks tot geen verbruik. Oók op de minder zonnige dagen.

Laagste hypotheekrente sinds 50 jaar Laagste energielasten sinds mensenheugenis: 0,00 energie* Unieke lijst keuzemogelijkheden en indelingsvarianten Nieuw Type D en E met 208 resp. 232 meter woonoppervlak zonder dubbele garages mee te rekenen • Vijf-sterren-optie: eigen huislift – nu of later te installeren – om uw huis vanaf dag 1 levensloopbestendig te maken • Eigen ontwikkeling en bouw mogelijk. Mits ‘0,00 energieverbruik’! • Hulp bij verkoop van uw huidige woning door een team deskundige makelaars, ook buiten de regio

Tekst: Walravencommunicatie.nl - Han Walraven

Voor meer informatie of aanmelden voor een infosessie: www.parcje.nl T (0475) 32 79 22

21

't Parcje III Roermond City Life  
't Parcje III Roermond City Life  

Artikel in City Life Roermond.