Page 1

Polkupyörärengasmallisto | 2014


Continental Täytyykö pyörä keksiä uudelleen?

Näin voisi melkein luulla. Viime vuosina ovat 29 tuuman mallit löytäneet paikkansa maailmanlaajuisilla markkinoilla lähes vuosikymmenen kestäneen alkutaipaleen jälkeen, ja nyt MTB-pyörien alalla markkinoille tulee uusi koko – 27,5 tuuman malli. Jatkuvan uudistuksen seurauksena pyörien koot muodostavat niin mahdollisuuden kuin haasteenkin. Joillakin alueilla tämä uudistus jopa hillitsee kuluttajien ostohalua, koska vielä ei ole varmaa, millä MTB-sektorilla koko löytää lopulta paikkansa. Kysyntä tulee kasvamaan markkinoilla, minkä johdosta renkaiden valmistajien, koko myyntiketjun sekä tukku- ja ammattiliikkeiden täytyy investoida enemmän varastointiin ja logistiikkaan. Ryhtykäämme siis toimiin. Voimme tarjota asiakkaillemme vuonna 2014 ensisijaiseen käyttötarkoitukseen kaikki tärkeät 26, 29 ja 27,5 tuuman mallit, joita valmistetaan kolmessa tuotantolaitoksessa. Valittavana on kolmesta hinta- ja laaturyhmästä sinulle ja asiakkaillesi sopivat koot. Tuotevalikoimaamme kuuluvat intialaisessa tuotantolaitoksessa valmistettavat hinta- laatusuhdemestarimme, uudessa Hefein tuotantolaitoksessa valmistetut uudet Performance-tuotteet sekä absoluuttiset Premium-renkaat Korbachista – huipputekniikkaa, kuten BlackChili ja Protectionmallit.

Insinöörimme tekevät kaikkensa jatkaakseen myös uusien MTB-kokojen kohdalla testivoittojen menestyssarjaa globaalissa ammattimediassa: “testivoittaja made in Germany”. Korbachin tuotantolaitokseen on investoitu miljoonia. Näin Saksan tuotantoa on valmisteltu uusiin haasteisiin ja teknisiin vaatimuksiin myös uuden, vielä kerran parannetun huippuluokan tuotteen, GP 4000 S II:n, osalta. Näin todistamme myös 2014, että Saksassa voi valmistaa kilpailukykyisiä tuotteita, jotka kuuluvat teknisesti maailman parhaimmistoon. Continental ei ole vain ainoa saksalainen renkaiden valmistaja. Me olemme myös isojen kansainvälisesti toimivien polkupyörän renkaiden valmistajien joukossa viimeinen, joka vielä valmistaa suuren osan tuotteistaan Euroopassa – lisämotivaatio ja velvoite kehitysryhmällemme ja työntekijöillemme. Kiitämme saksalaista tekniikkaa kohtaan osoittamastanne mielenkiinnosta ja luottamuksesta ja toivotamme teille menestyksekästä liikevuotta ja hyvää/erinomaista pyöräilysesonkia 2014. Paljon iloa Continental-tuotteiden parissa!

Get the Grip!

Jörg Malcherek Head of Marketing/Sales/F&E


Saksalaista tekniikkaa

BlackChili Compound Tätä polkupyörien renkaita mullistanutta ainutlaatuista kulutuspintojen kumiseosta valmistetaan vain Saksassa! Renkaiden pidon ja vierimisvastuksen välinen tulos on BlackChili Compound erittäin korkeatasoinen. Lukemattomat laboratorio-olosuhteissa saavutetut testitulokset osoittavat konkreettisen hyödyn. Uusimmat polymeerit, nanoskaalan nokihiukkaset ja optimoidut täyteaineet takaavat ainutlaatuisen suorituskyvyn – nykyään kaikki Downhill MTB -renkaista renkaiden ajoaikaan on joka suhteessa huippuluokkaa! BlackChili Compound parantaa vierimisvastusta 26 % ja antaa noin 30 % enemmän pitoa kuin aktivoidut silikaseokset. BlackChili Compound valmistetut renkaat tekevät vaikutuksen myös korkeammalla kilometrimäärällä ja – toisin kuin useat monien ainesosien seokset – tasaisella ajolla ensimmäisestä kilometristä viimeiseen.

Vectran™ etu Vectran™ on kierretty nestemäisistä Vectrakristallipolymeereistä, minkä ansiosta lanka on termoplastinen ja siinä on multifilamentlankaa. Tämä puolikiteinen materiaali on kovempää kuin aramidi ja sen vetolujuus on viisi kertaa kovempi kuin teräksellä. Sen lisäksi se on kevyempää kuin vastaava nylonlanka. Vectran™ säilyttää nämä ominaisuutensa myös äärimmäisissä sääolosuhteissa.

PolyX Breaker® – Tehty kestämään Toimme PolyX Breaker® -teknologian autopuolen osaamisestamme polkupyöränrengaspuolelle. Polyesteriä on käytetty menestyksekkäästi autonrenkaissa jo vuosia. Erittäin kestävä kudos on ristiinkudottu verkko. Tällä on saavutettu todella korkea tiiviys, joka ei ainoastaan suojaa vierailta esineiltä vaan on erityisen tehokas pistosuojaus.

RaceSport – helppo, nopea ja turvallinen. Kilpamaastopyöräilyssä käytettäväksi suunnitellun kilparenkaan ulkokuoressa yhdistyvät kevyt muotoilu ja poikkeuksellisen korkeatasoinen pistosuojaus. Suunnittelulla on merkitystä. Erittäin hieno, korkealaatuinen nylonkudos ja taidokkaat yleissuojaavat kumitassut yhdessä legendaarisen BlackChili Compound kanssa ovat täydellinen yhdistelmä XC-kilpailuun ja -maratoniin.

REVO TUBELESS READY

ProTection – kovaan kilpailuun. Aiempaa paremmat uudet Continental ProTection -rungot esittelyssä. Lisäkerros tekee Protection-renkaasta erittäin kestävän ja vastustuskykyisen vieraiden esineiden aiheuttamia vahinkoja tai reikiä vastaan. Ne ovat monikäyttöisiä ja suosittuja myös BlackChili Compound, kauniin muotoilun ja kevyen painon takia. Tämän uuden mullistavan tekniikan ansiosta renkaat ovat Tubeless Ready-versioita.


Photo: Takuya Sakamoto

Cycle Hawk Messenger USA, New York.


Sisältö

Sponsorointi

6

Kilparenkaat

10

Tuubirenkaat Maantielle Rataa varten Sisäkäyttöä varten

20

Ratkaisun tekevät renkaat Avorenkaat Tuubirenkaat

28

Maastopyörän renkaat Alamäkiajo/Freeride Enduro/Vuoristoajo Maastoajo Huippukevyet renkaat Katukäyttöön Klassikot

32

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat Yleisrenkaat Talvirenkaat Sähköpyöriin Ilmapallorenkaat Kaupunkiin ja kadulle Retkipyöriin Nopeaan ajoon

46

Plus-renkaat

58

Sisärenkaat ja oheistuotteet

62

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti BlackChili Compound tpi Maastopyöräilyteknologiaa Pistosuojausteknologiat Huomioi ilmanpaine ja tietoa painoista

68 70 71 72 74 77

Vaate

78

Markkinointi

86

CONTI™ modulaarinen kauppajärjestelmä

89

Uudet renkaat

90


Sponsorointi

Korbachin renkaiden kulta-aika Viime vuonna tuotteemme kimalsivat kuin kulta niin Lontoon olympialaisissa kuin maailmanmestaruuskisoissakin. Korbachissa käsityönä valmistetun huippumallistomme huikea voittoputki tuotti kuusi olympiakultamitalia ja viisi maailmanmestaruutta. Maastoajaja Julie Bresset hallitsi ylivoimaisin ottein naisten maastopyöräilyä, voittaen olympialaisissa, maailmanmestaruuskilpailuissa ja kansallisella tasolla. Myös Marianne Vos voitti olympialaisten maantieajossa, lisäten myöhemmin Philippe Gilbertin tavoin maailmanmestaruuskullan palkintokaappiinsa. Lontoossa Alistair Brownleesta tuli olympiatriathlonin uusi tähti ja Rachel Atherton osoitti kykynsä voittamalla alamäkipyöräilyn maailmancupin. Jatkuva yhteistyö suunnittelijoidemme ja huippupyöräilijöiden välillä ruokkii tuotteidemme kehittelyä ja mahdollistaa yhä paremman ja paremman suoritustason saavuttamisen kerta toisensa jälkeen. Suunnittelijamme ja urheilijamme arvostavat toisiaan ja ovat ylpeitä saavutuksistaan yhteisellä tiellä kohti uusia haasteita.

Ammattilaistallit 2014:

UCI Continental -tallit 2014: rad-net

TEAM

Saksalaisen käsityön tuloksena Korbachin tehtaassamme syntyneiden renkaiden korkea laatu erottaa ne muista. Asiantuntijoilta asiantuntijoille. Triathlon-tallit 2014:

Naisten ammattilaistallit:


Kauden 2012/2013 kunniataulukko, olympiamitalit, maailmanmestaruudet, kansalliset mestaruudet ja muut merkittävät yksilösaavutukset: Rachel Atherton: UCI alamäkiajon maailmancupin mestaruus 2012, iXS European Downhill Cup 2012, Ison-Britannian mestaruus 2012 & 2013 Gee Atherton: Alamäkiajon maailmanmestaruushopea Leogang 2012, Ison-Britannian mestaruus 2012 & 2013 Dan Atherton: Championship Super Enduro -voitto 2012 Julie Bresset: Naisten maastoajon olympiakulta 2012, maastoajon maailmanmestaruus 2012, maastoajon Ranskan mestaruus 2012 Philippe Gilbert: Maantiepyöräilyn maailmanmestaruus 2012 Marianne Vos: Naisten maantieajon olympiakulta 2012, maantiepyöräilyn maailmanmestaruus 2012 Miriam Welte & Kristina Vogel: Naisten joukkuesprintin olympiakulta 2012 Alistair Brownlee: Triathlonin olympiakulta 2012 Nicola Spirig: Naisten triathlonin olympiakulta 2012 Judith Arndt: Naisten aika-ajon maailmanmestaruus 2012, naisten aika-ajon olympiahopea 2012 Team Specialized-lululemon: Naisten joukkueaika-ajon maailmanmestaruus 2012 Tejay Van Garderen: Nuorten kilpailun voitto Tour de France 2012, Yhdysvaltain aika-ajomestaruuskisojen hopea 2012 Martin Kohler: Sveitsin mestaruus 2012 Amanda Spratt: Naisten maantieajon Australian mestaruus 2012 Simon Gerrans: Maantieajon Australian mestaruus 2012, Milano – San Remo voitto 2012 Luke Durbridge: Aika-ajon Australian mestaruus 2012 Irina Kalentieva: Naisten maastoajon Venäjän mestaruus 2012 Sally Bigham: Naisten kokonaiskilpailun voitto Cape Epic 2012 Alexander Gehbauer: Maastoajon Itävallan mestaruus 2012, UCI maastopyöräilyn maailmancupin Pietermaritzburgin osakilpailun U23-sarjan voitto 2012 Markus Kaufmann: Maastoajomarathonin Saksan mestaruus 2012 Moritz Milatz: Maastoajon Euroopan mestaruus 2012 Markus Schultze Lünzum: Maastoajon U23 Saksan mestaruus 2012 Thomas Litscher: Maastoajon Sveitsin mestaruus 2012, Maastoajon U23 maailmanmestaruus 2011 Bert Grabsch: Yksilöaika-ajohopea Saksan mestaruuskisoissa 2012, yksilöaika-ajon Saksan mestaruus 2011 & 2009, yksilöaika-ajon maailmanmestaruus 2008 Andrea Eskau: Aika-ajon ja maantieajon kaksinkertainen kultamitalisti, Lontoon paralympialaiset 2012, Saksan mestaruus 2012

Continental sponsor Pro Teams as well as successful, up and coming squads and also regional teams.


deguy Andreu Lacon

ll

Photo:

tewa Colin S

rt

Aski c a M y Dann

Kenny Belaey


Richie Schley

Rachel Atherton

a Irina Kalentiev Anton Thelander

Dan Atherton Gee Atherton

Photo: Ian Hylands

Martin Sรถders trรถm


Laatuluokitus Premium • Korkeinta suorituskykyä vaativaan käyttöön suunniteltu huippumallistomme • Kehitetty yhteistyössä maailman menestyneimpien urheilijoiden kanssa • Valmistettu kokeneiden asiantuntijoiden käsityönä Korbachin tehtaalla Saksassa • Parhaat materiaalit takaavat huippulaadun ja erinomaiset ominaisuudet

Performance • Suorituskykyiset renkaat kunnianhimoisille kilpapyöräilijöille • Korkealuokkaiset materiaalit ja tarkka työ takaavat laadun

Sport • Huippulaatua urheilukäyttöön


Kilparenkaat

Menestys syntyy perinteistä. Continentalin kilparenkaat asettavat standardit kautta maailman. Ne tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja pidon, ajomukavuuden, pistosuojauksen ja painon ihanteellisen yhdistelmän. Tästä todistavat lukuisat viimeaikaiset voitot ammattijulkaisujen ryhmätesteissä. Kilparenkaat valmistetaan käsityönä Saksassa, hyödyntäen ainutlaatuista teknologiaa ja materiaaleja, samalla antaumuksella ja intohimolla kuin huippu-urheilijat osoittavat lajissaan.

14

Grand Prix Classic

15

Grand Sport Extra

18

Grand Sport Race

18

Grand Sport Light

18

Ultra Sport II

18

Sport

Super Sport Plus

19

Koti

Hometrainer

15 Race 26

Tour 26 Slim

Vastaava sisäkumi

Compact 20

Performance

• • • • • •

• • • • • • • •

32-630

Grand Prix

• • • • • • • •

28-630

17

32-622

Gatorskin

• • •

• •

• • • Race 28 Training

16

28-622

14

Gator Hardshell

27"

25-622

Grand Prix 4-Season

24-622

13

23-622

13

Grand Prix Supersonic

22-622

Grand Prix TT

Race 28

12

20-622

Grand Prix 4000 S II

Teknologia

28"

23-571

12

26"

28-559

Set Grand Prix Attack & Force

28-406

Tuning

Aika-ajo

Kilpa

Kilparenkaat

Sivu

Premium

Tour

Luokitus

GrandTour

20"

= käyttää BlackChili Compound


12

Kilparenkaat Grand Prix Attack ja Force -setti

Maantiekilpapyöräilijän valinta. Kehitämme korkealaatuista GP Force & Attack kilparengasyhdistelmäämme jatkuvassa yhteistyössä ammattilaistallien kanssa. Saamamme palautteen ja teknologisten edistysaskelien avulla sarjatuotantorenkaamme parantuvat jatkuvasti. Grand Prix Attack & Force -yhdistelmässä 22mm leveä Grand Prix eturengas halkoo tuulta. Renkaan aerodynaaminen muotoilu takaa nopeuden ja matala profiili ketteryyden. Takana 24mm Grand Prix Forcen leveämpi kosketuspinta lisää pitoa ja kilometrikestävyyttä. Huippurenkaamme kootaan käyttäen korkealaatuisinta tekniikkaa, jossa BlackChili Compound yhdistyy Saksassa käsinasennettu Vectran™ Breaker!

Grand Prix 4000 S II

Vertailukohta. Grand Prix 4000 S II on maantierenkaiden mittapuu, joka on käynyt läpi useita vaiheita kehityskaarensa aikana. Nyt mallistomme keulakuva uudistuu! Hillitty reunanauha mahdollistaa renkaan värin sovittamisen pyörän väriin, menettämättä BlackChili-pinnan suorituskykyä. Olemme myös laajentaneet kokovalikoimaamme, lisäämällä mallistoon 28 mm leveän version. Leveämpi rengas mahdollistaa paremman pidon huonoissa sääolosuhteissa, parantaa pistosuojausta ja lisää ajomukavuutta. 4000 S II:n toimiviksi osoitetut ominaisuudet pysyvät ennallaan. Vertaansa vailla oleva Vectran™ Breaker, matalan vierintävastuksen ja erinomaisen pidon mahdollistava BlackChili-seos ja tietenkin saksalainen käsityö!


Grand Prix TT

Nopeammin ei pääse! Grand Prix TT seuraa GP4000 RS -testivoittajarenkaan ja aika-ajojen Podium TT -tuubirenkaan jälkiä: aito kisa- ja aika-ajorengas, jolla on tarkoituksenmukainen suorituskyky ja huippuunsa hiottuja ominaisuuksia. Renkaille asetetut tavoitteet näkyvät jo päällepäin. Nopea ja sileä kuviointi keskellä ei tuhlaa sekuntiakaan, hieman karheammat sivut lisäävät turvallisuutta mutkissa. Rengas on erittäin kevyt minimoidun kulutuspinnan ansiosta ja sanoinkuvaamattoman nopea uusimman BlackChili Compound takia. Vectran™ Breaker -teknologia suojaa renkaita tehokkaasti rikkoutumisilta. Valmistettu Saksassa – tietysti! Aito kilparengas, karsittu pistosuoja ja käyttökilometrit!

Grand Prix Supersonic

Ääntäkin nopeammat! Grand Prix Supersonic -renkaalla kosketuksesi tiehen on uskomattoman kevyt ja vierintävastus minimaalinen. Yhdessä ”Race 28 Supersonic”-sisärenkaan kanssa nopein renkaamme painaa ainoastaan 200 g! Sileä musta hiilisekoitus näyttää upealta ja on tehty tietenkin BlackChili kumiseos -reseptillä. Huomaa kuitenkin, että vaikka Grand Prix Supersonic on loistava ase taistellessasi parasta omaa aikaasi vastaan, ylimääräinen nopeus ei kuitenkaan tule ilman uhrauksia. Renkaassa ei ole lisäpistosuojausta ja se on tehty kestämään ainoastaan kohtuullisia kilometrejä. Tämä huomioonottaen Supersonic ei ole rengas harjoitteluun. Uusittu versio vuodelle 2011.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

PSI

PK

22/24-622

700 x 22/24C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

370

110−120

5

22-622

700 x 22C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

175

110−120

10

24-622

700 x 24C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

195

110−120

10

10

Grand Prix Attack ja Force -setti 0100490

Grand Prix Attack 0100488

Grand Prix Force 0100489

Grand Prix 4000 S II 0100935

UUSI

23-571

650 x 23C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

205

110−120

0100936

UUSI

20-622

700 x 20C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

185

130−160

10

0100937

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

205

110−120

10

0100938

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/punainen Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100940

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/oranssi Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100939

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/keltainen Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100941

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/sininen Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100942

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/vihreä Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100943

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/hopea Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100944

UUSI

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/läpinäkyvä Skin taitettava

3/330

215

110−120

10

0100945

UUSI

25-622

700 x 25C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

225

95−120

10

0100946

UUSI

25-622

700 x 25C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/330

225

95−120

10

0100947

UUSI

28-622

700 x 28C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

235

95−116

10

0100948

UUSI

28-622

700 x 28C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/330

235

95−116

10

23-622

700 x 23C

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava

3/330

180

110−120

10

0118345

20-622

700 x 20C

Supersonic

musta/musta Skin taitettava

3/330

140

145−170

10

0118439

23-622

700 x 23C

Supersonic

musta/musta Skin taitettava

3/330

150

115−145

10

Grand Prix TT 0100487

Grand Prix Supersonic

* tpi katso sivu 71

Kilparenkaat

13


14

Kilparenkaat Grand Prix 4-Season

Infernaalista teknologiaa! DuraSkin® anti-tear-kudoksen ansiosta Grand Prix 4-Season kestää äärimmäisissäkin olosuhteissa. Pariisi-Roubaix -kisassa ”pohjoisen helvetin” -pyöräilijät, jotka ovat käyttäneet DuraSkin®-renkaita, ovat kohdanneet kaikkein vähiten renkaisiin liittyviä ongelmia kisan aikana. Erityisesti kulutusta kestävän hiilikumiseoksen ansiosta rengasta on luonnehdittu erinomaiseksi kulutuskestävyydessä sekä mahtavaksi sen pidolla märkään tiehen ja matalissa lämpötiloissa. Renkaan 23 mm, 25 mm ja 28 mm versioilla Grand Prix 4-Season mahdollistaa oikean renkaan valinnan erilaisille alustoille ja mukavuudenhaluisuudelle. Tupla Vectran™ Breaker -vyö kulutuspinnan alla nostaa viilto- ja pistosuojauksen korkeimmalle tasolle. ”Continental GP 4-season on standardi: täydet pisteen kaikista ominaisuuksista! Kevyt ja hyvin rullaava GP 4-season saavutti ylivoimaisesti parhaimman tuloksen tarjoamalla uskomattoman hyvän pidon ja pistosuojauksen vaikka oli märkää ja kylmää.” Testitulos Road Bike lehdestä 02/11.

Grand Prix

Perinteitä kunnioittaen! Continental Grand Prix on olennainen osa kilpapyöräilyn historiaa. 1980-luvun lopulla Grand Prix julisti nykyaikaisten kilpapyörien avorenkaiden aikakauden alkaneeksi ja se on edelleen malliesimerkki laadusta ja suorituskyvystä. Uusimman version PolyX Breaker®-pistosuojaus ja BlackChili Compound seos takaavat erinomaisen puhkeamissuojan, matalan vierintävastuksen, pitkäkestoisuuden ja huippupidon. Nykyaikainen profiili ja kuvion kulumisvaroitin täydentävät yhdistelmän. Valmistetaan käsin Saksassa, taittuvana ja taittumattomana versiona perinteisessä kilpakoossa 23-622 sekä monissa muissa kokovaihtoehdoissa.


Grand Prix Classic

Nykyajan klassikko. Uusi ja klassisesti muotoiltu Grand Prix Classic parantaa ulkonäöllisesti jokaista Youngtimer- ja Retro-Racer-pyörää. Lisäksi sen sisäisiä ominaisuuksia kannattaa esitellä. Uusi tulokas ruskeine sivuineen ja alkuperäisine vuoden 1982 Conti Sport -kuviointeineen perustuu nykyiseen Grand Prix -renkaaseen. PolyX Breaker®-teknologian, erittäin vakaan ja hienon 180 tpi -nylonrungon ja legendaarisen BlackChili Compound ansiosta Grand Prix Classic on teknisesti huippuluokan kilparengas. Saksassa valmistetun taitettavan renkaan nykyiset mitat 25-622 takaavat miellyttävän ja kevyen rullauksen.

Hometrainer Rullarengas. Modernien vastusrullien ja kotitrainerin avulla talvi saa tulla koska haluaa. Erityisen kylmänä pysyvän kumiseoksen ansioista vastusrullat eivät kuumene kuten tavallinen rengas ja pinta säilyy ehjänä.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

0100173

23-622

700 x 23C

Double VectranBreaker

musta/DuraSkin taitettava

3/330

0100175

25-622

700 x 25C

Double VectranBreaker

musta/DuraSkin taitettava

3/330

0100177

28-622

700 x 28C

Double VectranBreaker

musta/DuraSkin taitettava

0100146

28-406

20 x 1.10

PolyX Breaker

0100149

28-559

26 x 1 1/8

PolyX Breaker

0100148

28-559

26 x 1 1/8

0100502

23-571

0100506 0100505

PSI

PK

230

110−120

10

240

95−120

10

3/330

260

95−115

10

musta/musta Skin

3/180

205

95−116

10

musta/musta Skin taitettava

3/180

250

95−116

10

PolyX Breaker

musta/musta Skin

3/180

320

95−116

10

650 x 23C

PolyX Breaker

musta/musta Skin

3/180

280

110−120

10

23-622

700 x 23C

PolyX Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

225

110−120

10

23-622

700 x 23C

PolyX Breaker

musta/musta Skin

3/180

295

110−120

10

0100637

25-622

700 x 25C

PolyX Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

245

110−120

10

0100636

25-622

700 x 25C

PolyX Breaker

musta/musta Skin

3/180

315

110−120

10

0100157

28-622

700 x 28C

PolyX Breaker

musta/musta Skin

3/180

340

95−116

10

25-622

700 x 25C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

230

95−120

10

Grand Prix 4-Season

Grand Prix

Grand Prix Classic 0100456

Hometrainer 0100648

47-559

26 x 1.75

Hometrainer

musta/musta taitettava

3/180

600

45−65

10

0100647

23-622

700 x 23C

Hometrainer

musta/musta taitettava

3/180

250

110−120

10

0100649

32-622

700 x 32C

Hometrainer

musta/musta taitettava

3/180

360

85−102

10

* tpi katso sivu 71

Kilparenkaat

15


16

Kilparenkaat Gator Hardshell

Saat enemmän! Ultra Gatorskin on asettanut riman korkealle yhdistämällä ajomukavuuden ja pitkäkestoisuuden sopivaan hintaan … Mutta kun Pohjois-Amerikan ja Ison-Britannian tiet vaativat lisää Gator Hardshell vastaa huutoon!! Reunasta reunaan ulottuvan DuraSkin® ansiosta Hardshell-runko kietoutuu pidemmälle renkaan sivuun ja huippuleveä PolyX Breaker® suojaa koko kulutuspintaa kantista toiseen. Lisämateriaali kulutuspinnan alla lisää ajokilometrejä sekä parantaa pistosuojausta. Vähempi voi joskus olla parempi, mutta tässä tapauksessa saat enemmän! Nyt myös taittuvina koossa 28-622 ja 32-622.

PSI

PK

250

110−120

10

330

110−120

10

3/180

270

95−120

10

musta/DuraSkin

3/180

330

95−120

10

Hardshell

musta/DuraSkin taitettava

3/180

350

95−116

10

700 x 28C

Hardshell

musta/DuraSkin

3/180

410

95−116

10

32-622

700 x 32C

Hardshell

musta/DuraSkin taitettava

3/180

355

85−102

10

32-622

700 x 32C

Hardshell

musta/DuraSkin

3/180

420

85−102

10

32-630

27 x 1 1/4

Hardshell

musta/DuraSkin

3/180

460

85−102

10

0118364

23-571

650 x 23C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

270

110−120

10

0118365

28-559

26 x 1 1/8

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

320

95−120

10

0118538

23-622

700 x 23C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

220

110−120

10

0118537

23-622

700 x 23C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

290

110−120

10

0100084

25-622

700 x 25C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

240

95−120

10

0118539

25-622

700 x 25C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

310

95−120

10

0100641

28-622

700 x 28C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

320

95−116

10

0121228

28-622

700 x 28C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

360

95−116

10

0100642

32-622

700 x 32C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

325

85−102

10

0100437

32-622

700 x 32C

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

365

85−102

10

0122300

32-630

27 x 1 1/4

PolyX Breaker

musta/DuraSkin

3/180

390

85−102

10

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

0100311

23-622

700 x 23C

Hardshell

musta/DuraSkin taitettava

3/180

0100310

23-622

700 x 23C

Hardshell

musta/DuraSkin

3/180

0100313

25-622

700 x 25C

Hardshell

musta/DuraSkin taitettava

0100312

25-622

700 x 25C

Hardshell

0100639

28-622

700 x 28C

0100314

28-622

0100640 0100435 0100315

Gator Hardshell

Gatorskin

* tpi katso sivu 71


Pitkänmatkan kulkija. Kestävä hiilimustaseos, arvostettu pistosuojausjärjestelmä ja DuraSkin®-viiltosuojaus tekevät Gatorskinistä, joka aiemmin tunnettiin nimellä Ultra Gatorskin, oikean pitkän matkan taivaltajan. Useiden leveysvaihtoehtojensa ansiosta se soveltuu niin työmatkakäyttöön, kuin maantieharjoitteluun, harrasteajoihin ja maratonpyöräilyyn. Gatorskin on sopivan hintainen huippusuosittu rengas, josta on nyt saatavilla myös taittuvat kokovaihtoehdot 28-622 ja 32-622.

Gatorskin

Kilparenkaat

17


18

Kilparenkaat Grand Sport Extra/Race/Light

Suorituskykyä kaikissa tilanteissa. Grand Sport -tuoteperhe pohjautuu tukevaan 60tpikudokseen, NyTech pistosuojaukseen sekä kestävään ja huippupitävään PureGrip-seokseen. Jokainen tuoteperheen rengas on suunniteltu tiettyä käyttötarkoitusta varten. Grand Sport Extra tarjoaa huippuluokan suojaa puhkeamilta. Tuplattu NyTech-pistosuoja ja kolminkertainen renkaansivu yhdistyvät luotettavaksi renkaaksi, joka on omiaan kovaan harjoitteluun ja haastaviin kilpailuolosuhteisiin. Grand Sport Race on yleiskäyttöön sopiva, tasapainoiseksi suunniteltu rengas. NyTech-pistosuoja ja kulutuspinnan PureGrip-seos takaavat lukemattomat huolettomat kilpailu- ja harjoituskilometrit. Grand Sport Light puolestaan on suunniteltu kilpailukäyttöön, ohennettu PureGrip-pinta laskee renkaan painoa, pitkäkestoisuuden kustannuksella. Puhkeamilta suojaa NyTech-pistosuojaus.

Ultra Sport II

Perusrengas aloittelevalle kilpapyöräilijälle. Ultra Sport tarjoaa kilpailuissa tarvitsemaasi suorituskykyä. Kestävä 3/180tpi kudos suojaa puhkeamilta ja silikapohjainen kumiseos tarjoaa hyvät pito-ominaisuudet ja pitkäkestoisen kulutuspinnan. Laajasta kokovalikoimasta löytyy rengas moneen käyttötarkoitukseen. Kilpailukäyttöön 23mm leveä rengas, matkapyöräilyyn 25mm sekä rungon salliessa 28mm leveä, joka mahdollistaa vieläkin paremman pidon, ajomukavuuden ja puhkeamissuojan, eli kaikki ne ominaisuudet, joita ammattipyöräilijätkin kaipaavat maantiepyöräilyn kevätklassikoissa.


19

Super Sport Plus Kilparenkaat

Läheteille, työmatkalaisille ja fiksikäyttöön. Super Sport Plus hyödyntää Grand Prixin hyväksi havaittua kuviota, johon on yhdistetty Plus Breaker-pistosuojaus antamaan paras mahdollinen suoja puhkeamia vastaan. Kestävämpi erikoispaksu runko takaa renkaansivujen keston ja paksumpi kulutuspinta lisää käyttöikää. Oikea rengas polkupyöräläheteille, työmatkakäyttöön ja fikseihin.

enger s s e M k w Cycle Haew York. USA, N Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

PSI

PK

Grand Sport Extra 0150021

UUSI

23-622

700 x 23C

Double NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

280

110−120

10

0150024

UUSI

25-622

700 x 25C

Double NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

300

95−120

10

0150030

UUSI

28-622

700 x 28C

Double NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

320

80−116

10

Grand Sport Race 0150001

UUSI

23-622

700 x 23C

NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

230

110−120

10

0150027

UUSI

25-622

700 x 25C

NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

250

95−120

10

0150118

UUSI

28-622

700 x 28C

NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

270

80−116

10

23-622

700 x 23C

NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

220

110−120

10

Grand Sport Light 0150018

UUSI

Ultra Sport II 0150003

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150126

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/punainen Skin taitettava

3/180

240

110−120

10 10

0150127

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/keltainen Skin taitettava

3/180

240

110−120

0150128

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/oranssi Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150129

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/sininen Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150130

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/vihreä Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150131

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/pink Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150132

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/valkoinen Skin taitettava

3/180

240

110−120

10

0150006

UUSI

23-622

700 x 23C

Performance

musta/musta Skin

3/180

300

110−120

10

0150011

UUSI

25-622

700 x 25C

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

260

95−120

10

0150009

UUSI

25-622

700 x 25C

Performance

musta/musta Skin

3/180

320

95−120

10

0150014

UUSI

28-622

700 x 28C

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

280

80−116

10

0150012

UUSI

28-622

700 x 28C

Performance

musta/musta Skin

3/180

340

80−116

10

0100341

23-622

700 x 23C

Plus Breaker

musta/musta taitettava

3/84

320

110−120

10

0100344

23-622

700 x 23C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

380

110−120

10

0100343

25-622

700 x 25C

Plus Breaker

musta/musta taitettava

3/84

400

95−120

10

0100342

25-622

700 x 25C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

420

95−120

10

0100349

28-622

700 x 28C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

550

80−116

10

0100347

28-630

27 x 1 1/8

Plus Breaker

musta/musta

3/84

560

80−102

10

0100348

32-630

27 x 1 1/4

Plus Breaker

musta/musta

3/84

640

70−102

10

Super Sport Plus

* tpi katso sivu 71


Photo: Bettini


Tuubirenkaat

Malliston keulakuva.

Performance

26

Sonderklasse II

26

Tempo II

26

Steher

27

Saalsport II

27

Giro

25

Kaikissa tuubirenkaissa on vaihdettavissa oleva S42-venttiili.

26" x 1 1/4

Olympic II

26" x 1 1/8

24

26" x 1

Sprinter

24" x 1 1/8

24

24" x 1

23

Sprinter Gatorskin

28" x 25 mm

Podium TT

28" x 24 mm

22

28" x 23 mm

22

Grand Prix 4000 S II Tubular

28" x 22 mm

Competition

28" x 19 mm

22

26" x 22 mm

Set Attack Comp & Force Comp

Teknologia

26" x 19 mm

Sisälajit

Ratapyöräily

Tuning

Aika-ajo

Kilpa

Tuubirenkaat

Sivu

Premium

Tour

Luokitus

GrandTour

Ne valmistetaan käsityönä Saksassa ylpeydellä, kunnioittaen perinteitä ja täydellisyyttä tavoitellen, käyttäen uusinta teknologiaa ja viimeisimpiä materiaaleja. Ne ovat keränneet lukemattomia voittoja kaikkein haastavimmissa ja arvostetuimmissa kilpailuissa kautta maailman jo vuosikymmenten ajan. Niitä käyttävät menestyneimmät kilpapyöräilijät ja triathlonistit. Ne ovat kiistaton mittapuu kilpapyöräilyn maailmassa – Continentalin tuubirenkaat.

• • • • • •

• = käyttää BlackChili Compound


22

Tuubirenkaat maantielle Attack Comp & Attack Force -yhdistelmä

Maailmanensi-ilta! Continentalin ja ProTour-tallien välisen yhteistyön tuloksena syntyi täysin uudenlainen rengaskokonaisuus. Ensimmäisessä TPS-tuubiyhdistelmässä 22mm eturengas Attack Comp parantaa aerodynamiikkaa ja mahdollistaa nopeat käännökset. Takarenkaana toimii 24mm leveä voimanpesä Attack Force, joka tarjoaa laajemman kosketuspintansa ansiosta tehokkaamman voimansiirron ja alhaisen vierintävastuksen. Kun tähän liitetään korkeampi kilometrikestävyys ja parempi ajomukavuus, tulokseksi saadaan tuubirengas, joka on erityisen anteeksiantava, käytettäessä nykyisissä jäykkärunkoisissa kilpapyörissä. Rengaat kasataan käsin Korbachin tehtaalla ja niissä käytetään BlackChili Compound ja Vectran™ Breakerpistosuojausta.

Competition

Suurmestari. Competition merkitsee aitoa käsityötä neulaa ja lankaa käyttäen. Se on ammattilaispelotonin luotettavin rengas. Se on kerta toisensa jälkeen todistanut kykynsä maailmannäyttämöllä, usein auttaen nimekkäitä pyöräilijöitä matkaamaan voittoon, kuten Cadel Evans vuoden 2011 Ranskan ympäriajossa. Olemme ylpeitä Competitionistamme ja siksi pidämmekin sen aina tiellä kohti voittoa. Competition on mallistomme ensimmäinen rengas, jossa hyödynnettiin BlackChili Compound ja Vectran™ Breaker.

Grand Prix 4000 S II Tubular

Saumaton tuubirengas. Myös 4000 S II Tubular on kokenut uudistuksen, säilyttäen samalla ominaispiirteensä. Saumaton runko parantaa istuvuutta vanteella ja renkaan yhtenäisyyttä. 4000 S II Tubular säilyttää myös ylivoimaisen Vectran™ Breaker ja BlackChili Compound, joka takaa alhaisen vierintävastuksen ja erinomaisen pidon. Voittajarengas, käsityötä Saksasta.


Aikakone! TT, eli Time Trial, tarkoittaa aika-ajoa. Kelloa vastaan kilpaillessa saatetaan ratkaista kokonaisia etappikilpailuja ja tämä onkin erinomainen syy valmistaa erityisen nopeita aika-ajorenkaita. Vaikka Podium TT on suunniteltu ensisijaisesti aika-ajoa varten, se on ammattilaisten suosiossa myös tavallisissa maantiekilpailuissa. Tämä on renkaan suunnittelun ansiota: Uusimman BlackChili-seoksen ansiosta 19 ja 22 mm levyisenä saatava aika-ajospesialisti ei ole ainoastaan supernopea, lisäksi sen Vectran™ Breaker-pistosuojaus tarjoaa erinomaista suojaa puhkeamia vastaan. Keveytensä ansiosta 205 grammaa 22 mm versiona painava Podium mahdollistaa vähäisen pyörimisenergian. Kulutuspinta on ohennettu 0,7 millimetriin, joka on riittävästi muutaman päivän kovaan kilpailuun. Renkaan kuviointi saa sen näyttämään huippunopealta jopa paikalleen pysähtyneenä.

Tuote

Koko"

Koko

Podium TT

orbach Saksa, K

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

PSI

PK

Attack Comp & Attack Force -yhdistelmä 0100748

28" x 22/24 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

500

115−170

5

28" x 22 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

240

115−170

10

28" x 24 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

260

115−170

10

10

Attack Comp 0196231

Force Comp 0196232

Competition 0196142

26" x 19 mm

26 x 3/4

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

215

145−170

0196141

26" x 22 mm

26 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

250

115−170

10

0196140

28" x 19 mm

27 x 3/4

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

230

145−170

10

0196138

28" x 22 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

260

115−170

10

0196189

28" x 25 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

280

115−170

10

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

4/240

270

115−170

10

Grand Prix 4000 S II Tubular 0196241

UUSI

28" x 22 mm

Podium TT 0196181

28" x 19 mm

27 x 3/4

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

195

160−220

10

0196180

28" x 22 mm

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

3/180

225

160−170

10

* tpi katso sivu 71

Kaikissa tuubirenkaissa on vaihdettavissa oleva S42-venttiili.

Tuubirenkaat

23


24

Tuubirenkaat maantielle Sprinter Gatorskin

Sitkeä pitkän matkan taittaja. Se on perinyt kaikki parhaat ominaisuudet todella suositulta Ultra Gatorskin -maantierenkaalta, erityisen kestävän hiilikumikulutuspintasekoituksen, toimivan pistosuojauskerroksen ja DuraSkin® anti-tear-kankaan. Sprinter Gatorskin on ominaisuuksiltaan miellyttävä ja kevyt tuubirengas. Huippukuskit käyttävät vastaavaa rengasta niin Pariisi-Roubaixissa kuin myös muissa samanlaisissa välineitä rikkovissa klassikkokisoissa. Jos haluat ajaa miellyttävästi kaikki mahdolliset kilometrit ja tiesi eivät ole päällystetty sillä parhalla mahdollisella asvaltilla, niin tämä rengas on sinua varten.

Sprinter

Spesialisti kilparadoille ja kortteliajoihin. Sen ominaisuus lukee jo sen nimessä. Sprinter on nopea rengas lyhyemmille matkoille kuten kortteliajoihin. Nyloninen pistosuojausnauha on nyt vieläkin luotettavampi, itse renkaan menettämättä sen mahtavia rullausominaisuuksia. Renkaan joustavan rungon ja pehmeän BlackChili Compound ansiosta sen pito pysyy jopa tiukoissa 90-asteen mutkissa. Keveyden ja loistavan kiihtyvyyden ansiosta se on varmasti nopein rengas ratkaisevalla 400 metrillä.

orbach K , a s k a S


Giro

Tuubirengas harjoitteluun. Tuubirenkaita käytetään lähinnä kilpailukäytössä niiden loistavien rullaamisominaisuuksien takia, erityisesti kuivalla kelillä. Giro-renkaan vahvuuksiin voit luottaa myös harjoitellessasi. Taataksemme renkaan laadun ja edullisen hinnan, olemme valmistaneet sen erittäin tarkkojen ohjeiden määräysten mukaan Aasiassa. Tämän renkaan hintalaatusuhde on omaa luokkaansa.

Huomio: Hiilikuituvanteiden rengasliimaa pitää käsitellä eri tavalla verrattuna perinteiseen alumiinivanteiden rengasliimaan. Nuodata aina pakkauksessa olevia käyttöohjeita.

Skannaa QR-koodi puhelimellasi, niin näet videon asennuksesta.

Varoitus: Löydät yksityiskohtaiset työskentelyvideot osoitteesta “www.conti-bicycletyres.com/tubularmountinginstructions” Katso lisävarusteet sivuilla 66–67.

Lisäksi yhteensopiva sisäkumiliima Tuote

Kulutuspinta

PK

0149091

Rengasliima alumiinivanteille, 25 g putkilo

12

0149092

Rengasliima alumiinivanteille, 350 g purkki

1

0140016

Rengasliima hiilikuituvanteille, 25 g putkilo

12

0140017

Rengasliima hiilikuituvanteille, 250 g purkki

1

Tuote

Koko"

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

0196136

28" x 22 mm

27 x 1

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

0196187

28" x 25 mm

27 x 1

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

PSI

PK

300

115−170

10

320

115−170

10

tpi*

Sprinter Gatorskin

Sprinter 0196150

26" x 22 mm

26 x 1

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

260

145−170

10

0196135

28" x 22 mm

27 x 1

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

275

115−170

10

28" x 22 mm

27 x 1

Performance

musta/läpinäkyvä Skin

2/160

300

115−145

25

Giro 0196017 * tpi katso sivu 71

Kaikissa tuubirenkaissa on vaihdettavissa oleva S42-venttiili.

Tuubirenkaat

25


26

Tuubirenkaat rataa varten Olympic II

Olympiaurheilijoiden tuubirengas. Tavoitteemme tämän renkaan uudelleensuunnittelussa on helppo kuvata seuraavin sanoin: Nopeammin, kevyemmin, paremmin! Vierimisvastusta on laskettu entisestään suorituskyvystä tinkimättä, kun viimeinenkin turha gramma on karsittu. Nämä tuubimallistomme huippurenkaat valmistetaan käsityönä huolella valituista komponenteista Saksassa Korbachin tehtaallamme. Olympic II on kaikkien ratapyöräilylajien spesialisti.

Sonderklasse II

Musta kaunotar radalla. Sonderklasse – erikoisluokka on pyöräilyn aika-ajojen esikuva. Sukupolvien ajan se on ollut synonyymi luotettavuudelle sekä pyöräilijöiden ja mekaanikkojen maailmanlaajuisesti arvostama ja kiihkeästi himoitsema. Nyt olemme ulkonäöllisesti päivittäneet klassikon aikaajotuubirenkaiden joukossa. Täysin musta väri korostaa erikoisluokkaa entistä paremmin ja antaa siitä jalomman kuvan. Sisäiset arvot pysyvät muuttumattomina: korkealaatuinen puuvillarunko, BlackChili Compound ja klassinen ehostus saksalaisella käsityöllä.

Tempo II

Nopeus on kaikki kaikessa. Teimme nopeasta entistä nopeamman! Erittäin hienon nylonrungon ja uusimman BlackChili Compound ansiosta rengas on eduksi nimelleen. Tempo II on suunniteltu radalle, joten se on erittäin kevyt ja äärimmäisen nopea tuubirengas kilpailuun. Kuuluisat ammattilaiset ovat myös ostaneet niitä ja ”väärinkäyttäneet” vuoristoretkillä ja aika-ajoissa. Renkaita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi maantiekilpailuissa niiden taipumattoman koostumuksen takia. Renkaat valmistetaan käsityönä Korbachissa.


Tuubirenkaat

27

Saalsport II

Pyöräilyn sisälajien ja pyörätuoliurheilun erikoisrengas. Pyöräilyn sisälajien rengasvaatimukset kehittyvät yhä täsmällisemmiksi, kun vaaditaan hyviä pito-ominaisuuksia lattiapinnalla. Uuden kumiseoksen käytön ansiosta renkaat eivät jätä jälkiä lattiaan. Huippukestävän kudosrunkonsa ansiosta Saalsport täyttää sisäurheilun renkaille asettamat poikkeuksellisen kovat vaatimukset. Liimattujen tuubirenkaiden käyttö on välttämätöntä sisäpyöräilylajeissa ja pyörätuoliurheilussa renkaisiin kohdistuvien korkeiden poikittaisvoimien vuoksi.

Tuote

Koko"

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

28" x 19 mm

27 x 3/4

Track

musta/musta Skin

2/220

28" x 23 mm

27 x 1

Track

musta/musta Skin

3/180

PSI

PK

185

170−220

2

220

160−170

10

Olympic II 0196186

Sonderklasse II 0196188

Tempo II 0196185

28" x 19 mm

27 x 3/4

Track

musta/musta Skin

3/180

180

160−220

10

0196184

28" x 22 mm

27 x 1

Track

musta/musta Skin

3/180

200

160−170

10

Steher (not shown) 0196000

24" x 25 mm

24 x 1

Track

musta/musta Skin

3/180

260

145−170

10

0196045

28" x 23 mm

27 x 1

Track

musta/musta Skin

3/180

250

160−170

10

Saalsport II 0196207

24 x 1

Indoor

anthracite

3/84

340

145−170

10

0196208

24 x 1 1/8

Indoor

anthracite

3/84

380

115−145

10

0196209

26 x 1

Indoor

anthracite

3/84

370

145−170

10

0196229

26 x 1 1/8

Indoor

anthracite

3/84

420

115−145

10

0196230

26 x 1 1/4

Indoor

anthracite

3/84

445

100−116

10

* tpi katso sivu 71

Kaikissa tuubirenkaissa on vaihdettavissa oleva S42-venttiili.

Saksa, Korbach

Tuubirenkaat

sisäkäyttöä varten


SAKSA, CONTINENTALIN TUOTANTOLAITOS, KORBACHIN POLKUPYÖRÄOSASTO. CONTINENTALIN TYÖNTEKIJÄT: Ulf Günzel JA Sigrid Lüdde


Ratkaisun tekevät renkaat

Moniosaajat.

CycloXKing Tubular

31

32 mm

Mountain King CX

30

32 mm

30

32 mm

30

35 mm

Cyclocross Race

30

35 mm

Cyclocross Speed

30

35 mm

CycloXKing

Performance

35-622

Koko

32-622

Muta

Märkä alusta

Ratkaisun tekevät renkaat

Sivu

Premium

Vaihteleva alusta

Luokitus

Kova alusta

Cyclocross-pyöräilijät ovat todellisia moniosaajia, vahvoja joka maastossa. He yhdistävät maantie- ja maastopyörien parhaat puolet. Continentalin cyclocrossrenkaat takaavat, että sinulla on oikea rengas kaikkiin olosuhteisiin, tarvitsitpa sitten nopeaa rengasta kovalle hiekkamaalle, sinnikästä jokapaikanhöylää, tai huippupitoa varten suunniteltua avokuviollista rengasta. Mallistosta löytyy sopivia renkaita myös jokapäiväiseen käyttöön retkipyöriin. Valitse huippukevyt kisakäyttöön suunniteltu BlackChili-rengas, tai tukevampi vapaa-aikaan ja maastoon tarkoitettu, vahvemmalla pistosuojauksella sekä heijastinnauhalla varustettu rengas.

Vastaava sisäkumi –

• • •

Cross 28

= käyttää BlackChili Compound


30

Ratkaisun tekevät renkaat Cross Country Mountain King CX

Mudassa möyrimiseen! Mountain King on jo näyttänyt kyntensä kuraisissa maastoajokisoissa ja on nyt cyclocross-malliston mutaspesialisti. Syvän profiilinsa ansiosta Mountain King kaivautuu pehmeän mudan läpi tukevalle maalle ja sen valtavat nappulat rullaavat hyvin myös kovemmalla alustalla. Reunojen nappulat on erotettu renkaan keskiosan kuvioinnista, jotta voidaan taata pito kaarteissa ja epätasaisessa maastossa. BlackChili-seos tarjoaa erinomaista pitoa ja pysyy siistinä. Testiajajien palaute: ”Kuin ajaisi radalla”.

CycloXKing

XKing cyclocrosseriin. Menestyneen aloituksen jälkeen maastopyöräilyssä, XKing aiheuttaa myös innostusta cyclocrossissa. Tehokas monitaituri vakuuttaa hiljaisella rullauksella, nopealla ja samalla erittäin pitävällä kuvioinnilla. Sileän 180 tpi -nylonrungon ja uusimman BlackChili Compound ansiosta 32 mm leveä taitettava rengas takaa erinomaisen suorituskyvyn kaikenlaisilla pinnoilla. Ihanteellinen kilpailuun ja harjoitteluun – eikä rengas ole leveämpi kuin UCI sallii! Valmistettu Saksassa – tietysti!

Cyclocross Race

CX-kisojen eron tekijä. Cyclocross Race rengas tekee tehtävänsä muhkealla 35 mm rungollaan ja saa sillä kisakuskin sydämen sykkimään. Se tarjoaa sisäkumillisten renkaiden käytännöllisyyden karkeammassakin maastossa. Vähäiselläkin rengaspaineella renkaan loistava pito, miellyttävyys ja kevyt vierintävastus on saavutettu.

Cyclocross Speed

Kovalle ja jäiselle alustalle. Salmiakkikuvioinnin ja karheiden nappuloiden ansiosta Cyclocross Speed on itseoikeutettu valinta täysiveriseen cyclocross-pyörään.


31

CycloXKing Tubular

Tuote

Ratkaisun tekevät renkaat

Cyclocrossin yleisnero. Ensimmäinen BlackChili Compound käyttävä cyclocrosstuubirengas, valmistettu käsityönä Korbachin tehtaassa. Renkaan profiili on kehitetty X-King maastopyörärenkaan pohjalta. Vuorottelevat keskinappulat vierivät tasaisesti varsinkin kovemmalla alustalla, kuten pakkautuneella kuivalla mudalla, poluilla ja asfalttiosuuksilla. Kohotetut reunanappulat pureutuvat kaikenlaisiin alustoihin käännyttäessä. Joustava runko mukautuu maaston pinnanmuotoihin, taaten erinomaisen pidon renkaan tarratessa maastoon korostetun kosketuspinnan ansiosta. Märkäpito-ominaisuuksiltaan huippuluokkaa oleva BlackChiliseos tekee renkaasta cyclocrossin kaikkien osa-alueiden ykköstykin.

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

32-622

700 x 32C

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

PSI

PK

45−85

10

Mountain King CX 0100472

320

CycloXKing 0100451

32-622

700 x 32C

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

320

45−85

10

0100478

35-622

700 x 35C

Sport

musta/musta Skin taitettava

3/84

380

56−85

10

0100444

35-622

700 x 35C

Sport

musta/musta Skin

3/84

450

56−85

10

0100251

35-622

700 x 35C

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

350

56−85

10

0100250

35-622

700 x 35C

Sport

musta/musta Skin

3/84

420

56−85

10

0100255

35-622

700 x 35C

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

350

56−85

10

0100254

35-622

700 x 35C

Sport

musta/musta Skin

3/84

420

56−85

10

700 x 32C

Tubular

musta/musta Skin

3/180

390

30−85

10

Cyclocross Race

Cyclocross Speed

CycloXKing Tubular 0199297

28" x 32 mm

* tpi katso sivu 71

Tuote

Vastaava sisäkumi ETRTO

Koko

Unitube-nimi

Auto Schrader

Blitz Dunlop

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

40 mm

40 mm

42 mm

60 mm

80 mm

0181941

0181951

PK

Cross 28" (700C) 32-622 -> 47-622

700 x 32 -> 700 x 47

Cross 28 (700C)

155

25


Martin Söderström Winterberg 2013

Laatuluokitus Premium • Korkeinta suorituskykyä vaativaan käyttöön suunniteltu huippumallistomme • Kehitetty yhteistyössä maailman menestyneimpien urheilijoiden kanssa • Valmistettu kokeneiden asiantuntijoiden käsityönä Korbachin tehtaalla Saksassa • Parhaat materiaalit takaavat huippulaadun ja erinomaiset ominaisuudet

Performance • Suorituskykyiset renkaat kunnianhimoisille kilpapyöräilijöille • Korkealuokkaiset materiaalit ja tarkka työ takaavat laadun

Sport • Huippulaatua urheilukäyttöön


Der Kaiser Projekt

2.4

Apex

UST

Reunalanka

taitettava

RaceSport

ProTection

Maastopyörän renkaat

Koko

Sivu

Muta

Märkä alusta

Irtonainen alusta

Vaihteleva alusta

Kuiva

Luokitus

Kova alusta

Paras pito kaikilla alustoilla on avainasemassa maastopyöränrenkaidemme kehittelyssä. BlackChili Compound hyödyntävät renkaamme rullaavat kevyesti ja kestävät käyttöä pistosuojauksensa ansiosta. Tämän vuoksi ne ovatkin nopeimpien ja parhaimpien maastopyöräilijöiden valinta. Olipa kyseessä sitten Danny MacAskill, Andreu Lacondeguy, Athertonit, Richie Schley tai Topeak Ergon Racing Team, he kaikki ja monet muut luottavat Continentalin renkaisiin Korbachista.

Vastaava sisäkumi

26"

34 Alamäkiajo

Der Kaiser

2.5

26"

Der Baron

2.5

26"

35 Freeride

Baron

Muta-alamäkiajo

2.3

26"

37 Mud King 1.8

26" 29"

Freeride

2.4

26" 27,5" 29"

2.2

26" 27,5" 29"

26" 27,5" 29"

2.4

26" 27,5" 29"

26" 27,5" 29"

2.2

26" 27,5" 29"

2.4

2.2

MTB 26 26" 27,5" 29"

26"

26" 27,5" 29"

26"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26"

26" 27,5" 29"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26"

26" 27,5" 29"

26" 27,5" 29"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26"

26" 27,5" 29"

26" 27,5" 29"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26"

26" 29"

26" 29"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26" 29"

26" 27,5" 29"

26"

2.0

26" 29"

26" 29"

26" 29"

26"

41 Speed King

2.2

26" 29"

15 Hometrainer

1.75

36 Trail King

Vuoristo/Enduro

38 Mountain King

39 X-King

2.0

2.2 40 Race King

26" 26"

Mutamaastoajo

Maastoajo/Kilpa

26"

2.3

MTB 26 Downhill MTB 26 Freeride

26" 27,5" 29"

MTB 26 Freeride

MTB 26/27,5/29

MTB 26/29 Light

Tuning

Koti

26"

MTB 26

= käyttää BlackChili Compound

Maastopyörän renkaat

Parasta kaikille poluille.


34

Maastopyörän renkaat Der Kaiser 2.5

Henkinen johtaja ja pysyvä hallitsija. Kuivien ja keskivaikeiden olosuhteiden alamäkiajorenkaamme on ollut tuttu näky UCI maailmancupin kisoissa viime vuosina. Jos etsit yleispätevää rengasta paikallisiin kisoihin tai laskupäiviin voit lopettaa etsimisen. Renkaan kuviointi on täydellinen sekoitus vauhtia tai mudanpoistoa. BlackChili Compound takaa pidon kovavauhtisissakin vastamäkimutkissa. Tämä rengas vei Gee Athertonin tämän ensimmäiseen maailmancupin voittoonsa kotimaassa ja palkintopallille Red Bull Rampagessa! Nyt saatavilla kahtena versiona. BlackChiliversio sisältää kaikki viimeisimmät Saksalaisen kumiseosteknologian saavutukset ja perusversio on omiaan auttamaan kaikki tulevaisuuden maailmanmestarit hiomaan viimeisetkin ylimääräiset sekunnit kilpailuajoistaan!

Der Kaiser 2.4 Projekt

Hallitsijalla on uusi nimi. Melkein kahden vuoden ajan, Continentalin suunnittelijat työskentelivät yhdessä parhaiden alamäki- ja freeride-ajajien kanssa Kaiser-projektissa. Richie Schley kommentoi lopputulosta sanoilla ”olette luoneet hirviön!” Tämän hirviön kiilanmalliset reunanappulat tarjoavat edistyksellisen kääntymisvasteen. Tämä helpon hallinnan tunne tekee Keisarista renkaan, joka todellakin helpottaa nopeuden säilyttämistä kaarteissa. Keskiosan kuviointi rullaa nopeasti ja pureutuu maahan jarrutettaessa. Renkaansivun uusi Apexvahvistus ja kaksinkertainen kudosrunko parantavat renkaan kiertymis- ja pistosuojausta entisestään. 2.4-tuumaisen rungon ansiosta Keisari mukautuu vaikeimmillekin maailmancupradoille Käsintehty Saksassa. Maailmancup-renkaat vähäisillä kilometreillä!

Gee Atherton 2013: ALAMÄKIAJON ISON-BRITANNIAN MESTARI


35

Der Baron 2.5/Baron 2.3

Maastopyörän renkaat

Aristokraatilla on tehtävänsä. ”Der Baron” on keskitason alamäkiajorengas, johon voi luottaa myös kosteissa olosuhteissa. Nappuloiden asettelu on suunniteltu varmistamaan pito irtokivikossa ja mudassa, kun taas renkaan runko kestää maailmanluokan rääkkäystä erityisvahvistetun ”Apex”-sivuvallin ansiosta. Renkaan erityispaksu, kaksinkertainen runko estää tehokkaasti renkaan kasaan painumisesta aiheutuvat puhkeamat ja Der Baronissa käytetty pehmeä alamäkiversio legendaarisesta BlackChili Compound takaa vertaansa vailla olevan pidon ja pyörimisnopeuden. ”Pikkuparoni” kestää kovatkin laskeutumiset ilman mutinaa, mutta rullaa helposti myös huipulle. Selkeästi isoveljeään kevyempänä, se on omiaan Freerideen ja inspiroimaan enduroajajia. BlackChili-seoksen kestävyys takaa suorituskyvyn ja tarjoaa vastinetta rahalle – ENEMMÄN PITOA, ENEMMÄN KULUTUSPINTAA.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

62-559

26 x 2.5

Apex

musta/musta

6/360

60-559

26 x 2.4

Apex

musta/musta

0100227

62-559

26 x 2.5

Apex

0100548

57-559

26 x 2.3

Apex

0100549

57-559

26 x 2.3

0100309

57-559

26 x 2.3

PSI

PU

1215

45−58

2

6/360

1200

45−58

2

musta/musta

6/360

1215

45−58

2

musta/musta taitettava

3/180

780

45−58

6

UST

musta/musta taitettava

3/330

900

45−58

6

Sport

musta/musta

3/84

980

45−58

5

Der Kaiser 2.5 0100226

Der Kaiser 2.4 Projekt 0100619

Der Baron 2.5/Baron 2.3

* tpi katso sivu 71


Maastopyörän renkaat Trail King 2.4/2.2

Polkujen kuningas! Kuviointi, renkaansivun Apex-vahvistus ja erityisen pehmeä BlackChili-seos tekevät tästä renkaasta 2.4-tuumaisten kuninkaan. Vahvistetun renkaansivun ansiosta se kestää kovat laskeutumiset, säilyttäen samalla hallittavuuden kaarteissa. Erinomaisen pitonsa lisäksi rengas myös kestää käyttöä, jonka ansiosta se onkin freeriden lisäksi huippuvalinta myös enduroon. 2.2-tuumainen versio on omiaan pitkille matkoille vaihtelevassa maastossa huippupidon ja yllättävän alhaisen vierimisvastuksensa ansiosta. Innovatiivisen BlackChili-seoksen ansiosta Trail King vastaa kaikkiin maastopyöräilyn haasteisiin. Molempia malleja on saatavilla sekä taittuvina että teräsvaijeriversioina ilman Apex-suojausta ja BlackChili Compound. REVO TUBELESS READY

Richie Schley The Pioneer of the free ride Movement

Photo: Ian Hylands

36


37

Mud King 2.3/1.8

Älä anna mudan pysäyttää! Kun maastoajajat rämpivät rataa ympäri sateessa, tiedät, että on koittanut ”mudan kuninkaan” aika. Mud King 1.8:n ensiluokkainen profiili tarraa alustaan mutaisimmissakin olosuhteissa. BlackChili Compound-seoksen ansiosta rengas pysyy puhtaana ja tarjoaa vakaata pitoa myös märkien juurten ja kivien päällä. Rengas on riittävän kapea mahtuakseen myös kaikkein ahtaimpiin auton takakontteihin ja vahvistettu ProTection-runko vähentää puhkeamia kisan aikana. Mud King + sade = hauskaa kurakelillä!

Maastopyörän renkaat

REVO TUBELESS READY

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

PSI

tpi*

PK

Trail King 2.4/2.2 0100653

60-559

26 x 2.4

ProTection + Apex

musta/musta taitettava

4/240

960

45−58

60-584

27.5 x 2.4

ProTection 27.5 + Apex

musta/musta taitettava

4/240

990

45−58

6

60-622

29 x 2.4

ProTection 29er + Apex

musta/musta taitettava

4/240

1050

45−58

6

60-559

26 x 2.4

UST

musta/musta taitettava

3/330

1130

45−58

6

60-584

27.5 x 2.4

Sport 27.5

musta/musta

3/84

1090

45−58

5

0100581

60-622

29 x 2.4

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

1140

45−58

5

0100551

55-559

26 x 2.2

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

730

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

770

50−65

6

55-622

29 x 2.2

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

815

50−65

6 6

0100903

UUSI

0100656 0100554 0100897

0100904

UUSI

UUSI

0100721

6

0100929

UUSI

55-559

26 x 2.2

RaceSport

musta/musta taitettava

3/180

640

50−65

0100905

UUSI

55-584

27.5 x 2.2

RaceSport 27.5

musta/musta taitettava

3/180

665

50−65

6

0100928

UUSI

55-622

29 x 2.2

RaceSport 29er

musta/musta taitettava

3/180

710

50−65

6

0100552

55-559

26 x 2.2

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

770

50−65

6

0100304

55-559

26 x 2.2

Sport

musta/musta Skin

4/112

1000

50−65

5

0100906

UUSI

55-584

27.5 x 2.2

Sport 27.5

musta/musta Skin

4/112

1040

50−65

5

55-622

29 x 2.2

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

980

50−65

5

0100414

57-559

26 x 2.3

Apex

musta/musta

6/360

1100

50−65

2

0100547

47-559

26 x 1.8

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

520

50−65

6

47-622

29 x 1.8

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

580

50−65

6

0100582

Mud King 2.3/1.8

0100918 * tpi katso sivu 71

UUSI


38

Maastopyörän renkaat Mountain King 2.4/2.2

Mountain King II – uusi hallitsija! Hallitusaikansa toisella kaudella Mountain King II vahvistaa valtaansa joka maaston renkaana. Saatavana kahdessa koossa, 2.2 ja 2.4, loistava jarrupito ja optimaaliset käännösominaisuudet taataan kaikissa olosuhteissa. Kulutuspintakuvio on suunniteltu yhteistyössä ammattivuoristopyöräilijöiden kanssa, jolloin on saatu aikaan poikkeuksellisen kevyt mutta ehdottoman luja maastopolkurengas. ProTection & UST -mallit ovat järkevä vaihtoehto enemmistölle, kun taas grammanviilaajat ja ammattikilpailijat voivat käyttää hyväkseen RS (RaceSport) -vaihtoehtoa. Myös 29" ja standardivaihtoehdot ovat saatavilla. Maastopolkupyöräilijät, maastokilpailijat, vuoristoturistit ja maratonajajat – tämä on vakavasti otettavissa oleva väliluokan rengasvaihtoehto. ”Jos jotain rengasta voidaan verrata Sveitsin armeijan linkkuveitseen, niin sen on oltava tämä.” – DIRT100 – 2012 ”Continental BlackChili -yhdiste on ylivoimaisesti pitkäkestoisin” (bike 07/11) REVO TUBELESS READY

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

60-559

26 x 2.4

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

60-584

27.5 x 2.4

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

0100723

60-622

29 x 2.4

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

0100514

60-559

26 x 2.4

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

60-584

27.5 x 2.4

RaceSport 27.5

0100724

60-622

29 x 2.4

0100516

60-559

26 x 2.4

PSI

PK

715

50−65

6

795

50−65

6

845

50−65

6

3/180

635

50−65

6

musta/musta Skin taitettava

3/180

690

50−65

6

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

730

50−65

6

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

880

45−58

6 6

tpi*

Mountain King 2.4/2.2 0100515 0100907

0100859

UUSI

UUSI

0150053

UUSI

60-559

26 x 2.4

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

715

50−65

0150048

UUSI

60-622

29 x 2.4

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

800

50−65

6

60-559

26 x 2.4

Sport

musta/musta Skin

3/84

740

50−65

5

0100394 0100908

UUSI

0100589 0100511 0100855

UUSI

0100519 0100510 0100857

UUSI

0100518 0100512

60-584

27.5 x 2.4

Sport 27.5

musta/musta Skin

3/84

800

50−65

5

60-622

29 x 2.4

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

850

50−65

5

55-559

26 x 2.2

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

665

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

700

50−65

6

55-622

29 x 2.2

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

740

50−65

6

55-559

26 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

575

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

RaceSport 27.5

musta/musta Skin taitettava

3/180

600

50−65

6

55-622

29 x 2.2

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

635

50−65

6 6

55-559

26 x 2.2

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

850

45−58

0150051

UUSI

55-559

26 x 2.2

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

685

50−65

6

0150046

UUSI

55-622

29 x 2.2

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

760

50−65

6

55-559

26 x 2.2

Sport

musta/musta Skin

3/84

680

50−65

5

55-584

27.5 x 2.2

Sport 27.5

musta/musta Skin

3/84

710

50−65

5

55-622

29 x 2.2

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

750

50−65

5

0100399 0100851 0100586

UUSI


39

X-King 2.4/2.2/2.0

Maastopyörän renkaat

X-King – Monitaituri! X-King (lausutaan cross king) täyttää Race Kingin ja Mountain King II:n väliin jäävän aukon. Huippunopea, mutta silti pitoominaisuuksiltaan erinomainen X-King on kehitetty yhteistyössä Topeak Ergon Racing ammattilaistallin kanssa. 2.2- ja 2.4-tuumaisten perusversioiden lisäksi Made in Korbach -malliston RaceSport- ja ProTection-mallit hyödyntävät BlackChili Compound, jossa yhdistyvät suojaus ja nopeus. Näyttävästä kuviostaan huolimatta X-King rullaa nopeasti ja kevyesti. Erityisen pistosuojauksen omaava ProTection on suunniteltu monipäiväisiin ajoihin ja kilpailuihin, kun taas kevyempi RS-versio sopii paremmin maastoajoon ja marathonradoille. Ajoitpa sitten yksin tai joukkueessa, X-King soveltuu kaikenlaiseen ajoon, maastoajosta maastopyöräilyyn, yhdistettynä Race tai Mountain King -renkaisiin. REVO TUBELESS READY

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

60-559

26 x 2.4

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

660

50−65

6

60-584

27.5 x 2.4

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

715

50−65

6

0100725

60-622

29 x 2.4

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

760

50−65

6

0100527

60-559

26 x 2.4

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

560

50−65

6

60-584

27.5 x 2.4

RaceSport 27.5

musta/musta Skin taitettava

3/180

610

50−65

6

PSI

tpi*

PK

X-King 2.4/2.2/2.0 0100528 0100909

0100899

UUSI

UUSI

0100726

60-622

29 x 2.4

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

650

50−65

6

0100529

60-559

26 x 2.4

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

780

45−58

6 6

0150041

UUSI

60-559

26 x 2.4

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

660

50−65

0150042

UUSI

60-622

29 x 2.4

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

735

50−65

6

60-559

26 x 2.4

Sport

musta/musta Skin

3/84

780

50−65

5

0100373 0100802

UUSI

60-584

27.5 x 2.4

Sport 27.5

musta/musta Skin

3/84

800

50−65

5

60-622

29 x 2.4

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

850

50−65

5

55-559

26 x 2.2

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

595

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

620

50−65

6

0100532

55-622

29 x 2.2

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

655

50−65

6

0100523

55-559

26 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

500

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

RaceSport 27.5

musta/musta Skin taitettava

3/180

525

50−65

6

0100531

55-622

29 x 2.2

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

555

50−65

6

0100525

55-559

26 x 2.2

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

700

45−58

6 6

0100585 0100524 0100910

0100911

UUSI

UUSI

0150002

UUSI

55-559

26 x 2.2

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

620

50−65

0150045

UUSI

55-622

29 x 2.2

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

690

50−65

6

55-559

26 x 2.2

Sport

musta/musta Skin

3/84

680

50−65

5

0100371 0100912

UUSI

0100569

55-584

27.5 x 2.2

Sport 27.5

musta/musta Skin

3/84

710

50−65

5

55-622

29 x 2.2

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

750

50−65

5

0100863

UUSI

50-559

26 x 2.0

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

460

50−65

6

0100861

UUSI

50-622

29 x 2.0

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

540

50−65

6

0150105

UUSI

50-559

26 x 2.0

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

550

50−65

6

0150114

UUSI

50-622

29 x 2.0

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

615

50−65

6

0100765

UUSI

50-559

26 x 2.0

Sport

musta/musta Skin

3/84

570

50−65

5

0100932

UUSI

50-622

29 x 2.0

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

710

50−65

5

* tpi katso sivu 71


40

Maastopyörän renkaat Race King 2.2 /2.0

Maailmanmestarit! Nykyään legendaarisena pidetty Race King on tämänhetkisen Continental MTB -rengasvalikoiman esikoinen. Irina Kalentieva saavutti kaksi maailmanmestaruutta ja useita muita voittoja käyttämällä Race King -renkaita. Kuivana Race King on nopeampi, siistimpi ja turvallisempi. Rullausvastustus on lähes samaa luokkaa kilpapyörärenkaiden kanssa. RS ja ProTection -mallit on kehitetty ja valmistettu Korbachin kaupungissa Saksassa käyttäen parhaimpia materiaaleja, kuten BlackChili-yhdistettä, ja ne varmistavat merkittävästi paremman rullausvastustuksen ja puhkeamissuojauksen, vastaavasti. REVO TUBELESS READY

Saksa, Korbach


41

RevolutionTubelessReady

Conti RevoSealant – vararenkaan loppu. Continental-renkaiden tiivisteaineet ovat korvanneet vararenkaan monissa ajoneuvoissa jo vuosien ajan. Tiivisteaineiden teknologiaa on nyt parannettu entisestään ja se täyttää myös polkupyörien ja tuubirenkaiden vaatimukset. Ammoniumiton ja proteiiniton RevoSealant tiivistää luotettavasti reiät ja pienet viillot ilman renkaan tai tuubin kemiallista syövyttämistä. Monipuolinen RevoSealant on käytännöllinen korjauksissa. Lisäksi RevoSealantia voidaan käyttää ennakkotoimenpiteenä ja suojaamaan sisä-, tuubi- ja tubeless-renkaita vioittumisilta. RevoSealant-ainetta voidaan myös käyttää tiivisteaineena maastopyörissä suosituissa Tubeless Ready -järjestelmissä. RevoSealant-tiivisteainetta, joka on erityisesti optimoitu käytettäväksi Continental pyörän renkaissa, voidaan käyttää jopa –20 asteen pakkasissa. Noudata huolellisesti mukana tulevia asennusohjeita.

Tuote

Maastopyörän renkaat

Speed King 2.2

Maailmancupin kuningas! He, jotka tuntevat Offenburgin maastoajoradan, tietävät miksi Speed King kehitettiin. Kuivaan ja kovaan maastoon, jossa vain vauhti merkitsee. Sileähkö kuviointi on suunniteltu alhaisen vierimisvastuksen ja keveyden ehdoilla. Hieman kohotettu reunakuvio takaa pidon kaarteissa. Kuvion keskusta on tasainen ja kiilamainen mahdollisimman alhaisen vierimisvastuksen vuoksi, tarjoten kuitenkin riittävästi pitoa. Korkeatilavuuksinen 2.2-tuumainen RaceSport-runko mahdollistaa matalien rengaspaineiden käytön ja suojaa puhkeamilta kisakäytössä. Speed Kingin minimalistinen kuviointi satsaa nopeuteen pidon ja keston sijaan. Se on täysiverinen kuivan kelin kilparengas, Saksassa käsin tehty.

Skannaa QR-koodi puhelimellasi, niin näet videon Tubeless-Readyrenkaan asennuksesta.

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

55-559

26 x 2.2

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

580

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

ProTection 27.5

musta/musta Skin taitettava

4/240

610

50−65

6

0100546

55-622

29 x 2.2

ProTection 29er

musta/musta Skin taitettava

4/240

645

50−65

6

0100539

55-559

26 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

485

50−65

6

55-584

27.5 x 2.2

RaceSport 27.5

musta/musta Skin taitettava

3/180

510

50−65

6

0100545

55-622

29 x 2.2

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

535

50−65

6

0100542

55-559

26 x 2.2

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

640

50−65

6 6

PSI

tpi*

PK

Race King 2.2/2.0 0100540 0100913

0100914

UUSI

UUSI

0150033

UUSI

55-559

26 x 2.2

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

600

50−65

0150036

UUSI

55-622

29 x 2.2

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

660

50−65

6

55-559

26 x 2.2

Sport

musta/musta Skin

3/84

650

50−65

5

0100129 0100915

55-584

27.5 x 2.2

Sport 27.5

musta/musta Skin

3/84

700

50−65

5

0100203

UUSI

55-622

29 x 2.2

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

750

50−65

5

0100535

50-559

26 x 2.0

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

445

50−65

6

0100727

50-622

29 x 2.0

RaceSport 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

495

50−65

6

0100537

50-559

26 x 2.0

UST

musta/musta Skin taitettava

3/330

600

50−65

6 6

0150031

UUSI

50-559

26 x 2.0

Performance

musta/musta Skin taitettava

3/180

555

50−65

0150035

UUSI

50-622

29 x 2.0

Performance 29er

musta/musta Skin taitettava

3/180

605

50−65

6

0100182

50-559

26 x 2.0

Sport

musta/musta Skin

3/84

560

50−65

5

0100271

50-622

29 x 2.0

Sport 29er

musta/musta Skin

3/84

700

50−65

5

55-559

26 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

420

50−65

6

55-622

29 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

465

50−65

6

Speed King 2.2 0100728 0100933 * tpi katso sivu 71

UUSI


42

Maastopyörän renkaat Traffic 2.1/1.9/1.75

Asfalttiviidakon pyöriin. Tämä maastopyörärengas on suunniteltu varta vasten jokapäiväistä käyttöä varten kaupunkiin ja maaseudulle. Keskeltä kohotettu profiili tarjoaa mukavia ja nopeita kilometrejä tien päällä, kun taas vankka rakenne ja tukevat renkaansivut tekevät siitä erinomaisen kumppanin suurkaupungin haasteisiin. Saatavana myös heijastavilla sivuilla, turvallisuuden lisäämiseksi.

Traffic Plus

Luotiliiveihin puettu Traffic! Jos etsit huoletonta maastopyörärengasta kaupunkikäyttöön, Traffic Plus on oikea valinta. Plus Breaker-pistosuojaus suojaa rengasta lasinsiruilta, piikeiltä ja soralta. Ihanteellinen rengas vuokrapyöriin tai pyöräilijöille, jotka eivät ole tottuneet vaihtamaan sisärenkaita.

Double Fighter II 1.9

Urheilullisille MTB- ja maastopyörille. Suunniteltu miellyttämään myös ulkonäöllään – nopeutta tiellä, pitoa kaarteissa. Tukevan kaupunkiolosuhteisiin suunnitellun runkonsa ansiosta tämä rengas rullaa kevyesti ja hiljaisesti asfaltilla ja sivunappulat varmistavat tarvittavan pidon puistoissa ja sorapoluilla. Ihanteellinen yhdistelmä, joka tekee toimivaksi todistetusta joka paikan nappularenkaasta hyvän valinnan myös kaupunkiajoon.


43

Spike Claw 2.1

Maastopyörän renkaat

Aitojen viikinkien maastopyöränrengas. Kuvioinnin nastat antavat loistavan pidon jäällä ja lumella. Renkaan kuvion ansiosta se pysyy avonaisena ja vie turvallisesti perille asti niin mudassa, loskassa kuin lumessakin. Laaja pinta-ala estää Spike Clawta uppoamasta. Saatavilla 120 ja 240 kovateräsnastaisena.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

0100352

47-507

24 x 1.75

Sport

musta/musta Reflex

3/84

800

45−58

5

0100205

50-559

26 x 1.9

Sport

musta/musta

3/84

820

50−65

5

0100206

50-559

26 x 1.9

Sport

musta/musta Reflex

3/84

820

50−65

5

0100207

54-559

26 x 2.1

Sport

musta/musta

3/84

860

50−65

5

0100208

54-559

26 x 2.1

Sport

musta/musta Reflex

3/84

860

50−65

5

54-559

26 x 2.1

Plus Breaker

musta/musta

3/84

1100

50−65

5

0115871

50-559

26 x 1.9

Sport

musta/musta Reflex

3/66

780

50−65

5

0115870

50-559

26 x 1.9

Sport

musta/musta

3/66

780

50−65

5

0115849

54-559

26 x 2.1

Spike 240

musta/musta Skin

3/84

900

50−65

5

0115850

54-559

26 x 2.1

Spike 120

musta/musta Skin

3/84

840

50−65

5

PSI

tpi*

PK

Traffic 2.1/1.9/1.75

Traffic Plus 2.1 0100681

Double Fighter II 1.9

Spike Claw 2.1

* tpi katso sivu 71

Tuote

Vastaava sisäkumi ETRTO

Koko

Unitube-nimi

Auto Schrader

Blitz Dunlop

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

40 mm

40 mm

42 mm

60 mm

80 mm

0181611

0181621

0181631

0181671

PK

Mountainbike 26" MTB 26 47-559 -> 62-559 47-559 -> 55-559 57-559 -> 70-559

200

25

MTB 26 Light

0181681

125

25

MTB 26 Supersonic

0181691

100

25

0181731

285

25

435

25

0182311

235

25

0182341

145

25

26 x 1.75 -> 26 x 2.5 26 x 1.75 -> 26 x 2.2

MTB 26 Freeride

0181721

MTB 26 Downhill

0181771

26 x 2.3 -> 26 x 2.7

Mountainbike 27.5" 47-584 -> 60-584

MTB 27.5

UUSI

MTB 27.5 Light

UUSI

0182331

27.5 x 1.75 -> 27.5 x 2.4

Mountainbike 29" MTB 29 47-622 -> 62-622

0182171

0182181

0182191

225

25

0182321

0182201

160

25

28 / 29 x 1.75 -> 28 / 29 x 2.5 MTB 29 Light

UUSI


44

Maastopyörän renkaat Klassikot Gravity 2.3

Pyöräilyiloa kaikille poluille. 2.3" leveät renkaat ovat monikäyttöisiä. Niitä voidaan käyttää niin kevyillä metsälenkeillä kuin myös alamäessä. Continentalille tyypillinen pyöreä renkaan keskiosa ja GravityArc -kuvio tekevät renkaasta hauskan käsiteltävän. Rengas on helppo kallistaa mutkiin ja se upottaa kyntensä luotettavasti pehmeään maastoon. Gravityn aggressiivinen ulkonäkö ei haittaa sen kevyttä rullaamista – mikä tulee hyvin esiin ajettaessa asvalttipätkiä. Itseasiassa Gravity on tietynherra Greg ”HB” Herboldin valinta.

Vapor 2.1

Pitkän matkan spesialisti. Vapor on suunniteltu keskitason renkaaksi XC-kilpailuun ja maastoajoon. Se on tehty rullaamiseen hyödyntäen Gravity Arc -rengaskuviota. Leveät keskinappulat saavat renkaan rullaamaan loistavasti ja hyvin tuetut sivunappulat tekevät renkaasta vakaan ajettavan ja erityisesti helpon käännettävän. Rengas on järkevä valinta pitkille XC-kisa- ja lenkkipätkille, jos haluaa tiputtaa sekuntteja tavoiteajasta pois uhraamatta pistosuojausta.

Vertical 2.3

Moderni klassikko. Verticalilla on kaikki ne ominaisuudet mitä nykyajan renkaassa tarvitaan. Se on kotonaan poluilla ja pääsee todella elementtiinsä kun ajopinta muuttuu rajuksi. Se on yhä suosikki alppireiteille, missä keveys ja hyvä pistosuojaus ovat tärkeimpiä. Polkupyörälehdistö on ylistänyt: ”Jos meidän pitäisi valita yksi rengas koko vuodeksi, se olisi Continental Vertical ProTection. Me tunnemme kuskeja, jotka ylistävät tätä rengasta ja voimme hyvin ymmärtää miksi” MBR Magazine.

Explorer 2.1/1.75

Monipuoliselle pyöräilijälle. Erityisen hyvä keskitason XC-rengas. Sen piikikäs ”Endless Edge” kuvio puree irtonaiseenkin pintaan kaikilta kanteilta ja sen terävä kuvio pysyy avonaisena mudasta kun taivas aukeaa ja polut muttuvat velliksi. Tulevaisuuden kisailijoille – Explorerin pienet koot ovat loistava valinta lasten pyöriin.


45

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

57-559

26 x 2.3

Sport

musta/musta Skin

3/84

54-559

26 x 2.1

Sport

musta/musta Skin

57-559

26 x 2.3

Sport

0102501

47-305

16 x 1.75

0105501

47-406

20 x 1.75

0109002

47-507

0115715

54-559

PSI

PK

770

50−65

5

3/84

715

50−65

5

musta/musta Skin

3/84

730

50−65

5

Sport

musta/musta

3/84

425

50−65

5

Sport

musta/musta

3/84

560

50−65

5

24 x 1.75

Sport

musta/musta

3/84

680

50−65

5

26 x 2.1

Sport

musta/musta Skin

3/84

620

50−65

5

Gravity 2.3 0116017

Vapor 2.1 0115854

Vertical 2.3 0116008

Explorer 2.1/1.75

Town & Country 2.1/1.9 0122294

47-559

26 x 1.9

Sport

musta/musta Skin

3/84

650

50−65

5

0115800

54-559

26 x 2.1

Sport

musta/musta Skin

3/84

730

50−65

5

* tpi katso sivu 71

Maastopyörän renkaat

Town & Country 2.1/1.9

Yhteiskuntaa palvellen. Pyöräpoliisit ympäri maailmaa luottavat Town & Country -renkaaseemme. Sen pitkän kestoiän, hyvän pistosuojauksen ja pienen vierintävastuksen ansiosta katumme ovat turvallisia.


TOP CONTACT

RIDE

-tuoteperhe • Korkeimpien standardien huippumallistomme • Uusinta teknologiaa ja valikoidut materiaalit • 3/180 tpi runko • Vectran™- tai PolyX Breaker®-pistosuojaus

-tuoteperhe • Laatua päivittäiseen käyttöön • 3/66 tpi runko • Puncture ProTection Breaker

Plus

Yleisrenkaat

Talvirenkaat

Matkapyöriin

Vierintävastus

(matalasta korkeaan)

(korkeasta matalaan)

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

48

Top CONTACT II

50

CONTACT II

57

Tour RIDE

49

Top CONTACT Winter II Premium

49

Top CONTACT Winter II

49

Nordic Spike

51

Travel CONTACT

52

Cruise CONTACT

Katu

Puhkeamissuoja

Vaihteleva

Luokitus

Sivu

• Suorituskykyiset renkaat kunnianhimoiselle pyöräilijälle • 3/180 tpi runko • SafetyPlus- tai SafetySystem Breaker

Sora

-tuoteperhe • Plus Breaker takaa parhaan suojan puhkeamilta • Useille eri alustoille suunnitellut kuviot • Sitkeä 3/66 tai 3/84 tpi runko

CONTACT -tuoteperhe

Teknologia

Ilmapallorenkaat 53

Retro RIDE

Nopeaan ajoon

51

Sport CONTACT

Sähköpyöriin

50

E.CONTACT

54

Town RIDE

54

City RIDE II

55

Speed RIDE

55

Cross RIDE

60

Traffic Plus

60

Country Plus

61

Touring Plus

61

Super Sport Plus

Kaupunkiin

Retkipyöriin

Plus

Vastaava sisäkumi


Oikea valinta.

• • • •

• •

• • • •

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

28" 42-635

37-635

27" 32-630

28-630

55-622

50-622

47-622

42-622

37-622

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

• • • • •

32-622

28"

28-622

37-590

54-584

42-584

37-584

55-559

26" 54-559

50-559

47-559

42-559

24" 32-559

47-507

20" 47-406

37-406

16" 47-305

28-406

12" 62-203

Oikea rengas takaa turvallisen ja nautittavan pyöräilyn. Riippumatta siitä tarvitsetko pistosuojausta, ajomukavuutta, kestävyyttä, pehmeää rullausta tai pitoa kaikissa olosuhteissa, olipa tarvitsemasi koko erikoinen tai standardi, tai halusitpa sitten renkaan tiettyihin olosuhteisiin tai yleiskäyttöön, meidän mallistomme on yhtä laaja kuin kaupunki- ja retkipyörien renkaille asetetut vaatimukset. Valinta on sinun, kunhan se on Continental.

Top CONTACT II CONTACT II

• • •

Top CONTACT Winter II Nordic Spike

• • • • • • • • • •

• • • •

• • • • •

Travel CONTACT Cruise CONTACT Retro RIDE

• • • • • • • • • • • • • • •

Sport CONTACT E.CONTACT Town RIDE City RIDE II Speed RIDE Cross RIDE

Country Plus

• Tour 28 1 1/2

• • Tour 28 Wide

Tour 28 All

Tour 28 Slim

Tour 26 All

Tour 26 Wide

Tour 26 All

• • • • • • • • • Tour 26 Wide (Hermetic Plus)

Tour 26 All

Tour 26 Slim

Compact 24

Compact 20

Compact 16

Traffic Plus

• • •

• Compact 12

Tour RIDE Top CONTACT Winter II Premium

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Touring Plus Super Sport Plus


48

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat Top CONTACT II

Touring-renkaiden esikuva. Huippurengas retkipyöräilyyn, käsintehty Saksassa. Erillinen keskikuvio ja lamelloidut reunat takaavat erinomaisen hallittavuuden kaikilla pinnoilla. Uusi, paranneltu seos on sekä huippunopea että kestävä ja pitävä. Taitettava versio on vieläkin kevyempi ja helpompi asentaa. Viiltosuojattu nylonkudos, lähes läpitunkematon Vectran™ Breaker ja aito saksalainen käsityö on säilytetty myös päivitetyssä versiossa.

rbach o K , a s k Sa

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

Dynamo

PSI

PK

Top CONTACT II 0100442

50-559

26 x 2.0

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

725

45−58

10

0100615

UUSI

28-622

700x28C (700C)

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

560

80−102

10

0100573

UUSI

32-622

700x32C (700C)

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

580

70−85

10

0100441

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

610

58−85

10

0100358

42-622

28 x 1.6

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

700

50−85

10

0100439

47-622

28 x 1.8

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

790

45−58

10

Top CONTACT Winter II Premium 0100712

50-559

26 x 1.9

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

660

45−58

10

0100715

55-559

26 x 2.2

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

750

45−58

10

0100713

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

530

58−85

10

0100714

42-622

28 x 1.6

VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180

630

50−85

10

10

Top CONTACT Winter II 0100324

50-559

26 x 1.9

PolyX Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

710

45−58

0100617

55-559

26 x 2.2

PolyX Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

800

45−58

10

0100325

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

PolyX Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

580

58−85

10

0100616

42-622

28 x 1.6

PolyX Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

680

50−85

10

0125622

42-622

28 x 1.6

Spike 240

musta/musta

3/66

900

50−65

5

0125623

42-622

28 x 1.6

Spike 120

musta/musta

3/66

850

50−65

5

Nordic Spike

* tpi katso sivu 71


49

Pohjoisen talveen. Yhtenä johtavista autojen kitkarenkaiden valmistajista olemme omistautuneet Top CONTACT Winter II -renkaalle ja sen huomaa. Rengaskuvioinnin lyömätön pito on saatu aikaan sen lukemattomilla kerroksilla ja sadoilla pintaan pureutuvilla kulmilla. Renkaan pintakumi on erityisesti suunniteltu kylmiin olosuhteisiin ja se saa sinut liikkeelle muiden sutiessa paikallaan.

Talvirengas, joka pitää jäälläkin! Saatavana 120 tai 240 teräsnastalla, täydellinen rengas jäisille alustoille.

Top CONTACT Winter II Premium

Top CONTACT Winter II

Nordic Spike

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Parasta pitoa talvikuukausille. Olemme entisestään parantaneet Top CONTACT Winter II -rengasta lisäämällä siihen Vectran™ Breaker-pistosuojauksen kulutuspinnan alle sekä taitettavan reunanauhan. Näin olemme onnistuneet laskemaan renkaan painoa ja vierimisvastusta, lisäten nopeutta ja parantaen hallintaominaisuuksia. Renkaan seos on kehitelty suoraan henkilöautokäyttöön suunniteltujen talvirenkaidemme pohjalta. Renkaan ominaisuudet ovat parhaimmillaan -25 ° – +7 °C lämpötilassa. Siinä missä muut seokset ovat menettäneet pitonsa, Top CONTACT Winter II:n seos ja kuviointi tarraavat lumeen sekä kylmiin ja märkiin pintoihin. Tältä osin rengas toimii jopa paremmin kuin nastarenkaat, jotka eivät pysty suoristumaan lumella ja kolatuilla kaduilla. Heijastinpinta lisää turvallisuutta talven pimeinä iltoina ja hämärinä päivinä.


50

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat E.CONTACT

Energinen kosmopoliitti! Renkaiden on oltava turvallinen ja luotettava osa kaikkia polkupyöriä. Sähköpyörien korkeammat nopeudet (jopa 50 km/h) sekä akuista ja voimansiirrosta aiheutuva lisäpaino edellyttävät juuri niille suunniteltuja renkaita. Korkealaatuinen vahvistettu kudosrunko (3 kerrosta/180tpi) ja lisätty kumimassa muodostavat vakaan pohjan E.CONTACT-renkaille. SafetyPluspistosuojaus, joka on varta vasten kehitetty sähköpyörien renkaille asettamien vaatimusten mukaisesti, takaa luotettavaa suojaa pistoja ja viiltoja vastaan, vähentäen tarvetta kalliille paikkauksille. E.CONTACT-rengas tarjoaa ajomukavuutta ja alhaisen vierintävastuksen, kumiseoksen elastisuuden ansiosta. Monipuolinen rengas on yhtä hyvin kotonaan niin asfaltilla kuin sorateillä tai metsäpoluillakin.

CONTACT II

Nopeutta, turvallisuutta ja ajomukavuutta – Takuulla! Tätä rengasta suunniteltaessa tavoitteena oli tehdä siitä toimiva, sporttinen ja luotettava. Kolmiulotteisen kuvion urien asettelu estää ulkopuolisten esineiden tarttumisen niihin. Erityinen lamellirakenne tarjoaa pitoa ja hyvän kosketuksen maahan. Rengas rullaa nopeasti ja täyttää tehtävänsä kestävänä yleisrenkaana. Luonnollisena osana rengasta on toimivaksi todistettu SafetySystem-pistosuojaus ja se on saatavilla myös heijastavilla sivuilla.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

0100686

47-559

26 x 1.75

SaftyPlus Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

0100687

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SaftyPlus Breaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

0100688

42-622

28 x 1.6

SaftyPlus Breaker

musta/musta Skin Reflex

0100276

37-406

20 x 1.40

SafetySystemBreaker

0100278

47-406

20 x 1.75

SafetySystemBreaker

0100264

47-559

26 x 1.75

0100281

28-622

0100261

Dynamo

PSI

PK

935

45−58

10

790

56−85

10

3/180

930

50−85

10

musta/musta Reflex

3/180

420

56−70

10

musta/musta Reflex

3/180

550

45−58

10

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

720

45−58

10

28 x 1.10

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

500

80−102

10

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

520

70−85

10

0100262

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

600

56−85

10

0100209

42-622

28 x 1.6

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

700

50−85

10

0100263

47-622

28 x 1.75

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

780

45−58

10

E.CONTACT

CONTACT II


51

Travel CONTACT

Liikennevalokisaajille! Sport CONTACT tekee kaikista pyöristä kilpailuvälineitä. 26" versio saa pyörälähetit pysymään aikataulussa, kun taas 700C saa fitness-pyöräilijän nauttimaan vauhdin hurmasta. Kaikki tämä lisävauhti tinkimättä pistosuojauksesta ja luotettavuudesta.

Sport CONTACT

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Maailmanmatkaaja. Rengasta maailmanmatkaajille ei voi suunnitella piirustuspöydällä. Tilmann Waldthalerin kokemus ja tietämys on käytetty Travel CONTACTin luomiseen. Hänen vaatimuksensa olivat selvät: huippu runkorakenne, jossa on suuri rasituksen kestokyky sekä murenemis- ja viiltosuojaus, tehokas pistosuojaus ja tietenkin pintakuvionti, jolla on mahdollista tutkia reittejä ympäri maailmaa nopeasti ja turvallisesti. Renkaasta on saatavilla myös taitettava versio, joka on helppo ottaa vararenkaaksi. Travel CONTACT on ihanteellinen rengas kaikenlaisille reiteille, niin lähilenkkipoluillle kuin maailman eri kolkkiin.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

0111339

47-559

26 x 1.75

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin

3/180

0111340

47-559

26 x 1.75

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin Reflex

3/180

0111352

47-559

26 x 1.75

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin taitettava

0100495

50-559

26 x 2.0

SafetySystemBreaker

0100498

50-559

26 x 2.0

0122277

37-622

0122278

Dynamo

PSI

PK

690

50−80

5

690

50−80

5

3/180

630

50−80

5

musta/DuraSkin

3/180

700

45−58

5

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin Reflex

3/180

700

45−58

5

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin

3/180

580

56−85

5

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin Reflex

3/180

580

56−85

5

0122293

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin taitettava

3/180

550

56−85

10

0125625

42-622

28 x 1.6

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin

3/180

650

50−85

5

0125626

42-622

28 x 1.6

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin Reflex

3/180

650

50−85

5

0100501

50-622

28 x 2.0

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin

3/180

700

45−58

5

0100496

50-622

28 x 2.0

SafetySystemBreaker

musta/DuraSkin Reflex

3/180

700

45−58

5

0105003

28-406

20 x 1.10

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

295

80−102

10

0105005

28-406

20 x 1.10

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

295

80−102

10

0110502

32-559

26 x 1.3

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

450

70−85

10

0110503

32-559

26 x 1.3

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

450

70−85

10

0110701

42-559

26 x 1.6

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

500

65−80

10

0110702

42-559

26 x 1.6

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

500

65−80

10

0100158

50-559

26 x 1.9

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

550

45−58

10

0121209

28-622

28 x 1.10

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

460

80−102

10

0121210

28-622

28 x 1.10

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

460

80−102

10

0122112

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

480

70−85

10

0122113

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

480

70−85

10

0122287

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin

3/180

520

70−85

10

0122289

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

SafetySystemBreaker

musta/musta Skin Reflex

3/180

520

70−85

10

Travel CONTACT

Sport CONTACT

* tpi katso sivu 71


52

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat Cruise CONTACT

Tuote

Koolla on väliä. Cruise CONTACTISSA ensiluokkainen ajomukavuus yhdistyy turvallisuuteen. Renkaan korkea tilavuus tarjoaa jousitusmaisen tuntuman ja dynaaminen kuvio mahdollistaa turvallisen ajon epätasaisimmillakin teillä. Nopeuden ja pistosuojauksen takaa CONTACT-malliston testattu ja hyväksi havaittu rakenne: nylonkudos yhdistettynä SafetySystempistosuojaukseen. Korkea tilavuus kautta koko malliston tarjoaa kaikki ”ilmapallorenkaan” edut. Uudet koot ja värit saatavana kaudelle 2014.

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

Dynamo

PSI

PK

Cruise CONTACT 0100872

UUSI

50-559

26 x 2.0

SafetySystemBreaker

voide/voide Reflex

3/180

915

45−58

10

0100874

UUSI

50-559

26 x 2.0

SafetySystemBreaker

harmaa/harmaa Reflex

3/180

915

45−58

10

50-559

26 x 2.0

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

915

45−58

10

0100454 0100877

UUSI

55-559

26 x 2.2

SafetySystemBreaker

voide/voide Reflex

3/180

960

45−58

10

0100875

UUSI

55-559

26 x 2.2

SafetySystemBreaker

harmaa/harmaa Reflex

3/180

960

45−58

10

0100699

UUSI

55-559

26 x 2.2

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

960

45−58

10

0100878

UUSI

50-622

28 x 2.0

SafetySystemBreaker

voide/voide Reflex

3/180

930

45−58

10

0100883

UUSI

50-622

28 x 2.0

SafetySystemBreaker

harmaa/harmaa Reflex

3/180

930

45−58

10

50-622

28 x 2.0

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

930

45−58

10

0100476 0100879

UUSI

55-622

28 x 2.2

SafetySystemBreaker

voide/voide Reflex

3/180

980

45−58

10

0100882

UUSI

55-622

28 x 2.2

SafetySystemBreaker

harmaa/harmaa Reflex

3/180

980

45−58

10

0100701

UUSI

55-622

28 x 2.2

SafetySystemBreaker

musta/musta Reflex

3/180

980

45−58

10

Retro RIDE 0100455

50-559

26 x 2.0

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

880

45−58

10

0100886

UUSI

50-559

26 x 2.0

Puncture ProTection

harmaa/harmaa Reflex

3/66

880

45−58

10

0100885

UUSI

50-559

26 x 2.0

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

880

45−58

10

0100602

UUSI

55-559

26 x 2.2

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

920

45−58

10

0100887

UUSI

55-559

26 x 2.2

Puncture ProTection

harmaa/harmaa Reflex

3/66

950

45−58

10

0100888

UUSI

55-559

26 x 2.2

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

920

45−58

10

50-622

28 x 2.0

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

950

45−58

10

0100469 0100892

UUSI

50-622

28 x 2.0

Puncture ProTection

harmaa/harmaa Reflex

3/66

950

45−58

10

0100893

UUSI

50-622

28 x 2.0

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

950

45−58

10

0100605

UUSI

55-622

28 x 2.2

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

990

45−58

10

0100891

UUSI

55-622

28 x 2.2

Puncture ProTection

harmaa/harmaa Reflex

3/66

950

45−58

10

0100889

UUSI

55-622

28 x 2.2

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

990

45−58

10

* tpi katso sivu 71


53

Retro RIDE

Photo: Markus Hauschild

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Kurvaa tyylillä. Retro RIDE -renkaat erottaa niiden ulkomuodosta. Saatavana harmaana ja kerman värisenä, sen kuvio perustuu Continentalin klassiseen KKS10 moponrenkaaseen. Tyylitellyn kuoren alla piilevät kaikki kunnon retkipyöränrenkaan ominaisuudet: vankka pistosuojaus ProTection, hyvä kestävyys ja erinomainen pito. Nyt saatavana uudet koot 55-559 ja 55-622.

Zucchini Sist az


54

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat Town RIDE

Varmasti perille asti. Town RIDE on dynaaminen ja turvallinen. Pyöräilijät arvostavat sen keskiosan suljettua kuviota ja reunojen luistoa ehkäiseviä nappuloita. Dynaamisuus ja turvallisuus näkyvät myös renkaan suunnittelussa. Kevytrakenteiset renkaansivut säästävät painoa ja laskevat vierimisvastusta. Continentalin Puncture ProTection suojaa tehokkaasti puhkeamilta.

City RIDE II

Tyylikäs suurkaupunkilainen. City RIDE II -renkaat tarjoavat mukavaa ja turvallista ajoa kaupunkiolosuhteissa. Uudelleen suunniteltu kuvio mahdollistaa laajemman kosketuspinnan ja alhaisemman vierimisvastuksen. Pistosuojaus estää turhat viivästykset työmatkalla tai ostosretkillä.


55

Speed RIDE

Moniosaaja. Maastopyöräilyn maailmassa sitä arvostetaan nopeana jokapaikanhöylänä. Nyt X-King tarjoaa vaihtoehdon nykypäivän monipuolisempiin crossipyöriin. Kuvion keskiosan porrastuksen ansiosta rengas rullaa kevyesti kaikenlaisilla alustoilla. Nerokkaan suunnittelun ja sijoittelun ansiosta, reunan kohotetut nappulat tarjoavat pitoa, jota odottaisi maastorenkaalta. Tämä rengas on ilmiselvä valinta kaikille niille, jotka vaativat luotettavaa pitoa kaikissa niissä maastoolosuhteissa, joissa näillä pyörillä on mahdollista ajaa. Olitpa menossa minne tahansa, Cross RIDE ja Puncture ProTection ovat mukana matkassa.

Cross RIDE

Tuote

ETRTO

Koko

0100124

47-559

26 x 1.75

0100125

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

0100126

42-622

28 x 1.6

0100127

47-622

28 x 1.75

Teknologia

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Vauhtia kaikilla alustoilla. Speed RIDE on omiaan nopeaan ajoon kovilla alustoilla. Olipa kyseessä sitten asfaltti, soratie tai metsäpolku, Speed RIDE pyörii nopeasti ja hiljaisesti salmiakkikuviointinsa ansiosta. Reunojen nappulat lisäävät tarvittavaa pitoa kaarteissa ja taittuvareunaisen version avulla sporttisen työmatkacrossarin painoa saadaan pudotettua entisestään. Saatavana myös heijastavilla sivuilla, turvallisuuden lisäämiseksi. Continentalin Puncture ProTection suojaa puhkeamilta.

Väri/Reunus

tpi*

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

3/66

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

3/66

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

Dynamo

PSI

PK

530

45−58

10

480

56−70

10

3/66

550

50−65

10

3/66

580

45−58

10

Town RIDE

City RIDE II 0100703

47-559

26 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

760

45−58

10

0100704

37-590

26 x 1 3/8

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

600

56−70

10

0100705

37-590

26 x 1 3/8

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

600

56−70

10

0100707

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

560

65−80

10

0100706

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

630

56−70

10

0100708

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

720

50−65

10

0100709

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

830

45−58

10

0100717

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Skin taitettava

3/84

420

50−85

10

0100716

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

3/84

490

50−85

10

0100719

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Skin taitettava

3/84

420

50−85

10

0100718

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Skin Reflex

3/84

490

50−85

10

Speed RIDE

Cross RIDE

* tpi katso sivu 71


56

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

0100102

62-203

12 x 2.5

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

0100497

47-305

16 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

0102503

47-305

16 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

0100500

47-406

20 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta

0105603

47-406

20 x 1.75

Puncture ProTection

0100096

47-406

20 x 1.75

0109003

47-507

0109004

Dynamo

PSI

PK

350

45−58

10

400

45−58

10

400

45−58

10

3/66

450

45−58

10

musta/musta Reflex

3/66

450

45−58

10

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

450

45−58

10

24 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

735

45−58

10

47-507

24 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

735

45−58

10

0100097

47-507

24 x 1.75

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

735

45−58

10

0111074

47-559

26 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

835

45−58

10

0111075

47-559

26 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

835

45−58

10

0111076

47-559

26 x 1.75

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

835

45−58

10

0111078

47-559

26 x 1.75

Puncture ProTection

musta/ruskea

3/66

835

45−58

10

0100305

37-584

26 x 1 3/8 x 1 1/2

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

660

56−70

10

0111348

42-584

26 x 1 1/2

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

720

50−65

10

0111349

42-584

26 x 1 1/2

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

720

50−65

10

0100100

54-584

26 x 1 1/2 x 2

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

800

45−58

10

0100101

54-584

26 x 1 1/2 x 2

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

800

45−58

10

0100222

28-622

28 x 1.10

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

600

70−80

10

0100223

28-622

28 x 1.10

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

600

70−80

10

0121207

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

650

70−80

10

0121208

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

650

70−80

10

0100089

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

650

70−80

10

0122291

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

670

56−70

10

0122292

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

670

56−70

10

0122297

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

670

56−70

10

0122298

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

musta/ruskea

3/66

670

56−70

10

0122299

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

voide/voide

3/66

670

56−70

10

0100258

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

670

56−70

10

0125627

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

770

50−65

10

0125628

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

770

50−65

10

0100364

42-622

28 x 1.6

Puncture ProTection

voide/voide Reflex

3/66

770

50−65

10

0111346

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

940

45−58

10

0111347

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

940

45−58

10

0111353

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

940

45−58

10

0111354

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

musta/ruskea

3/66

940

45−58

10

0100236

47-622

28 x 1.75

Puncture ProTection

harmaa/harmaa

3/66

940

45−58

10

0100090

32-630

27 x 1 1/4

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

620

70−80

10

0100091

32-630

27 x 1 1/4

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

620

70−80

10

0100306

32-630

27 x 1 1/4

Puncture ProTection

musta/valkoinen

3/66

620

70−80

10

0100094

37-635

28 x 1 3/8

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

700

56−70

10

0100095

37-635

28 x 1 3/8

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

700

56−70

10

0126101

42-635

28 x 1 1/2

Puncture ProTection

musta/musta

3/66

800

50−65

10

0126102

42-635

28 x 1 1/2

Puncture ProTection

musta/musta Reflex

3/66

800

50−65

10

Tour RIDE

Tuote

Vastaava sisäkumi ETRTO

Koko

Unitube-nimi

Auto Schrader

Blitz Dunlop

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

40 mm

40 mm

42 mm

60 mm

80 mm

PK

City-/Trekking 26" 28-559 -> 32-597

26 x 1 1/8 -> 26 x 1.3

Tour 26 (650C) Slim

0181471

0181481

150

25

37-559 -> 47-597

26 x 1 3/8 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) All

0181491

0181511

0181521

165

25

37-559 -> 47-597

26 x 1 3/8 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) Hermetic Plus

0182251

0182261

0182271

235

25

47-559 -> 62-559

26 x 1.75 -> 26 x 2.5

Tour 26 (650C) Wide

0181531

0181571

0181591

200

25

47-559 -> 62-559

26 x 1.75 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) Wide Hermetic Plus

290

25

155

25

0181581

City-/Trekking 28" 28-609 -> 37-642

27 x 1 1/8 -> 28 x 1 3/8 x 1 5/8 700 x 28C -> 700 x 37C

32-622 -> 47-622 32-630 -> 42-635

27 x 1 1/4 -> 28 x 1.75 x 2 700 x 32C -> 700 x 47C 700 x 28B -> 700 x 342B

Tour 28 (700C) Slim

0181971

0181981

0181991

Tour 28 (700C) All

0182001

0182021

0182031

170

25

Tour 28 (700C) Light

0182051

0182061

0182071

100

25

Tour 28 (700C) Hermetic Plus

0182101

0182081

0182091

240

25

0182121

0182131

0182161

225

25

320

25

54-584 -> 62-622

28-1.75 -> 28 x 2.5

Tour 28 (700C) Wide

54-584 -> 62-622

28-1.75 -> 28 x 2.5

Tour 28 (700C) Wide Hermetic Plus

* tpi katso sivu 71

0182151

0182041


57

Tour RIDE

Kaupunki-/Retkipyörän renkaat

Monipuolinen, turvallinen ja kestävä. Tour RIDE tarjoaa kaiken, mitä jokapäiväinen käyttö vaatii. Sen kuviointi toimii kaikilla alustoilla ja pistosuojaus sekä pitkäkestoinen kumiseos tekee Tour RIDE:sta luotettavan renkaan lukemattomille kilometreille. Saatavina erittäin laaja kokovalikoima, jonka ansiosta Tour RIDE on ihanteellinen huoltorengas monentyyppisiin pyöriin.


Huipputurvallisuutta.

Plus-renkaat

Emme pidä puhjenneista rengaista! Plus-malliston renkaat tarjoavat suojaa puhkeamia vastaan. Erittäin joustavasta kumista valmistettu pistosuojanauha takaa turvallisen matkan. Lasinsirpaleilla, nauloilla eikä edes nastoilla ole mitään mahdollisuuksia. Monien eri kuvioiden ja kokojen joukosta löytyy rengas jokaiseen käyttöön, viemään sinut turvallisesti perille asti. Vinkki: Käytä Plus-renkaiden kanssa Hermetic Plus -sisärenkaita. Nämä paksummat ja vahvemmat sisärenkaat pysyvät täytettyinä pidempään ja vastustavat paremmin puhkeamia. Pyöräkorjaamot vannovat tämän yhdistelmän nimeen. Vuosia jatkuneet keskustelumme New Yorkin sisukkaimpien fiksipyöräilijöiden, CycloHawk NY:n polkupyörälähettien kanssa tarjoavat meille jatkuvasti uutta tietoa näille renkaille asetetuista vaatimuksista.

28" 42-635

27" 32-630

28-630

47-622

28" 42-622

37-622

32-622

28-622

55-559

54-559

26" 50-559

Tour 28 1 1/2

Vastaava sisäkumi

• • • • • • • • • • • • Tour 28 All

• • •

Tour 28 Slim

Super Sport Plus

Tour 26 Wide (Hermetic Plus)

61

47-559

Touring Plus

42-559

61

32-559

Country Plus

Teknologia

47-507

Traffic Plus

60

Katu

60

Vaihteleva

Plus-renkaat

Tour 26 All

Kilpa

(korkeasta matalaan)

Tour 26 Slim

Kaupunki-/ Retkipyöriin

(matalasta korkeaan)

Compact 24

Maasto

Vierintävastus

Sora

Luokitus

Puhkeamissuoja

Sivu

24"

Huom! Muista aina varmistaa oikea rengaspaine. Lisätietoa sivulla 77.


60

Plus-renkaat Traffic Plus

Luotiliiveihin puettu Traffic! Jos etsit huoletonta maastopyörärengasta kaupunkikäyttöön, Traffic Plus on oikea valinta. Plus Breaker-pistosuojaus suojaa rengasta lasinsiruilta, piikeiltä ja soralta. Ihanteellinen rengas vuokrapyöriin tai pyöräilijöille, jotka eivät ole tottuneet vaihtamaan sisärenkaita.

Country Plus

Piikkien kovin vastus. Country Plus on tehty ihmisille jotka eivät halua puhkoa renkaitaan orapihlaja-aidan piikkeihin pyöräillessään kaupungilla. Näiden renkaiden kanssa piikit jäävät toiseksi. Renkaan kuviointi on luotu pyöräilyyn sorapäällysteisillä teillä ja metsä- ja peltopoluilla. Plus-pistosuojaus suojaa rengasta teräviltä esineiltä.

Tuote

ETRTO

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

54-559

26 x 2.1

Plus Breaker

musta/musta

3/84

Dynamo

PSI

PK

1100

50−65

5

Traffic Plus 0100681

Country Plus 0100323

47-559

26 x 1.75

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

900

45−58

10

0100438

50-559

26 x 1.9

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

900

45−58

10

0100326

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

720

58−70

10

0100321

42-622

28 x 1.6

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

870

50−65

10

0100322

47-622

28 x 1.75

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

900

45−58

10

Touring Plus 0100331

47-507

24 x 1.75

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

860

45−58

10

0100105

47-559

26 x 1.75

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

915

45−58

10

0100106

28-622

28 x 1.10

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

585

80−102

10

0100107

32-622

28 x 1 1/4 x 1 3/4

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

605

70−80

10

0100108

37-622

28 x 1 3/8 x 1 5/8

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

805

56−70

10

0100109

42-622

28 x 1.6

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

900

50−65

10

0100110

47-622

28 x 1.75

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

1025

45−58

10

0100330

42-635

28 x 1 1/2

Plus Breaker

musta/musta Reflex

3/66

960

50−65

10

Super Sport Plus 0100341

23-622

700 x 23C

Plus Breaker

musta/musta taitettava

3/84

320

110−120

10

0100344

23-622

700 x 23C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

380

110−120

10

0100343

25-622

700 x 25C

Plus Breaker

musta/musta taitettava

3/84

400

95−120

10

0100342

25-622

700 x 25C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

420

95−120

10

0100349

28-622

700 x 28C

Plus Breaker

musta/musta

3/84

550

80−116

10

0100347

28-630

27 x 1 1/8

Plus Breaker

musta/musta

3/84

560

80−102

10

0100348

32-630

27 x 1 1/4

Plus Breaker

musta/musta

3/84

640

70−102

10

* tpi katso sivu 71


61

Läheteille, työmatkalaisille ja fiksikäyttöön. Super Sport Plus hyödyntää Grand Prixin hyväksi havaittua kuviota, johon on yhdistetty Plus Breaker-pistosuojaus antamaan paras mahdollinen suoja puhkeamia vastaan. Kestävämpi erikoispaksu runko takaa renkaansivujen keston ja paksumpi kulutuspinta lisää käyttöikää. Oikea rengas polkupyöräläheteille, työmatkakäyttöön ja fikseihin.

Touring Plus

Super Sport Plus

Plus-renkaat

Ei pelkoa pirullisista tyhjistä kumeista. Touring Plus on erinomainen vaihtoehto kaikille retkipyöräilijöille. Sen tasapainoinen kuviointi saa pyöräsi rullaamaan kevyesti ja hienosti muotoillut reunanappulat takaavat varman pidon mutkissa. Plus-pistosuojaus ja todella näkyvä heijastinnauha tekevät renkaasta äärimmäisen turvallisen. Ei ole ihmekään, että Touring Plus on yksi kaikkein suosituimmista renkaista.


Sisärenkaat, vannenauha ja tarvikkeet – yksityiskohdissa sen salaisuus.

Sisärenkaat ja oheistuotteet

Saadakseen kaiken irti tuotteesta, ratkaisut löytyvät usein pienistä ja huomaamattomista asioista. Vaikkapa Continentalin Revolution-tiivistysaineesta, tai sopivasta, riittävää painetta kestävästä vannenauhasta, kuten Continental Easy Tape, jota on saatavilla useana eri leveytenä. Myös tuubiliimamme, jolla voit kiinnittää tuubirenkaita niin alumiini- kuin hiilikuituvanteillekin oikeaa versiota käyttäen, on testattu ja hyväksi havaittu vuosien saatossa. Yhdessä erimittaisina saatavien venttiilinjatkeiden kanssa, nämä tuotteet ovat välttämättömiä varusteita kilpapyöräilyssä. Continentalin korkealuokkaisesta butyylista valmistetusta sisärengasmallistosta löytyy sopiva koko-, tyyppi- ja venttiilivaihtoehto jokaisen tarpeisiin ja oikea rengas on helppo löytää uuden ContiTube-järjestelmän avulla. Valmistamme kaikki nämä pienet ja tarpeelliset tuotteet yhtä huolellisesti ja tarkasti kuin muutkin huipputuotteemme, sillä yksityiskohdissa piilee menestyksemme salaisuus.

Skannaa QR-koodi puhelimellasi, niin näet videon asennuksesta.


64

Polkupyörän sisärenkaat

Polkupyörän sisärenkaat Uusi ContiTube-ohjelma auttaa löytämään oikean sisärenkaan vastaamaan juuri sinun pyöräilytarpeitasi. Käyttäjäystävällinen sisärengasjärjestelmä soveltuu kaiken kokoisille, pituisille ja tyyppisille venttiileille ja on täydellinen mihin tahansa rengaskokoon ja ajotarpeeseen. Sisärenkaan tyypillä voidaan vaikuttaa renkaan käsittelyominaisuuksiin: kaikissa kokoluokissa saatava perussisärengas on paras valinta jokapäiväiseen käyttöön, kun taas kilpakäyttöön suunnatut Light- ja Supersonic-versiot mahdollistavat alhaisemman pyörivän massan, lisäten näin vauhtia. Kevyet sisärenkaat ovat ohuempia, joten on tärkeää pitää huolta oikeista ilmanpaineista, että vältytään renkaan puristumisen aiheuttamilta puhkeamilta. Huolettomaan ajoon suosittelemme Hermetic Plus -sisärenkaita. Sen paranneltu koostumus on sekä kevyempi että kompaktimpi ja korkea butyylipitoisuus ja paksut sivuseinämät tekevät siitä erittäin vastustuskykyisen puhkeamille. Koska ilma pysyy renkaassa pidempään, on se polkupyörävuokraamojen suosikki. Freerideen ja alamäkiajoon suunnitellut sisärenkaamme ovat erityisen vahvoja ja kookkaita ja koska niiden erityispaksut sivuseinämät suojaavat puhkeamilta tehokkaasti, ne ovatkin yksi suosikeistamme.

Tuote

ETRTO

Koko

Unitube-nimi

8 1/2 x 2 -> 8 x 1 3/4

Compact 8

Auto Schrader

Blitz Dunlop

Sclaverand/Presta/Frz.

34 mm

40 mm

42 mm

PK

Compact 8" 54-110

0180991*

80

25

0181071*

95

25

95

25

90

25

Compact 10" 11" 12" 44-194 -> 62-222

10 x 1 5/8 12 1/2 x 1.75 -> 12 1/2 x 2 1/4

Compact 10/11/12

0181051

Compact 10/11/12 *Venttiili 45 asteen kulmassa

0182211

Compact 14" 32-279 -> 47-298

14 x 1 1/4 -> 14 x 1 1/2

Compact 14

0181081*

Compact 16" 32-305 -> 47-349

16 x 1 3/8 -> 16 x 1.75

Compact 16

0181091

0181111*

100

25

50-305 -> 62-305

16 x 1.9 -> 16 x 2.5

Compact 16 Wide

0181131

0181171*

0181121

130

25

18 x 1 1/4 -> 18 x 1.9

Compact 18

0181181*

115

25

28-406 -> 32-451

20 x 1 1/8 -> 20 x 1 1/4

Compact 20 Slim

32-406 -> 47-451

20 x 1 1/4 -> 20 x 1.75 x 2

Compact 20

0181211

0181221

50-406 -> 62-406

20 x 1.9 -> 20 x 2.5

Compact 20 Wide

0181271

0181281

Compact 18" 32-355 -> 47-400

Compact 20" 0181191

110

25

0181231

130

25

165

25

25

Compact 24" 32-507 -> 47-544 50-507 -> 60-507 *Compact D: 26 mm venttiilille

Compact 24

0181291

0181311

155

Compact 24 Hermetic Plus

0182231

0182241

220

25

Compact 24 Wide

0181321

0181331

200

25

24 x 1 1/4 -> 24 x 1.75 x 2 24 x 2.0 -> 24 x 2.4


Tuote

65

ETRTO

Koko

Auto Schrader

Blitz Dunlop

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

Sclaverand/Presta/Frz.

40 mm

40 mm

42 mm

60 mm

80 mm

Race 26 (650C)

0181371

0181381

96

25

Race 26 (650C) Light

0181391

0181411

65

25

Race 26 (650C) Supersonic

0181421

0181431

45

25

Race 28 (700C)

0181781

0181791

0180000

105

25

0181871

Unitube-nimi

PK

Race 26" (650C)

20-571 -> 25-599

26 x 1 650 x 20C -> 650 x 25C

Race 28" (700C)

18-622 -> 25-630

25-622 -> 32-630

27 x 3/4 -> 27 x 1 700 x 20C -> 700 x 25C

700 x 25C -> 700 x 32C, 27 x 1 1/4

Race 28 (700C) Light

0181821

0181831

65

25

Race 28 (700C) Supersonic

0181881

0181891

50

25

Race 28 (700C) Training

0181921

0181931

125

25

Cross 28 (700C)

0181941

0181951

155

25

0181631

0181671

Cross 28" (700C) 32-622 -> 47-622

700 x 32 -> 700 x 47

Mountainbike 26" MTB 26 47-559 -> 62-559 47-559 -> 55-559 57-559 -> 70-559

200

25

MTB 26 Light

0181611

0181621

0181681

125

25

MTB 26 Supersonic

0181691

100

25

0181731

285

25

435

25

0182311

235

25

0182341

145

25

26 x 1.75 -> 26 x 2.5 26 x 1.75 -> 26 x 2.2

MTB 26 Freeride

0181721

MTB 26 Downhill

0181771

26 x 2.3 -> 26 x 2.7

Mountainbike 27.5" 47-584 -> 60-584

MTB 27.5

UUSI

MTB 27.5 Light

UUSI

0182331

27.5 x 1.75 -> 27.5 x 2.4

Mountainbike 29" MTB 29 47-622 -> 62-622

0182171

0182181

0182191

225

25

0182321

0182201

160

25

28 / 29 x 1.75 -> 28 / 29 x 2.5 MTB 29 Light

UUSI

City-/Trekking 26" 28-559 -> 32-597

26 x 1 1/8 -> 26 x 1.3

Tour 26 (650C) Slim

0181471

0181481

150

25

37-559 -> 47-597

26 x 1 3/8 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) All

0181491

0181511

0181521

165

25

37-559 -> 47-597

26 x 1 3/8 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) Hermetic Plus

0182251

0182261

0182271

235

25

47-559 -> 62-559

26 x 1.75 -> 26 x 2.5

Tour 26 (650C) Wide

0181531

0181571

0181591

200

25

47-559 -> 62-559

26 x 1.75 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) Wide Hermetic Plus

290

25

155

25

0181581

28-609 -> 37-642

27 x 1 1/8 -> 28 x 1 3/8 x 1 5/8 700 x 28C -> 700 x 37C

Tour 28 (700C) Slim

27 x 1 1/4 -> 28 x 1.75 x 2 700 x 32C -> 700 x 47C 700 x 28B -> 700 x 342B

Tour 28 (700C) All

0182001

0182021

0182031

170

25

32-622 -> 47-622 32-630 -> 42-635

Tour 28 (700C) Light

0182051

0182061

0182071

100

25

Tour 28 (700C) Hermetic Plus

0182101

0182081

0182091

240

25

0182121

0182131

0182161

225

25

320

25

200

50

285

50

54-584 -> 62-622

28-1.75 -> 28 x 2.5

Tour 28 (700C) Wide

54-584 -> 62-622

28-1.75 -> 28 x 2.5

Tour 28 (700C) Wide Hermetic Plus

0181971

0181981

0181991 0182041

0182151

Servicepack 26" 47-559 -> 62-559

MTB 26 Service

0180581

MTB 26 Hermetic Plus Service

0180731

0180521

0180551

26 x 1.75 -> 26 x 2.5

37-559 -> 47-597

26 x 1 3/8 -> 26 x 1.75

Tour 26 (650C) All Service

0180621

170

50

37/50-559/597

26 x 1 3/8-2.0 650A / B

Tour 26 Hermetic Plus Service

0180751

235

50

105

50

170

50

240

50

Servicepack 28" 18/25-622/630

700 x 20 ->700 x 25C 27 x 3/4 -> 27 x 1

32-622 -> 47-622

27 x 1 1/4 -> 28 x 1.75 x 2

Race 28 (700C) Service

0180591

Tour 28 (700C) All Service

0180691

0180651

Tour 28 Hermetic Plus Service

0180721

0180711

0180681

0180611

Sis채renkaat ja oheistuotteet

City-/Trekking 28"


Oheistuotteet

1 2

5

10

4

60 mm 40 mm

3

30 mm 20 mm

Oheistuotteet [1–2] Tuote

Kulutuspinta

PK

0140013

[1]

XpressPump CO²

1

0149690

[2]

Vaihdettava insertti SV

10

Rengasrauta [3–4] Continental-rengasraudat, jotka on valmistettu kuitulujitetusta muovista, tekevät renkaiden vaihtamisesta mahdollisimman helppoa vahingoittamatta vannetta. Erittäin käyttäjäystävälliset mallit voidaan myös kiinnittää helposti pinnaan irrottamisen ajaksi ja siten ”kolmatta” kättä ei tarvita. Race-mallien muoto on mukautettu täyttämään korkeapainerenkaiden vaatimukset. Leveä ja tasainen nostopinta mahdollistaa myös täydellisen käsittelyn jopa tiukasti istuvissa renkaissa.

Venttiilinjatke presta-venttiilille [10] Meillä on oikea venttiilinjatke jokaiselle vanteelle. Tähän tarkoitukseen tarpeellinen väline on Presta/Frenchventtiili, jossa on poistettava insertti. Mukana tulevan työkalun (läpipainopakkaus) venttiilinjatke voidaan helposti asentaa itse.

Tuote

Kulutuspinta

0140028

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 20 mm, 2 kpl.

PK 2

0140029

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 20 mm, 10 kpl.

10

0140030

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 30 mm, 2 kpl.

2

0140031

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 30 mm, 10 kpl.

10

0140032

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 40 mm, 2 kpl.

2

0140033

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 40 mm, 10 kpl.

10

0140034

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 60 mm, 2 kpl.

2

0140035

Venttiilinjatke presta-venttiilille, alumiinia, 60 mm, 10 kpl.

10

Conti RevoSealant [11] Continental-renkaiden tiivisteaineet ovat korvanneet vararenkaan monissa ajoneuvoissa jo vuosien ajan. Tiivisteaineiden teknologiaa on nyt parannettu entisestään ja se täyttää myös polkupyörien ja tuubirenkaiden vaatimukset. Ammoniumiton ja proteiiniton RevoSealant tiivistää luotettavasti reiät ja pienet viillot ilman renkaan tai tuubin kemiallista syövyttämistä. Monipuolinen RevoSealant on käytännöllinen korjauksissa. Lisäksi RevoSealantia voidaan käyttää ennakkotoimenpiteenä ja suojaamaan sisä-, tuubi- ja tubeless-renkaita vioittumisilta. RevoSealant-ainetta voidaan myös käyttää tiivisteaineena maastopyörissä suosituissa Tubeless Ready -järjestelmissä. RevoSealant-tiivisteainetta, joka on erityisesti optimoitu käytettäväksi Continental pyörän renkaissa, voidaan käyttää jopa –20 asteen pakkasissa. Noudata huolellisesti mukana tulevia asennusohjeita. RevolutionTubelessReady

Tuote

Thread

PK

0149090

[3]

Renkaan asennus/poistovivut, MTB

50

0149093

[4]

Renkaan asennus/poistovivut, Kilpailu

50

Rengaspussi [5] Tuote

Kulutuspinta

0100388

Rengaspussi sisältäen Race 28 renkaan S42 ja 2 rengasvipua, kilpailu

PK 1

0100384

Rengaspussi sisältäen Race 28 renkaan S60 ja 2 rengasvipua, kilpailu

1

0100385

Rengaspussi sisältäen MTB 26 renkaan S42 ja 2 rengasvipua, MTB

1

0100448

Rengaspussi sisältäen Tour 28 renkaan D40 ja 2 rengasvipua, MTB

1

Rengasliima [6–9] Tuote

Kulutuspinta

PK

0149091

[6]

Rengasliima alumiinivanteille, 25 g putkilo

12

0149092

[7]

Rengasliima alumiinivanteille, 350 g purkki

1

0140016

[8]

Rengasliima hiilikuituvanteille, 25 g putkilo

12

0140017

[9]

Rengasliima hiilikuituvanteille, 250 g purkki

1

Tuote

Kulutuspinta

PK

0140044

Continental RevoSealant 240 ml

20

0140050

Continental RevoSealant 1000 ml

6


67

7

12

8

9

6 11

Tuote

Koko

Kulutuspinta

Väri

PK

Easy Tape v anneliuska < 116 PSI

Tuote

Koko

Kulutuspinta

Väri

PK

Easy Tape -korkeapaineinen vanneliuska < 220 PSI

18-559

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

0195034

18-559

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1 1

0195000

20-559

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195093

20-559

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195002

22-559

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195094

22-559

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195006

24-559

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195095

24-559

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195009

26-559

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195096

26-559

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195035 UUSI

18-584

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195037 UUSI

18-584

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195038 UUSI

20-584

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195039 UUSI

20-584

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195043 UUSI

22-584

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195047 UUSI

22-584

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195027

14-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195030

14-622

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195013

18-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195083

18-622

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195015

20-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195086

20-622

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195018

22-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195089

22-622

Easy Tape vanneliuska, nippu (100 kpl)

musta

1

0195022

24-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195025

26-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

50

0195066

16-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

Kuminen vanneliuska < 70 PSI

0195068

16-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, nippu (40 kpl)

musta

1

194000

12 1/2/20

12 1/2 [203 mm]/20 mm

musta

195004

16/16

16 [305 mm]/16 mm

musta

50

195012

20/16

20 [406 mm]/16 mm

musta

50

0195070

18-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195072

18-622

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, nippu (40 kpl)

musta

1

195016

20/20

20 [406 mm]/20 mm

musta

50

0195074

16-571

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

195024

22-24/14

22-24 [489-540 mm]/14 mm

musta

50

0195076

18-571

Easy Tape korkeapaineinen vanneliuska, erä

musta

1

0195045

B 26-28/20

26-28 [559-635 mm]/20mm

musta

50

Sisärenkaat ja oheistuotteet

Renkaiden vannesuojat [12] Pieni osa = suuri vaikutus. Huonosti rakennettu tai vääränlainen renkaan vannesuoja aiheuttaa helposti rikkoutumia. Urallisten vanteiden kanssa on erittäin tärkeää käyttää paineenkestävää vannenauhaa, joka peittää koko vanteen. Kangasvahvistettu Continental Easy Tape -vannesuoja kehitettiin erityisesti käytettäväksi korkeiden ilmanpaineiden kanssa. Eri leveydet mahdollistavat täydellisen sopivuuden kaikkiin tavallisiin vanteisiin. Kilpapyöräilijöille tarkoitettu korkeapainemalli kestää jopa 220 psi ilman epämuodostumia. Litteä rakenne helpottaa myös merkittävästi renkaan asennusta.

0195031


Saksalaista teknologiaa.

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

Jatkuva pyrkimys kohti täydellisyyttä ajaa suunnittelijamme kerta toisensa jälkeen poikkeuksellisiin saavutuksiin. Tämä mahdollistaa käänteentekevät teknologiset edistysaskeleet, joita yhdistämme jatkuvasti tuotteisiimme ja jotka motivoivat asiantuntijoitamme jatkamaan teknologioidemme kehittelyä. Kaiken tämän taustalla on yksi selkeä tavoite: kehittää parhaat renkaat jokaista käyttötarkoitusta varten.


BlackChili-yhdisteessä jalostamme uutta kehitettyä synteettistä kumia luonnonkumin avulla todistetusti suorituskykyisen kumiseoksen kanssa. Käytämme näitä kumilajeja erityisten nanometristen hiilinokihiukkasten kanssa, jotka on optimoitu muodon ja rajapintaominaisuuksien kanssa parhaaseen käyttöön

miles

ileage Mil mpound Triple Co mpound Mono Co

Grip

BlackChili Compound – kaikki on kiinni sekoitustavasta. Saksan Korbachin Continental-polkupyörärengastehtaan tutkimus- ja kehityslaboratorioissa henkilökunta ja insinöörit ovat etsineet ratkaisua yhteen renkaanvalmistuksen perusongelmaan. Renkaan kumin pyörimisominaisuudet on pääasiallisesti määritelty kolmen tekijän yhteisvaikutuksessa: staattinen kitka (pito), pyörimiskitka ja kesto. Ongelma on siinä, että yhden tekijän parantaminen huonontaa vastaavasti vähintään yhtä muuta tekijää. Rengas, jolla on maksimaalinen pito, kuluu nopeammin ja pyörii hitaammin. Jos renkaasta tehdään nopeampi ja kestävämpi, pito vähenee. Nykyisen yhdistelmäteknologian korkeiden standardien avulla aktivoidulla piidioksidiyhdistelmällä on jo saavutettu erittäin korkea kompromissi, josta kehittäjämme halusivat tehdä vieläkin korkeampitasoisen yhdistelmän. Tämä johti heidät uusille maaperille tutkimaan uusia keinoja, joka johti vuonna 2005 läpimurtoon sekoitustekniikassa; ensimmäiseen askeleeseen, joka tunnetaan nykyään BlackChili-yhdisteenä. Tämä vallankumouksellinen yhdiste perustuu viimeisimpiin polymeerien ja muiden raaka-aineiden tutkimustuloksiin.

Speed

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

valitussa rengaslajissa. BlackChili-yhdiste saavutti ennennäkemättömän suorituskyvyn. Verrattuna edelliseen parhaaseen aktoivoituun piidioksidiyhdistelmään, BlackChilirenkailla on 26 % vähemmän rullauskitkaa, 30 % korkeampi kitka-arvo (pito) ja 5 % lisäys kestossa. BlackChili-teknologia ei pyöri koskaan paikoillaan, vaan sitä kehitetään jatkuvasti edelleen ja räätälöidään uusien Continental-renkaiden yksittäisiin sovelluksiin sitä mukaa kuin niitä tuotetaan Korbachin tehtaasta. Oletpa tiellä tai maastossa, nopeus ja pito ovat aina huomattavissa. Monimutkainen yhdistelmäteknologia on niin herkkää, että BlackChili-renkaat voidaan tuottaa yksinomaan Saksan Korbachin tehtaassa.

Road surface 1 cm

1 mm

1 μm


71

TirePositioning® System TirePositioning® Systemin myötä viimeinenkin nykytekniikan mahdollistama etu on hyödynnetty. Moottoripyöräilijät ovat tienneet jo pitkään, että etu- ja takarenkailta vaaditaan eri asioita. Kapeampi eturengas pienentää ilmanvastusta ja parantaa hallittavuutta. Tarttuvampi kumiseos takaa varsinkin märissä olosuhteissa kaarteissa tarvittavan pidon. Leveämpi takarengas tarjoaa parempaa pitoa laajemman kosketuspinnan ansiosta ja lisää ajomukavuutta. Nopea pyöriminen, optimoitu kumiseos ja takarenkaan laaja 22 mm 24 mm kosketuspinta vähentävät kulumista. Tuloksena on uraauurtava etu- ja takarenkaan muodostama kokonaisuus maantiepyöräilyyn: GP Force & Attack. Uutuus vuodelle 2013: Ensimmäiset TPStuubirenkaat!

Puhkeamisen kestävät taitokset Grand Prix 4000 S II: 3/330 + Vectran™Breaker vastaa: 3 kangastaitosta/3*110 tpi + Vectran™ Breaker Contact: 3/180 + SafetySystem vastaa: 3 kangastaitosta/3*60 tpi + SafetySystem Breaker Olympic: 2/220 vastaa: 2 taitosta (Aramidi tässä tapauksessa)/2*110 tpi

Kuvio

Nimike Reunanauha

Nauhat

Kotelot

Runko ja Tpi Rungon rakenne – miten normaali runko tehdään Runko on jokaisen renkaan päärakenne. Renkaan runkorakenteessa käytetyn langan materiaali, paksuus ja ominaisuudet valitaan renkaalta vaadittavien ominaisuuksien mukaan. Continental käyttää aina korkealaatuisia runkoja, jotka tehdään kudotuista nylonlangoista, jotka on kumitettu. Nylon on helppo yhdistää kumiin ja se on eritäin kestävää kaikkissa olosuhteissa. Lankojen tiheys antaa renkaalle sen tietyt ominaisuudet. Lankojen tiheys on mitattu tpi luvulla (threads per inch) joka tarkoittaa lankaa tuumaa kohden (2,54 cm). Käytössä olevat kankaat ovat 22 tpi, 28 tpi, 60 tpi ja 110tpi. Rungon lankojen kerroksellisuus saa renkaan rullaamaan paremmin ja suojaa runkoa puhkeamiselta. Suurista hiukkasista tehty runko ei ole viiltymisherkkä ja rengas on huomattavasti jykevämpi. Kankaan käyttö on valittu tarkkaan käyttötarkoituksen mukaan. Tavallinen standardi on käyttää kolmea kerrosta normaalia kangasta. Lisäsuojakerroksia voidaan lisätä renkaan kuvion alle vahvistamaan rengasta ja lisäämään pistosuojausta. On olemassa erilaisia suojakerrosrakenteita eri käyttötarkoituksiin, kuten erittäin joustava erikoiskuminen Plus- suojakerros, kangassuojakerros PolyX tai maantierenkaissa käyttämämme kevyt Vectran™suojaus. Voit tarkastella renkaan rakennetta sen selosteesta. Tiedot jotka löydät renkaistamme ovat: kangaskerrosten määrä, lankojen tiheys ja pistosuojauksen laatu. Esimerkiksi: 3/180 + Vectran™ tarkoittaa kolminkertaista 60 tpi kerrosta (180 tpi) jossa on vielä lisänä Vectran™ Breaker.

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

PureGrip Compound. Tämä silikapohjaisiin yhdisteisiin perustuva seos oli alun perin tarkoitus kehittää korkean suoritustason tarpeisiin, mutta Korbachin tutkimus- ja kehitysosaston pitkällisen kehitystyön tuloksena syntyi kumiseos, jolla oli erinomaiset pito- ja maasto-ominaisuudet. Seos, jolle annettiin itsestään selvä nimi ”PureGrip”, on vain askeleen päässä BlackChilistä ja sitä käytetään korkean suorituskyvyn tuotteissamme sekä maantie- että maastopuolella. Loistavan pidon lisäksi seos on myös pitkäikäinen ja kestävä – aivan kuten Continental-renkaat.

TWI (Tread Wear Indicator) – kulumisvaroitin. Kuvioitujen renkaiden, kuten maasto- ja retkimallien, kulumista on helppo seurata tarkkailemalla jälkiä renkaan kuviossa, mutta sileiden maantierenkaiden pinnasta ei voi päätellä niiden vaihtotarvetta. Tämän vuoksi Continental toi vuonna 2004 markkinoille kilparenkaiden kulumisvaroittimen Grand Prix 4000 -renkaassa. Nykyisin kulumisvaroittimia käytetään lähes kaikissa Continentalin kilparenkaissa. Kun pienet pyöreät painaumat renkaan keskiosassa eivät ole enää havaittavissa, on aika vaihtaa rengas. Tämä on tärkeä osa ajajan turvallisuutta, sillä kulunut rengas ei ole ominaisuuksiltaan enää riittävä. Kulumisvaroittimet ovat löytäneet tiensä myös kaupunki-, retkija sähköpyörien renkaisiin. Top CONTACT II:n kuviouran juuressa on pieni ristikappale, jonka profiilin syvyyden pitäisi olla vähintään 1,6 millimetriä. Tunnistat kulumisvaroittimilla varustetut Continental-renkaat kyljen merkinnästä.


Pistosuojausteknologiaa Saksasta – puhkeamissuoja yksityiskohtaisesti ProTection

BlackChili Compound seos kulutuspinnassa Kulutuspinnan alla neljä 240 tpi kerrosta

Nimike Reunanauha

ProTection-kerros

Renkaan sivussa ruutulippu-kuviointi

Renkaan sivussa kolme 180 tpi kerrosta Taittuva aramidiydin Revolution Tubeless Ready -reunalanka

ProTection – Pitää rankemmasta maastosta. ProTection-teknologian ansiosta renkaissa on täydellinen yhdistelmä tasaista rullaavuutta, pitoa ja pistosuojaa. Tämän mahdollistaa renkaan kiertävä ylimääräinen pistosuojakerros, joka tekee siitä erittäin kestävän ja vaurioilta suojatun joka puolelta. Ylimääräisestä kerroksesta huolimatta renkaalla on erinomainen vaimentava vaikutus ja se toimii hyvin vaikeimmissa maastoissa. BlackChili Compound takaa tasaisen rullaavuuden ja antaa pitoa. ProTection-teknologiamme lisäominaisuus on Tubeless Readytoiminto. Mullistava Tubeless Ready -perusta mahdollistaa helpon ja suoraviivaisen renkaan asentamisen. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään uutta Continental RevoSealant -tiivisteainetta kiinnityksessä ja käytössä. Teknologia: BlackChili Compound Sisärenkaatta valmis vannenauha Vallankumouksellinen sisärenkaatta valmis vanne. 4/240 kuviota/tuuma (tpi) Lippumainen sivumuotoilu REVO TUBELESS READY

RaceSport

BlackChili Compound seos kulutuspinnassa Kulutuspinnan alla kolme 180 tpi kerrosta

Nimike

RevolutionTubelessReady

RaceSport – kevyt, nopea, turvallinen RaceSport on suunniteltu käytettäväksi kilpamaastopyöräilyssä. RaceSport-rungot yhdistävät kevyen rakenteen ja huomattavasti paremman pistosuojauksen parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme luoneet yhdessä kuuluisien maastopyöräilijöiden kanssa täydellisen lähtökohdan kilparenkaille. Saksassa käsin valmistetut renkaat tarjoavat 30 % paremman suojan rengasrikkoja vastaan kuin Supersonicrenkaat. Rakenteessa piilee renkaiden salaisuus: renkaissa on erittäin korkealaatuinen nylonkudos ja tehokkaasti suojaava kumivuoraus sekä ”universal foot”. Rakenne yhdessä legendaarisen BlackChili Compound kanssa tekevät renkaista täydelliset XC-kilpailuun ja -maratoniin.

Reunanauha

Renkaan sivussa sileä muotoilu Renkaan sivussa kaksi 120 tpi kerrosta Taittuva aramidiydin

Teknologia: BlackChili Compound Yleisvannenauha 3/180 kuviota/tuuma (tpi) Erityisen vahva kulutuspinta ja kangaskumivuori Sileät sivureunat


73

Apex Alamäki- ja freeridepyörien renkaiden sivuseinämät joutuvat äärimmäisen koville rasituksille. Renkaan kangaskerrosten välissä olevat kumikerrokset takaavat renkaan vakauden. Apex on kiinni renkaan rungossa ja vahvistaa renkaan kylkiä eli rengas ei painaudu vannetta vasten kovissa iskuissa ajettaessa kivien tai juurien yli. Rengas pysyy myös ryhdissään tiukkoja mutkia ajettaessa. Rengas ei väänny vanteelta sivuttaisvääntöjen takia pysyen ohjatulle kurssilleen uskollisena.

Apex

BlackChili Compound seos kulutuspinnassa Kulutuspinnan alla kuusi 360 tpi kerrosta

Nimike Reunanauha Kaksikerroksinen runko

Renkaan sivussa ruutulippu-kuviointi

Renkaan sivussa neljä 240 tpi kerrosta Apex-kerros Korkealujuuksinen teräsydin Erityinen DH-reunalankaprofiili

UST Kulutuspinta Kulutuspinnan alla kolme 180 tpi kerrosta

Nimike Reunanauha

Renkaan sivussa kaksi 120 tpi kerrosta Taittuva aramidiydin

Airtight butyl innerliner UST bead profile

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

Continental Tubeless renkaat Universal System Tubeless (UST) Continental tubeless-renkaat toimivat molempien UST ja Rigida/Nagesti -vanteiden ja -kiekkojen kanssa. Rengas ja vanne muodostavat ilmatiiviin säiliön. Sisärengasta ei enää tarvita ja iskupuhkeamiset (snake bite) eivät ole enää mahdollisia. Normaaliin sisärenkaalliseen ratkaisuun verrattuna voidaan siis käyttää matalampaa painetta. Tämän ansiosta ajomukavuus lisääntyy huomattavasti. Renkaan kontaktipinta maahan kasvaa ja kuvio muotoutuu alustan muotoihin paremmin. Tubeless-renkaat mahdollistavat matalammat ilmanpaineet luoden enemmän pitoa renkaalle.


Pistosuojausteknologiaa Saksasta – puhkeamissuoja yksityiskohtaisesti Pistosuojauksen merkkipaalu Vectran™ on synteettisesti valmistettu, luonnolliseen malliin perustuva huipputekninen kuitu. Vectran™ on nestekidepolymeeri (LCP), kuten hämähäkin seitti. Vectran™ kehrätään sulatetusta Vectra-nestepolymeerista ja jalostetaan edelleen monisäikeiseksi langaksi. Hämähäkin seitin tavoin, Vectran™ vastustaa erittäin hyvin repeytymistä, ollen samalla kevyt. Juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen materiaalin käytettäväksi huippuluokan pistosuojiin Continentalin renkaissa. Vectran™-pistosuojaus ssa. Vectran pistosuojaus on kevyempi ja joustavampi, sekä suojaa tehokkaammin, kuin n vastaava nylonpistosuojaus. Vectran™-pistosuojaus ei myöskään heikennä renkaan vierimisvastusta.

Suojaa puhkeamia vastaan PolyX Breaker® -teknologian avulla sovellamme henkilöautopuolen tietotaitoa polkupyöränrenkaisiin. Polyesteria on käytetty jo vuosia autonrenkaissa, jossa se on osoittautunut toimivaksi. Erittäin kestävät polyesterikuidut kudotaan tiukasti ristikkäin. Näin saavutetaan korkea materiaalitiheys, joka tekee suojauksesta erittäin vastustuskykyisen sekä vieraita esineitä että p pistoja j vastaan. PolyX Breaker® ei heikennä renkaan vierimisvastusta.

SafetyPlus Sähköpyöriä varten olemme yhdistäneet SafetySystempistosuojan erittäin elastiseen materiaaliin. Tuloksena syntyi kudosrunko, joka kestää pistoja ja viiltoja, sekä elastisuutensa ansiosta tarjoaa alhaisen vierimisvastuksen, joka säästää akkuja ja ympäristöä. Suoja täyttää myös nopeampien sähköpyörien vaatimukset jopa 50 km/h nopeuteen asti. Suojauksessa on otettu huomioon on myös sähköpyörien kovempi kiihtyvyys ja korkeammat kaarrenopeudet. Nopeiden sähköpyörien ja vuokrapyörien erikoisrengas.

Plus Breaker – Huipputurvallisuutta! Kulutuspinnan ja kudosrungon välissä käytetään pistosuojauksena erittäin joustavaa kumiseosta. Tämä käytännöllisesti katsoen läpäisemätön suojaus torjuu kaikki sisärengasta uhkaavat esineet. Edes nasta ei pääse läpi. Plus Breaker-suojausta käyttäviä renkaita voi nähdä nykyään lähes kaikilla pyöräilyn osa-alueilla: olivatpa kyseessä sitten kilpapyörät, maastopyörät tai kaupunki- ja retkipyörät, Plus Breaker takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden, heikentämättä renkaan pyörimisominaisuuksia. Suojauksen koostumus on säädetty niin, että se e ei vaikuta kaarreajoon. Plus Breaker on todellinen suoja pistoilta. Muista lukea rengaspaineohjeistus!

SafetySystem Breaker – järjestelmällistä suojaa puhkeamilta. SafetySystem-pistosuojaus rakentuu kevlarvahvistetusta nylonmateriaalista. Pistoja ja viiltoja kestävä, mutta silti kevyt ja joustava rengas mukautuu alustaansa. Kohottamatta merkittävästi painoa tai vierimisvastusta, SafetySystem suojaa renkaan runkoa vierailta esineiltä ja lisää renkaan pitkäikäisyyttä. SafetySystem-suojauksella varustetut renkaat tarjoavat myös ajomukavuutta.

NyTech Breaker Uusi NyTech-pistosuojauksemme on kehitetty Continental SafetySystem-pistosuojauksen pohjalta. Nylonmateriaali suojaa pistoilta ja viilloilta kevlarvahvistettujen j kuitujen j tavoin,, mutta mahdollistaa alhaisemman vierimisvastuksen ja painon. NyTech-pistosuojaus sijoittuu SafetySystemin ja PolyX:n väliin.


75

Puncture ProTection – huoletonta käyttöä pitkin päivää. Jos etsit luotettavia ja edullisia renkaita jokapäiväiseen käyttöön, valitse rengas, jossa on Puncture ProTectionpistosuojaus. Tukeva pistosuojaus aus yhdistyy kumilla vahvistettuihin kylkiin, taaten suojan pistoilta ja kulumiselta. Lopputulos on kestävä perusrengas.

Kilparenkaat! Kovissa kilpailuissa ajajat joutuvat toisinaan tekemään uhrauksia saadakseen kaiken mahdollisen edun. Joskus se tarkoittaa GP Supersonic -renkaan valitsemista. Siinä on huippuluokan kilparunko, mutta a ei lainkaan pistosuojausta. Kelloa vastaan kilpailtaessa paino ja vierimisvastus ovat ensiluokkaisen tärkeitä – pyöräilijän itsensä on punnittava a puhkeamisriski.

DuraSkin® DuraSkin®-vahvistetuilla kyljillä varustettujen renkaiden pitää osata ottaa iskuja vastaan, sillä niitä käytetään kaikkein haastavimmissa olosuhteissa. Lähettien käytössä renkaat hankautuvat katujen reunakiviin ja retkipyörissä ne ylittävät mantereita kulumatta puhki. Kilpapyöräilyssä niiden pitää kestää kaikkein kovimmat testit,, kuten Paris– Roubaix. Korkealaatuinen polyamidimateriaali suojaa renkaan runkoa pahimmilta olosuhteilta. Nämä renkaat on helppo tunnistaa niiden ruskeiden kylkien ansiosta.

Hardshell – Enemmän suojaa!!! Pistosuojaus ja pitkäikäisyys ovat Hardshell-suojauksen vahvuudet. Tavallista leveämpi PolyX Breaker®-suojaus kulutuspinnan keskiosan sekä reunojen alla takaa luotettavuuden. Kolmen 60tpi kerroksen kudosrunko peittää koko rengasta ja takaa suojan kaupunkiympäristön rojulta. Renkaan ulkosivut on vahvistettu DuraSkin®-materiaalilla, joka lisää luotettavuutta entisestään rungon ollessa niin hyvin suojattu. HardShellrenkaat ovat kilparengasmallistomme pistosuojauksen lippulaiva. Valmistettu yksinomaan Saksassa.

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

SUOJAA

Pistosuojausteknologia vertailussa

TT NOPEU

A


Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

Dynamo – käyttövalmius Dynamo-merkittyjen renkaiden kyljessä on erikoiskuviointi ja ne on suunniteltu käytettäväksi erityisesti pyöritettävien dynamojen kanssa. Näin dynamo toimii hiljaisemmin eikä lipsu märissä olosuhteissa. Dynamon kohokuviointi voi vaihdella mallin mukaan.

Varoitus – lämmön kerääntyminen! Nykyisin monet polkupyörän vanteet ovat profiililtaan suljettuja, jotta niitä voidaan tarvittaessa käyttää ilman sisärenkaita. Koska vanteissa ei ole reikiä, ei tarvita myöskään vannenauhaa. Tämän lisäksi hiilikuitu lisää jatkuvasti suosiotaan vannemateriaalina. Hiilikuitu johtaa huonosti lämpöä, joten jatkuvan jarrutuksen synnyttämä lämpö kerääntyy renkaan ja vanteen väliselle alueelle. Jarrujen jatkuva käyttö pitkien laskeutumisten aikana voi tuottaa jopa 240 °C lämpötilan. Ajajan painosta, jarrutusvoimasta ja vanteen ominaisuuksista riippuen vieläkin korkeammat lämpötilat ovat mahdollisia. Lateksista valmistetut sisärenkaat ja kevyet sisärenkaat ovat erityisen alttiita korkeille lämpötiloille. Lateksi kestää alle 130 °C asteen lämpötiloja ja yli 200 °C lämmössä rengas voi vaurioitua. Continental suosittelee Easy Tape -vannenauhan käyttöä kaikissa vanteissa ja varsinkin suljettujen vanteiden kanssa suojaamaan sisärengasta kuumuudelta. Yleisohjeena, lateksisten ja kevytrakenteisten sisärenkaiden käyttöä hiilikuituisissa avovanteissa tulisi välttää. Continental suosittelee ehdottomasti Easy Tape -vannenauhan käyttöä vuoristo-olosuhteissa ja silloin kun käytetään All Race -sisärenkaita. Jarrutusvoiman muutteleminen ja vuorottelu mahdollistaa vanteen jäähtymisen ja on yksinkertainen sekä toimiva tekniikka, joka auttaa välttämään ongelmia ja takaa turvallisen laskeutumisen.

Suitable for Dynamo

Rengas-vanne-yhdistelmät. Rengaskokojen selkeyden vuoksi kaikki Continentalin polkupyöränrenkaat on luokiteltu ETRTO:n (European Tyre and Rim Technical Organisation) mallin mukaisesti: renkaan leveys [mm] – renkaan halkaisija [mm], esimerkiksi 23-622. Tämä merkintä löytyy renkaan kyljestä. Vaihtoehtoiset kokoluokitukset, kuten 23x700C tai 26 x 2.4 eivät anna riittävän selkeää informaatiota oikeasta vannekoosta. Tämän vuoksi kansainvälisesti tunnustettua ETRTO-luokitusta tulisi käyttää aina kun renkaan koosta on epäselvyyttä. Yleisesti ottaen, Continental suosittelee, että polkupyörän renkaiden kanssa käytetään vain vanteita, joissa renkaan reunanauha asettuu vanteen reunan alle, koska rengas pysyy paremmin tämän kaltaisen vanteen päällä, varsinkin kun rengaspaine ylittää 3 baaria. Vanteiden mitat, esimerkiksi A 13C-622, ovat vanteen leveys millimetreissä (koko A), C viittaa vanteen muotoon (”Crotchet” eli ns. hook edge rim) ja lopuksi vanteen pohjan halkaisija (koko D). Jos vanhan vanteen kokomerkinnästä ei saa selvää, vanteen leveyden voi selvittää yksinkertaisesti mittaamalla vanteen reunojen välin työntömitalla. Yleisohje siitä, mitkä vanneleveydet sopivat millekin renkaille on saatavissa ETRTO:sta. øD

1,5 mm


77

Huomioitavaa: Paino. Suunnittelijoidemme ja työntekijöidemme pyrkimyksenä on valmistaa kevyitä renkaita. Toisinaan saattaa esiintyä pieniä erovaisuuksia kuvastossamme esitetyistä painotiedoista. Ne johtuvat kulutuspinnan paksuuden ja kumiseoksen poikkeamista, joita ei voida välttää valmistusprosessin käsityöosuudessa. Kuvastoon merkitty painoinformaatio perustuu esituotannon aikana määriteltyihin kohdepainoihin ja se tarkistetaan toistuvasti tuotannon ollessa käynnissä. Tämän vuoksi poikkeamat kohdepainoista ovat mahdollisia 10 % asti.

Huomioitavaa: Rengaspaine. Rengaspaine vaikuttaa suoraan renkaan hallittavuuteen, kestävyyteen ja vierimisvastukseen. Vain oikea rengaspaine takaa renkaan oikean toiminnan. Renkaan tilavuuden sekä pyöräilijän että pyörän painon lisäksi myös käyttötarkoitus vaikuttaa oikean paineen valintaan. Jokaisella Continentalrenkaalla on suosituspaine, joka on merkitty renkaan sivuun, sekä enimmäistäyttömääritys. Jos rengaspaine on liian alhainen, rengas kuluu nopeammin ja puhkeamis- tai lipeämisriski kasvaa. Renkaaseen voi myös tulla halkeamia. Liian korkea paine saa renkaan tuntumaan jäykältä, kun se ei pääse joustamaan ihanteellisella tavalla. Pito- ja vierimisominaisuudet voivat kärsiä. Kaikki polkupyöränrenkaat menettävät painetta jatkuvasti. Tämän vuoksi sinun tulisi tarkistaa rengaspaineet säännöllisin väliajoin. Retki- ja maastopyöräilijöiden tulisi tarkistaa rengaspaineet vähintään kerran kuussa, kilpapyöräilijöiden kerran viikossa. Kun käytetään kevyempirakenteisia sisärenkaita, paineet tulisi tarkistaa ennen jokaista käyttökertaa.

Deutsche Technik yksityiskohtaisesti

ECO – energiaa säästävät renkaat. Continental ECO -logolla varustetut renkaat hyötyvät yli 100 vuoden kokemuksesta mopojen ja moottoripyörien renkaiden kehityksestä. Renkaat on optimoitu ja niitä suositellaan E-bike-sähköpyöriin, jotka kulkevat enintään 25 km/h nopeudella. Ne takaavat matalan vierintävastuksen ja hyvän pistosuojan erittäin korkealaatuisella rakenteellaan. Kestävyyttä on tutkittu E-bike-sähköpyörissä ehkäisemään ennenaikaisen kulumisen, joka johtuu ylimääräisestä käyttövoimasta. Joissakin malleissa, kuten Top CONTACT II, on myös ECE-R 75 -testimerkintä, joka sallii käytön nopeissa E-bike-sähköpyörissä, jotka kulkevan enintään 50 km/h nopeudella.


Huippulaatuiset varusteet.

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

Vietitpä aikaa sitten maantie- tai maastopyörän satulassa, ulkoillen tai korjaamolla, Continentalin varustemallistosta löydät hyvin istuvat, huippulaatuiset ja tyylikkäät vaatteet ja asusteet. Mallistomme tulee inspiroimaan sinua kaudella 2014 ja takaa, että näytät edustatvalta, tilanteessa kuin tilanteessa! Kuten renkaammekin, vaatteemme ja lisävarusteemme edustavat parasta mahdollista laatua ja toimivuutta, tunnettua Continental-laatua!


80

Vaatteet Pyöräilyyn, vapaa-aikaan ja varusteluun

ids K r Fo Lasten musta paita Lasten pyöräilypaidassa on tyylikäs design, paita huipuille! Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795589

Lasten paita

musta

128

1795590

Lasten paita

musta

140

1795591

Lasten paita

musta

152

1795592

Lasten paita

musta

XS

Musta paita Pyöräilypaidassa on tyylikäs design, pitkä vetoketju ja kolme takataskua. Tuotenumero

Tuote

Väri

1795540

Paita

musta

Koko S

1795541

Paita

musta

M

1795542

Paita

musta

L

1795543

Paita

musta

XL

1795544

Paita

musta

XXL

Pyöräilytakki Pyöräilytakissa on uusi tyylikäs design, kevyesti topattu. Varustettu heijastimella Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795562

Pyöräilytakki

musta

S

1795563

Pyöräilytakki

musta

M

1795564

Pyöräilytakki

musta

L

1795565

Pyöräilytakki

musta

XL

1795566

Pyöräilytakki

musta

XXL

Valkoinen paita Pyöräilypaidassa on tyylikäs design, pitkä vetoketju ja kolme takataskua. Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795572

Paita

valkoinen

S

1795573

Paita

valkoinen

M

1795574

Paita

valkoinen

L

1795575

Paita

valkoinen

XL

1795576

Paita

valkoinen

XXL


81

Pyöräilyshortsit, musta Lyhyet shortsit antibakteerisella istuinpehmusteella. Tuotenumero

Tuote

Väri

1795545

Pyöräilyshortsit

musta

Koko S

1795546

Pyöräilyshortsit

musta

M

1795547

Pyöräilyshortsit

musta

L

1795548

Pyöräilyshortsit

musta

XL

1795549

Pyöräilyshortsit

musta

XXL

Pyöräilyhousut, valkoinen Lyhyt ja laadukas valkoinen haalari antibakteerisella istuinpehmusteella. Tuotenumero

Tuote

1795577

Pyöräilyhousut

valkoinen

Väri

Koko S

1795578

Pyöräilyhousut

valkoinen

M

1795579

Pyöräilyhousut

valkoinen

L

1795580

Pyöräilyhousut

valkoinen

XL

1795581

Pyöräilyhousut

valkoinen

XXL

Pitkät pyöräilyhousut, musta Pitkät, kevyesti topatut pyöräilyhousut antibakteerisella istuinpehmusteella. Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795567

Pitkät pyöräilyhousut

musta

S

1795568

Pitkät pyöräilyhousut

musta

M

1795569

Pitkät pyöräilyhousut

musta

L

1795570

Pitkät pyöräilyhousut

musta

XL

1795571

Pitkät pyöräilyhousut

musta

XXL

Lasten housut, musta Lyhyet shortsit antibakteerisella istuinpehmusteella. Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795593

Lasten housut

musta

128

1795594

Lasten housut

musta

140

1795595

Lasten housut

musta

152

1795596

Lasten housut

musta

XS

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

Kids r o F


82

Vaatteet Pyöräilyyn, vapaa-aikaan ja varusteluun

Vaude-ajotakki Toiminnallinen ja kevyt takki, painoa vain 205 grammaa!! Erittäin joustavaa ja kestävää materiaalia, tarjoten parasta Vaude-laatua. Suojaa tehokkaasti kylmältä tuulelta pyörän päällä, mutta soveltuu tyylinsä puolesta myös jokapäiväiseen käyttöön. Materiaali: 100 % polyesteri, Windproof 80

Windbreaker-takki Urheilullinen tuulenpitävä takki, pyöräilijäystävällinen malli, useita heijastimia. Tuotenumero

Tuote

1795032

Windbreaker-takki

S

1795033

Windbreaker-takki

M

1795034

Windbreaker-takki

L

1795035

Windbreaker-takki

XL

1795036

Windbreaker-takki

XXL

Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795480

Vaude-ajotakki

musta

S

1795481

Vaude-ajotakki

musta

M

1795482

Vaude-ajotakki

musta

L

1795483

Vaude-ajotakki

musta

XL

1795484

Vaude-ajotakki

musta

XXL

Koko

Irtohihat Lämmittää Conti-tyylillä, hihat joustavaa ja erittäin pehmeää kangasta, erityisesti siirtymäkautta varten. Materiaali on kestävää, kevyttä, miellyttävää ja helppohoitoista. Irtohihat antavat maksimaalisen mukavuuden ja liikkumavapauden. Joustavat silikoniraidat hihansuissa pitävät hihat paikallaan. Materiaali: 80 % nylon, 20 % elastaani Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795419

Irtohihat

musta

S

1795420

Irtohihat

musta

M

1795421

Irtohihat

musta

L

1795422

Irtohihat

musta

XL

1795423

Irtohihat

musta

XXL

Liivi Urheilullinen liivi, olkapäiden alue edestä ja takaa tuulenpitävä, muuten takaosa verkkokangasta.

Irtolahkeet Äydelliset irtolahkeet siirtymäkauteen, tyylikäs Conti-malli, joustavat lahkeensuut täydellistä istuvuutta ja parempaa mukavuutta varten! Materiaali on erittäin pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Materiaali: 80 % nylon, 20 % elastaani Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795414

Irtolahkeet

musta

S

1795415

Irtolahkeet

musta

M

1795416

Irtolahkeet

musta

L

1795418

Irtolahkeet

musta

XXL

Tuotenumero

Tuote

1795027

Liivi

Koko S

1795028

Liivi

M

1795029

Liivi

L

1795030

Liivi

XL

1795031

Liivi

XXL


83

Kisasukat Klassiset, korkealaatuiset kisasukat, Conti-tyyli, kudotut kirjaimet ja BlackChili-logo. Täydellinen istuvuus, kudottu jalan muotoiseksi. Lyhyt malli. Materiaali: 70 % polyesteri (Coolmax), 21 % polyamidi (Nylon), 4 % elastaani, 5 % elastaani (Lycra)) Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795459

Kisasukat

musta

33-35

1795460

Kisasukat

musta

35-39

1795461

Kisasukat

musta

40-43

1795462

Kisasukat

musta

44-46

Pyöräpussi Pyöräpussi kahdella pehmustetulla säilytystilalla MTB- tai kilparenkaille (eteen ja taakse), vahvistetut kantokahvat ja olkahihnat. Conti-malli, ihanteellinen renkaiden ja vanteiden kuljettamiseen. Heijastusnauha. Materiaali: Valmistettu kestävästä muovista. Tuote

0140011

Pyöräpussi MTB BlackChili

0140006

Pyöräpussi, Race, Continental

Tuotenumero

Tuote

0149601

Muovinen juomapullo

Gymbag Monipuolinen kumppani lyhyille pyöräretkille tai kenkäpussiks Tuotenumero

Tuote

1795354

Gymbag, Continental

Hikinauha Tuotenumero

Tuote

Väri

1795582

Hikinauha

musta

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

Tuotenumero

Muovinen juomapullo


84

Vaatteet Pyöräilyyn, vapaa-aikaan ja varusteluun

C

A

Lippalakit Conti-lippis, armeijamalli Continentallogoilla. Sekä pyöräilyyn että vapaaaikaan. Tehty parhaista materiaaleista. Säädettävä koko, saatavilla useita malleja. Materiaali: 100 % puuvilla Tuotenumero Tuote

D

B

1795393

F E

Vaude-liivi, BlackChili Urheilullinen liivi, Conti-malli, BlackChili. Tuulenpitävä edestä ja takaa. Storm Race on hengittävä, kevyt ja mahtuu reppuun. 2 taskua kontrastiraidoilla, käänteinen vetoketju kontrastiraidoilla ja helmakäänne, kaulus, kiristysnauha helmassa koon säätämiseksi, lycraa kädenteiden reunoissa, miellyttävä leikkaus, paino: 281 g. Materiaali: etuosa 100 % polyesteri ja PU-kalvo, selkämys 100 % polyesteri Tuotenumero

Tuote

Väri

1791025

Vaude-liivi, BlackChili

musta

S

1791026

Vaude-liivi, BlackChili

musta

M

1791027

Vaude-liivi, BlackChili

musta

L

1791028

Vaude-liivi, BlackChili

musta

XL

1791029

Vaude-liivi, BlackChili

musta

XXL

1791030

Vaude-liivi nainen, BlackChili musta

36

1791031

Vaude-liivi nainen, BlackChili musta

38

1791032

Vaude-liivi nainen, BlackChili musta

40

1791033

Vaude-liivi nainen, BlackChili musta

42

1791034

Vaude-liivi nainen, BlackChili musta

44

[A] Race Lippalakit

Väri

Koko

musta

1795394

[B] Race Lippalakit

conti-keltainen

1795406

Lippalakit, Grand Prix

musta

1795407

Lippalakit, Grand Prix

musta

58-60

1791035

[C] Lippalakit, BlackChili

musta

55-57

1795360

[C] Lippalakit, BlackChili

musta

58-60

1791036

Lippalakit, De utsche Technik

musta

55-57

1795361

Lippalakit, De utsche Technik

musta

58-60

1791037

Lippalakit, MountainKing

musta

55-57

1795362

Lippalakit, MountainKing

musta

58-60

1795695

[D] Lippalakit, GatorHardshell vihreä

55-57

1795696

[D] Lippalakit, GatorHardshell vihreä

58-60

1795698

[E] Joustolippalakki

musta

one size

1795699

[F] Trucker-lippalakki

musta

one size

55-57

Vetoketjulliset Vaude-housut Nopeasti kuivuvaa ja likaa hylkivää materiaalia, mukaan pyöräretkille, 2 etutaskua, 2 reisitaskua läpillä ja Contitarroilla, 2 takataskua, joustava vyötärönauha, irrotettavat lahkeet, lahkeensuissa tarrat, muotoillut polvet, paino: 350 g. Materiaali: Ulkopuoli 100 % Supplex-nylon, sisäpuoli 90 % polyamidi, 10 % elastaani Tuotenumero

Tuote

Väri

1795424

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

S

1795425

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

M

1795426

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

L

1795427

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

XL

1795428

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

XXL

1795478

Vetoketjulliset Vaude-housut

musta

XXXL

Koko

T-paita

Koko


85

Armeijatakit Kevyt takki tyköistuvalla leikkauksella, hihoissa ja rintataskuissa Conti-tarrat. Kuluneen näköiseksi pesty, värit musta ja vihreä. Materiaali: 100 % puuvilla Tuotenumero

Tuote

1795598

T-paita, miehet, Deutsche Technik

1795600

T-paita, miehet, Deutsche Technik

1795601

T-paita, miehet, Deutsche Technik

1795602

T-paita, miehet, Deutsche Technik

1795603

Väri harmaa harmaa

Koko S

Koko

Tuotenumero

Tuote

Väri

1795363

Armeijatakit, MKing

vihreä

Koko S

1795364

Armeijatakit, MKing

vihreä

M

1795365

Armeijatakit, MKing

vihreä

L

1795366

Armeijatakit, MKing

vihreä

XL

1795367

Armeijatakit, MKing

vihreä

XXL

1795378

Armeijatakit, AF

musta

S

1795379

Armeijatakit, AF

musta

M

1795380

Armeijatakit, AF

musta

L

1795381

Armeijatakit, AF

musta

XL

1795382

Armeijatakit, AF

musta

XXL

1795368

Armeijatakit, nainen, MKing vihreä

34

1795369

Armeijatakit, nainen, MKing vihreä

36

1795370

Armeijatakit, nainen, MKing vihreä

38

1795371

Armeijatakit, nainen, MKing vihreä

40

1795372

Armeijatakit, nainen, MKing vihreä

42

1795373

Armeijatakit, nainen, AF

musta

34

1795374

Armeijatakit, nainen, AF

musta

36

1795375

Armeijatakit, nainen, AF

musta

38

1795376

Armeijatakit, nainen, AF

musta

40

1795377

Armeijatakit, nainen, AF

musta

42

Tuotenumero Tuote

Väri

Tuotenumero

Tuote

Väri

1795609

T-paita, miehet, Gatorskin

ruskea

S

1795624

T-paita, miehet, Conti

khaki

Koko S

1795610

T-paita, miehet, Gatorskin

ruskea

M

1795625

T-paita, miehet, Conti

khaki

M

M

1795611

T-paita, miehet, Gatorskin

ruskea

L

1795626

T-paita, miehet, Conti

khaki

L

harmaa

L

1795612

T-paita, miehet, Gatorskin

ruskea

XL

1795627

T-paita, miehet, Conti

khaki

XL

1795613

T-paita, miehet, Gatorskin

ruskea

XXL

1795628

T-paita, miehet, Conti

khaki

XXL

harmaa

XL 1795614

vaaleansininen

1795642

T-paita, miehet, Wat mud

laivastonsininen

S

T-paita, miehet, Deutsche Technik

T-paita, miehet, Deutsche Technik

harmaa

XXL 1795615

vaaleansininen

M

1795643

T-paita, miehet, Wat mud

laivastonsininen

M

1795604

T-paita, miehet, Handmade in Germany

T-paita, miehet, Deutsche Technik

musta

1795616

T-paita, miehet, Deutsche Technik

vaaleansininen

L

1795644

T-paita, miehet, Wat mud

laivastonsininen

L

1795605

T-paita, miehet, Handmade in Germany

musta

M 1795617

vaaleansininen

1795645

T-paita, miehet, Wat mud

laivastonsininen

XL

1795606

T-paita, miehet, Handmade in Germany

T-paita, miehet, Deutsche Technik

musta

L 1795618

T-paita, miehet, Deutsche Technik

vaaleanXXL sininen

1795646

T-paita, miehet, Wat mud

laivastonsininen

XXL

1795607

T-paita, miehet, Handmade in Germany

musta

XL

1795619

T-paita, miehet, ProTection

valkoinen S

1795629

roosa

XS

1795608

T-paita, miehet, Handmade in Germany

T-paita, nainen, Deutsche Technik

musta

XXL

1795620

T-paita, miehet, ProTection

valkoinen M

1795621

T-paita, miehet, ProTection

valkoinen L

1795630

T-paita, nainen, Deutsche Technik

roosa

S

1795631

T-paita, nainen, Deutsche Technik

roosa

M

1795632

T-paita, nainen, Deutsche Technik

roosa

L

1795633

T-paita, nainen, Deutsche Technik

roosa

XL

S

S

XL

1795622

T-paita, miehet, ProTection

valkoinen XL

1795623

T-paita, miehet, ProTection

valkoinen XXL

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

LLA 4 I V A SAAT 2013/1 VAIN


Markkinointi

Richie Schley (The godfather of freeride) | www.conti-bicycletyres.com

A

Schley Style!

E F Danny MacAskill (world-renowned trial biker)

86

MacAskill Style!

Tarrasarja www.conti-bicycletyres.com

Julistesarjat Tuotenumero Tuote

Tuotenumero

Tuote

1795662

Tarrasarja musta, 120 kpl.

1795663

Tarrasarja conti-keltainen, 120 kpl.

D

PK

1795429

Julistesarjat, Set Mix, DIN A1

6 kpl.

1795432

Julistesarjat, Truck Atherton, DIN A1

5 kpl.

1795433

Julistesarjat, Gee Atherton, DIN A1

5 kpl.

1795664

Julistesarjat, G-Unit Speed, DIN A1

5 kpl.

1795665

Julistesarjat, G-Unit Wolke, DIN A1

5 kpl.

1795669

Julistesarjat, Schley, DIN A1 (kuv.)

5 kpl.

1795670

Julistesarjat, Söderström, DIN A1

5 kpl.

1795686

Julistesarjat, MacAskill, DIN A1 (kuv.)

5 kpl.

B

C

Oheistuotteet Miniature Truck Tuotenumero Tuote Tuotenumero

Tuote

1791074

[A] Conti-jalkapallopöytä

1795486

Minikuorma-auto kopilla

1796127

[B] Paperipussit (200 kpl/laatikko)

1795487

Minikuorma-auto ilman koppia

1796102

[C] Pieniä pusseja pienille osille (500 kpl/laatikko)

0140064 UUSI [D] Vaihtorahatarjotin

Ohjaajan tuoli Tuotenumero

Tuote

1799546

Ohjaajan tuoli

1795725

[E] Rantalippu 2,75 m (sis. pohjalevy, pyörivä jalusta ja laukku)

1795724

[F] Uvex-aurinkolasit BlackChili


87

Alumiinitaulut Taulu työpajaan tai korjaamoon, mitat 68 cm pitkä, 21 cm korkea. Tuotenumero

Tuote

1795359

Continental-merkki, alumiinia, suorakaide

1795358

BlackChili-merkki, alumiinia, suorakaide

Banderolli Tuotenumero

Tuote

0140015

Banderolli Plus-Family, 600 x 1390 mm

1791020

Conti-banderolli, 240 x 90 cm, PVC, musta logo

1791021

Conti-banderolli, 240 x 90 cm, PVC, conti-keltainen logo

1791022

Conti-banderolli, 240 x 90 cm, PVC, logo dt. technik

1791023

Conti-banderolli, 300 x 75 cm, polyesteri, musta logo

Näyttö Tuotenumero

Tuote

1796120

Venttiiliosoitin

Tuotenumero

Tuote

1795474

Tyrecut, Plus-Family

Renkaansuojat Tuotenumero

Tuote

0199080

Renkaansuojat

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

Tyrecut


88

Vaatteet Pyöräilyyn, vapaa-aikaan ja varusteluun

Mekaanikkohanskat Tuotenumero Tuote

Väri

Koko

1795585

Mekaanikkohanskat, 1 pari musta

1795586

Mekaanikkohanskat, 1 pari musta

M L

1795587

Mekaanikkohanskat, 1 pari musta

XL

Esiliinat Huoltamon mekaanikon esiliina. Tuotenumero

Tuote

Väri

1795538

Esiliinat täyspituus

musta

1795539

Esiliinat puolipituus

musta

Hanskat Tuotenumero

Tuote

Väri

1795353

Hanskat, musta, 1 pari

musta

Korjauskortit

Työhaalarit Vaatetus amatööreille ja ammattilaisille, Conti-malli, rinta- ja sivutaskut. Kestävä, helppohoitoinen materiaali takaa pitkän käyttöiän, erittäin mukava. Materiaali: 60 % puuvilla, 40 % polyesteri Tuotenumero

Tuote

Väri

Koko

1795395

Työhaalarit

musta

46

1795396

Työhaalarit

musta

48

1795398

Työhaalarit

musta

50

1795399

Työhaalarit

musta

52

Tuotenumero

Tuote

1795400

Työhaalarit

musta

54

1796101

Korjauskortit (50 kpl/laatikko)

1795401

Työhaalarit

musta

56

1795402

Työhaalarit

musta

58

1795403

Työhaalarit

musta

60

1795404

Työhaalarit

musta

62

1795405

Työhaalarit

musta

64


CONTI™ modulaarinen kauppajärjestelmä Puoleensavetävä ja selkeä tuotteiden asettelu on tullut yhä tärkeämmäksi polkupyörien varaosissa. Asettelun täytyy olla vakuuttava sekä ulkoisesti että laadullisesti. Sopiva yksittäisten tuotteiden esille asettelu muodostaa ilmapiirin, jossa asiakas tuntee olonsa rennoksi ja kuluttaa mielellään aikaa hankkiessaan tietoa uusista tuotteista. Esitteitä saatavilla pyynnöstä.

Conti-Schlauchautomat Sisäkumin annostuskone, ehdot ja hinnat pyynnöstä

Tuotenumero

Tuote

A)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät/ kääntyvät renkaat, yhdistelmä) ilman näyttöä

A)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät/ kääntyvät renkaat, yhdistelmä) näytöllä

B)

CONTI™ kauppateline 66,5 cm (kiinteät/ kääntyvät renkaat, yhdistelmä) ilman näyttöä

B)

CONTI™ kauppateline 66,5 cm (kiinteät/ kääntyvät renkaat, yhdistelmä) näytöllä

C)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät renkaat, yhdistelmä) ilman näyttöä

C)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät renkaat, yhdistelmä) näytöllä

D)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät renkaat, yhdistelmä) ilman näyttöä

D)

CONTI™ kauppateline 125 cm (kiinteät renkaat, yhdistelmä) näytöllä

E)

CONTI™ kauppateline 125 cm kiinteät renkaat ilman näyttöä

F)

CONTI™ kauppateline 66,5 cm kiinteät renkaat ilman näyttöä

G)

CONTI™ kauppateline 125 cm yhdistelmä duo ilman näyttöä

G)

CONTI™ kauppateline 125 cm yhdistelmä duo näytöllä

H)

CONTI™ kauppateline 66,5 cm yhdistelmä duo ilman näyttöä

H)

CONTI™ kauppateline 66,5 cm yhdistelmä duo näytöllä

I)

CONTI™ kauppateline 3 × 125 cm yhdistelmä plus ilman näyttöä

I)

CONTI™ kauppateline 3 × 125 cm yhdistelmä plus näytöllä

89

Vaate/markkinointi/oheistuotteet

Conti-Schlauchautomat / CONTI™ modulaarinen kauppajärjestelmä


Uudet renkaat

90

* tpi katso sivu 71

Tuote

ETRTO

Grand Prix 4000 S II 0100935 23-571 20-622 0100936 23-622 0100937 23-622 0100938 23-622 0100940 23-622 0100939 23-622 0100941 23-622 0100942 0100943 23-622 0100944 23-622 25-622 0100945 25-622 0100946 28-622 0100947 28-622 0100948 Grand Sport Extra 0150021 23-622 0150024 25-622 0150030 28-622 Grand Sport Race 0150001 23-622 0150027 25-622 0150118 28-622 Grand Sport Light 0150018 23-622 Ultra Sport II 0150003 23-622 0150126 23-622 0150127 23-622 0150128 23-622 0150129 23-622 0150130 23-622 0150131 23-622 0150132 23-622 0150006 23-622 0150011 25-622 0150009 25-622 0150014 28-622 0150012 28-622 Grand Prix 4000 S II Tubular 28“ x 22 mm 0196241 Trail King 2.4/2.2 0100903 60-584 0100897 60-584 55-584 0100904 55-559 0100929 55-584 0100905 55-622 0100928 0100906 55-584 Mud King 1.8 47-622 0100918 Mountain King 2.4/2.2 0100907 60-584 60-584 0100859 0150053 60-559 0150048 60-622 0100908 60-584 55-584 0100855 55-584 0100857 0150051 55-559 0150046 55-622 0100851 55-584 X-King 2.4/2.2/2.0 60-584 0100909 60-584 0100899 0150041 60-559 0150042 60-622 0100802 60-584 55-584 0100910 0100911 55-584 0150002 55-559 0150045 55-622 0100912 55-584 50-559 0100863 50-622 0100861 0150105 50-559 0150114 50-622 0100765 50-559 0100932 50-622 Race King 2.2/2.0 0100913 55-584 55-584 0100914 0150033 55-559 0150036 55-622 0100915 55-584 0150031 50-559 0150035 50-622 Speed King 2.2 0100933 55-622 Top CONTACT II 0100615 28-622 32-622 0100573 Cruise CONTACT 0100872 50-559 0100874 50-559 0100877 55-559 0100875 55-559 0100699 55-559 0100878 50-622 0100883 50-622 0100879 55-622 0100882 55-622 0100701 55-622 Retro RIDE 0100886 50-559 0100885 50-559 0100602 55-559 0100887 55-559 0100888 55-559 0100892 50-622 0100893 50-622 0100605 55-622 0100891 55-622 0100889 55-622

Koko

Teknologia

Väri/Reunus

tpi*

PSI

650 x 23C 700 x 20C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 25C 700 x 25C 700 x 28C 700 x 28C

VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/punainen Skin taitettava musta/oranssi Skin taitettava musta/keltainen Skin taitettava musta/sininen Skin taitettava musta/vihreä Skin taitettava musta/hopea Skin taitettava musta/läpinäkyvä Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava Reflex musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava Reflex

3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330 3/330

205 185 205 215 215 215 215 215 215 215 225 225 235 235

110−120 130−160 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 95−120 95−120 95−116 95−116

700 x 23C 700 x 25C 700 x 28C

Double NyTech Breaker Double NyTech Breaker Double NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava

3/180 3/180 3/180

280 300 320

110−120 95−120 80−116

700 x 23C 700 x 25C 700 x 28C

NyTech Breaker NyTech Breaker NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava

3/180 3/180 3/180

230 250 270

110−120 95−120 80−116

700 x 23C

NyTech Breaker

musta/musta Skin taitettava

3/180

220

110−120

700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 23C 700 x 25C 700 x 25C 700 x 28C 700 x 28C

Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance Performance

musta/musta Skin taitettava musta/punainen Skin taitettava musta/keltainen Skin taitettava musta/oranssi Skin taitettava musta/sininen Skin taitettava musta/vihreä Skin taitettava musta/pink Skin taitettava musta/valkoinen Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin

3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180

240 240 240 240 240 240 240 240 300 260 320 280 340

110−120 110−120 95−120 95−120 80−116 80−116 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120 110−120

27 x 1

VectranBreaker

musta/musta Skin

4/240

270

115−170

27.5 x 2.4 27.5 x 2.4 27.5 x 2.2 26 x 2.2 27.5 x 2.2 29 x 2.2 27.5 x 2.2

ProTection 27.5 + Apex Sport 27.5 ProTection 27.5 RaceSport RaceSport 27.5 RaceSport 29er Sport 27.5

musta/musta taitettava musta/musta musta/musta Skin taitettava musta/musta taitettava musta/musta taitettava musta/musta taitettava musta/musta Skin

4/240 4/240 4/240 3/180 3/180 3/180 4/112

990 1090 770 640 665 710 1040

45−58 45−58 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65

29 x 1.8

ProTection

musta/musta Skin taitettava

4/240

580

50−65

27.5 x 2.4 27.5 x 2.4 26 x 2.4 29 x 2.4 27.5 x 2.4 27.5 x 2.2 27.5 x 2.2 26 x 2.2 29 x 2.2 27.5 x 2.2

ProTection 27.5 RaceSport 27.5 Performance Performance 29er Sport 27.5 ProTection 27.5 RaceSport 27.5 Performance Performance 29er Sport 27.5

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin

4/240 3/180 3/180 3/180 3/84 4/240 3/180 3/180 3/180 3/84

795 690 715 800 800 700 600 685 760 710

50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65

27.5 x 2.4 27.5 x 2.4 26 x 2.4 29 x 2.4 27.5 x 2.4 27.5 x 2.2 27.5 x 2.2 26 x 2.2 29 x 2.2 27.5 x 2.2 26 x 2.0 29 x 2.0 26 x 2.0 29 x 2.0 26 x 2.0 29 x 2.0

ProTection 27.5 RaceSport 27.5 Performance Performance 29er Sport 27.5 ProTection 27.5 RaceSport 27.5 Performance Performance 29er Sport 27.5 RaceSport RaceSport 29er Performance Performance 29er Sport Sport 29er

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin

4/240 3/180 3/180 3/180 3/84 4/240 3/180 3/180 3/180 3/84 3/180 3/180 3/180 3/180 3/84 3/84

715 610 660 735 800 620 525 620 690 710 460 540 550 615 570 710

50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65

27.5 x 2.2 27.5 x 2.2 26 x 2.2 29 x 2.2 27.5 x 2.2 26 x 2.0 29 x 2.0

ProTection 27.5 RaceSport 27.5 Performance Performance 29er Sport 27.5 Performance Performance 29er

musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin musta/musta Skin taitettava musta/musta Skin taitettava

4/240 3/180 3/180 3/180 3/84 3/180 3/180

610 510 600 660 700 555 605

50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65 50−65

29 x 2.2

RaceSport

musta/musta Skin taitettava

3/180

465

50−65

700x28C (700C) 700x32C (700C)

VectranBreaker VectranBreaker

musta/musta Skin taitettava Reflex musta/musta Skin taitettava Reflex

3/180 3/180

560 580

80−102 70−85

26 x 2.0 26 x 2.0 26 x 2.2 26 x 2.2 26 x 2.2 28 x 2.0 28 x 2.0 28 x 2.2 28 x 2.2 28 x 2.2

SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker SafetySystemBreaker

voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex

3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180 3/180

915 915 960 960 960 930 930 980 980 980

45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58

26 x 2.0 26 x 2.0 26 x 2.2 26 x 2.2 26 x 2.2 28 x 2.0 28 x 2.0 28 x 2.2 28 x 2.2 28 x 2.2

Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection Puncture ProTection

harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex voide/voide Reflex harmaa/harmaa Reflex musta/musta Reflex

3/66 3/66 3/66 3/66 3/66 3/66 3/66 3/66 3/66 3/66

880 880 920 950 920 950 950 990 950 990

45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58 45−58


Germany, Continental production plant, Korbach, bicycle building section. Continental employee, Ulf G端nzel.

Ulf has speed for everyone!

www.conti-bicycletyres.com


Continental Reifen Deutschland GmbH Bicycle Tyres Division Continentalstraße 3–5 D - 34497 Korbach www.conti-bicycletyres.com © Copyright 2013 by Continental Reifen Deutschland GmbH, 30165 Hannover, Germany. Subject to technical changes, no reliability for printer’s error. 08/13 MAX FIELDS. Vectran™ is the registered trademark of Kuraray Co., Ltd.; Kevlar™ is the registered trademark of E. I. du Pont de Nemours and Company.

Continental rengaskuvasto 2014  

Continentalin pyöräilytuotteet maahantuo ja tukkumyy PowerFactory

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you