Page 1

KURSER NLP (Neuro Lingvistisk Programmering): Fjern dine uønskede barrierer og skab de resultater du ønsker.

LIFE & BUSINESS COACH

POUL DÜRKE

DISC Profilanalyse: Styrk samarbejdet i organisationen. En synliggørelse af menneskers værdifulde forskellighed og redskaber til at udnytte disse i velfungerende teams. Håndtering af svære samtaler: Der fokuseres på konfliktløsning, formidling af svære budskaber og dialoger med personligt indhold. Fundamental ledelse: En kursusrække hvor ledelse gøres praktisk, sjovt, udviklende og ikke mindst resultatskabende. Følgende kurser indgår:

POUL DÜRKE CHRISTIANSEN Uddannet håndværker, psykoterapeut, Certificeret NLP-coach og mentaltræner.

KONTAKT Mail: mail@pouldyrke.dk Web: www.pouldyrke.dk Telefon: 22 16 18 69

-

Dig selv og dem du er der for. Kommunikation og gennemslagskraft. Præsentation og formidling. Stressforebyggelse -og håndtering.

FOKUSOMRÅDER -

Organisationsudvikling

-

Rekruttering

-

Facilitering og mødeledelse

-

Konflikthåndtering

ET EFFEKTIVT ARBEJDSLIV  I BALANCE


HVAD ER COACHING? Coaching er sparring til at skabe og leve det liv, du virkelig ønsker. De mennesker der opsøger en coach, har taget et vigtigt skridt på vejen mod at ændre uønskede vilkår og har erkendt muligheden for at leve deres drømme fuldt ud. Coaching skaber sammenhæng mellem, hvor du er nu og erkendelsen af ønsket om forandring.

COACHING   ­NOGET FOR DIG? Coaching kan være det rigtige valg for dig hvis du ønsker: En bedre balance imellem arbejde og privatliv 

HVORDAN FOREGÅR COACHING? Coachen hjælper dig med at se tingene i et nyt perspektiv og herved vil du helt naturligt kunne se nye muligheder. Sagt meget kort foregår coaching ved, at du og coachen i samarbejde finder ud af:

Reduktion af skadelig stress Bedre økonomi  Karriere udvikling Hurtigere og bedre resultater  Bedre prioriteringer  Klarhed over personlige værdier  Større selvtillid, selvværd og gennemslagkraft. Bedre relationer til andre mennesker  Motivation og engagement 

COACHING ­NOGET FOR DIN  ORGANISATION? Coaching kan være det rigtige valg for din organisation hvis du ønsker: Coaching er ikke terapi, men en effektiv samtaleteknik, der er rettet mod nutiden og mod fremtidige mål.

Bedre samarbejde

Coaching er en professionel dialog, der fokuserer på dine mål og tager udgangspunkt i hvor du befinder dig netop nu.

Bedre virksomhedskultur

Klare visioner og mål

Større effektivitet Mindre sygefravær.

Hvad du vil? Hvorfor du vil? Hvad der forhindrer dig i at opnå det du vil? Hvordan du skaber en brugbar strategi for at opnå det du vil? For at finde frem til dit Hvad, dit Hvorfor og dit Hvordan, vil vi arbejde med: At afklare dine værdier, visioner og mål At strukturere dine mål og fastholde fokus på dem. At erstatte overbevisninger der hæmmer dig, med motiverende og resultatfremmende overbevisninger -og skabe en plan, der sikrer din direkte vej til de resultater du ønsker.

Brochure Life&BusinessCoach Poul Dürke  

I denne brochure kan du hente informationer om hvad Coaching handler om, hvordan det foregår og hvorfor det er en god idé at bruge en Coach...

Brochure Life&BusinessCoach Poul Dürke  

I denne brochure kan du hente informationer om hvad Coaching handler om, hvordan det foregår og hvorfor det er en god idé at bruge en Coach...