Page 1

Til alle fodboldspillere i SIK og Team Viborg

KÆMPE AFSLUTNINGSFEST Igen i år afholdes der en stor Fælles Afslutningsfest i Fodboldafdelingen i Søndermarken I.K. og Team Viborg for både drenge- og piger på Liseborg.

Afslutningsfesten afholdes fredag, den 30. oktober 2015, kl. 17.30 i Liseborghallen Alle medlemmer af Søndermarken I.K. og Team Viborg deltager GRATIS. Dine forældre og søskende kan deltage i arrangementet for en pris på kr. 125,- pr. person. Aftenens indhold vil blandt andet være spisning med buffet, præsentation af alle afdelingerne, kåring af årets kammerat på hvert hold fra U-10 og op efter – en overraskelse til alle Mikroputspillerne samt små indslag - og så slutter vi med DISCO ! Vi skal igen have taget årets STØRSTE holdbillede med alle spillerne og deres ledere - og det bliver STORT ! Til forældrene :

Har I flere børn som spiller i klubben – så vær venlig at tilmelde dem i de afdelinger hvor de spiller, af hensyn til placeringen ved bordene på selve aftenen – så de kommer til at sidde med deres kammerater – og bestem jer for hvilken afdeling I selv vil sidde ved – så skulle der blive plads til alle. (Spillere der ikke spiller indendørs er selvfølgelig også meget velkommen til festen)

Med sportslig hilsen Bestyrelsen Klip - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Klip Tilmelding og BETALING til Afslutningsfesten, skal ske hurtigst muligt, og SENEST torsdag, den 8. oktober 2015 - som er lige før efterårsferien - til træneren i din afdeling - OGSÅ selvom du desværre ikke kan deltage - så ved vi at alle har reageret. Jeg vil selvfølgelig ikke gå glip af denne store begivenhed

(sæt kryds)

Jeg er desværre forhindret i at deltage - øv øv øv øv

(sæt kryds)

Jeg vil gerne have mine forældre med

(antal personer)

Jeg vil også gerne have søskende med som IKKE er medlem Spillernavn :

(antal personer) Afdeling :

Betaling afleveret på kr. 125,- pr. deltagende forældre og søskende - i alt kr.

Forældres underskrift på tilmelding : VÆR VENLIG AT OVERHOLDE TILMELDINGSFRISTEN – AF HENSYN TIL VORES PLANLÆGNING SAMT BESTILLING AF ALLE DE TING DER SKAL BRUGES – PÅ FORHÅND TAK FOR JERES FORSTÅELSE ? EFTERTILMELDINGER VIL IKKE BLIVE IMØDEKOMMET !

Invitation med tilmelding 2015 01  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you