Page 1

GIV ÅRETS BEDSTE JULEGAVE! VED DU HELLER IKKE, HVAD DU SKAL GIVE MOSTER HANNE? - SÅ HAR VI SVARET...

GHANA VENSKABSGRUPPERNE


PLANT ET TRÆ Afskovning er et problem for klimaet og landbruget i det tørre Nordghana. For 150 kr. donerer du 15 træer, som lokale landbrugsgrupper planter. Træerne kan være tørkeresistente træer eller nyttetræer, så landsbyen samtidig får mad eller nye indtjeningsmuligheder.

150,


SEND AMINA I SKOLE Ikke

alle

drenge

og piger kommer i skole i Nordghana. Der er måske ikke

250,-

en skole i området eller måske er det for dyrt for forældrene. Derfor laver GV School for Life klasser, hvor du for 250,- betaler 1 barns skolegang i et år, så de kan lære at læse og regne.


DET SKAL OGSÅ VÆRE SJOVT AT VÆRE UNG! I Nordghana kan man ikke melde sig ind i en

sportsklub,

men

GV samarbejder med mange ungdomsklubber, hvor de unge får mulighed for at mødes, diskutere deres fremtid og lave sociale aktiviteter sammen. For 200,- kan du donere et sportskit til en ungdomsklub bestående af fodbolde og volleybolde og net.

200,-


SÆT PENGE I CYKELBANKEN

,600

Der er langt til skole i Nordghana, og børn bruger ofte 2 timer på at gå hver vej. Den lokale organisation RAINS laver cykelbanker i landsbyerne, hvor børnene hver dag kan låne en cykel, så de kan komme i skole. For 600 kr. giver du en cykel til en cykelbank.


UNGE ENTREPRENØRER PÅ VEJ Arbejdsløsheden unge

i

blandt

Nordghana

er

300,

skyhøj. GV træner sammen med

en

lokal

ungdomsorganisation

unge i entreprenørskab, så de kan starte

deres

egne

forretninger

og

skabe en fremtid for dem selv og deres familier. For 300 kr. kan du give en af disse unge startkapital til at iværksætte deres forretningsplan og komme i gang.


VEN FOR LIVET – BLIV FAST BIDRAGSYDER Vær med til at støtte GVs

udviklingsarbejde

i Nordghana. For 100 kr. om måneden kan du bidrage til at børn kommer

i

skole,

100,PR .MD

at

unge får en stemme og mulighed for at skabe jobs, eller give familier mad på bordet. Indbetal 100,- til Danske Bank på 9762 – 10372283 og opret en fast betaling. Som bidragsyder får

du

tilsendt

vores

blad

Håndslag 3 gange om året, og

de

første

tyve

tilmeldte

får tilsendt en fin julegave fra Ghana.


SÅDAN KOMMER JULEGAVEN UNDER TRÆET Hvis du gerne vil give den bedste julegave, skal du bare indbetale beløbet til Danske Bank på registreringsnummer: 9762 – kontonummer: 10372283. Husk at skrive hvilken gave du ønsker i meddelelsesfeltet, samt dit cpr nummer, hvis du ønsker at trække det fra i skat. Når vi har modtaget din indbetaling sender vi dig et gavebevis, som du kan lægge under juletræet. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 5 dage, fra vi har modtaget din betaling, til du modtager dit gavebevis. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tel 86 19 15 22 eller på gv@ghanavenskabsgrupperne.dk Ghana Venskabsgrupperne takker for dit bidrag - og ønsker dig og din familie en glædelig jul. Hvem er Ghana Venskabsgrupperne?

Ghana Venskabsgrupperne er en folkelig udviklingsorganisation, som har mere end 30 års erfaring med at implementere Danida-finansierede udviklingsprogrammer i det nordlige Ghana i samarbejde med vores ghanesiske samarbejdspartnere. Ghana Venskabsgrupperne arbejder for at sikre børn og voksne i Nordghana adgang til uddannelse, bedre levevilkår og deltagelse i lokaldemokrati. Med Ghana Venskabsgruppernes indgående lokale kendskab og eksisterende projekter kan du være helt sikker på, at dit bidrag når frem til modtagerne. Ved alle bidrag og gaver går 10 % til administration – så du er sikker på, at det nytter.

GHANA VENSKABSGRUPPERNE

Gv julekatalog  

Giv årets bedste julegave! Hvis du står og savner en god idé til julegaver, og hvis du og modtageren i virkeligheden ville blive gladere ved...

Advertisement